|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Gratulacje!!!!!
![]() ![]() ![]() Stroczykasy piekne. No i ladna kolekcja sloni ![]() ![]() ale bardziej podobaja mi sie okna w waszej kamienicy Zawsze chcialam takie
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że się podoba! ze słoniami to jest tak, że co chwila jakieś do mnie przychodzą jako prezent. i tak się uzbierało. co do okien... są wielkie, że tak powiem szeroko patrzymy na świat ![]() na razie plastiki są u mnie i w balkonowym. czekamy na przypływ gotówki do dużego pokoju, bo tam są łuki przeogromne, więc takie okno kosztuje ![]() ja wróciłam od rodziców, nazrywałam czereśni. teraz mam zamiar spakować się do Gdyni. zastanawiam się jakie buty wziąć na Openera - kalosze?
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi Oj faktycznie masz pecha do deszczu ![]() Baw się dobrze na Openerze Ja w sumie weekend mam wolny od pracy i całkowicie nie mam pojęcia co bede robić ![]() Dzisiaj zakupy udane ![]() Oczywiście jak już byłyśmy w trasie, to pojechałyśmy na kawkę do koleżanki, która jest na macierzyńskim Jutro niestety do pracy
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Poświętujemy jak już usiądę za biurkiem
Goosiu to fajny miałaś wolny dzień - zrobiłaś zakupy i odwiedziłaś kumpelę. a jutro już piątek,więc głowa do góry, a do tego jak masz weekend wolny to już w ogóle wypas ma być pogoda, więc na pewno jakoś fajnie spędzisz ten czas
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ehhh znowu poniedziałek... Ewulinek jak impreza się uadała? |
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
gosia
![]() No ewelina pisala wczowaj,ze do mnie zadzwoni jak kingsi beda na scenie i nie zadzownila Zapila i zapomniala w tej euforii koncertowej ![]() Ja zdalam sesje ZOstalo mi kilkamascie dni na napisanie reszty pracy mgr i done O ile promotoka zatwierdzi, bo jak na razie troche mnie ochrzanila |
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zadzwoniła? nieładnie ![]() Gratuluję zdanej sesji Właśnie piję kawkę
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
OOoo oo ja się napisalam trzy kieliszki wina i się upilam w niedziele, tak mnie wczoraj glowa bolała że poejza
:SD zmęczenie materialu, stres itp Wyszlo wsztrsko, ale teraz juz taka blogosc.
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
my za to w sobotę wyszliśmy ze znajomymi na piwko.Ja z koleżanką piłam drinki, a w niedzielę główka pękała
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() właśnie weszłam do domu. Jezuuu było rewelacyjne. Kliwia wybacz- ale byłam taka podjarana Kings of Leon że zapomniałam o bożym świecie. oczywiście dla mnie byli mega mega. Tekst Caleba (wokalista KOL) na początku koncertu : Are you ready to sing? Ludzie : Yeee Are you ready to dance? Ludzie: Yeee Are you ready to fuck up Yee Caleb: Me too ![]() Zaczęli jedną z moich ulubionych piosenek- By somoebody. Grali piosenki z najnowszej płyty i z tej poprzedniej. Potem pobiegłam na koncert The Thing Things - też rewelacja - remix piosenki That's not my name cudo ![]() W międzyczasie zahaczyłam o scene na której wystąpili Kumka Olik (zespół z mojego miasta) też grali super. No i na deser Prodigy (przyznam się,że znałam z 2 piosenki) ale to co działo się na ich koncercie po prostu szok zahipnotyzowali widzów - mega!!dopiero wróciłam do domu, bo zostałam jeden dzień u Dziewczyn w Bydgoszczy - z którymi wracałam i jechałam na Opene'ra. Jestem trochę wykończona bo przez weekend spałam jakieś 10 h - no i się odbiło na moim zdrówku - wróciłam z temperaturą i bólem gardła nie do zniesienia. nie ma co - za rok jadę na całego openera
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulinek no to impreza się udała
Teraz się kuruj i otwieraj biznes Jadę zaraz na urodzinki do koleżanki.Strasznie mi się chce coś słodkiego.Może u niej coś będzie w domu nie mam nic
