![]() |
#3841 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Zaproszenia do klubu wysłane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3843 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na jaki kolor zamierzasz zafarbować włosy ? I jaki masz teraz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
Zadomowienie
|
dzięki za zaproszenie!
![]() ![]() a jaki mam kolor? hm ciężko ocenić bo robiłam u fryzjerki i ja go określam jako taki rudo-czekoladowy? coś takiego ![]() ![]() przy chlapach boję się jeszcze, że mi na głowę sople spadną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
O ja też boje się o te sople, a i jeszcze o takie duże ilości mokrego, ciężkiego śniegu spadające z dachów.
![]()
![]() |
![]() |
#3847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To są tylko myśli. Nie ma opcji aby Twojemu Tż nagle się odmieniło! Już niedługo się zobaczycie i zobaczysz,że będzie wspaniale! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3848 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a wierzycie w senniki? Nie wiem dlaczego ale zawsze gdy coś złego się dzieje to śnią mi się zęby które zwiastują wypadek, śmierć i tego typu rzeczy. Rozmawiałam o tym już nie raz z mamą i ona się przestraszyła, bo jak jej się zęby śniły to zawsze działo się coś złego.. Może przez to, że się denerwuję te sny takie przychodzą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tylko przesądy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3850 |
Zadomowienie
|
ja mam tak, że potrafię przeczuwać pewne rzeczy. intuicja? zwał jak zwał. ale w sny też wierzę bo swojego czasu śnił mi się ogromny szczur na ramieniu. naprawdę, przez pewien okres w życiu ten sen powracał. sprawdziłam w senniku i chodziło o to, że ktoś w moim bliskim otoczeniu jest mi nieżyczliwy. poobserwowałam, odsunęłam pewną osobę od siebie i ten sen nie wrócił. przypadek?
tym bardziej, że mi się naprawdę rzadko coś śni. ostatnio mi się śniło, że była awantura o to, kto ma się zajmować małym bratem chłopaka mojego - my czy starszy z narzeczoną, bo mamie coś się stało. no to jej napisałam że mi się źle śniło i żeby uważała na siebie. i po niedługim czasie cudem chyba uniknęła wypadku. Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2013-01-29 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3851 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja tez nie wierze w senniki, bo mi z reguly sie nic nie sprawdza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
Ja też za bardzo w sny nie wierzę... może coś w tym jest, ale staram się nie skupiać na tym i nie czytać senników.
![]() |
![]() |
#3853 | ||
Zakorzenienie
|
Jestem w klubie!
![]() ![]() Cytat:
Wiem, że przesadzam dlatego próbuje te moje myśli ogarnąć, tym bardziej że niedługo jadę do Polski to się teraz na tym skupiam i na tym że w końcu się zobacze z Tż. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3854 |
Rozeznanie
|
Ja ogólnie do snów nie przywiązuję większej uwagi ale wiem, że zawsze jak śnią mi się wypadające zęby to dzieje się coś złego.. Raz nawet tej samej nocy i mi i TŻ śniły się zęby a kilka dni później mieliśmy wypadek.. Mojej mamie śniły się dawno temu zęby-zmarł dziadek. Nie wiem co jest z tymi zębami ale bardzo się boję..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3856 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3857 |
Rozeznanie
|
Jeśli te dzisiejsze zęby są oznaką tego, że jednak w czwartek będzie koniec to nie wiem co ja ze sobą zrobię..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3858 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
Rozeznanie
|
Obawiam się, że nie będę na tyle silna żeby go zostawić.. Rozum mówi "zostaw" a serce "nie odchodź".. Nie mam już nawet siły, żeby dokonywać jakichkolwiek wyborów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3860 |
BAN stały
|
z doświadczenia wiem... że lepiej posłuchać rozumu.. dlaczego? bo rozum mówi sam za siebie, sama masz swój rozumek i wiesz jakie z tego mogą wyjść konsekwencje i jaki on jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
Rozeznanie
|
Ale nie jest łatwo zostawić kogoś kogo się kocha.. Nie chcę się zastanawiać co będzie jak nic nie zrobi bo nie wyobrażam sobie bez niego dalszego życia. Wiem, że to może śmieszne albo nawet głupie ale mamy (mieliśmy?) tyle planów, już się wszystko powoli zaczynało układać, wychodziliśmy na prostą a tu taka przeszkoda.. Jeszcze 2 dni i wszystko będzie jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3862 |
BAN stały
|
w takim razie nie zostaje Ci nic innego jak poczekać do czwartku, zobaczyć jak się ułoży, jak on się zachowa i wtedy podjąć decyzję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3863 |
Rozeznanie
|
A snem się nie przejmuj, bo to bardziej może być tak, że kiedyś usłyszałaś, że wypadające zęby to zła wróżba i ten sen może być wynikiem tego, że Ty teraz się zamartwiasz, a nie odwrotnie. W sensie, że śnią Ci się zęby, bo masz problemy, a nie będziesz miała problemy, bo śnią Ci się zęby. Głowa do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Tak samo z głupimi przesądami np. z różami jak TŻ podaruje, ja niestety wyrzucam.. żeby róża nie uschła a wraz z nią miłość. wiem , wiem głupota, alee... ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- wgl wiecie co, ja ostatnio nie mam czasu na nic ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3865 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja ostatnio może i mam trochę czasu, ale niestety nie mam zdrowia do tego, żeby poćwiczyć.. masakra jakaś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem czy tak tęsknote przeżywam może? ![]() ![]() teraz chyba jeść nie mogę, bo za bardzo się przejmuje. sama sobie krzywde robie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co planujecie na Walentynki ? Kurde nie wiem czy kupować prezent i wysyłać, nie mam pojęcia co to mogłoby być, nigdy nie byłam dobra w wymyślaniu prezentów.
![]() ![]() A tylko nieco ponad 2 tygodnie już zostały.
![]() |
![]() |
#3868 |
Rozeznanie
|
Oj ja też ostatnio jem bardzo dużo, ciągle jestem głodna i coś czuję, że trochę przytyłam :/
Róże wszystkie trzymam, zasuszam i wkładam do wazonu ![]() Czekanie i niepewność mnie wykończą.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
BAN stały
|
jeśli chodzi o moje jedzenie, to bywa naprawdę różnie... raz jestem głodna i zjadłabym konia z kopytami, a raz nie muszę nic jeść nawet przez kilka dni i tylko w siebie wmuszam.
Jak byłam młodsza, to niszczyłam sama sobie swój organizm, nie jadłam, nie piłam (ogólnie mało piję) no i nie zmuszałam się do tego. Nie miałam takiej potrzeby, poprostu się wykańczałam no. Nigdy nie byłam gruba, teraz też nie jestem, ważę mało jak na swój wiek.. ogólnie teraz się nauczyłam bardziej dbać o swoje zdrowie, swój organizm, i już wiem do czego mogę się doprowadzić jak tak dalej będę postępowała.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę już o 13 więc jakoś chciałabym spędzić ten dzień. TŻ już zaproponował kino, a wieczorem do niego pójde, napijemy się czegoś i spędzimy razem jak najlepiej ten wieczór ![]() ![]() ![]() a co bym na Twoim miejscu zrobiła? jeżeli jesteś w stanie wysłać mu prezent, to zrób to, a jak narazie sytuacja Ci na to nie pozwala, to możesz przecież później mu wysłać, na pewno zrozumie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.