|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Tęskniłam za jakimś ruchem tutaj
![]() ![]() Agata wybór jest chyba prosty z tym warunkiem ? ![]() ![]() Gosia sen całkiem pozytywny hihi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
poinformuję na pewno
![]() ![]() ![]() mnie też jakieś przeziębienie wzięło:/ póki co piję wapno,łykam cerutin i chyba sobię zaraz jakąś lipę lub inną herbatę zrobię ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-09-20 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aś ja nie znosze herbaty...bleeeeeee nie piłam już jej z 10lat!!!! lecze się narazie cholineksem, jak do wieczora będzie gorzej to zaaplikuje jakieś dodatkowe leki,ale czuje sie osłabiona ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
brr ale denerwuje się strasznie:/ przed poprawką też i dlatego nic nie jadłam, a teraz odwrotnie...właśnie wciamałam paczkę otrębów i nawet nie myślę co się może stać z moim brzuchem
![]()
#3845 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo Myszka to Ty masz bardzo nowoczesna babcie!!! jestem w szoku bo rzadko sie takowe chyba zdarzają. fajnie ![]() miłego spędzania czasu z babcia ![]() ale mnie głowa boli:/ mam andzieje ze mnie nie rozłoży.... zmykam zaraz bo mam tyle spraw na głowie ze ledwo wiem w co ręce włożyć:/ ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
czesc Kochane
![]() Asia sny się tłumacyz na odrwót więc spokojnie ![]() Gosiu ciekawy sen ![]() okazuje się dziś, że jutro nie mam zaliczenia babki nie ma to po co się uczyłam w weekend no po co ![]() ![]() ![]() ale! jedyna dziś dobra wiadomosc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie było mnie i myślałam, że będę miec duużo do nadrabiania a tu 3 strony ![]() Asiulko daj nam znac jak tam po egzaminach.. ![]() ![]() Gosiaczku jak się dziś czujesz..?Matko co za sen ![]() ![]() ![]() Kropelka ja chyba bym umarła jakbym zobaczyła jakiegoś kolesia u mnie w domu..co za typ.. ![]() ![]() ![]() Mysia hej ![]() ![]() ![]() Justynko a gdzie Ty się podziewasz..? nie zaczęły się czasem naszej Justysi studia...? ![]() Kasia a P to ten chłopak z Warszawy...? kurde mi się już wszystko myli..:-P
#3849 |
Zakorzenienie
|
cześć laski
![]() a mi dziś smutno ![]()
#3850 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny... dziś sądny dzień mojego studiowania... dramat 3 egz co pół godziny to jest chore na tej uczelni. Przysięgam. Cała się trzęsę z nerwów i wydaje mi się, że nic nie umiem... Najgorsze, ze jeden mam ustny..
Chciałam się z wami przywitac i chociaż wam życzyć miłego dnia ![]() Agata czemu Ci smutno ? Natuś cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Asia ja trzymam kciuki, będzie dobrze! wiem jak to jest mieć tyle poprawek bo rok temu też miałam 3
![]() ajj nie wiem czemu mi smutno...jakaś przybita jestem, może przez przeziębienie. wczoraj miałam taką ciężką głowę że poszłam spać o 21.30 a wstałam o 8 ![]() ![]()
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() a ja jestem choooraaaa i pociągająca ![]() jeszcze miałam przypał rano,bo o 10.00 zaczynało mi się szkolenie a o 7.30 zadz. do mnie wykładowca że miał wypadek i nie przyjedzie ![]() Najważnejsze że jemu nic się nie stało, a najbardziej wiecie nad czym boleje? że się z nim nie spotkałam ![]() ![]() ![]() świetny z niego facet! uwielbiam z nim rozmawiać, żartować, słuchac jego głosu.... ![]() ![]() ![]() oczywiście Was poskromie- ma zone, 2dzieci i ok.40-stki także spokojnie ![]() ![]() Marta masakra z tą babą, a że Ci odwołali a Ty się uczyłas to się nie przjmuj- nie pójdzie to w las. musisz teraz przysiąść do tego najbliższego zal. cieszę się razem z Tobą na weekend z G. ![]() Obyście się spotkali i w końcu pogadali. a w ogóle nie wiem czy pisałam Ci o moich skojarzeniach po tym co opowiedziałaś na klubie- coś mi podpowiada ze moze on mial w tym samym czasie panne...obym była złym wróżbitą ![]() Agatkie moje kochane ![]() ![]() Aś mocno, mocno 3mamy kciuki! daj znać ![]() czesc Natali ![]() a Justyś nie ma może i przez uczelnie, mam taką nadzieję, a nie dlatego że nie dostała tej pracy i ma doła ![]() ![]() Kaś a jak Twój kręgosłup???
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ja juz po praktykach na dzis. Pierwszy raz prowadziłam pełne zajęcia. Jestem zmęczona ale szczęsliwa bo juz ponad polowa za mna, jeszcze jutro zajecia tylko i luuuz. W czwartek i piątek tylko idę bo nie ma mojej opiekun już(szkolenia+szpital) wiec potrzeba pomocy.
