|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
Łohoho, więc masz spore pole do popisu ![]() Z własnoręcznych pomysłów proponuję np. wykonanie kartki, jest dużo ciekawych pomysłów na Wizażu, wystarczy przejrzeć ![]() Możesz mu napisać dłuuugi, romantyczny list... Wiem, wiem era sms-ów ![]() Możesz kupić mu koszulkę ze śmiesznym napisem, bokserki... Zajrzyj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290397 A przede wszystkim PRZESZUKAJ WĄTEK !!!
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-07-01 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
ok dzieki bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
BAN stały
|
Dot.: prezent na rocznicę z chłopakiem :)
Moze zaproś Go na wspólny weekend gdzies do fajnego hotelu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Raczkowanie
|
z tymi cukierkami fajny pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam ulubione cukierki TŻ takie truskawkowo śmietankowe wydrukowałam karteczki takie niezbyt duże kupiłam wstążeczkę i do każdego cukierka przywiązałam tą karteczkę, która była zwinięta wokół własnej osi w rulon i żeby TŻ dostać się do cukierka to najpierw musiał przeczytać karteczkę
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zla_zakonnica Czas edycji: 2009-07-02 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Raczkowanie
|
bardzo fajny pomysł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Konto usunięte
|
Ja obchodzę rocznicę z TŻ za dwa tygodnie i przygotowałam Mu fotoksiążkę z naszymi najlepszymi zdjęciami z przeciągu tego roku
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3848 |
Raczkowanie
|
na pewno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Raczkowanie
|
możesz śmiało zrobić ręcznie ja mam paskudny charakter pisma więc wybrałam drukowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Doradźcie mi prosze co kupic TZ..
Sytuacja wyglada tak (w skrocie):rozbiłam samochod,Tz naprawil tj wymienil zderzak,swiatla i kilka innych rzeczy (sam, choc nie jest mechanikiem)Chcialabym mu sie jakos odwdzieczyc. Co moge kupic?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3852 |
Wtajemniczenie
|
Sytuacja wygląda tak.
Mój chłopak za tydzień obchodzi 18ste urodziny. Jesteśmy ze sobą b. krótko, bo tylko 2 tyg. Interesuje się muzyką hip hop, kiedyś grał w nogę. Obecnie jest zafascynowany prawkiem. Nie mam pomysłu z powodu, że za krótko się znamy. A nie chcę mu dać takiego przewidywalnego prezentu jak perfumy itd.
#3853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Raczkowanie
|
Coś innego
Drogie dziewczynki,liczę na Waszą pomoc.
Otóż proszę Was doradzcie mi,chciałabym zrobic Tż jakąś innego rodzaju niespodziankę niż romantyczna kolacja,czy kupno prezentu.Bez okazji chciałabym czymś go zaskoczyc..Macie jakieś pomysły?z Góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś innego
Może zróbicie coś razem, co on najbardziej lubi, co go interesuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Trwa sezon F1, kup dla was bilety na któryś z wyścigów (zostało ich jeszcze kilka)
#3857 |
Konto usunięte
|
godz. 22
piknik nad jeziorem |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
Kino, teatr mecz.
Wycieczka. Coś ze sportów ekstremalnych.
#3859 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Strzelnica. Paintball.
Przenoszę na prezentowe ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3860 |
Konto usunięte
|
Lot samolotem/helikopterem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent dla mojego Miska...
a mi właśnie wpadło do głowy takie coś:
Mianowicie ,umówiony z Tobą zmierza na przystanek ,a tu nagle porywasz go taxówką (jego ulubiony model taxi ,np mój chciałby SUBARU) TŻecik zaskoczony jedzie z Tobą do restauracji ulubionej, jecie tam coś pysznego, potem spacerek i zamówiona taxówka (ta sama badz inna) w danym miejscu i podjeźdżacie pod jego dom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Raczkowanie
|
Dot.: prezent dla mojego Miska...
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Ja mojego chłopca obdarowałam takimi fajnymi prezentami : 1. Zajrzyjcie na stronę www.wyjatkowyprezent.pl 2. Foto - książka www.fotoksiazka. 3. Perfumy 4. Olbrzymiego pluszowego misia 5. Bilety na żużel 6. Bilety na formułę 1 7. Seksowny weekend w Tropical Islands www.tropical-islands.de 8. Kufel do piwa 9. W naszym mieszkaniu przeznaczyłam całą gablotkę na jego dyplomu ,puchary i pamiątki z rajdów. ( Bardzo mu się to podobało - było miło zaskoczony ) 10. Kosmetyki 11. Ciuchy 12. Gry komputerowe 13. Marker paintballowy ( dla niezorientowanych jest to strzelba na kulki z farbą ) 14. Zegarek 15. Sesje profesjonalnych masaży Na razie nic więcej sobie nie przypominam. Mam nadzieję , że jakoś komuś pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Rozeznanie
|
a orientujecie się może gdzie mogłabym dostać dużą koszulkę z hanną montaną
![]() ![]()
#3866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale może zrobisz ją na zamówienie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3868 |
Zadomowienie
|
ha ha nie spodziewałabym się ^^ myślałam że szlaeją za nią tylko nastoletnie fanki Zaca Efrona i high school musical
![]() Jeśli będziesz robić to w internecie to poszukaj sprawdzonych sklepów. Ja osobiście nie polecam sklepu fiberya. Nadruk sprał się brzydko po drugim praniu. Po reklamacji przysłali mi kolejną koszulkę (nawet materiał był lepszy) prałam ją ręcznie ale kiedyś babcia mi ją wyprałą w pralce i nadruk się tak samo jak pierwszy zniszczył ![]() A może kubeczek na poranną kawę z hannah ?^^ Albo notatnik na zajęcia?^^
#3869 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie kupno prezentu dla mojego lubego to istny horror! Nienawidzę tego robić :P.
Mój mężczyzna jest informatykiem i lubi raczej praktyczne prezenty, dlatego szydzi z różnego rodzaju kiczowatych prezentów. Dlatego na swoje urodziny dostał ode mnie koszulkę z C&A. Była całkiem fajna. M. powiedział, że jest świetna, ale trochę nie w jego stylu. Zawiózł ją do domu pod pretekstem prania i już do niego nie wróciła. Na Święta zaś dostał ode mnie fajną składankę Love Songs. Nie wiem ile godzin spędziłam w sklepach, żeby w końcu się na to zdecydować... Płyt oczywiście nie słucha, bo są fajne, ale nie w jego typie, więc to po prostu leży na półce i się kurzy... W tym roku zaś na jego urodziny kupiłam mu po prostu... opiekacz do chleba! Czyli ten toster z wyskakującymi chlebkami. Oczywiście niby z braku czasu jeszcze go nie podłączył do prądu, ale teraz mamusia zapakowała mu mnóstwo chleba, więc pewnie będzie sobie robił grzanki na jakieś śniadanie czy coś takiego. Sądzę, że to był raczej udany prezent, bo raczej nie będzie stał bezsensownie na półce i się kurzył. Kolejny prezentowy problem będę miała dopiero na Święta. Teraz to ja już nie mam pojęcia co będę mogła mu kupić... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Rozeznanie
|
z tym tosterem to nie wiem.. u mnie stoi i nawet z niego nie korzystam bo chleb wolę taki świeży niż chrupiący ;p dla informatyka to proponowałabym np. jakieś dobre słuchawki do komputera albo jeśli chodzi o muzykę to nie love songs tylko płytę jego ulubionej kapeli
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.