|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Ja mialam ostatnio duzo stresow i to chyba przez to,przedwczoraj spalam 3 godz. ,a pozniej funkcjonowalam "normalnie" no i wieczorem organizm mi odpowiedzial skurczami. Dzis leze caly dzien ,juz bol troche mniejszy ,oby ustal bo to troche za wczesnie. A co najzabawniejsze w nocy jak udalo mi sie zasnac ,snilo mi sie ,ze rodze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3842 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
no ja właśnie teraz myśle sobie, że jeżeli nospa pomaga to znaczy, że jest ok i poprostu się tam wszystko rozciąga i przygotowuje, gorzej jakby nie pomagała wtedy bym do lekarza pędziła
![]() idealnecialo ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaa oponki aaaaaaaa ![]() nie wiem jak się robi oponki ale moja babcia robi świnki ( ja to tak nazywam ![]() to takie jak pączki ale chyba z twarogu i ona nie formuje tylko z łyżki wrzuca na olej to chyba to samo co oponki ? zabije ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() jutro na bank zrobie bo dziś nie mam twarogu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dawać mi tu przepis natychmiast ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to mój balon z przed chwili...jestem przed obiadem ![]() ![]() na ostatnim zdjęciu 32tc 2dni czyli z przed dwóch tygdoni chyba urósł co ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-03 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zadomowienie
|
papeteria - śliczny brzusio, BARDZO ładny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
ola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() o matko chyba ją jutro poprosze żeby wyprodukowała ![]() papeteria tyś widziała brzuch na boki :P śliczy jest mam nadzieje, że mój jak jeszcze urośnie to będzie podobny do twojego ![]() a ja jem właśnie domowa pizze bo nic innego nie chciało mi się robić a na mięso juz patrzec niemoge. jakoś nie mam ochoty a tż by codziennie jadł ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zadomowienie
|
Hej
Weszlam i az sie zdziwilam, ze tylko tyle napisalyscie ![]() ![]() papeteria ale brzuuuuusio ![]() ![]() zabka mam nadzieje, ze to tylko chwilowe jakies bole, ale uwazaj na siebie!! Za 3 godz mam wizyte i usg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Alguien ![]() Hej mamuśki tak ładnie było do południa a teraz zaczął padac deszcz, a tu jeszcze teściowe na grilla przychodzą, łaściwie wszystko przygotowane tylko ta pogoda.
![]() |
#3851 |
Zadomowienie
|
Alguien
![]() ![]() Misiulka oby jednak gril się udał u mnie tez dzień taki zmulony na zmiane słonko i deszcz ;/ Skończyłam robić ściągi na 1 przedmiot i teraz ide leżeć bo tak mnie bolą plecy, że szok a jeszcze mały mnie kopał po żebrach przez ostatnią godzine więc tez nie za przyjemnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
papeteria jaki ty masz wielki ten brzusio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
BAN stały
|
szyjka ma 23mm czyli prawie tyle co miałam jak do szpiala trafiłam... bo 22
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj w nocy znowu bolał mnie brzuch- tak, jakby mi się z boku jakiś narząd odklejał/odrywał. Taki mocny skurcz. Już mi się kilka razy zdarzało, ale dzisiaj dużo dłużej. A mała figluje od wczoraj prawie non stop. Jestem ciekawa ile waży... Ł. dzisiaj zrobił wielkie porządki, trochę mu pomagałam, ale cieszę się, że się podjął. Tylko sterta do prasowania się powiększyła :P.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Zadomowienie
|
ja dostalam za darmo z szpitala w paczce te co dają po porodzie,sudocrem tez tam byl
dziewczyny szok, moj dzis spal do 14 a potem o 18.30 znow usnal...chyba dal nam przyzwolenie na swietowanie juz dzis jutrzejszej 2 rocznicy slubu i urodzin mezusia ![]() ![]() ![]() Pozatym to jestem padnieta bo poszlam na msze,trwala godzine wiec ok,fajnie chlodno w kosciele a potem niecale 2 godz procesja!! Myslalam ze sie posikam i uschne z pragnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Rozeznanie
|
a co tu taka cisza?
