![]() |
#3841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2020
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Brzuszek ładny już...muszę przyznać, że mi też wyskoczył bębenek (wagowo bez zmian), nawet chyba większy niż Twój. Już naprawdę muszę tak tych ciuchów w szafie szukać, żeby z kilometra nie było widać ciężarności, że już mi się pomysły kończą ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2020-01-21 o 16:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie w mieście też nie ma działu dziecięcego. Muszę jechać do miasta obok, choć nie mam jakoś daleko. Galeria handlowa jest niestety w ścisłym centrum tego miasta więc z uwagi na korki czasami naprawdę długo się jedzie. Akurat dziś poszło gładko bo u nas są aktualnie ferie i dzięki temu nie było korków. Co do jakości ciężko mi się wypowiedzieć. Pewnie po kilkukrotnym praniu będzie dopiero widać. Ale powiem szczerze, że tkaniny, z których ubranka są zrobione są miłe w dotyku, szczególnie te grubsze bluzy od środka. Zaryzykowałabym stwierdzenie, że są naprawdę staranniej uszyte niż ciuszki z Pepco. A i ciekawostka - nie sugerujcie się tym co pokazuje strona internetowa odnośnie dostępności danego rozmiaru i modelu w konkretnym sklepie. Jeśli chodzi o sklep w którym byłam to według internetów nic nie powinnam kupić bo niczego nie powinno już być, a jak się okazało na miejscu wybór był naprawdę duży. Nie wrzucę fotki bo mama mnie uprzedziła i wybrała bluzy, które chciała kupić, ale prócz wielu ubranek za 3,99 zł były właśnie takie grubsze, ciepłe bluzy na zamek za 9,90 zł. Pochodziłabym dłużej po tym sklepie, ale było mi tak duszno i gorąco, że nie dałabym rady. Edytowane przez Pat1988 Czas edycji: 2020-01-21 o 17:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie mam mało. Nie chce przesadzać. Będzie ciepło to bede na bieżąco prac.IMG_1923.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Taki komplet mi sie jeszcze podoba .
W Reserved dla małych jakość fajna. Ale przy starszych zalezy jak sie trafi. IMG_1924.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lista jest następująca do rozmiaru 68, mam też pojedyncze sztuki większe niewylistowane, dorwane na jakichś promocjach lub w lumpeksie ![]() ![]() 50: 2x body długi rękaw 1x body krótki rękaw 56: 1x body z długim rękawem 3x body z krótkim rękawem 1x spodnie 1x pajac z długim rękawem 1x śpiochy bez rękawów 1x kaftanik 1x szorty 62: 5x body z krótkim rękawem 3x body bez rękawów 3x body z długim rękawem 2x body-sukieneczki z krótkim rekawem 3x rampers 1x bluzka z dlugim rekawem 1x półśpiochy 5x spodnie/getry 3x pajac 1x szorty 68: 1x body bez rękawow 2x body z długim rekawem 1x komplet spodnie+bluza 1x sukienka 2x spodnie 1x kaftanik 2x bluzka z krótkim rękawem 1x bluzka z długim rękawem 1x szorty 1x pajac + czapeczka x1 + skarpetki x3 + rajstopy x1 + niedrapki x1 Do tego mam już pieluchy bambusowe x2 duże (będą robić za kocyki), muślinowe x3 i flanelowe x3 oraz śliczny i miękki kocyk z nadrukiem. Generalnie to większość ciuchów kupuję na czuja, bo zupełnie nie wiem co się przyda - nastawiam się też na raczej duże dziecko, więc te 50tki to tak na wszelki wypadek wzięłam podstawowe, jeśli będzie potrzeba, to możliwe że mi koleżanka jakaś odda po swoim dziecku też takie kupione aby były ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
Muszę jechać do ikei po kocyk.
