![]() |
#361 | |
Z deszczem w butach
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
A czemu musisz płacić? Maciw jakis zwyczaj? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Dospaliśmy, wypiłam kawę i już nie jestem takim strasznym zombiakiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
U nas szukanie materaca skończyło sie tym, ze myslimy o wiekszym lożku i materacu hehe
Ale co ze wszystkiemi przescieradlami z gumką..co z robionymi przez meza szafkami nocnymi-wysokosciowo sa pod naszw lozko robione, a mamy nadzwyczaj wysokie. Mam mnostwo zamrozonego mleka z poczatków. Dluzej niz pol roku nie warto je przechowywac. Jakis pomysl co z nim robić? Moze do kaszek dodawac jak Gabi zacznir jesc. Ale to cale opakowanie odmroze a pewnie zuzyje troszeczke ![]()
![]() |
#365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Gratulujemy chłopakom pierwszego ząbka
![]() Kciuki za szczepienia ![]() W temacie prezentów sama się muszę rozejrzeć niedługo urodzinki chrześniaków, mikołaj, swieta - mamy w grudniu kumulacje ![]() Gdybyscie miały pomysly to chetnie przyjme kazda pomoc - dla 6 latki, 3 latka i 2 latka. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O co kaman z tymi kubkami doidy, bo nie czaję fenomenu... ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- U nas nadal zębów brak....
![]() |
#368 |
Konto usunięte
|
Gratuluje pierwszych zabkow
![]() U nas przygotowania do chrztu.. robimy imprezke u siebie wiec codziennie wieczorem padamy na ryjec ze zmeczenia. No ale pochwale sie, zrobilam ponad 100 klusek slaskich i ok. 100 pierogow ;D W czwartek zaczynam piec torta ![]() ![]() Dzisiaj mielismy wizyte u lekarza na kolejnym bilansie i generalnie wszystko gra. Podwoil mase urodzeniowa wiec rozwija sie prawidlowo ![]() No i zjadl 3 lyzeczki jabluszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurczę podziwiam z ta impreza ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny robię zamówienie z Gemini - co zazwyczaj tam zamawiacie? Bo pewnie zapłacę i sobie o czymś przypomnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podziwiam jeżeli chodzi o organizację chrzcin! Na pewno wszystko będzie pyszne ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() A jak miala 2 lata dostala ksiazke "Rok w lesie", polecam też "365 pingwinów". I podobno "Mapy" super. Na 2 lata fajne sa też w Pepco puzzle magnetyczne do układania obrazków po 30zl. Na razie nic więcej nie przychodzi mi do głowy. A na 6 lat to w ogóle nie mam pojęcia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Mia może jeszcze coś z Play Doh. U nas hitem jest też zabawa w lekarza, są takie zestawy do kupienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
Martunia, gratulacje ząbkowe - u nas ani widu ani słychu.
Ola, kilka dni temu w gemini zamawiałam smoczki 6-18 lovi, witaminy mama dha, kubek treningowy ten co Mona polecała, nenedent baby - pasta do zębów dla Ali + szczoteczka silikonowa, krem sopelek na zimę do buzi. Alicja ostatnio ćwiczy plucie smoczkiem na odległość z łóżeczka podczas spania a potem wrzask, że jej wypadł. Wczoraj włączyła syreny, szukam smoczka po całym łóżeczku, a smoczul za łóżeczkiem, zanim go znalazłam to już było po spaniu. Doszłam też do wniosku, że na basen z Alą bym nie mogła iść bo ona jakby zobaczyła tyle wody to by chciała ją całą wypić. W wanience przy kąpieli to chlapie tak żeby jak najwięcej się wody nałykać ![]() Lambada, podziwiam ![]()
#373 | |
Zakorzenienie
|
Czeko, zauważam postępy
![]() O! Szczoteczkę też miałam zamawiać!
