|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
i dream of you, every day.
/ marzę o tobie każdego dnia. / proszę każdego dnia, o łaskę. nieszczęśliwa była, jest i będzie . _____________________ * nie przeklinam ![]() * uczę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
BAN stały
|
poprostuAsiss
no normalnie micha mi się cieszy przez Panią, psze Pani ![]() ![]() ...
tak masz rację czasami bywam bezmyślnym dzieckiem, czasami waham się nad decyzją, rzadko kiedy kalkuluję to co robię, robię co myślę, nie myślę co robię, zdarza mi się czasem bać czegoś, zdarza mi się uciekać na bezludzia, lub po prostu siąść w kącie i płakać. i choć na większość tych rzeczy nie masz i wpływu mieć nie będziesz to tak cholernie cieszy mnie ten fakt, że jesteś przy mnie, w tych najtrudniejszych dla mnie chwilach, że jesteś przy mnie gdy moi 'przyjaciele' w tym samym czasie odwracają się do mnie dupskiem i skazują mnie na samotność, tak bardzo dziękuje Ci mamo . przepadłeś, tak teraz już nie mam wątpliwości, Ty już nie wrócisz . zrób coś, bo wciąż stanowimy odrębne światy dwa . nawet nie chce myśleć co by było, gdybym Cię ku.rva tamtego dnia nie poznała... bo myśl o tym jaka bym mogła być teraz szczęśliwa z kimś innym, zabija mnie . idź, a jak wrócisz, to obiecuje Ci, że pocałujesz klamkę mych drzwi . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zadomowienie
|
Dlaczego żyjemy - We śnie
Który jest tak nierealny? Skulona cichutko na końcu korytarza Tam, gdzie nie ma światła i gdzie gubi się prawda W kłębek zwinięta, zagubiona w ciemności Błagając o litość mężczyznę, który zabija spojrzeniem. Oderwać się,odlecieć Podpalić skrzydła Przebić niebo Zapisać swoja historię.
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
latin, JednaNaMilion, ruda wiewiora , poprostuAsiss, marikab , uwielbiaj, bajkowa, dontgivemenames, drift, ciiri , mad_woman,kontrastowa0 , matematyczka00, Nensie, nydee , neversaynever - czarujecie!!!! <3
![]() katse - dziękuje płomyczku ![]() - ...W sercu oceany wspomnień zatapiają świat... a w sobotę to i owszem mam w kaloszach odrzutowce! „zostawiać za sobą wyłącznie ślady stóp i zabierać tylko wspomnienia ” "Bo życie to nie fotel, na którym siedzisz z pilotem" „Gdy przestanę wierzyć w to, co sama tworzę, cały mój świat runie - zaboli rzeczywistość. naiwnie szukałam w Twoich oczach miłości., , Cokolwiek zrobisz w życiu będzie bez znaczenia , ale bardzo ważne jest , aby coś robić bo nikt inny nie będzie . Kiedy ktoś wchodzi do Twojego życia , część ciebie mówi : '' Nie jestem jeszcze gotowy '' ale inna część mówi : '' Przekonaj ją do bycia z Tobą na zawsze '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Przyczajenie
|
unpredictablegirl . - miło , miło . bardzo miło . ; ** .
istny_paradoks . - kradnę . cudeńka tworzysz . ;** ' ty będziesz moją butelką wódki . tobą chce się upić . ' ' głos , który słyszę mówi mi , że mam się nie poddawać . mówi , że muszę o Ciebie zawalczyć . ' 25 kilometrów nad Słońcem i jeszcze dalej . tak daleko mi do Ciebie . ' ona marzyła by obudzić się , w świecie bez problemów ' zastanawiam się , czy jesteś tą samą osobą , którą znałam tydzień temu .
#3846 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
WARIATKI
![]() you were cold,
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-10-16 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Raczkowanie
|
Dot.: ; *
latin - dziękuję Skarbie
![]() ![]() x_truskawa_x - ojej Kochana dziękuję Ci pięknie ![]() _________________ Bo ty ciągle sprawiasz, że wracam po więcej
A wtedy czuję się trochę lepiej niż wcześniej.
#3848 |
Przyczajenie
|
![]() z racji tego, że zakochałam się w tym twoim uśmiechu, już nigdy nie pozwolę ci odejść . i co ? upiła się. nie pamięta co mówiła, co robiła i jak się zachowywała. a może w końcu powiedziała mu , że go kocha i nie potrafi bez niego oddychać. czy ktoś pomoże mi odnaleźć sens w tych wieczorach spędzonych na oczekiwaniu jakiejkolwiek wiadomości od ciebie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | ||
Zakorzenienie
|
:4everandalways: ![]() Cytat:
moja moja moja moja maleńka!! Wreszcie. ![]() Cytat:
uhh, biorę go.
