|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Jesteśmy
![]() Moja córka do jednego przedszkola nie chciała wejść, z drugiego nie chciała wyjść Pogadałam sobie w drugim z Panią Dyrektor (swoją drogą - przemiłą kobietą). Złożone już 36 podań, a przyjętych będzie 20 dzieci więc... nawet nie marzę Zostaje jeszcze jedno, odległe już nieco przedszkole, no i prywatne. I na prywatnym pewnie się skończy ![]() Kupiłam Jowiszową farbę - 31.70zł Ale babeczka powiedziała, że wydajna farba i powinno styknąć. Tak więc cenowo wyjdzie jak zwykle. Teraz jeszcze muszę się wybrać do fryca co powoduje u mnie większy stres niż wizyta u dentysty |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
hej witam się
Kasiulka ja oczywiście też ci wczoraj kliknęłam i pooglądałam sobie inne laski i moim zdaniem nie mają z tobą żadnych szans //a te co się dziećmi wysłużyły - jak dla mnie to porażka też mi szkoda kobity - była dobrą aktorką / miała 98 lat - fajny wiek /niech spoczywa w pokoju cestia z godnie z prawem powinno się pisać adres zameldowania, ale tego i tak nikt nie sprawdza i lepiej napisać adres zamieszkania, też bym napisała adres zamieszkania a ja się wczoraj dowiedziałam że 3 latki w ogóle nie mają szans się dostać do przedszkola A Karolek sie tak cieszył na przedszkole No chyba że nasz kochany burmistrz coś wymyśli na powiększenie przedszkola //ale to chyba by był cud // Jaka u nas jest dziś super pogoda -bajka słońce nawet +5 w cieniu od strony północnej i bez wietrznie oby już tak zostało |
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
postraszyłam się uwagą Kristi i wsunęłam już 2 pąkale ale pyszne były, dawno nie jadłam to może dlatego takie smakowite albo to że miały strukturę jak w czasach mojego dzeciństwa i młodzieńczych lat takie miękkie że jak za dużo zakupów na nie przypadkiem włożymy to zrobiłaby się z nich maca ps. nie przepadam za domowymi , smażonym pączkami Cestia jak przeglądałam u nas wnioski do przedszkoli, to były dwa adresy, jeden ten z meldunku, drugi zamieszkania meldunek jest niby nieważny zgodnie z orzeczeniem Trybunału Konstytucyjnego, ale i tak go wszędzie każdy wymaga w tej kwestii mój małż non stop mówi veto, wiec siedzimy na swoich panieńsko-kawalerskich papierach, bo nikt w tż mieszkaniu nie bedzie sie meldował, zmieniał wszystkie dokumenty, szok pensji nie wystarczy ![]() dziś byłam w trasie, do internetowego centrum, zawsze mi jakiegos zonka zapodadzą , że muszę tam wracać jak bumerang tż wybrał sobie w ramach bonusu głośniki i okazało sie że popsute, wiec zadylałam dziś je wymienić, a tam stop, wymienią mi ale za jakiś czas bo mają braki magazynowe zaliczyłam po drodze ciuchland i leclerca, Mikiego mało nie rozniosłam, maruda mu sie włączyła i opóźniał wycieczkę zjadł paczke gumy mamby i padł spać obecnie Miki nadal jest operatorem karuzelki skóra wokół oczu mu sie ciut poprawiła, nie wiem czy alergeny wypłukują sie z organizmu, czy może też wpływ dobroczynny kropli i maści witaminowej ![]() ale piękna pogoda, na słońcu tak grzeje że bez czapki można spokojnie biegać z rozpiętą kurtką |
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
oo Aniu, tez takie paczusie dzisiaj zjadlam, dwa mieciutkie i pyszniutkie
![]() Nie lubie takich wielkich dmuchanych z jasna obrecza na okolo ![]() wole zdecydowanie te takie ze jak na nie siadziesz przypadkowo, to niezly z nich nalesnik ![]() zapisalam sie na fitness w pracy (bo sie okazalo, ze finansuja ten do ktorego od lat chodze
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
he ja też dziś zjadłam 2 pączusie jeden z bitą śmietaną a drugi z budyniem
![]() ![]() No ale się trochę rozliczyłam z moich grzeszków bo jeden to był zamiast śniadania a drugi to do kawy ![]()
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już zwijam się do domu, znów z wami nie popisałam dziś