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
Boziu jak to Gemini dziś działa. Jak smyk na wyprzedażach
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Właśnie smocEk 6-18 jest tak duży, ze zastanawiam się czy jeszcze raz nie wziąć 3-6 jak myślicie ? ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Kubeczek zamawiałam ostatnim razem, dziś tez biorę ustniki zapasowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
Doidy jest fajnie wyprofilowany, dobrze trzymają go małe rączki no i to ścięcie pomaga dzieciom zobaczyć co z tego kubka leci, czy już leci i czy jest rzadkie czy gęste. My używaliśmy też zwykłego kubka z IKEA, bez nakładki z dziubkiem a na wyjścia bidon ze słomką aventu, chociaż podobno z canpolu też jest dobry i dwa/trzy razy tańszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
I ja i ja hahahahaha, ale już nic nie chciałam pisać
![]()
#377 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko zaczęło pelzac do tyłu. Zwiewa z maty i lize podloge
![]() ![]() Miałam iść go zważyć do przychodni ale była kolejka. Na samą myśl mi się słabo robi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smoki avent, dha dla mnie i dzidziola, jakaś kaszka nominal, pasta do ząbków i szczoteczka, plus kilka rzeczy, po które nie chce nam się chodzić do apteki: woda utleniona, spirytus salicylowy, itp. Bierzemy też zazwyczaj podkłady. Czasem robię takie porządne zakupy, z płynem do płukania 2 litrowym i mnóstwem pierdół - zawsze to nie musimy ciągnąć ze sklepu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#380 | |
Zadomowienie
|
taaaaa i najlepsza zabawa to podczas karmienia złapać matkę za twarz i sprawdzić stan uzębienia
![]() Cytat:
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Jestem dooo dooopyyy
Czuje sie jakbym stała obok, wszystko jakies w zwolnionym tempie. Wniosek- cos mnie bierze. A skoro mleka goracego nie moge, miodu tez nie to coo??? Powietrzem sie nie wylecze. Noc masakra. Karmienia trzy ale co chwile wstawalam a to smoczul a to na bok a to sie rozkrył ![]() Kciuki za ząbale. |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z gier polecam "Uciekajace swinki", "O rety krety", "Krety poszukiwacze skarbow". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | ||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Sprawdze te gry, bo w tym roku zdecydowanie ide w jakieś gry 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie uzywacie rozmiary pampersow? my konczymy ostatnie opakowanie 3 i zaczynamy 4. Wczoraj po 4 probach odlozenia do lozeczka wyladowala u nas o 12. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Ja tez zawsze bardzo chetnie ide w gry, tylko z niektorymi rodzicami jest problem bo nie chca z dzieckiem grac - wtedy dziecko nie cieszy sie z prezentu. To samo mam z ksiazkami w tamtym roku wybralam ucieszona super pozycje- w swieta przeczytalam ksiazeczki po sto razy od tej pory chyba nie ruszone bo na dobranoc leci bajka z laptopa ![]() Takze przez rodzicow ktorzy swojej 5 latce kupili tablet bo zajmuje im calymi dniami laptopa na bajkach mam problem z wybraniem prezentu. Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-08 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Mia w Lidlu od 14.11 będą w ofercie fajne drewniane zabawki w tym piękny domek dla lalek, sama bym taki chciała
![]() Edit: gazetka jest od 14.11 ale akurat zabawki od 17.11 Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-11-08 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja najtaniej widziałam w auchan za 23 zł a przy takiej kwocie 6 czy 7 zł to jest różnica. Mój bratanek dwuletni ma ten 6-18 i on właśnie taki olbrzym się wydaje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
Czy wasze maluchy gryzą Was dziaslami podczas karmienia ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
Ja chrześniakowi tez kupiłam kiedyś karty czuczu do nauki to leżą No bo to trzeba usiąść z dzieckiem. A niektórzy na mnie dziwnie patrzą ze dziecku już wierszyki czytam
![]() Dzięki dziewczyny, od razu koszyk się powiększa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.