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś na 7.20 w UP - dziś pożegnałam się z tytułem osoby bezrobotnej. Jutro jadę do księgowej, żeby wypełniła mi wniosek i jak się uda to jeszcze jutro zaniosę go do gminy Dziewczyny poszłam dziś do kosmetyczki na hennę brwi i czekam w kolejce i w pewnym momencie wchodzi do salonu taki mega kark - taki pomarańczowy i mówi do babki , że chce wejść na solarium na 30 min., kobieta mu mówi,że nie pozwala mu na tyle wejść bo mają nowe lampy itp. , a on, że chce na 30 min i koniec. no i wywiązała się dyskusja. widziałam,że babka się go boi. a on do niej - jak Pani mi nie pozwala, to ja chce na godzinę wejść. ostatecznie powiedziała, że ma wejść na te 30 min. na swoją odpowiedzialność no i wlazł. i siedzimy dalej a on wyłazi na środek tego salonu w samych gaciach i krzyczy że mu lampy na twarz nie działają...haha. Burak!Goosiu życzę Ci udanej imprezy, no i żeby coś słodkiego było.ja jestem przed okresem i pochłaniam wszystko co stoi na stole. właśnie moja mama wróciła z Torunia ze szkolenia, przywiozła pyszności z cukierni, m.in tort kajmakowy i pralinowy ![]() i... kurki. na kolacje będą w śmietanie, o jeeee
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd sie biorą takie buraki Jakbym weszła na 30min chyba spłonełabym żywcem ![]() Cytat:
tort, tiramisu, sernik, ciasto cytrynowe... wypiłam tylko drineczka, bo dzisiaj do pracy na 7 ciężko się wstaje, ale fajnie wychodzi z pracy o 15 |
||
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Goosiu ale wypas słodkości.
fajnie wychodzić z pracy o 15. przynajmniej ma się czas jeszcze w mieście załatwić. ja właśnie spijam kawkę, jadę zaraz do księgowej , być może się uda jeszcze dziś załatwić gminę. a na 15.30 idę do fryzjera na farbę , bo odrost znów masakryczny
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie.Ja byłam miesiąc temu i już mam strasznie duży odrost ![]() Ja na dziś właściwie nie mam planów.Wychodzę o 15 i w sumie nie wiem co będę robić na pewno coś się znajdzie. N przyszłość mam ambitny plan generalnych porządków mojej garderoby tzn.wszystko przejrzeć i w tych co nie chodzę oddać do kontenerów, ale to jest dłuuuga robota, wiec narazie się zbieram ![]() No już prawie półmetek wybił już 11.
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
hello Kochane.
jak się czujecie? ja dziś poczyniłam pierwsze zakupy do biura wczoraj cały dzień spędziłam u rodziców na ogrodzie, tata namówił mnie o zerwania czereśni i wiśni - dziewczyny jak mnie komary pożarły to szok. nie mam miejsca na nogach i pupie, gdzie bym nie miała czerwonego śladu.a jak swędzi ![]() jutro robimy grilla u TŻ, bo jego rodzice wyjechali na wakacje. a w sobotę bawimy się na weselu. takie o to mam plany weekendowe. a Wy?
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie w pracy zawalają robotą ![]() Mam nadzieję, że jak urządzisz biuro, to porobisz zdjęcia? no i w ogóle pochwalisz się U nas komary też tną jak zwariowane.Ale bym zjadła czereśnie mniam Ja wczoraj po pracy byłam u siostry ze wspólną koleżanką na plotkach (czyli nic nowego, bo staramy się spotykać przynajmniej raz na 2 tygodnie). Jak wróciłam ok.21, to pojechaliśmy z Tżtem do jego siostry na ciasto ![]() Na dziś planów brak.Albo coś jeszcze wyjdzie, albo będziemy siedzieć w domu
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Goosiu współczuję tego natłoku pracy...widzę, że nam wątek podupada , więc coś napiszę ![]() ja w sobotę bawiłam na weselu, mimo że, orkiestra nie była fajna, bawiliśmy się dobrze, wytańczyłam się i najadłam (swoją drogą jedzenie było bardzo dobre) w piątek też balowaliśmy u TŻ, był grill - ja w sumie wypiłam dwa piwka, tego wieczoru byłam polewaczem ![]() dziś od rana piszę @ do biur podróży, żeby nawiązać współpracę - większość odpisuje, co mnie cieszy, ale i tak muszę mieć regon, żeby cokolwiek dalej zrobić, a ja ciągle czekam na regon może dziś przyjdzie...poza tym pogoda w kratkę. teraz się zachmurzyło i jest do du** a teraz zabieram się za małe porządki w pokoju. edit: Regon przyszedł
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-07-20 o 13:44 |
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
pamięta mnie ktoś ? (;
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie,że regon już jest.Niedługo otwarcie czeka cię teraz masa pracy, ale chociaż wiesz, ze robisz na swoje, a nie na jakiegoś palanta Ja muszę się pochwalić. że dostałam premię w mojej dziadowskiej pracy (i tak mam jej serdecznie dość) nie jest to duża kwota, ale zawsze coś Pewnie, że pamięta ![]() Pisz co u ciebie? wakacje masz?
