|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Cytat:
A lekarka powiedziala ze mam tydzien i mam schudnac 12 kg -chyba smieszna jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | ||
Zakorzenienie
|
12kg w tydzien? Hm.. nie, ale w miesiac tak. Na meridi
![]()
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie i koniec ![]() Mam ladna kiecke na 44 i zamierzam w niej chodzic i dokupic sobie inna bo ta jest bardzo elegancka.
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | ||
Zakorzenienie
|
Jesli Twoj organizm wytrzymuje Twoja wage to ok.
![]() |
#3845 |
Zadomowienie
|
Szpiegu, tak zgadzam się z Tobą i masz racje...w kontekście naszej wczorajszej rozmowy.....
![]() Nie będzie mnie tu do piątku..... Egzamin z enzymologii w piątek mam.....i do wyrycia tylko 1200 stron....w tym mnustwo wzorów i schematów, a juz jestem taka zmeczona tą nauką....ehhhh ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3847 | ||
Zakorzenienie
|
Efekt jojo po meridi? Tak, ale po paru latach... Wyjatkowo dlugich latach. Sa ludzie ktorzy dopiero po 4rech latach od kuracji merdia musza znowu ja brac. Ale nie widze sensu przyjmowania meridii przy nadwadze ponizej 40 kg. To tak jakby osobie wazacej 80kg zrobic gastric bypass.
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
Ilono, na pewno źle zrozumiałaś.
Jak mi się nie chce uczyć... W poniedziałek kolejny egzamin. |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze mi z soba.NAwet jak ide do niej z angina to mowi ze mam schudnac- co ma piernik do wiatraka ![]() Po 18stce zamierzam ja zmienic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Rozeznanie
|
I masz racje, po co ci lekarka która ingeruje w twoje prywatne sprawy, nie ma do tego prawa.
Ostatnio ktoś mi powiedział "Za bardzo martwisz się tym co ludzie do ciebie mówią, a dokładniej to bierzesz za pewnik jeśli ci mówią że cos jest z tobą nie tak. Zauważ więc starą prawdę, ludzie szczęśliwi nie czepiają się innych, to ludzie którzy nie akceptują siebie maja innym wszystko za złe." Ten lekarski babol pewnie ci zazdrości wyglądu, świetnych ciuchów, i extra samopoczucia, wiec chce żebyś była tak jak reszta "szczupłych dziewczyn" gadająca o diecie, obliczająca ile kalorii ma "tlen" ![]()
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, Alithia powodzenia na egzaminach. Ja kiedyś też obcinałam rajstopy powyżej kolana, ale teraz mam (juz wspominałam) jedwabne leginsy i są super.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alithia nie przeczytasz juz tego ale : nie pij za duzo, bo kaca miec bedziesz. ![]()
![]() |
#3855 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, a propo tej lekarki Ilony. Ja byłam osobą samotną do 38 r.życia. Nikt nigdy (chyba, że o tym nie wiem) nie nazwał mnie starą panną. Ja sama się do tego przyznawałam. Często ludzie bywali zaskoczeni, że jestem sama. To chyba sparawiał istniejacy w świecie model, że normalna stara panna to taka maruda, nic jej sie nie podoba, idealistka (nierzeczywista często) itp. Ja taka nie byłam jak mi sie wydawało. Kiedys nawet pewien mężczyzna powiedział, że zna mężatki, które zachowuja się jak stare panny, a że ja zachowuje się jak nie stara panna. Wydaje mi się w związku z tym, żę jak jakaś kobieta jest osoba samotną powyżej 30 to tylko (jednak) od niej tylko zależy jak jest i co sobą reprezentuje. Podobnie jak z tesciową, duchownym czy żydem, albo gejem itp. Wszystkim ludziom z tych grup towarzyszy jakiś ściśle określony przez ogół ludzkości szablon. Tak jednak nie jest. Bo znam chłopaka (np.), który nie jest gejem, a wg niektórych jest tak postrzeganych. I znam geja, który wcale nie zachowuje się wg tego stereotypu. Obaj zresztą są mili i bardzo fajni niezależnie kim są. Może ta pani doktor ma rzeczywiście ze soba problemy i nie umie sobie z nimi poradzić. Mi szkoda takich ludzi, którzy własne frustracje wylewaja na innych (im podobnych) wytykającym tym innym swoje własne wady. A jeszcze bardziej mi szkoda tych, na których się odgrywają.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
No troszkę poczytałam na temat nadżerek, bo sam lekarz to mi nic n aten temat nie powiedział prócz : "wszystko w porządku i ma Pani nadżerkę..". Że co? To jak to w porządku!
Ohhh "matka fuka" ;( Mam nadzieję, że przejdzie, też dostałam globulki, za miesiąc kontrol i cytologia ![]() Co do rozmiarów to ja noszę 46/48 nie jestem z tego zadowolona, choć mojemu mężczyźnie to nie przeszkadza. Tzn nie narzekam bardzo bardzo, ale czasem, jak każda mam dołka i popłaczę się w przymierzalni ;( Puenta88 - stosujesz jakąś dietę? Pochwal się, jak zrzuciłaś tyle kg w miesiąc?