![]() ___ Czasami chciała żyć, ale w nocy łzy zmywały tę myśl Otworzyłam drzwi na oścież i uświadomiłam sobie, że nie mam dokąd pójść nocą, kiedy strachem sięgałam sufitu i kiedy kołdra wstrzymywała kolejny oddech najbardziej brakowało mi Twojej ciepłej dłoni Świt za krótko trwa, umieramy Nie oddałam im nic i nie puściłam żadnych chwil a straciłam wszystko z oczu To wspomnienia czynią Cię czyjąś wieczną miłością.
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, że pamiętacie. jesteście niesamowite <3
____ trzymam się ściany i czuję tę euforię, tornado myśli. (...) siedzisz spokojnie i obserwujesz mnie ukradkiem. to okropne, że zawsze kiedy wychodzę z domu ob-kupujesz ławkę przed moim blokiem, robisz to naprawdę nieźle, prawie tak samo dobrze jak moja babcia. czułam tą najgorszą z możliwych tęsknot. tęsknota fizyczna i coś pęka w moim umyśle i rozrywają się mięśnie. zdejmuję z siebie skórę i śnię o tym, że mnie nienawidzisz. wstaję, ale budzę się dopiero późnym popołudniem i czuję twój oddech na moim nadgarstku. wyciągam rękę i sięgam tak daleko, tak obrzydliwie daleko i czuję już twoje rzęsy w środku mojej dłoni.
#3851 |
Raczkowanie
|
Okradziona przez Ciebie? O.o zaszczyt.
![]() Ja Ciebie talencie także okradłam ![]() Miłość nie potrzebuje argumentacji. Więc nie pytaj dlaczego. Bez Ciebie nawet różowa guma Orbit traci smak. Głupia? Głupia mogę być ja, ale nie miłość. Nie nasza ;[ Mówię Ci, że Cię nie kocham, że z Nami koniec a po Tobie spływa to jak po kaczce. Gdzie w tym logika? Wiele tygodni minie zanim kompletnie wymarzę Cię z pamięci. Ale po tych tygodniach, obudzę się pewnego dnia inną osobą. Osobą silną i pewną siebie. Ale to jeszcze nie teraz. -Szm.ata! -Szm.ata? Aha, to teraz mnie posłuchaj. To, że nie jesteś dowartościowana to rozumiem. Ale muszę chyba pokazać Ci inne sposoby dowartościowywania własnej osoby. Ale jeśli już poczułaś się lepsza to cieszę się, że mogłam pomóc. [Rozmowa z moim największym wrogiem! Wrrr. Chyba się jej głupio zrobiło jak jej to powiedziałam, bo się zamknęła.] |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pokochać Cię-problem dręczący z pewnością nie tylko mnie. będę szczera-powiedziała. jemu już kolana robiły się z przysłowiowej 'waty',bał się,że ją straci. ona przybrała grobową minę zaś jemu już zbierały się łzy w oczach,tym bardziej,że dzień wcześniej miał sen,że z nimi koniec. wtedy jej ręka powędrowała ku policzka swojego wybranego i powtórzyła: będę szczera. dzisiaj ktoś mi powiedział,że mogłabym bez ciebie przeżyć.. owszem. mogłabym. ale postawiłam tej osobie a jednocześnie sobie pytanie czy chciałabym? odpowiedź była prosta. nie. nie chcę bez Ciebie żyć. kocham Cię ..
jesteś zmienna jak temperatura w Paryżu! koniec świata.podają wiadomości w radiu jak każdy kontynent powoli zatapia się w wodzie a jej nie chciało się wcale płakać. miło jej było umierać u Jego boku.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Raczkowanie
|
`-A miłość?
-Taak, jest ważna, ale ja już nauczyłam się żyć bez powietrza ![]()
![]() |
#3854 |
Raczkowanie
|
marikab - cieszę się słonko .