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Miło , że pamiętacie
;*nie pisałam, bo tak jakoś odpuściłam sobie chwilowo wizaż.. tak, mam wakacje, ale ogólnie czas wolno płynie. dobrego humoru brak, mamy z rodzicami wielki kryzys przez moje problemy... ze zdrowiem też nie ciekawie , więc wakacje na razie do niczego.. czekam na 5 sierpnia.
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież ty młodziutka jesteś.Co jest 5 sierpnia? mamy trzymac kciuki?Jak trzymałam za ewulinka na obronę, to 5 dostała
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
a szkoda gadać.. spadłam ze schodów i wprawdzie nie złamałam nogi, ale musiałam zrobić zdjęcie, bo ciągle bolała. No i niestety mam coś nie tak z kośćmi, w sobotę czeka mnie wizyta u ortopedy, a w piątek u chirurga.. bardzo prawdopodobne, że czeka mnie rehabilitacja.
![]() a 5 sierpnia wyjeżdżam nad morze, nie musicie trzymać kciuków no, chyba, żebym tam poznała kogoś ciekawego, to proszę bardzo
|
#3865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja wczoraj popiłam ostro... spotkałam się z kuzynem i jego znajomymi. polała się wódeczka, pograliśmy w karty, włączyliśmy film (ale ja już miałam zgon i nie oglądałam ) byłam w domu przed 3i dziś spałam do 11 i niewyspana jestem. wczoraj pojechałam po jakieś meble , ale kompletnie nic mi nie wpadło w oko. taką kanapkę chyba zamówię do biura...mała, zgrabna, tania... myślę o tym czerwonym kolorze Caroline2324 trzymam kciuki za Twoje zdrówko, musi być dobrze. fajnie, że do nas wróciłaś. Goosiu gratuluję premii, miło otrzymać taki bonus. i co za to kupiłaś? załączam link do kanapy, co sądzicie? http://allegro.pl/item686669225_sofa...producent.html
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek - marzy mi się taka kanapa
świetna jest i chcesz taką czerwoną, tak ?
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
ewe kanapa super, ale jak sobie wyobrazasz konsultacje z klientem donosnie wyjazdu zza biurka? bo jak on się rozwali na tej kanapie, a ona na pewno ma siedzisko nizej niz Ty bedziesz miala krzeslo, to klient moze zle sie czuc siedzac na kanapie i siegajac broda do blatu
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie, będzie biurko i dwa normalne krzesła (właśnie rozglądam się na allegro za jakimiś ) a kanapa będzie dla oczekujących pod oknem ![]() ooo coś w tym stylu, z dwa krzesełka pod biureczko http://allegro.pl/item686776051_krze..._ekoskora.html
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2009-07-21 o 13:51 |
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo bo wyzej pisalas ze nei chcesz krzesel stad moje pytanie
a nie masz jakiegos znajomego syndyka albo komornika?? mozna czasem fajne meeble za grosze kupic ![]() ps. powiedz mi ze sobie kupisz taki prezesowski fotel ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item691497675_biur...z_wygodny.html takie krzesla mi sie podobaja: http://allegro.pl/item684724477_krze...ia_signal.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

hihi 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jutro niestety do pracy

ciężko się wstaje, ale fajnie wychodzi z pracy o 15 
świetna jest