|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
|
|
|
|
#3842 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja zdałam za pierwszym razem Ja też jestem z dolnośląskiego |
|
|
|
#3843 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
wniosek zostanie rozpatrzony hmmm.... a cop tam wniosek decyzja została podjęta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze na koniec gratulował mojej matce udanej córki że widać że jak jeżdżę to myślę i to z wyprzedzeniem że potrafię przewidzieć nie które sytuacje. I się pytał mnie czy tata jest dobrym kierowcą. A ja mówię że najlepszym bo jeżdzi zawodowo od 23lat bezwypadkowo i ma papiery na 6 kategorii. A on do mnie że widocznie mam to we krwi. I tak oto tym sposobem zdałam za 1
|
|
#3844 | |
|
Konto usunięte
|
obecnie Poznań, ale ślub w lubuskim
![]() Cytat:
po mieście bym się już bała. Jak się zrobi to trzeba jeździć. Ale myślę że jak już kiedyś zacznę spowrotem to wykupie 2 jazdy i heja
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogóle to nie uwierzycie co się dowiedziałam! Kilometr ode mnie jest sklep i dom weselny. Jest On prowadzony przez jednego właściciela. W sklepie różne przekręty się robi. Od mycia wędlin poprzez zaklejanie cenami dat produktów przeterminowanych.. I co się dowiedziałam? Że ów sprzedawca wszystko co stare daje na wesele!!!!! ![]() Więc zorientujcie się czy wasze restauracje nie są właśnie prowadzone przez właściciela sklepu. W koncu to biznes Co się nie sprzeda, to wrzuci się do garaCo do prawka, też zdałam za 1. ale trafiłam na milego faceta ![]() jeździć jeżdżę No ale do Po większych miastach troche bym się bała Aczkolwiek jak juz się spróbuje to jest łatwiej
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-07-29 o 10:07 |
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
ojj widze ze temat prawka jest poruszony... tez mam... ale jest strasznie zakurzone
|
#3847 | |||
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
Cytat:
(w ogóle to jesteś nawet podobna trochę do mojej instruktorki od zumby ) Chciałabym się nauczyć chodzić tak jak piszesz (ten brzuszek wciągnięty itp ) ale to trudne jest ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28423689] a powiedzcie mi- czy któraś z was będzie kupowała na wesele buty do tańca?[/QUOTE] ja kupuję na bank ![]() moja kuzynka kupowała w firmie Akces 2 w sklepie firmowym pod Krakowem i była baaardzo zadowolona z obsługi i wszystkiego. Zamówiła takie: http://www.akces2.com/natalie-obuwie...ie-slubne.html Ja też sie w związku z tym tam na pewno wybiorę tylko nie wiem jeszcze czy białe bedę kupować czy fioletowe Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle zdawałam dawno temu, kiedy jeszcze większość egzaminu odbywała się na placu, straszne to było na szczęście mam już za sobą Idę do tej Lisy Ferrery za chwilę jak nie tę to inną, coś tam pomierzę mam nadzieję
|
|||
|
|
|
#3848 | |
|
Konto usunięte
|
obrzydliwe! a za wesele tyle kasy zawsze biorą...
Cytat:
ale na pewno przyjdzie dzień kiedy je się odkurzy
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
myślicie, że dałabym radę coś takiego zrobić?
i w to bym wczepiła drucik z nazwiskami gości, w ramach winietek![]() ciekawe ile by mi w cukierni krzykneli za zrobienie takich.
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie cały kurs na prawko wspominam bardzo pozytywnie. Miałam super instruktorów szczególnie tego z którym jeździłam przed samym egzaminem. A na złość jazdy miałam bez śniegu a w dniu egzaminu numer dwa sypał śnieg. A w ogóle to zdawałam 19stycznia i zdałam i to mnie przekonało że 19 to nasza liczba i masz dzień
jak bym mogła ślubowała bym 19.05
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Lisie pozwalają plissssssss
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28424978]obrzydliwe! a za wesele tyle kasy zawsze biorą...