![]() ![]() 'nie chciałeś tego Ty i nie chciałam ja , można powiedzieć: wszystko dzieję się przypadkiem . '
' Nie ważne , gdzie życie mnie poprowadzi . Chciałabym Cię tam spotkać . ' 'Kobieta intryguje mężczyznę w takim stopniu , w jakim on czuję , że nie ma jej na 100% w garści . ' 'Czuła uśmiech na własnej twarzy , pomimo , że chciała przybrać wyraz surowej powagi . ' Chwilowy zamęt i brak poczucia czegokolwiek . ' Nie byłam idealna . Miałam swoje wady . Swoje zgryzoty . Swoje głupie nawyki . ' Nie przyjdziesz , nie zadzwonisz , nie napiszesz .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
" Trafiłam w Twoje serce i wiem, że nadal tam jestem, I nie chcę słyszeć, że Ty juz o to nie dbasz. You're number one, always in my heart And now I can't believe that our love is torn apart... / Jesteś numerem jeden na zawsze w moim sercu i teraz nie potrafię uwierzyć, że nasza miłość się rozpada... / Zabierz ból Zabierz rany. Przypuszczam, że wszystko co mówiłeś było kłamstwem. Myśl o tym doprowadza mnie do łez... "
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Zadomowienie
|
Ruda! W życiu bym się nie spodziewała, że zostanę wymieniona przez Ciebie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <3 milutko ![]() ![]() ![]() ![]() Ty ciągle czujesz się samotny choć tylu ludzi stoi obok. Bezsilność swoją zniszczyć chcesz, gdy w ścianę bijesz głową. I z radia wrzeszczy ktoś, z ekranu na mnie patrzy krzywo, chcę zrobić coś, lecz sił mi ubywa. Na stole kromka chleba, a obok stoi kubek, jak stąd daleko jest do nieba, nie chcę być tu dłużej. Jestem sam zupełnie sam, jestem sam, a chcę być z Tobą. Jestem sam, zupełnie sam me serce pragnie spocząć w Tobie. Anti Babylon system- jestem sam
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Rozeznanie
|
ruda wiewiora & kamisha - dwie moje kochane Damy. ♥ będę tu dla Was pod warunkiem, że Wy będziecie dla mnie zawsze.
Nie radzę sobie. Wszystko mnie drażni, a jedyne co mogę z siebie wykrztusić to krzyk żalu. Zapomniałam jak żyję się pojedynczo. A czym w ogóle jest samotne życie ? Od miesiąca jestem naga o Twoje słowa. Nie mów nic. Zanikasz w tłoku moich myśli. Czasem jeszcze brakuje mi Ciebie. Ale dobrze mi z tym. Nie chcę Cię zapomnieć do końca, bo spędziłam z Tobą najlepsze chwile swojego życia. Chcę tylko zapomnieć zapach, barwię głosu i dotyk.. miłość i tak pozostanie. Mój maju kwiecisty. Pamiętam Cię dobrze, bo wraz z wiosną dałeś mi łzy szczęścia.
#3858 |
Raczkowanie
|
Pamięta mnie ktoś jeszcze ?
![]() Nasza miłość jest silniejsza niż litry spirytus, weź to sobie wyobraź.
Dobrze, że jestem śmieszna. Lubię gdy się uśmiechasz. Każdego dnia kocham Cię bardziej i bardziej nie mogę Cię mieć.
![]() |
#3859 |
Raczkowanie
|
dziękuje tym którzy mnie powymieniali bo widziałam tam kilka
![]() ![]() mojee coś : Miałeś tak kiedyś? Nie możesz zasnąć, trzymając w ręku telefon, ciągle odblokowując klawiaturę - a nuż, może jest sms, może nie było słychać dźwięku... Rano wstajesz półprzytomny, szukasz kogoś w tłumie ludzi, choć wiesz, że tam, go nie ma.. żyjesz nadzieją, że może.. może dziś, może właśnie w tym tłumie..