|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Holy Crap!
|
Dot.: Śmieszne i irytujące sytuacje podczas jazdy środkami komunikacji miejską:]
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śmieszne i irytujące sytuacje podczas jazdy środkami komunikacji miejską:]
ostatnio jak stałam na przystanku to odjeżdżał autobus i był mega tłok. Na końcu wsiadła kobieta z siatką z zakupami, a kierowca przytrzasnął jej tą siatke, no i powiewała sobie na zewnątrz
![]() Dzisiaj jechalam koło drzwi, bo też był ogromny tłok. Jakoś tak źle postawiłam nogę, że jak drzwi się otwierały, to zaczęły mi te nogę pchać, a ja nie mialam jak utrzymać równowagi i prawie spadłam na takie schody, po których wchodzi się na siedzenia, te na samym tyle. Zresztą i tak nieźle zaczęłam pchać ludzi. Musiałam zlapać koleżankę, bo bym poleciała ![]() A te babcie rzeczywiście są strasznie irytujące! Jeszcze pchają człowieka, jak chce spokojnie wsiąść. Albo to ich spojrzenie wymuszające ustąpienie im miejsca. Nie moja wina, że mam strasznie ciężką torbę, bolą mnie plecy i co tam jeszcze. Grr! Albo słuchanie głośnej muzyki. Nie ma to jak techno o poranku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Holy Crap!
|
Ja nigdy nie ustępuję miejsca. A co! Po karpie to lecą bez lasek a w autobusie to 3 sekund nie postoją.
To ja raz jadę do sądu odpicowana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znosze zuli, racja ze powinien zejsc. ale jakies to wszystko smutne bardzo :<
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
A ja nie bardzo rozumiem ..sa dwuosobowe miejsca wolne..ogolnie pol autobusu.. a ktos musi koniecznie usiasc obok mnie na 2 wolnym miejscu..
A przewaznie mam torebke na wolnym miejscu i on sie pcha na torebke.. Nie bardzo to rozumiem jak jest wolne np 5 podwojnych miejsc ale ok. Zarazem nie rozumiem w 2 strone w sumie tez. Wsiada sie do autobusu i babki 40 + lub 60+ z torbami zajmujace 3 miejsca.. jakby nie mogly wziasc na kolana a ludzie nad nimi stoja..
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
młodzikom też się zdarza nie myśleć. mam na swojej trasie miejsce, gdzie trenuje "młodzieżówka" Lechii Gdańsk. jak ja wsiadam to nasza nadzieja polskiej piłki kopanej, zawsze musi swoimi torbami zawalić przejście i siedzenia. także, brak pragmatyzmu nie wybiera przedziału wiekowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Holy Crap!
|
Albo cały autobus wolny, tylko 3 miejsca zajęte, a babka potrafi się do kogoś przyczepić by jej ustąpić, bo 'to jej miejsce na którym zawsze siedzi'
![]()
![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Holy Crap!
|
Moja szefowa opowiadała jak raz jechała MPK w 7-8 miesiącu ciąży i wszystkie miejsca były zajęte. Starsze panie to tylko powiedziały 'a Ty to jesteś młoda więc możesz stać'. Na to ona, że ma zagrożoną ciążę i w każdej chwili może tu urodzić. I nagle jakby za pomocą różdżki pół autobusu wstało i zwolniło miejsce
![]()
![]() |
![]() |
#370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.