[/QUOTE] No dokładnie... Na dodatek Kurcza Młodzi chcą jak najlepiej, ufają kucharkom całemu zespołowi który organizuje dla Nich ten dzień a tutaj ci ktoś takie świństwo robi... No i przecież soki przeterminowane też łatwo wlać do dzbanków i nikt nic nie wie. A właściciel nie jest stratny.
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raz się z czymś takim spotkałam, na ślubie kuzynki. Niby super restauracja o dobrej opinii, a sporo gości się zatruło i źle czuło. Dorze że było to jednodniowe wesele w tym wszystkim.
|
|
#3854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że żadnej z Was nie przydarzą się takie "niespodzianki weselne". w razie czego zrobimy PM-kowy nalot na restaurację
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-07-29 o 10:21 |
|||
|
|
|
#3855 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ile masz osób na weselu?:Pto fajnie że w Lisie można zdjęcia robić, bo ja też planuję zajrzeć tam po weekendzie
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28425203]ale ładne
a ile masz osób na weselu?:P[/QUOTE] myślę, że koło 80.
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam że u mnie na sali kilka lat temu pół wesela się zatruło. Ale od tamtej pory ponoć właściciel bardzo pilnuje żeby ta sytuacja się nie powtórzyła zbyt dobra ma opinię żeby sobie na to pozwolić. I dobrze
|
#3858 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3859 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nie martwię o to w sumie. Ponieważ tam gdzie My robimy wesele nie ma restauracji jedynie co weekend odbywają się wesela. Więc jedzenie i tak muszą kupić, a nie będą brać zalegających im gdzieś po kątach. Zresztą wiecie. W restauracjach też nie mają jakiejś nadwyżki jedzenia więc i tak kupią świeże. Ja wspominam o tym sklepie właśnie bo właścicielowi najlepiej zawsze jest dać na wesele produkty które mają już krótki termin ważności niż pozostawić je w sklepie, gdzie ludzie i tak sięgną po te z dłuższym terminem.
|
|
#3861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe z czego to jest zrobione, marcepan?Cytat:
Czekamy na fotki z przymiarek! [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28424704]my zaliczyliśmy z TŻ tylko 2 stopnie kursu towarzyskiego... ale to było rok temu i kroki jakieś pamiętamy, ale układów nie i nie czujemy się w tym tak dobrze, żeby faktycznie wykorzystywać to w czasie normalnych potańcówek[/QUOTE]To tak jak my, w sumie teraz na jakieś zaawansowane kursy powinniśmy pójść, ale problem jest zawsze taki, że grupa się nie zbiera na te wyższe poziomy. Więc pewnie będzie dalej średniozaawansowana, tylko może instruktor będzie wymyślał coś innego niż w poprzednim sezonie. Albo zmienimy szkołę, chociaż po wakacyjnych doświadczeniach z innymi instruktorami stokroć bardziej wolę zostać w naszej! Na prawko trzeba trochę czasu, więc rzeczywiście warto to odłożyć na później.