![]() lecę po pączki do cukierni mojej ulubionej, pewnie z 8 trzeba będzie nabyć młoda już jednego u babci wciągnęła ![]() baby, ratunku - mam taką suchą skórę na dłoniach, że masakra aż mi w kilku miejscach popękała skóra...co mam sobie zapodać? Jowiszowa chyba cierpiała niedawno na tę przypadłość, help |
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kristi, czemu 3 latki nie beda przyjmowane? przeciez przedszkole jest od 3 rz. |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie super jest maska na dłonie i paznokcie z ziaji
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=436598 miałam krem z neutrogeny-kiszka a po tym mam mięciutkie dłonie. Mi spasowało ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Verona bo nie ma miejsc Pierwszenstwo mają 6 latki, potem 5, na końcu są 3 latki jak starczy miejsc
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Aniu
Jak kupimy mieszkanie to dopiero będę myśleć o zmianach.A nawiązując do tego, że się wymaga adresu meldunkowego to ostatnio baba na poczcie robiła jakieś "ale" zerkając mi do dowodu jak odbierałam przesyłkę No ale zrypałam, bo przecież chyba może mi przyjść przesyłka na inny adres Mati dzisiaj taaaaaakaaaa marudna, że mam mord w oczach |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie boli gardlo! cala szyja, plecy i glowa, wzielam wlasnie 2-gi apap cala ciaze staram sie nie brac lekow, a tu zonk i musze 2 apapy w ciagu dnia.....o kurcze zapomnialam, ze mialam brac te hormony na tarczyce wlasnie skonczylam szycie pieluszek flanelowych. kupilam sobie wczoraj 1,5m flaneli, pocielam na kawalki jakie mnie interesuja i tylko z bokow poobszywalam. znalazlam poBoryskowy rozek, ktorego w sumie nie uzywalam. kupilam wczoraj tez kawalek materialu na poszewke i uszyje na ten rozek, tak zeby mala miala kolderke do koszyka, bo ta normalna do lozeczka to za duza jest. pozatym juz jedna posciel taka na 120x60 juz jej uszylam, wiec jak sie do lozeczka przeniesie, to posciel ma gotowa. ok ide suszyc wlosy, bo jade zaraz po B do zlobka. |
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w mieszkaniu, ktore kupilismy dla tesciowej nikt tez nie jest zameldowany. |
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
ps.
jako,ze wszystko mnie boli i lamie w kosciach, polozylam dziecko spac i od 19 lezy w lozeczku i zasypia czekam na tz, bo dopiero z pracy wraca |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
VERONKO bo tak jak napisała Judi pierwsze idą 6-5 latki potem 4 latki a 3 latki na samym końcu a u nas tych maluchów czyli 3-4 latków jest tylko jedna grupa/ ok 19-20 dzieci / Ale masz śliczny brzuszek i jak tak pomyślę że to już prawie końcówka to nie mogę uwierzyć - kiedy ten czas przeleciał pół dnia załatwiałam sprawy byłam też na małych zakupcha /by zaopatrzyć przedszkolaka w buty zamienne - już trzecie w tym roku i kilka spodni bo wszystkie wytarte na kolanach A teraz wybywam do mamy na kawę i pogaduszki |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
o
Veronka jaki pokaźny pączek ![]() 37tc toż rozpakowanie za chwilę, jak ten czas leci ![]() ja dziś po tych spacerach tez jestem padnięta, Miki ogląda dobranockę a ja wypiłam zsiadłe mleko, pewnie bedzie żołądkowa rewolucja ps. może znacie medyczne wytłumaczenie, czemu mój organizm trawi doskonale normalne mleko, a zsiadłe, kefiry i maślanki przyprawiają mój układ trawienny o mega przyśpieszenie ? mój ból że smak tych zakazanych rzeczy lepiej mi smakuje od jogurtu naturalnego
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki kochane
Ver_Onka super wyglądasz, brzuś śliczny i naprawdę nie duzy jak na 37 tydzień Kristi dziękuję jesteś kochana Dziękuję Wam babeczki za wszystkie pozytywne wypowiedzi na temat moich wypocin makijażowych na twarzy naprawdę lepiej wyglądało to na żywo bo tam za bardzo się zlało w jakiś błękit a było bardziej turkusowo i granatowo To może i ja Wam wkleję Olcię, żebyście nie zapomniały jak wygląda. Foty z dziś z Fantazji ![]() Foty robione komórką, także jakość bez szału.
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w końcu.
