|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
i o to chodzi - jesce do komplytu se szczelić suknię z zasłon jak Scarlett o'Hara
![]() nie zdążyłam oblukać tego "problema" ![]() dzie niegroźny - toć un tera je dopie4ro sztywny że hoho! ![]() Znacie jakieś fajne pachnidło totalnie mroczne, może być dymne? Fumidus wali pieczonymi pyrami, Turmalin kotletami z kminkiem, encens flamboyant spalonym trupem, a demeterki za krótko wonieją. Dodam, ze intreresuje mnie cuś ochydnie walące, co mogę dzisiaj niuchnać gdzieś na miejscu w wawie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 12:05 |
|
|
|
#3843 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- a przedstawiałam :P |
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=Miciel;22942914]byłam tak stremowana łopcymi ludziamy i ledwo-co-poznaną Micieliną, że nie pamiętam ![]() Powiedz chocia, że brzydki i nic nie straciłam
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede wiedzić gdzie sie usmiechnac po pomoc jak moje miki wykończę (doliczyłam się ich ponad 30). Obecnie poszukuje tylko czerni z zielonym, purpurowym i niebieskim połyskiem. Maju: a CB IHP Burning Leaves? albo Garage CdG? Pirwsze to rozmokniete palone lisciory a drugie to dymek i spalinki z odpalanego starego rzęcha.
|
|
#3847 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ta z mad jest przepiękna mam coś jeszcze porywającego z czerni z drobinkami, ale muszę sobie przypomnieć zmysłowo tbc. ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- chyba częstowałam Maję garażem, skutku niestety nie pamiętam |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wszystki , co wymienilas to przeca ochydnie walące ( hmmm....) Dla mnie nieco mroczny i dymny jest Black Bvlgari z popularnych. Ale u niektórych osob się wysładza ![]() Za 2 godziny rozpoczynam dni świętourlopowe , całe 6 dejsów Zaczynam od caffe w caffe , ze staryn kumplem z liceum.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-29 o 13:23 |
|
|
|
|
#3849 | |||
|
Zakorzenienie
|
uff...
![]() Cytat:
moze pójdę Zagorska niuchnąć znowu? Nie pamięta,, czy dla mnei był aż taki smutny, jak opisują... W sumie sama nie wiem, czego chcę - czegoś, w czym czułabym się jakbym z grobu wypełzła albo jak mroczny metal z piekła rodem i wlec za sobą chmurę odoru śmierci, smutku i grozy... A może przestanę myśleć i kombinowac, tylko wróce do domu i zleję się Koszmarą i Avignonem ![]() jesienna deprecha mi odbija ![]() żyję, więc nie było źle ![]() jak ciemnozielony, to tak a na mnie własnie nie bardzo albo tak walą, ze sama ich znieść nie mogę ![]() A tu chodzi o coś, co mi sie spodoba, ale będzie dołujące i mroczne zarazem chyba bredzę - lepiej się za robotę wezmę zamiast wydziwiać ![]() a ponoć walące Koszmara i Posion dla mnie są piękne i to bardzo ![]() Cytat:
![]() U mnie wysładza się wszystko, co wysłodzić się potrafi. I inne czasem też ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 13:29 |
|||
|
|
|
#3850 |
|
Wpisz tu zomzing
|
aksamit na pewno, w filmie był chyba faktycznie ciemnozielony, nie pamietam, jak w książce
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-29 o 13:28 |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a testowałaś coś z cieni Pain FX? bo chodzi mi po głowie: Emote, Eminent, Esence, Kobalt. Molignity Rouge mam i mi sie podoba a nie wiem czy ten sie im akurat udał czy inne tez sa ciekawe). 2. No nie jest napewno to "latwy" zapachGarage jak Garage ale Tar to dopiero jest "trudny". -------------------- Jestem nienormalna właśnie naszła mnie ochota na jazdę traktorem po polu. Nie tak samo z siebie ale za oknem popylaja mi traktory i orkę odwalają.
|
|
#3852 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda to prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do jesieni, to jesień jest dziś piękna i ciepła i pachną liście szkoda że musiałam do rodziców przyjechać, aby chaty i dziadka pilnować bo bym gdzieś chętnie wybyła
|
||||
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ufolem, nikt nie kce sie zemnom wymieniać na targowisku próżności...
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
To takie smutneeeee...
Z tego smutku muszę coś zjeść. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-10-29 o 14:12 |
|
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. przychodzą ale to raczej taka zatęchła ziemianka z nutą pleśni. Rozterko: Miłego dłuuuuugiego weekendu ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Ja mam na wszystko odbiór oddolny tzn. młodsze siostry. Zaproszom do mła. Dzis zupa dyniowa i pirogi ruskie. Ostrzegam ze ruskie pirogi są oszukane bo połowę smażonej cebulki wyżorłam .
|
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko nie wiem, czy takie cuś istnieje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 15:04 |
|||
|
|
|
#3860 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nieprawda-ładny bardzo ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Font na dziś:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478767 wtf? ![]() Czepia się nazewnictwa "perfum", a rozwalił mnie fragmentem "np. taki perfum, nie EDT, czy EDP, Chanel Allure "
|
#3863 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3864 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w podpisie mam jakies dziwy..w sumie póbki gownie (w dodatku nie wiem czy aktualne, ale w 90% pewnie tak)
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Wpisz tu zomzing
|
hmm, czy ja na pewno tego chcę?
![]() troszkę świeżych babolaków adin te to przesadziły robią dzieci bez facetów tri i kolejne pierścionkary Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-29 o 15:06 |
|
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam rusie domowe ostatnio jadłam nie pamiętam kiedy Cytat:
|
||
|
|
|
#3868 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
spoko-ja w tym wieku to miałam wątpliwości czy w ciąże sie nie zachodzi od siedzenia na ławce koło chłopaka
|
|
|
#3869 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() i jefce Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-29 o 15:25 |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie nie
Wszyscy się tego spodziewali wiec zrobiłam "na złość" i nie dodałam.Cytat:
Szkoda ze nie nikt nie wymyślił teleportera, bo bym wysłała (Ewusiu tobie też ). -------------------- Wont o cionszy wymiata. O szponulcach juz mniej. Tez kiedys miałam zboczenie z patrzeniem ludziom na pazury ale na szczęście mi przeszło. Natomiast ból zmywania brokatowego lakieru rozumiem, nie rozumiem natomiast konieczności dzielenia się tym faktem na forum. --------------- Zmykam zaraz na zakupy. Już mnie dopada ból głowy i zły humor na sama myśl.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak jej się tera przypomniało, o moich urodzinach, to niech się tez przypomni o dawno pożyczonych książkach i paskach