![]() |
#3841 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
Nie rozumiem o jakie dane Ci do końca chodzi, z tego co zrozumiałam, nie były robione żadne badania skuteczności tylko zebrano informacje nt. tego czy dany lek jest zarejestrowany/używany w krajach europejskich i Stanach. I wyciągnięto jakieś tam wnioski. Które wg mnie są ciekawe, i tak właśnie napisałam, że wg mnie artykuł jest ciekawy. Nie że jest prawdziwy, czy coś, bo się na tym nie znam. Od kogo wg Ciebie pochodzą rzetelne dane - bo chyba nie od firm farmaceutycznych (które przecież przede wszystkim liczą na zyski, co, wnioskując po tym co napisałaś, nie jest do końca wiarygodnym wskaźnikiem rzetelności)? Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
#3843 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Nindżopesz
|
Kolejna torba dla Melk: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=38109
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale chwilowo alarm odwołany, bo udało mi się uratować moją starą torbę z nitami ze Stradivariusa - dokupiłam w lumpie pasek i jest jak nówka. Więc teraz kupię coś nowego dopiero, jak mnie rzuci na kolana, np. jak jakimś cudem wróci któryś z moich wymarzonych modeli z etorebki ![]() Byłam w tym tygodniu w Wwie, połaziłam po ZT i rzeczywiście sporo fajnych rzeczy, ale ceny większości absolutnie nie do przyjęcia jak dla mnie ![]() ![]() A ten model jak Wam się widzi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() 2. fajna. A widzialas te? http://www.romwe.com/retro-style-cha...g-p-17767.html ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Z zupelnie innej beczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam kominiarę ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
głowa nie boli, gardło nie boli, temp. 37,2 i zimno mi, znów dziś jestem wieczorem osłabiona, że ledwo nogami powłóczę, a pod żuchwą węzły jak piłki od ping-ponga i boli
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że to resztki przeziębienia i zmęczenia i przez weekend przejdzie ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-31 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wygotuj się we wannie, 2 polopiryny, ubrać się ciepło i lulu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A to nie jezd jakiś krzyk mody? Czy musi być bordo?
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36240179]
![]() Wygotuj się we wannie, 2 polopiryny, ubrać się ciepło i lulu ![]() Plus przede wszystkim wygrzej Maju nogi i od razu włóż ciepłe skarpety ![]()
#3855 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja torby nadal nie kupiłam, idę na All popatrzeć
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#3857 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Wtajemniczenie
|
Red, szpilki oćwiekowane
![]() Jakie nogi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Maju, zdrówka!
![]() |
#3859 |
Konto usunięte
|
Zrobią mi co jak rzucę kogoś z cebuli z okna? Bo jakiś kretyn stanął mi pod blokiem samochodem z gadającą reklamą i łeb mi zaraz pęknie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ![]() ![]() chociaż nie cierpię koloru bordo/ buraczek to muszę przyznać że słiter nawet, nawet ![]() bry wieczór ![]() padam na cyc, piątkowe korki na drogach dojazdowych z Trójmiasta na Kaszuby to jakaś masakra i dziwię się bardzo gdzie ci ludzie jadą ![]() ![]() przyszły moje leginsy łet/skóra pół mat ![]() pierwsze primo: wyglądam w nich fatalnie drugie primo: fogle to są za duże ![]() ![]() ![]() ![]() a i jutro oraz pojutrze zastrzyki Miećkowi robię sama ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- dasz radę, zwłaszcza jeśli to podskórne, a Mieć nie jest dziki wyrywaciel |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę zastrzykować to chyba nie Twój pierwszy raz - ale wiem ze zwierzęciu gorzej bo ono nie czai o co kaman i trzeba jakoś sprytnie podejść - masz wskazówki jak to zrobić? poza tym że chyba szybko? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-31 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do uświadomienia/wiedzy raczej się nie zgadzam. Mieszkam obecnie w zagłębiu hodowców koni zimnokrwistych i mamy taki oto obrazek: dwa pastwiska, dwóch hodowców obok siebie i jedno pastwisto ogrodzone, konie luzem, podkute, lśniące, a trzy metry dalej stoją konie drugiego hodowcy, na łańcuchach!!!!! ![]() Zazwyczaj obaj hodują w celu sprzedaży i zysku, czy to na dalszą hodowlę czy też na mięso, ale jeden dba, a drugi ma w doopie, bo to przecież tylko mięso ![]() Chodzi więc o człowieka i jego serce\sumienie, o człowieczeństwo w ogóle, a nie wiedzę, którą może zaczerpnąć od sąsiada zza miedzy przecież.
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodoopny w mięsień ![]() jak mnie spacyfikuje to jadę do wsi za 50zł zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. nie pierwszy, ale Fany bardziej statyczna jest ![]() pod skórę to mogę ją nawadniać ale trza powoli, więc też nie wypali raczej oooo dorobiłam się 12 tyś
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-08-31 o 19:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie trzymanie psów i kotów zamkniętych w maleńkich mieszkaniach i kawalerkach całe dnie samych (bo właściciele w pracy) i wyprowadzanie wieczorem na szybki spacer w celu załatwienia się pupila jest nie halo, a jakoś nikt nie krzyczy, że to złe. Tylko krzyk, że tylko na wsi się zwierzęta źle traktuje, bo kilku uwiązało psa na krótkim łańcuchu, więc automatycznie wieś=ci źliii ![]() Bordo znów modne ![]() ![]() A ja nie mam chyba nic bordowego, znów będę niemodna, crap... ![]() edit: przeczytałam jakąs 1/3 "Domu na Wyrębach". Ujdzie, ale do Kinga trochę daleko... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-31 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmawiamy o taboretach a krowa i owszem na łańcuchu, koniecznie, bo w szkodę idzie ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-08-31 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a mnie się nudzi i co Wy na to?
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
torbiszcze znalazłaś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.