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28425380]mimo wszystko sporo roboty
pewnie trochę gorzej z ustawieniem, bo to chyba oparte jest o filiżankę[/QUOTE]równie dobrze, może leżeć
|
#3863 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeszperaj allegro w zdłuż i w szerz Myślę, że tam na pewno będzie taniej niż w salonie i w końcu trafisz na taki który spełni twoje wymagania Hehe z pracy muszę wyjść, a prawdopodobnie mój Kochany po mnie przyjedzie autkiem - on za 7 razem zdał prawko hehe a właściwie za 8mym, bo raz sie zapisał na egzamin i pomylił dni = poszedł o dzień za późno Kciuki za Twoje prawko oczywiście trzymam ![]() Cytat:
Mnie urzekły te: http://www.akces2.com/vivien-damskie-slubne.html i też może nie są jakieś niewiadomo strojne, nie mają jakiegoś niesamowitego dizajnu, ale takie właśnie mi się podobają Ogólnie kocham sandałkowe buciki taneczne, stopa ślicznie w takich wygląda, tak dziewczęco i delikatnie No i właśnie mam wizję, żeby mieć takowe do długiej, puszystej kiecki z tiulu - ale to super, bo każda będzie inaczej wyglądać, tak po swojemu ![]() Cytat:
No my i tak jeśli chodzi o plener poślubny to mamy jeden właśnie z chłopakami (jedziemy do Przelewic razem z kamerzystą zresztą ) a potem jeszcze w Bieszczadach będziemy mieć foty, poza tym moja koleżanka pasjonuje się fotografią więc jak będziemy mieć jeszcze siłę to ją również poprosimy o foty w jakimś ładnym miejscu Suknia pochodzi z Centrum Mody Ślubnej (na Kaszubskiej koło Medicusa) no fakt, jest to suknia "sprawdzona" ![]() Tak tak -z jedzonkiem luzuję wory
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bliżej ślubu pomyślę
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj szukałam fioletowych butów na mój ślub i normalnie porażka bardzo mało jest fioletowych butów a jak już są to na obcasie 10-12cm ;( a ja takich nie mogę mieć szukam jakiś balerinek na niewielkiej koturnie. I nic nie ma buuuuuuuuuu
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-07-29 o 10:58 |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
o matko z córką! jakie to piękne
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od razu przychodzi mi na myśl nena
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślałam o czymś prostym w styluhttp://dance-artis.pl/model-dl-19.html bo wyboru za dużego nie ma
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
noooo. Lubie takie doły
A pomyślec że jeszcze kilka miesięcy temu nie spojrzałabym na taką sukienkę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

i nie czujemy się w tym tak dobrze, żeby faktycznie wykorzystywać to w czasie normalnych potańcówek

Ino Was taka fajowsza gromadka, a dolnoślązaczek jak na lekarstwo
No ale jak to ja się pytam?! Słyszeliśmy same pozytywne opinie, moja przybrana kuzynka swego czasu prawie codziennie się tam stołowała, zawsze była zadowolona i w ogóle, kierownik sali tak zachwalał, że mają jakiś super hiper piec do ogarnięcia mięs, że wbijają specjalną sondę, mają mnóstwo różnych programów... Koleżanka mówiła, że podali im jakąś jarzynową, która nie dość że wyglądała bardzo niechlujnie to jeszcze unosiła się wszędzie taka stołówkowa woń
Hmm... generalnie powiedziałam sobie "oj tam oj tam" hehe w końcu mogli akurat szefa kuchni zmienić a ten się jeszcze nie wprawił :p Hehe aż mnie TŻ pochwalił, że nie spanikowałam :p 

Też się męczyłam od 2006, a zdałam dopiero pod koniec 2010. Co prawda rok jeździłam autem bez prawka
, ale cóż było robić, jak już miałam dość wywalania kasy na egzaminy i ciągłego czepialstwa (bo żadnych zagrożeń nie powodowałam). Na klubie opisałam nawet jak wyglądał ostatni egzamin, po którym stwierdziłam, że szkoda się już w to zdawanie bawić. Byłam bliska stwierdzenia, że się na kierowcę nie nadaję przez tych j.eb.any.ch egzaminatorów, chociaż wszyscy instruktorzy na jazdach powtarzali, że dobrze jeżdżę. Kupiłam więc auto, sama doszlifowałam swoje umiejętności i zdałam
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
po mieście bym się już bała. Jak się zrobi to trzeba jeździć. Ale myślę że jak już kiedyś zacznę spowrotem to wykupie 2 jazdy i heja
Co się nie sprzeda, to wrzuci się do gara

a ja wczoraj szukałam fioletowych butów na mój ślub i normalnie porażka