|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz
XD
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nawet rodzice powiedzieli mi, że od dłuższego czasu zauważyli, ze on się dziwnie zachowuje, ale nie chcieli mi nic mówić. Radzili mi go zostawić w cholerę, mimo, że na prawdę do mnie pasował nie było sensu w tym tkwić, skoro wybrał kolegów. No raczej ![]() Bym nie wytrzymała z zazdrości, że macie wizaz a ja nie ![]() Cytat:
![]() Niczym Fenix z popiołów ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
wracam do nauki, jeszcze tylko miesiąc wyjęty z życia
![]() miłego wieczoru ![]()
#3845 |
Zakorzenienie
|
misislipy
![]() egocentryczna witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33636864]
Dziś kończę moją pracę maturalną ![]() ![]() ja pamiętam pisanie mojej.... w jedną noc bo nie mogłam zasnąć to stwierdziłam ze napisze, a co mi tam ![]() ![]()
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Konto usunięte
|
Aguś mi zostało jeszcze pół ostatniego akapitu i zakończenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
teraz przed wszystkim matura! Trzymamuy kciuki ![]() hej ![]() Cytat:
![]() ![]() 3d zbyt dużo, ale na wielkim ekranie Imax i tak czułam jakbym płynęła razem z nimi ![]() ![]() ![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33630853]Dziewczyny mówiłyście, ze ja będę następna? Tak, jestem! Kolejna na liście, lecz nie na tej na której się spodziewałyśmy i czekałyśmy. Zamiast zostać nazeczoną, już nie jestem TŻówką 2009! Ostatecznie i definitywnie. Jestem obecnie dziewczyną na antydepresantach, która stara się zapomnieć o tym facecie. Jest mi cięzko, lecz rozumiem, że nie mogę latac za facetem, który nie wie czego chce i nie robi niczego w kiedunku aby się tego dowiedzieć. Twierdzi, że winą są kilometry nas dzielące, co nie jest dla mnie żadnym argumentem. Nie chcę już się na razie pakować w nowy związek, przeżywać wsyztsko od nowa, na razie nie mam sił... Tymczasem lecę kończyć swoją pracę maturalną, może uda mi się coś skleić dzisiaj... Papa.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() pracuje w sklepie z ciuchami. Od 5 lat... ten sklep jest dla mnie jak drugi dom (a czasami nawet jak pierwszy). Kocham tą pracę, kocham ciuchy, kocham klientki, które mi ufają i polegają na moim zdaniu. Ale jest jedno ale... wiem, że jestem dobra w tym co robię. Po 5ciu latach naprawde osiągnęłam już wysoki poziom, współprowadze sklep (na papierku tego nie mam, ale w rzeczywistości tak to wygląda, a jak kierowniczki nie ma cała odpowiedzialność spada na mnie, co zdarza się dość często.), tylko, że nie doceniają mnie ![]() ![]() teraz dostałam oferte pracy, w sieciówce z biżuterią. 3mce umowa na zastepce potem manager sklepu. Kasa lepsza (a przyda się bo w tym roku idziemy z TeŻetem na swoje), atmosfera lepsza... I nie wiem co zrobić ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-04-18 o 21:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Konto usunięte
|
Pysia no wiem, ze dojdę do takiego zwniosku
![]() Wiecie czego w tym momencie się obawiam najbardziej? Tego, ze każdego faceta będę porównywać z byłym... On miał te cechy, których potrzebowała i idealnie się ze mną komponował. Teraz każdego faceta będe mierzyć jego miarą... Niezbyt mi się to uśmiecha :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33639463]Pysia no wiem, ze dojdę do takiego zwniosku
![]() Wiecie czego w tym momencie się obawiam najbardziej? Tego, ze każdego faceta będę porównywać z byłym... On miał te cechy, których potrzebowała i idealnie się ze mną komponował. Teraz każdego faceta będe mierzyć jego miarą... Niezbyt mi się to uśmiecha :/[/QUOTE] ja tak miałam przez jakiś czas. Znęcałam się nad wszystkimi facetami. Nawet bogu ducha winnego naszego ówczesnego ochroniarza mieszałam z błotem ![]() i to trwało jakieś 7 mcy. Dopóki nie poznałam mojego obecnego TeŻeta ![]() właśnie jutro mam zamiar pogadać z kierowniczką. Z którą z resztą mam świetny kontakt i na stopie zawodowej i prywatnej, ale to nie od niej zależy, tylko od regionalnej ![]() ![]() to nie będzie łatwa rozmowa, oj nie.......... ![]() hmm...ciężko tak opowiadać o sobie, ale ok-spróbuje ![]() tu jest mój link do historii poznaznia się z TŻ --> klik jak widać po liczbach w nicku nie jestem już najmłodsza ![]() ![]() studiowałam krótki okres czasu, ale rzuciłam dla mojej wymarzonej pracy. Od zawsze uwielbiałam, ciuchy, buty, makijaż i wszystko co związane z modą. Jednak życie nie rozpieszczało mnie aż tak bardzo ![]() w wieku 18nastu lat próbowałam popełnić samobójstwo ![]() Związałam się z kimś. Myślałam, że z kimś normalnym. Bardzo się myliłam.. po rozstaniu z Nim w ciągu 3miesięcy przytyłąm 10kg. Poznając mojego obecnego Teżeta zrzuciłam je. Byłam taka