Tak Natala, P to mój Romeo z Warszawy ![]() ![]() Agat... Będzie dobrze, herbatki, kuruj się i pamiętaj że usmiech to najlepsze lekarstwo. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Goś mój kręgosłup... Bolalo bardzo, wczoraj jak sie "schylilam" do stolika to maluch mi skozyl na plecy. Wiesz,ze pomoglo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gosiu nie mówiłaś wczesniej o tych skojarzeniach, a dopiero teraz przeczytałam co napisałaś i wiesz co myślałam o tym i się zastanawiam czy tak właśnie nie było ![]() ![]() uciekam się uczyć jutro poprawka boje się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
a więc kochane moje nie było az tak tragicznie aczkolwiek kolorowo też nie ma ;p
jeden przełożyliśmy na wtorek ( szkoda, że mu tyle czasu poświęciłam bo kobieta nie raczyła odpisac na meila...) jeden pisałam i na 3 pytania zrobiłam 2 więc....;p no i 3 na pewno zawalony bo nie ogarniam tej statystyki a koleś z każdym terminem daje trudniejsze....ale wtorek czeka...uff.. emocje opadły 13 godzin nic nie jadłam i nie piłam ale już zaspokoiłam swoje podstawowe potrzeby i jestem szczęśliwa na kilka dni ![]() wszystkie moje chorowitki mocno was ściskam ![]() i wszystkie uczące, zestresowane, obolałe całuję mocno ![]() PS. Dziękuje za wsparcie i 3manie kciuków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuchy
![]() ![]() Mam takie pytanie z rana :P czy któraś z was stosowała może dietę proteinową ? Jeśli tak z jakim skutkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, już wróciłam, znów będę mogła do was częściej zaglądać
![]() Asia z dietą Ci nie pomogę, bo nigdy żadnej nie stosowałam ![]() Przytulam wszystkie wątkowe choruszki byście szybko wyzdrowiały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Asia też nie pomogę z tą dietą ![]()
#3859 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Siunia no to teraz bedziemy czekac z Toba na wyniki..oby się udało ![]() ![]() ![]() Mysia no cześc jak tam po wizycie u babci..? ![]() Lenka Ty też chorusiana... biedna.. ![]() a gdzie Gosiaczek...? ![]()
#3860 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie zdałam
![]() ![]() ![]() nie pocieszajcie mnie, nie lubię jak mnie któs pociesza ![]() ![]() miłego dnia!
#3861 |
Zakorzenienie
|
Nie mam zamiaru pocieszać, napisze tylko, ze też byłam w takiej sytuacji i nie ryczałam przez to, że nie zdałam ale przez to, że bałam się rodzicom powiedzieć. Jednak o dziwno po rozmowie z mamą okazało się, że zapłącą mi te 300 zł i lajtowo mogę sobie studiowac dalej. Nie było tak źle, wiec może i u Ciebie będzie ok, a jeśli nie , to załatw z tatą tylko. Ja właśnie po takim czymś doszłam do wniosku, ze musze iść do pracy żeby się uniezależnić pod tym względem od rodziców bo przecież studiuję sama dla siebie a boję się im opowiadac o swoim niepowodzeniach, które jak wiadomo każdemu się zdarzają jakbym była w gimnazujm i była zagrożona z matmy
![]() ![]() Nati to dieta białkowa..dr Dukana.. znalazłam na wizażu mnóstwo info na ten temat i od 1 października się zabieram za nią bo jak zobaczyłam wczoraj moją kumpelę która w rok zrzuciła 23 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() mialam poprawke, ale wiecie co baba sie spoznila 1,5 godziny ![]() ![]() ![]() po poprawce pojechalam i kupilam sobie takie cieple kapcie różowe ![]() ![]() ![]() Asia 23kg schudla??? o matko szok, ja juz moge nie chudnac tylko chce zgubic mój brzuch i boczki ![]() myszka hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
jesteeem. umieram.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
Kaś co się dzieje ?
hej Martuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
nazbieralo mi sie wczoraj troche papierkowych spraw na miescie ktore musialam dzis zalatwic wiec wymyslilam sobie ze wczesniej z praktyk wyjde. Tymczasem nie dosc ze sie spoznilam(kocham spotykac znajomych i rano kolejki w sklepie) to jeszcze biegalam w czasie elzakowania na miasto speedem i do 15.40 siedzialam w przedszkolu. od 8. Padam na ryjek. ale mam juz zatwierdzone wszystkie dokumenty, wszystkie pieczatki i mam opinie. Podobno nadaje sie na nauczyciela
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
no to faktycznie cięzki dzień..<przytul> ale ważne, że wszytko załatwione i opinia pięknie pozytywna
![]() ps. jakbyś otwierała przedszkole daj znać ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
hehe wczoraj juz sie dowiedzialam z ejak pawel zostanie prezydentem miasta(
![]() ![]() a wlasna placowka...chcialambym chyba iedys w ta strone isc. Narazie ejszcze 2 dni asystenckiej czyli siedzenie 8-13 i obijanie sie. Strasznie mi sie podob to,ze mialam dzienniczek na odczepnego olowkiem na szybko zebym tylko miala zarys jak opisac jutro i piatek i dyrektorka mi to slicznie podbila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
z tatą już rozmawiałam. kazał mi iść na warunek, ale ja samobójca nie jestem, boję się tego warunku i już
![]() ale wiecie co? lżej mi się na sercu zrobiło, nie to żebym się cieszyła z tej sytuacji ale wiem na czym stoję ![]() ![]()
#3869 |
Zakorzenienie
|
Asia zapomniałam spytac co to za 10przykazań Babci Jadzi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Kaś zazdroszczę Ci tych praktyk
![]() ![]() ![]() Agatko ciesze się, ze Ci się lepiej zrobiło...eh co my mamy z tymi studiami... ale musimy dać radę bo kto jak nie my!! 10 przykazań to zasady, które musze wprowadzić do swojego życia i rzeczy jakie w sobie zmienić ![]() Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-09-22 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.