że może.. Ach, miałeś tak? Bagatelizujesz wszystkie inne sprawy, tylko dla tej jednej, chociaż doskonale wiesz, że jest ona pozbawiona sensu.... Miałeś tak? No właśnie, nie miałeś tak, więc proszę, nie mów mi, że rozumiesz. mam ochotę wybuchnąć niekontrolowanym śmiechem, kiedy wracam do domu i zaczynam analizować naszą relację. mijamy się pochłaniając się nawzajem wzorkiem. stając przed sobą, odwracamy spojrzenia kiedy tylko się spotkają. nie rozmawiamy ze sobą. wymieniamy się tylko porozumiewawczymi sygnałami. dotykamy się z każdą nadającą się okazją. tylko po to, aby poczuć siebie nawzajem. żadne z nas nie chce przyznać się, że nam zależy. wiesz co jest najzabawniejsze? że oboje doskonale wiemy, jak cholernie siebie pragniemy. wiesz co jest najgorsze? że czas, kiedy moglibyśmy być nawzajem szczęśliwy marnujemy na jakieś tanie gierki ze strachu przed upokorzeniem. szłam parkiem uśmiechając się do osób siedzących na ławkach. wszyscy, z wyjątkiem jednego chłopaka, odwzajemniali uśmiech. był rozdarty. podeszłam bliżej. - przepraszam, mogę się dosiąść? - zagadnęłam cicho. - siadaj. ja już idę. - odparł oschle. - nie idź. chcę porozmawiać. - poprosiłam. popatrzył na mnie pytająco, ale nie poszedł. został. - nic nie rozumiecie! Ty też nic nie zrozumiesz! weźmiesz mnie za skończonego frajera. za kogoś kto bawi się uczuciami innych! a ja taki nie jestem. na prawdę.. - wykrzyczał. - co zrobiłeś? - zapytałam szeptem. - zostawiłem ją. pomimo tego, że ją kocham, zostawiłem. - odpowiedział ze łzami w oczach. Wiesz kim jest przyjaciel .? Kimś kto potrafi wytrzymywać z tobą 24 h a mimo to jest mu mało, ktoś kto wie o tobie wszystko a mimo to siedzi obok, ktoś kto jak zobaczy cię z płaczem pierwsze słowa jakie powie to ' którego mam zjechać ? ' ,ktoś kto o 3 rano podniesie słuchawkę i będzie słuchać jak przeklinasz cały świat i ci przytakiwać. Wiesz jak to jest gdy siedzisz na parapecie w kuchni , wpatrując się w krople deszczy uderzające o szybę . W głowie miliony mieszanych myśli , a w sercu niesamowita pustka . Słuchawki w uszach , a na wyświetlaczu PIH- Co było a nie jest . I to uczucie.. Ze jego juz nie ma.. I ta satysfakcja , ze to ty wszystko spieprzy.łaś . `możesz patrzeć jak płaczę, albo położyć się obok mnie i popłakać ze mną..` czasem gdy mam dość, po prostu wychodzę z domu i idę do pierwszego lepszego baru. piję najtańszą wódkę i w pewnym momencie opowiadam całe swoje życie osobie, którą widzę pierwszy raz na oczy. gdy kończę, on pyta "jesteś z siebie zadowolona?" a ja po prostu nie wiem co odpowiedzieć.. On robił wszystko to czego ja nie mogłam. palił papierosy, urywał się z najważniejszych lekcji, jarał trawkę na boisku. podobał mi się. . A najgorsze jest to, że pojawiasz się jak jestem ostatecznie przekonana, że o Tobie zapomniałam.. Jeśli mnie kochasz, musisz być pewien.Bo tym razem potrzeba więcej, niż słodkich kłamstw. i czując cię obok, opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim. zrób najlepszy makijaż i nie daj po sobie poznać, że coś roz.pierdala cię od środka. jesteś mi tak bardzo obojętny, a jednak nadal przechodzi mnie dreszcz na wspomnienia o tym co było... i mogłoby być.
![]() |
#3860 |
Przyczajenie
|
Hej, jestem tu nowa ale od około roku śledzę wasze posty. Jesteście cudowne ;*
'Odkryłam wspaniałą muzykę. Nie jakiś tam rock, jazz czy soul. Przykładam ucho do jego serca i słucham. Nigdy nie słyszałam piękniejszej melodii... dzisiejszy dzień to kompletna strata makijażu. ' pan jej nie zawiódł. pan ją skrzywdził. a tego nie da się cofnąć. # Wiem, że niełatwo mnie kochać, ale nie mógłbyś chociaż spróbować? 'Byłam dobra i zła, uprzejma i cyniczna, wyjątkowa i codzienna. Żadnej mnie nie chciałeś.'♥ wiem, że na pytanie 'kim dla Ciebie jestem?' nie znasz odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Rozeznanie
|
![]() 'Wyraz "przyjaźń" wykreśliłam ze swojego słownika. W prawdziwej przyjaźni nie ma miejsca na egoizm. Doskonale sobie radzę bez was. Prawdziwych przyjaciół ma się w sercu, a nie tylko na liście, na n-k. Bo przez moment wydawało mi się, że mam przyjaciół. Jakie to uczucie, gdy zawodzą bliscy Ci ludzie? Wiesz? Ja Ci powiem. Przyjaźń?! A co to takiego? To już nieważne. Nic nie warte.'