Pieluchy kupie ok 7-10szt bardzo Nam sie przydawały. Tez powoli kończę już z ciuchami. Chyba ze gdzieś trafie fajne większe. Najwyżej dokupie po porodzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- 50 nie kupuje wogole. Przy synach tez zaczynałam od 56. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Wtajemniczenie
|
Ja też 50 nie kupuję wcale, nie wierzę że będzie mniejszy niż te 56
![]() Bura, powiem ci że mam tego więcej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale super pomysł! Sporządzę jutro taką rozpiskę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Rozeznanie
|
Ja zaczynam od rozmiaru 50, córka taki rozmiar przez pierwsze 3tyg nosiła, podejrzewam, że teraz może być podobnie
![]() Byłam na wizycie kontrolnej u gin, wszystko dobrze szyjka się wydłużyła (2tyg temu miała 3,6cm, dzisiaj 3,9cm). W pierwszej ciąży na podobnym etapie miałam zakładany pessar, bo szyjka mega krótka. Muszę zrobić usg nerek, wg wyników moczu mam piasek w moczu i lepiej to sprawdzić czy coś się dzieje poważniejszego czy nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój mi powiedział, ze mam nie kupować dużo najwyżej on potem zrobi zakupy albo będzie odbierał w domu paczki jakie będę zamawiała ze szpitala xD no chyba sobie żartuje xDDD Sprawdziłam, połówkowe mam 18 lutego. Jak będzie wszystko ok to idę kupować wózek i fotelik xD i całą tę masę i innych dużych xDD Już się nie mogę doczekać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3858 |
Rozeznanie
|
Ja będę zaczynac od 50, Starsza miała 3400 i 55 cm, a ok miesiąca chodziła w 50 . Muszę najpierw przejrzeć na spokojnie co mam, bo dużo tego pozostawiłam, i w jakim te ubrania są stanie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, ze się wydłuża. Hm... moja co wizytę sprawdza, ale nic mi nie mówiła. Pokazywała mi dziś na USG gdzie mam ścianę łożyska? Chyba dobrze zrozumiałam, ze na przodzie i ze dopiero w 20-21tc będę czuła małą... szkoda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Lusija
A jaki wozek chcesz kupic? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama nie wiem... wszystkie w moim guście są od 2600... muszę obniżyć loty xD Chyba po prostu pójdę i kupię jaki mi wpadnie w oko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ogolnie nigdy bym nie kupiła nowego. Raz miałam nowy bo dostałam go darmowo. Testowałam ten wozek i go dostałam gratis. Miałam ogólnie chyba 16 wózków ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Odnośnie łożyska ja mam właśnie na przedniej ścianie. Nie mam porównania czy wtedy czuć mocniej czy słabiej ruchy. W każdym razie ja w nocy czuję tak, że nie mogę spać ![]() Dziewczyny jeśli jesteście w programie Smyk&Spółka to od przecenionych ciuszków jest jeszcze dodatkowe 20 % rabatu. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Pat1988 Czas edycji: 2020-01-21 o 19:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamierzam zrobić tak samo - wózek z gondolą kupić po taniości używany, one są ciężkie i niewygodne (nie mam w bloku windy), a dziecko aż tak długo w tym nie pojeździ. Później kupię spacerówkę, która jest lekka, ma fajne koła i wygodnie się składa - to już mogę poświęcić więcej kasy. Taki mam plan, zobaczymy co wyjdzie ![]() Trochę chciałabym też ponosić w chuście, ale boję się, że młodej będzie za gorąco...poza tym nie wiem jak ogarnę naukę wiązania, mój mózg to dosłownie budyń, nie przyswajam informacji ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3865 | |
Zadomowienie
|
Mamusie czerwcowe 2020
Cytat:
Mam nadzieje, ze może jak w jakimś się zakocham to wpadnę na jakąś używkę. Mam w głowie, ze kupuje jeszcze dla drugiego a może i trzeciego dziecka xDDD Adjustments.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3866 |
Zadomowienie
|
Adjustments.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama jestem jedynaczką z siostrą, która urodziła się po 14 latach... i w sumie tez jest wychowywana jak jedynaczka. Jeśli będę mogła to nie chciałabym z własnego wyboru zrobic tak swojej córce tzn by byla zawsze jedna, sama. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez jestem jedynaczka. I to ma plusy i minusy. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Pat1988 Czas edycji: 2020-01-21 o 20:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.