#3859 | ||
Zakorzenienie
|
Heh, rodzice mnie do nerwicy doprowadza.
Helenko, sprawdzilam na mapie, mieszkasz 20km od Wisły. Moze znasz jakies gospodarstwa agroturystyczne w okolicy? Tak zebym mogla dojechac do Wisly na rowerze z psem podpietym na lince z amortyzatorem wiec przy w miare prostej drodze... Bo w glab lasu, to ja sie boje z psiakiem i rowerem na raz...
![]() |
#3860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a robie i robilam to: " w sumie to bylam na SB 2 tygodnie tylko. sama sobie ulozylam diete ![]() - nie jem slodyczy (od czasu do czaaaaaasu cos zjem jak naprawde mam ochote, ale w sumie to juz dawno nie chcialo mi sie czegos slodkiego ![]() ![]() - nie jem ryzu (bialego), makaronow, ziemniakow- ogolnie wiegli -zamiast chleba kupuje wase pszenna lub z 7 zboz- staram sie tylko na sniadanie, choc jest roznie - nie licze kalorii- to naprawde bezsensowne - nie mieszam tluszczy z weglami - smaze na oliwie zamiast tluszczach zwierzecych, ktorych sie wystrzegam -staram sie nie jesc owocow bezposrednio po posilku tylko godzine lub dwie po takie ogolne zasady ![]()
![]() |
#3862 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielne przedpoludnie
![]() Dzis bylam 1 raz w kiecce od .... 7 lat ![]() ![]() I czulam sie zaje...... ![]() ![]() Wkleje wam jej fotki w wakacje bo nie mam aparatu a przyjedzie siostra z aparatem- to wkleje wam troche garderoby. Jest sliczna i wygodna- przerzucam sie na kiecki ![]() Pod spodem mialam rajstopki skrocone do kolan wiec nawet widac nie bylo a wygodnie. Musze sobie jeszcze jakas inna kiecke dokupic bo ta jest za elegancka do szkoly i za droga ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja obiecuje, bede grzeczna, juz nie zabije ani muchy, ani komara, ani karalucha. Ale ja juz nie chce klopotow ![]()
![]() |
#3865 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam już cholernie dosyć tych wszystkich docinek! Od września idę na studia i nie mam zamiaru być taką kluchą jaką jestem teraz! Wiele razy próbowałam ale zawsze po paru dniach pękałam...przeważnie za sprawą słodyczy! Mój "rekord" to 15 dni bez słodyczy...i było widać efekty...Więc teraz choćbym miała paść to nie wezmę do ust nic słodkiego... Myślę, że licząc od dziś uda mi się zrzucić jakiś 15 kg..Kupię sobie skakankę i będę fikać... ![]() 3majcie kciuki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Rozeznanie
|
A ja odchudzam się od 2 tygodni, jestem na wasie, owockach, warzywach, i nie jem słodyczy.
I…. dupa, Warzyć się nie warzyłam bo nie mam wagi, ale centymetry ani rusz. W ciągu tych 2 tygodni miałam okres a ja w czasie okresu muszę mieć pełny brzuch bo inaczej mdleję (więc z diety nici, ale to tylko 3 dni musiałam sobie darować), pierwszy dzień zawsze musze mieć wolny bo nie daje rady nawet na proszkach. I zastanawiam się dlaczego nic się nie rusza ? Co robie źle. Jest to dieta mniej więcej 1200-1500 kalorii bo mam pracę fizyczna, (w ciągu 8 godzin 30 minut przerwy, a tak to ciągle na nogach, pracuje w hurtowni) Poradźcie co mam zrobić żeby schudnąć, z ćwiczeniami jest trudno bo po pracy jestem tak padnięta ze ledwo żyje, dopiero po 2 godzinach dochodzę do siebie ale wtedy jest już 20 i nie wiem co robić. Może rower ? Ale tez nie zawsze mi się chce, bo różnie wracam z pracy. Prosze o radę szanowne koleżanki ![]()
#3867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3868 |
Przyczajenie
|
Ja schudłam jakieś 10 kilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też próbowałam kilkakrotnie i nie wychodziło...Jak obiecałam sobie że "od dzisiaj" nie jem słodyczy, kolacji itp...to np. pod wieczór nie mogłam wytrzymać i pękałam. A jak zjadłam to byłam zła że dałam się "złamać" i było "od jutra napewno" i tak w kółko! Ale dzisiaj się zbulwersowałam ![]() Narazie nic nie mówię domownikom, bo jak coś nie wypali (tfu, tfu) to będą mi wypominać... Teraz burczy mi w brzuchu...I dobrze... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Przyczajenie
|
[/quote]Ale dzisiaj się zbulwersowałam
![]() Narazie nic nie mówię domownikom, bo jak coś nie wypali (tfu, tfu) to będą mi wypominać... Teraz burczy mi w brzuchu...I dobrze... ![]() ![]() ![]() paulinko życzę powodzenia może tym razem się uda i Tobie i mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eldana80 Czas edycji: 2007-06-18 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.