|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
a mi wlasnie TZ napisal ze powiesil na scianie nasze zdjecia
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, Malinka, moim zdaniem, to nic na siłę. Sami zatęsknią i zobaczą, że kretyńsko postąpili. nie ma co się stresować (mówi naczelna histeryczka
), nie chce gadać, to nie. nie widzi błędu, to niech otworzy oczy sam. jeszcze będą was błagali o rozmowy. co prawda ciężko mi powiedzieć, żebym znała to z autopsji, bo mojego zmuszam do rozmów tylko, że on ich nie unika. nigdy nie powiedział, że nie będzie teraz rozmawiał, choć wiem, że nie zawsze ma ochotę. Insane: mam stepper zwykły, ale skrętny też miałam i efekty takie same ja umieram z głodu i tęsknoty za chłopem mym i chwilą wolności od 2108804237982 lektur, które mam na za tydzień
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
Mój TZ nie ma naszego zdjęcia w pokoju... Mi kiedyś w prezencie dał nasze foto oprawione w rameczkę, ale gdzieś mi przepadło... Tyle razy już pakowałam rzeczy, żeby mu je oddać, że już nie wiem gdzie co mam Muszę poszukać...
|
#3844 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic nie schudłam (sukienka jak wczoraj była za mała, tak i dzisiaj też ) jak na razie![]() CIĘŻKIE!!!! ![]() ---------- Napisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ja nigdy nic nie pakowałam żeby mu oddać ![]() ale tż tech chyba nie ma mojego zdjęcia w pokoju swoim (zresztą, on chyba nie ma pokoju swojego w domu, jakoś to pomieszane ), kiedyś mu podarowałam, jak jeszcze był w krk, i teraz jedyne zdjęcie w naszym mieszkaniu - tzn moim i Oli - to moje własne |
||
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie niesamowita jesteś z tą swoją niecierpliwością
|
|
#3846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale sobie kiedys urzadzimy juz razem. a mi wlasnie wczoraj zrobil niespodzianke mala bo do prezentu dodal pare naszych zdjec w drewnianych takich ramkach juz dawno mielismy wywolac![]() szukaj szarik szukaj ![]() Luffka haha to samo mialam napisac o Aelitce haha moj TZ dziwnie sie ze mnie smial ze bede srodek na przeczyszczenie uzywac na rzesy a dzisiaj znajac jego bedzie mi rzesy ogladal czy juz urosly
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-21 o 14:20 |
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
mój ma zdjęcie i moje i nasze, bo mu dałam, sesesesese
![]() wątpię, żeby sam wpadł na taki super pomysł
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dwa dni, tylko jeden raz, bo wczoraj jak wróciliśmy to byłam tak padnięta (pół dnia w galerii, obiad ze znajomymi na mieście, potem trochę w pubie, potem w drugim...trochę przeziębienia.... umarłam.. ) że ledwo co makijaż zmyłam...bo mi się nie chce czekać, tak samo z brzuszkami ![]() ehh, dobra, idę do sklepy po coś na obiad (nie wiem co??) i potem zaczną się zabiegi.. kąpiel... maseczka... na buzie.. i wax na włosy... kupiłam jakiś z termocapem - czepkie, a na wejściu przeczytałam "czopek wspomagający regeneracje włosów" i się przeraziłam ![]() ehhh a my zastój mamy, przez te przeziębienia itp to nici z mojego ambitnego planu (kupiłam nawet durex 2w1! )a tu dupa, nie mieliśmy siły a dzisiaj jak się zaczęła akcja rozwijać to zadzwonił mój wujek że zaraz u mnie będzie i mam z nim jechać coś tam załatwić porażka.... a dziś już wraca moja współ.... uhhh
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam zastój z moim. już mnie hormony rozsadzają i jego też, ale nie ma jak, noż...
|
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wogole mielismy robiony taki kalendarz z naszymi zdjeciami,chcielismy zrobic takie duze dwa zebysmy mieli na sciane.u jednego fotografa nie chcieli zrobic i potem przeszlo przepadlo![]() Cytat:
a potem bede miec @ i o!
|
||
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja również zaczynam pomału po ścianach chodzić
jest to kolejny powód, dla którego w czerwcu powinnam ubrać kieckę na spotkanie... Szybszy dostęp No i mojego zdjęcia w pokoju też TŻ nie ma... Ale całą moją galerię nosi na karcie sim w telefonie TŻ jak był chory do tego stopnia, że cały dzień w łóżku leżał i nie miał absolutnie na nic siły, to jakoś pod wieczór, czy nocą, siły witalne mu dziwnym trafem wracały zdrowiał na chwilę I mówił, że rozpalają go dwie kobiety na raz.... Grypa i ja Ja bym chyba z taką gorączką nie dała rady
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-21 o 14:34 |
|
|
|
#3854 |
|
Wtajemniczenie
|
oj czasem tez tak mam