Iga zaraz kończy się kąpać i pewnie padnie jak mucha. wstała o 7, zero spania bo lekarz i widzę,że czuje się średnio. katar po pachy, kaszel, oczy zaszklone. ma siedzieć w domu ok. tygodnia ![]() babka dała jej antybakteryjny bactrim i krople sinecod na kaszel: http://www.apteo.pl/product/id/2303,...e-5-mg-ml-20ml w sumie 2-godzinny wypad do lekarz,mimo w sumie ładnej pogody zaowocował u mnie pięknym bólem głowy,ale na szczęście proszek działa ![]() jeszcze ten maluszek za ścianą wyje jak co wieczór wyje jak chłopak, myślę,że drugi syn im się urodził. pierwszy ma z 5-6lat.nie wiem czy nie wykorzystać siedzenia Igi w domu i nie jechać na tydzień do mamy tylko z drugiej strony łudzę się,że może przejdę do tego drugiego etapu Veronka piękny pączuś
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
jak oceniasz że to bobasowy męski płacz Jowiszku? zdrowia dla Igusiowej Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-03 o 20:04 |
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co no, usnęła już, ufffff bylebym za często do wydmuchiwania nie latała ![]() z innej beczki. refleksje po jukendens jak w wieku lat około 40 lat nosić taki fryz jak Rusin? nic do niej nie mam,ale patrzeć przez to na nią nie mogę ![]() ja dziś wlazłam do fryza i idę w sobotę o 10.45 |
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka - piękny brzuś-pączuś
podziwiam Cię za tą werwę do szycia, nieźle poleciałaś z wyprawką dla młodej ![]() i dzięki za info bo pęka, masakra - to boli Jowiszowa zdrówka dla Igusi ![]() Kasia - Oli widać dobrze w tej Fantazji pozuje jak modelka
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś już pisałam
że nie trawię bezpłciowych fryzur u podstarzałych nastolatek ani Rusin, ani wiekowa Torbicka przykładem estetycznego cięcia tu nie są dzidzie-pierniki ![]() z drugiego biegunu odkąd pamiętam M.Mołek jeszcze z Canal+, to zawsze miała krótkie fryzury |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna kochana Ty moja dziękuję w imieniu Olutkowej
A to taka malutka Fantazja jest Kupiłam dziś Oli karnet na pięć wejść po godzinie więc będzie miała na jakiś czas
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu odp. w wątku o zapachu DKNY, reklamowanym przez Rubikową i jej narzeczonego
podobno podobne do Envy (ja nie znam, ty lubisz )
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze dlatego, ze wlasnie w siadlym mleku, kefirach, jogurtach nat. sa probiotyki i one reguluja procesy trawienne itp... gdzie ostatnio byl wlasnie o tym program. podobno kiszona kapusta i ogorki dzialaja tak samo ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- a u nas to na pewno jakis grypowy wirusik w powietrzu. wzielam dzis 3 apapy i jak dla mnie to o 3 za duzo. niestety nie dalam rady, wszystkie kosci i miesnie mnie lamia! na szczescie temp. nie mam i mam nadzieje, ze zwalcze tego wirusa bez temp. tz wrocil z pracy i mowi, ze tez go lamie w kosciach.... w soboite wyprawiamy jeszcze u nas mala imprezke z okazji mojej mgr...och ale bedzie impreza , nawet opic tego nie moge co do brzucha to niby maly, wszyscy tak mowia, ale jeszcze troche zostalo, wiec zawsze moze jeszcze urosnac. jak na razie mam 13kg na plusie i mam nadzieje, ze juz nie bedzie rosnac. |
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka
a doskonale to rozumiem ![]() kurcze no trochę mam wyrzuty sumienia bo tak: i moj brzuch wymaga uwagi a i Miki na barkach siedzi również to dziś niestety po południu włączyłam mu bajki, bo nie miałam siły żeby się z nim w coś bawić ![]() wydaje mi sie że nawet ciut przeletargowałam ale nic nie poradzę , dzieciak na stanie i brzuch nowy, to czasem ponad moje siły nie mówię że jest tak zawsze ale " są takie dni w tygodniu " |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

Zostaje jeszcze jedno, odległe już nieco przedszkole, no i prywatne. I na prywatnym pewnie się skończy 
Ale babeczka powiedziała, że wydajna farba i powinno styknąć. Tak więc cenowo wyjdzie jak zwykle. Teraz jeszcze muszę się wybrać do fryca co powoduje u mnie większy stres niż wizyta u dentysty 

toż rozpakowanie za chwilę,