szczęśliwa. Myslałam, że nic nie zaburzy mojego szczęścia ![]() aż do feralnego listopada 2009 roku kiedy zmarła moja Siostra ![]() To był naprawdę bardzo trudny sprawdzian tez dla mojego TeŻeta, który po prostu przy mnie był....... Nie jest łatwo, ale staram się uporządkować moje życie. Mam straszne wahania wagi, musze się z tym uporać. Marzę o zamieszkaniu z moim Niedźwiadkiem (tak nazywam TeŻeta), o zaręczynach...myśle, że się niedługo doczekam tego wymarzonego pierścionka. Chciałabym Go już móc nazywać swoim Mężem. Po śmierci Taty jest mi najbliższą osobą. Moim chłopakiem, kochankiem, a przede wszystkim przyjacielem. Mam cudownego 5letniego Siostrzeńca, którego kocham bardzo ![]() kocham także koty ![]() ![]() staram się pozytywnie myśleć, uśmiechac się, jestem dośc pozytywną osobą. Trzeba być twardym, a nie mięntkim ![]() No i uwielbiam wizaż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie życie Cie nie rozpieszczalo ;/ ale mam nadzieje ze teraz już wszystko idzie po Twojej myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko kurde, nie wiem co z tą pracą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zadomowienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;33639463]Pysia no wiem, ze dojdę do takiego zwniosku
![]() Wiecie czego w tym momencie się obawiam najbardziej? Tego, ze każdego faceta będę porównywać z byłym... On miał te cechy, których potrzebowała i idealnie się ze mną komponował. Teraz każdego faceta będe mierzyć jego miarą... Niezbyt mi się to uśmiecha :/[/QUOTE] Ja niestety tak mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
dopiero wróciłam;D było mega fajnie!!! ![]() ![]() ![]() tytanik był moim marzeniem - zeby ggo w kinie obejrzec. Jak go ogladalam na kasecie video to mialam 10 lat ![]() wrazenie dalej ogromne ( obok mnie dorosły chlopak płakał) ![]() ale co do 3D to dupa, nic tam fajnego nie bylo. Ale mi sie nie liczylo 3D tylko film ;D ![]() ![]() ![]() jestem totalnie zakochana w tym filmie ![]() tz dzielnie wytrwał do konca i powiedzial ze dzisiaj w nocy zaserwuje mi scene z samochodu ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc!
#3861 |
Zakorzenienie
|
hejooo!
nie śpimy, zwiedzamy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja dziś lecę na uczelnię więc wpadłam życzyć miłgo dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Konto usunięte
|
Pysia dla mnie faceci nie są złem
![]() ![]() Kurde mam taką grypę żołądkową, że musiałam w domu zostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
nie spimy nie spimy ;D
tz mnie obudził z ranca ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3865 |
Zakorzenienie
|
nie śpimy. Mnie tam tż nie obudził
![]() Wczoraj gadałam z mamą o 'maniu' dziecka i mówię, że mnie przeraża skąd wziąć pieniądze na jego wychowanie, tak żeby w wieku tych 26 lat je urodzić. A ona do mnie żebym nie myślała w ten sposób, bo zdrowe dziecko jest ważniejsze niż to ile możemy na nie przeznaczyć pieniędzy i żebym kierowała się nie stanem materialnym tylko zegarem biologicznym. Bo jak pojawia się dziecko (ona w ogóle uważa, że studia to idealny moment na ciążę) to się znajdują pieniądze. Opowiadała mi jak to z tatą brali jakieś domowe zajęcia (pomimo że oboje mieli pracę), mój tato jeździł do Niemiec do pracy i jakoś dawali radę. Zaskoczyło mnie to co powiedziała i że w ogóle ze mną na ten temat rozmawiała, ale chyba zobaczyła że ja się naprawdę obawiam przyszłości. I tak pogadałyśmy że aż śniło mi się że urządzamy pokój dla dzidziusia ![]() Parę spraw organizacyjnych! Pysia, mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej i w związku z tym proszę o kilka zdań o tobie, tżecie, o was, o studiach- o czym chcesz, żeby wrzucić do pierwszego posta. No i wasz wiek i inicjały. Panda, to samo- stwórz z tych opisów które wrzucałaś, coś krótkiego i zwięzłego ![]() Misi, zostawić opis czy edytować? Nie chciałabym robić niczego bez porozumienia. Jak się komuś wiek zmienił to też mi podajcie! ![]() ![]() Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2012-04-19 o 06:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
Nie spimy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie umylam wloski, dzisiaj tz mi pomaluje;D
#3869 |
Konto usunięte
|
Asiula oczywiście, usuwaj
![]() ![]() Nawet zdjęcia z antyramy wyjęłam, teraz czeka mnię ta druga, typowo "nasza" antyrama i tam zdjęcia tylko z nim... Dostałam ją od niego na urodziny, a a w centrum zdjęcie z napisem z kamyczków na plaży 'Kocham Cie Sylwio"... ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Nie wytrzymam dzisiaj w domu całego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
ok, już podaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-04-19 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.