niektorzy wtedy cos robia ale ja bym chyba nie mogla..nie wieminsane chwalic sie moj tez mial mnie na tapecie ale w koncu sie wkurzal bo gdzies w pracy ciagle mu ktos tel zabieral i zaraz o mnie gadal i juz cala hala czy budowa ma tematy do gadania swoja droga wczoraj jak byl te zdejcia wywolywac to mowil ze wlasnie ten fotograf mu mowil (facet po 60-stce) ze jaka ma pan ladna dziewczyne,tak dziewczyne to skarb miec itp itd..haha i na odchodne tez mu cos mowil ze powodzenia heheInsane to żeście sie dobrali oboje temperamentni mmm:P
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-21 o 14:39 |
|
|
|
#3855 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też ale ja mam taki "okres" marniutki, że w sadzie to można bo i tak nic nie ma ![]() no my przeziębieni i gdyby nie wujaszek z rana to by było, a tak to dupa!... no nic, idę się kąpać
|
|
|
|
#3856 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3857 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ja jego zdjęcia też mam na telefonie, czasami również na tapecie.. Aktualnie co innego, co to mi wysłał No i jego dwa ulubione (tzn. jego, ale moje ulubione ![]() Na temperament nie narzekamy ach, aż mi się zachciało... ![]() Cytat:
!
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
ci nasi TZci to sie zmawiaja chyba na to psucie nam humoru w tym samym czasie...
|
|
#3859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aleeee wszystko przede mna |
|
|
|
|
#3860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym rajstopy muszę mieć.... (ale mam dwie pary, hmm, jedną można potargać HA!! )poza tym mam taki zaje olejek bielenda, erotyczny i po tej kąpieli hmmm dobrze ż etż wraca
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mogę jak mam końcówkę okresu
nie jest nam to straszne ![]() taki olejek, by mi się przydał. ![]() w wakacje kumpel z dziewczyną dali nam swojej 'erotycznej herbatki' i pomimo, że umierałam z bólu (korzonki to okropny ból) czułam się pobudzona, a chłopak mój też miał ochotę, choć starał się nie pokazywać i opiekować mną swoją drogą niedobra ta herbatka była strasznie, więc musiałam posłodzić. a zabawnie to wyglądało. siedzą 4 osoby w jadalni, piją herbatki, po czym parami udają się do swoich sypialni ![]() ![]()
|
|
|
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
my mamy taki
![]() świetnie się pieni, a jego zapach uwielbiam!!! i działa ![]() a herbatki nie piliśmy... musiało to zabawnie wyglądać, hmmmm :P możesz zaprezentować? |
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, nie mogę znaleźć strony, z której to kupowali... jakiś ogród był w nazwie chyba. rajski, czy coś takiego, ale znaleźć nie umiem
![]() a ten olejek sobie kupie, bo skoro Bielenda to pewnie nie najdroższy, hmm?
|
|
|
|
#3864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ten olejek to kosztuje chyba jakieś 12 zł, tak mi się coś kojarzy... tż się teraz kąpie (ja siedzę w waxie na głowie, seksowne, nie ma co i pichcę ), i jak czuję też w tym olejku ![]() ale mamy na skokach poprawiać jego pracę, więc chyba nic nie będzie ciekawego...
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
mmm seks przy pracy, mrr
![]() jak nie zapomnę, to spytam kumpla o te herbatki, przy okazji kiedyś
|
|
|
|
#3866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taaaa, w kuchni na jakże gorących palnikach mrraaauuu
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane wklejam obiecane fotki pierscienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Białe złoto+ zólte złoto + 7 brylancików) |
|
|
|
#3868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmmmmmmmm ale cudo! ![]() wypaszone ![]() jak ci dobrze!!!.. aahhhh!!!... jak zazdroszczę!!!....
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Wtajemniczenie
|
siemanko
![]() podczytuję Was już chyba z godzinę, bo mi net przerywa grrr;/ dziś mam spotkanie klasowe o 19 fajnie zobaczyć te mordki jedna koleżanka będzie z przyszłym mężem ;pej te herbatki erotyczne naprawdę działają ![]() co do sexu w toalecie, jeszcze nie próbowaliśmy :P Insane, mi też tak gadali, że pewnie zdradzi, że oni by nie mogli tak na odległość i woleliby się rozstać. Strasznie pomaga takie gadanie heh ale my wiedzieliśmy swoje i jesteśmy nadal razem
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

), nie chce gadać, to nie. nie widzi błędu, to niech otworzy oczy sam. jeszcze będą was błagali o rozmowy.

Dzisiaj wzięłam pierwszy raz rano przed śniadaniem i teraz przed obiadem. Narazie dobrze się czuje. A ty ile już czasu bierzesz? Schudłaś coś?

juz dawno mielismy wywolac

ale my wiedzieliśmy swoje i jesteśmy nadal razem