|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||||
Pani Buka
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no są jakieś przecieki odnośnie środowych tematów już O.o
![]() |
#3842 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam kilka kolczyków w jednym uchu, są bardzo widoczne, i nikt nie kazał mi ich zdejmować ![]() Niektórzy radzą, by do dowodowego zrobić od razu więcej i w białej bluzce, bo ponoć na NIEKTÓRE studia takiego wymagają, i żeby nie robić dwa razy ![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkim bawiącym się dzisiaj na studniówce życzę udanego party ![]() ![]() Aha, i uważajcie w drodze na salę, bo bardzo śliskie chodniki dzisiaj są ![]()
![]() |
#3843 |
Zadomowienie
|
Ehh, zrobiłam te zdjęcia dowodowe, ale mi się nie podobają
![]() Za tydzień zrobię drugie podejście u innego fotografa...
![]() |
#3844 |
Konto usunięte
|
studniówka !
![]() lece zrobić włosy. moze wstawie wam sie na zdjeciu po całkowitym odpicowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zadomowienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10424977]studniówka !
![]() lece zrobić włosy. moze wstawie wam sie na zdjeciu po całkowitym odpicowaniu ![]() Obowiązkowo ![]() ____________ Życzę wszystkim balującym dzisiaj udanej zabawy ![]()
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
Nie za 4tym
Wyobraźcie sobie że 3 poprzednie razy jak zdawałam nie wyjechałam nawet na miasto - tak mi stres dal popalić że cała się trzęsłam i oblałam na głupotach. Ja mam studniówkę 25.01 - i martwie sie o fryzjera, bo to niedziela i może być z nimi kiepsko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10424977]studniówka ! ![]() lece zrobić włosy. moze wstawie wam sie na zdjeciu po całkowitym odpicowaniu ![]() Koniecznie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
Ajajjaj studniówka już, fajnie
![]() Ja dopiero za dwa tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Ja za trzy i dalej nie mam partnera.
![]() ![]()
#3850 |
maszyna, nie człowiek
|
A ja nie mam kogo zaprosic, nie mam z kim isc ani z kim tanczyc poloneza. I tak długo bym mogla wymieniac czego "nie mam", ale zaraz byście powiedzialy ze to juz choroba jakaś :P
#3851 |
Zadomowienie
|
Mmmm... właśnie sobie zrobiłam komplecik biżuterii na 100dn (wisiorek i kolczyki) z przydymionych kryształków Swarovskiego. Cudooo
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3852 |
Zadomowienie
|
wszystkim studniówkującym dzisiaj, świetnej zabawy życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
O to mnie pocieszyłaś. ja już 2 razy oblałam, oczywiście też na placu. A mój instruktor mowił, ze na pewniaka na miasto wyjadę. :P 3 termin musiałam przesunąć, bo spanikowałam. Egzamin za 2 tygodnie a ja żadnych jazd nie miałam. W dodatku na dworze zima (kurs robiłam w lecie, nigdy w śniegu nie jezdziłam, 1 raz w deszczu) i o 16 (nigdy po ciemku nie jezdziłam) :P O kurcze to uwów się szybko bo potem może być problem. Faktycznie nie wiele salonów jest otwartych w nd. chyba tylko te w centrach handlowych albo u jakiejś znajomej fryzjerki, która przyjedzie do ciebie. Cytat:
ja też bede mieć z Swarovskim. Liczę na umiejętności mojej siostry ![]() NicRu jak coś to mój znajomy rozpaczliwie szuka partnerki. :P
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-10 o 13:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna osoba mi odmówiła, bo ma wtedy koncert Pink Floyd. No trudno. ![]() Mam dwóch kuzynów do wyboru, ale jeden nie mógły być na próbach poloneza a z tych drugim nie wiem, czy się będę dobrze bawić. Jeszcze mam wariant zaproszenia kolegi, tylko że z nim bardzo dawno nie gadałam i nie wiem, czy to tak nie głupio teraz napisać. Jak sądzicie? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3855 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
maszyna, nie człowiek
|
Nie planowałam szukac kogoś na siłę, myslała, że może z kimś ze szkoły, ale nie ma nikogo wolnego+fajnego+kogo choć trochę znam. Poza tym nie chciałam brać kogoś kto nie miałby ze mną wpsólnych znajomych na studniówce, bo studniówka jest tez po to by spędzić trochę czasu ze szkolnymi znajomymi fajnie się bawiąc, a nie tlyko przeznaczajac czas dla partnera. Przynajmniej imho