#3862 |
Zadomowienie
|
" Za Nasz świat, złożony z różnych światów dwóch za te dni gdy nie potrzeba żadnych słów I gdy śpię, za bicie serca obok mnie Tobie dziś dziękować chcę A gdybym była snem Ciepłym szeptem, który tuli cię Czy chciałbyś dłużej śnić Wiedząc, że nie sposób ze mną być? Albo gdybym stała się Światłem słońca co rozjaśnia dzień Czy chciałbyś dłużej śnić Wiedząc, że nie sposób ze mną być? Nie odpowiadaj. Wiem ... to nie łatwe Nim wstanie dzień zatańcz ze mną... Dałeś mi smutek, radość, śmiech i płacz Ja dzięki nim, pełna staje się Za ten dzień, co złączył w jedna dusze dwie Za to, że co dzień na nowo rodzę się Za Twój wzrok błękitny, jasny, czasem zły Pragnę dziś dziękować Ci chyba jestem teraz inna, może trochę sama, może trochę dziwna jednak swoją siłę mam. "
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-10-16 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Przyczajenie
|
Wyszłam na dwór , mama poprosiła mnie abym wytrzepała chodnik . Ty akurat w tym czasie siedziałeś na ławce z kolegami. Nie miałam innego wyjścia poszła trzepać chodnik w tym momencie podszedłeś do mnie i zabrałeś mi trzepaczkę i powiedziałeś ' i tak wiem że sobie z tym nie poradzisz ' spojrzała na jego kolegów byli zdziwieni a ja byłam najszczęśliwszą dziewczyną na świecie .
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
na drodze do miejsca, które znam / on my way to a place I know
chcę Twoich kłamstw, a przecież tak bardzo tęsknię za prawdą. usiłuję zdobyć Ciebie / chasing after you żyję tylko dla jedynej rzeczy, o której wiem i którą znam. słońce nigdy nie wyglądało aż tak dobrze. ![]() ![]()
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
![]() Pocięła się kapslem tymbarka z napisem 'powiedz co czujesz'. Prawdziwa miłość zaczyna się tam, gdzie niczego już w zamian nie oczekuje. I cicho chce wierzyć że mogę być na tym świecie szczęśliwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję !
![]() Wiesz, to nie tak, ze ja nie potrafię o Tobie zapomnieć.
Ja wcale tego nie chcę.. Beznadziejnie samotna. Taka się czuję. Pozbawiona nadziei, radości, bez Ciebie. Wierzyłam w Ciebie z całych sił. Na przekór wszystkim ufałam Ci jak nikomu. Wiesz jak się teraz czuję, wiedząć, że Oni wszyscy mieli rację? Byłeś jeden jedyny. Zachowałeś się jak każdy. ZAWIODŁEŚ.. Po tym co mi zrobiłeś Chciałabym Cię znienawidzić. Lecz jedyne co mogę Ci powiedzieć to "kocham". Inaczej nie potrafię.
![]() |
#3867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_______ ' mieli być tu ale jednak ich zabrakło. mieli być tu ale zgasło gdzieś ich światło. mieli być tu tworzyć, czuć, przeżywać. zabrakło ich tu i rzadko kto ich wspomina.. ' czas nieprzespanych nocy uważam za rozpoczęty. zanim On zrozumie, Ty już zapomnisz. ![]() ' i ślubuję Ci miłość aż po grób, zatrutą nienawiścią oraz nigdy więcej powrotów.. ' niby tak dużo, a jednak ciągle za mało. co najbardziej mnie irytuje? własna naiwność. ' a teraz ja zeszmacę Ci serce ! ' ^^ ' - cii.. słyszysz ? - co ? - zgniatane marzenia, topiącą się nadzieję i umierającą miłość. ' chwilowy burdel uczuć.
![]() |
#3868 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Onax3,caroline060,nydee,drift,otojest ! <3 ------------------------------------------------ 1. mimo wszystko potrzebuje tego bałaganu, który robisz w moim życiu . 2. ♥ czas troszeczkę przygangsterzyć ... gdzie dziś robimy ustawkę? ![]() .
#3869 |
Raczkowanie
|
dziękuję wszystkim myszkom za pamięć <3 powiedz mi czy każdy dzień daje Ci gwarancje na to, że jesteś kimś ? sama już nie wiem po czym chodzę, co przyjdzie, czym żyje mam dość tego i niech wszystko spłonie wciąż jesteśmy sobą w życiu, ale to ż y c i e to nie to poddaję się, bo nie wiem jak dalej biec do Ciebie uczucie lubi spieprzyć gdzieś i czasem pójść na urlop lubi zemścić się i wierz mi, że dziś za to, że mnie kochasz
#3870 |
Raczkowanie
|
"Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie jak przeżyć." " Twój umysł jest jednym wielkim przerażeniem.
Twoje serce jest jednym wielkim strachem..."
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.