![]() papeteria sliczny brzuszek chyba wszystkie kg trafily wlasnie tam ![]() ja mam wizyte za 2 godziny. to bedzie ostatnie widzenie z malym po drugiej stronie brzuszka bo to ostatnie usg wiec trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zadomowienie
|
Basia no to
![]() halo nic nie piszecie i się nudze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zadomowienie
|
dziewczęta ja po USG 3d i w końcu wiem jaką płeć ma moje dziecko.. a otóż jest to mój upragniony CHŁOPIEC !!! Jaja ma jak berety także nie szło się pomylić;)
Poza tym jestem zła że wydałam kupę kasy na usg 3d bo... moje kochane dziecko przez cały okres badania trzymało jedną rąsię na czole a drugą w buzi i zasłaniało się tak że nic nie szło zobaczyć... Lekarz kazał polecieć mojemu mężowi po coś słodkiego dla mnie żeby synus raczył się ruszyć... no i po słodkim owszem ruszył się, ale tak że jeszcze swoją stopę na twarz dowalił i juz w ogóle nic nie było widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa... no i kto się zajmuje zmianą tej listy na początku? Bo ja bym poprosiła mojego synusia już grubymi literami no i na imię mu będzie Marcin ![]()
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
pszczolka ciesze sie ze wszystko w porzadku no i GRATULACJE
![]() a lista zajmuje sie anoxa ktora niestety sie nie odzywa. miala wychodzic ze szpitala i od tamtej pory cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zadomowienie
|
Papeteria, moim zdaniem masz najładniejszy brzuszek z wszystkich nas
![]() Uważam, że ciąża bardzo Ci służy i naprawdę ślicznie wyglądasz. Pszczółka, gratuluję! |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
papeteria ja nie wiem gdzie Ty chowasz te kilogramy. Brzuszek taki sliczny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Pszczółka, wcale nie taki gigant, moje dziecko ważyło na czwartkowym usg 2200 ![]() ![]() ![]() ![]() papeteria Ty to masz piekny ten brzuszek- jak z obrazka ![]() aha i chciałam się Wam pochwalić, że po 4 dniach stosowania kremu palmers moje rozstępy bledną ![]() ![]() Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-06-03 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zadomowienie
|
Pszczółka GRATULUJĘ małego, upragnionego Marcinka!!!!!!
Papeteria bardzo ładny masz ten brzuszek, taki okrąglutki i równiutki, wygląda jak doczepiony ![]() Anuszka ja chyba też muszę się zacząć ratować czymś co rozjaśnia rozstępy bo jeśli chodzi o zapobieganie to już nic więcej zrobić nie mogę- smaruję już od połowy ciąży kremem na rozstępy a i tak wyłażą teraz na potęgę.W pierwszej ciąży smarowałam oliwką i ani jednego nie miałam , za to teraz wychodzą z nawiązką, załamana jestem, pod brzuchem i na biodrach mam czerwone pręgi ![]() Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-06-03 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
pszczółka - gratulacje, nie taki duzy, moja Nastusia w 29tc wazyła prawie 2kg wiec spoko
![]() ![]() My wlasnie wrocilismy z Kołobrzegu, fajnie bylo...po spacerowalismy, zjadlam sobie lody ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
jestem jestem ze szpitala mnie wypuscili ale siostra nie chciala mnie zawiezc do domu bo powiedziala ze to za szybko zebym sama siedziala no ale dzisiaj ja ublagalam i mnie przywiozla ogolnie jest ok choc czasem cos mnie kluje w brzuchu no ale podobno to jest nie grozne mam nadzieje ze uda mi sie wcisnac do lekarza na srode bo przepadla mi teraz wizyta i musze sie umowic na przyszly tydzien ale w zwiazku z powodzia oni tez odwolali wizyty do poniedzialku wiec dopiero w pn sie zadzwonie dowiedziec a poza tym jestem w kiepskim nastroju pszczolka oczywiscie gratuluje synka ![]() zmienie dane na liscie ale tak na przyszlosc prosila bym o info na pw
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-06-03 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
witam
papeteria twoj brzusio jest fantastyczny, taki gladki i rowny ![]() pszczolka gratuluje i fajnie ze wszystko ok czekam na relacje Alguien i Basi ![]() my dzis od rana w biegu. najpierw do kosciola, pozniej obiad i kawa u rodzicow w ogrodzie bo piekna pogoda, pozniej wrocilismy do domku, chwila odpoczynku i na spacer z dziecmi. zjadlam kolacje, wykapalam sie i relaks na wizazu ![]()
#3870 |
Zakorzenienie
|
anoxa to super, nie ma to jak w domku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.