![]() Jeżeli to dorby kolega, można by próbować, Paula007 ![]()
#3857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby tak, ale naprawdę dawno z nim nie gadałam. Chodzi do szkoły w innym mieście, więc go praktycznie nie widuję. I teraz nie wiem, co robić. ![]()
![]() |
#3858 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale naprawdę większość osób już ma partnerów ![]() Cytat:
![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-01-10 o 14:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3860 |
Zadomowienie
|
Niestety na zdjęciu nie widać jak cudownie migoczą
![]() Komplecik jest bardzo delikatny, bo nie lubię być obwieszona dużą ilością biżuterii. A i zdjęcie słabe, bo oświetlenie o tej godzinie jest do kitu (brak słońca ![]()
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
Ja mam studniowke dopiero 21 lutego, ale moze i dobrze, bo nawet nie mam sukienki...;P
Pisalam juz w o tym w watku studniowkkowym - zazdroszcze Wam pisania tych matur ![]() od wczoraj krew mnie zalewa i kwicze z wscieklosci - denerwuje mnie cos takiego. najpierw gadaja ze nie przejawiamy zadnego zainteresowania matura, ze mamy wszystko gdzies, a mlodziez w ich czsach byla inna (w sensie duzo lepsza) grrrrrrrr.... głowna matura bedzie moja pierwsza, z operonu pisalam tylko polski, zreszta mysle, ze ta z cke jest najbardziej adekwatna do matury majowej ![]() Wszystkim Maturzystkom, które maja dzis 100dniowki, zycze wspanialej zabawy ![]() a partnerzy ? hmm moja kuzynka poszla z jakims kolega, ale nie bawila sie dobrze, bo chlopak nie znal nikogo z jej klasy; w sumie najlepiej bawila sie, kiedy tanczyla z innymi z jej klasy, bez niego i troche jej potem 'zawadzal' ; ale rozumiem ten strach "rety nie moge isc sama wszyscy beda z kims itd" bo sama tak mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3863 |
maszyna, nie człowiek
|
Ostatnio koledzy z klasy spytali się mnie z kim ide, wiec odparłam, że sama. I wtdy konspiracja, zasłonili otoczenie wokół mnie i zadali to jedno pytanie, które chceli zadać: "A X?" I musiałam się tłumaczyć, że z nim nie ide bo to, bo tamto. Ile razy jeszcze będę tłumaczyć, że nie jesteśmy, nie byliśmy i nie bedziemy razem... A potem zaproponowali mi, że znajdą mi partnera, ale znając ich znajomych z innym klas (do głowy przyszedł mi tlyko jeden ich wspólny znajomy, ktorego kojarze) podziękowałam. XD
EDIT: Alexia09 śliczna biżuteria ![]() Mam gdzieś słabe zdjęcie mojej, którą dostałam na Boże Narodzenie i chyba dokupię naszyjnik i ubiorę. Poszukam fot. PS. Mam jedną słabą fotę... Niestety robiona telefonem. W ogóle to powinnam iść na pierwszą miare sukienki i trochę się boję ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-01-10 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ślicznie ci wyszło ![]() Cytat:
Ja czasami chciałabym być w klasie gdzie jest przynajmniej pół na pół facetów i dziewczyn no albo jak u ciebie, duża przewaga płci brzydkiej. Ja niestety cierpię z marną 9 i patrząc na nich chyba żaden nie wyszedłby z taką propozycją, żeby pomóc znaleźć partnera no ewentualnie zeby sam z toba poszedł. U mnie jest większość dziewczyn, klasa w sumie fajna zgrana ale czasami jest chora atmosfera- chyba własnie przez nadmiar bab ![]() BTW my będziemy mieć takie zbiooooooorowe próby?
![]() |
#3866 |
maszyna, nie człowiek
|
O próbach nic nie wiem xD
A czy opiekunczy... przy okazji bardzo złośliwi i pewnie z 10 razy próbowali by mi przy tym pocisnąć ;P Ale i tak ich lubię, bo sama należę do osób złośliwych.
#3867 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiecie, ile kosztują świeże, ładne ananasy?
![]() ![]() Mamy zamiar ładnie je zapakować i dać nauczycielom zamiast kwiatów, ale kurczę u mnie ananasów nie uświadczę, a muszę zrobić szybko jakaś kalkulację.
![]() |
#3868 |
Konto usunięte
|
ja mam 100dniowke za tydzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śliczna Wasza biżuteria, dziewczyny ![]()
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.