![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
W Krakowie kurator oświaty protestuje przeciwko dzsisiejszemu wykładowi na UJ jednego z najważniejszych współczesnych naukowców, kognitywisty Daniela Dennetta. "Odważył" się w jednej książek zanegować nadprzyrodzone korzenie religii. Cytuję: "Czy UJ otworzy swoje podwoje przed Belzebubem?". BTW poglądy na religię Dennetta analizuję w swojej książce. Zdaje się, że ciemnogród dotarł do mojego środowiska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Piers do przodu
|
Ojojoj Rawito
![]()
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
To strasznie przykre, że ciemnota zaczyna szerzyć się nawet w środowisku naukowym
![]() Wrzucam Wam fotę w płaszczu i botkach ale słabo wyszła bo ciemno w przedpokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Tymeno genialny płaszcz! Świetnie wyglądasz.
Ja w końcu na przekór ulewie wyszłam w lakierowanych kozakach na wysokim obcasie z chusteczkami do butów w torebce. Postanowiłam się nie poddawać takim drobiazgom jak aura. A co do ciemnoty na szczęście rektorzy UJ i AGH trzymają jeszcze formę i potrafią się postawić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Piers do przodu
|
Tymcia no co za widok!!! Co za laska nebeska 💖
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
Cytat:
Tymeno super ![]() Płaszczyk boski i cały look bardzo w moim stylu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Miszcz drugiego planu suuuper ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
świetnie wyglądasz Kasiu, a tak sie wahałaś, co nie?
![]() i buty jakbyś miała inne niż do mnie przyszły, ja wyglądałam w nich jak w roboczych klumpach wciąż walczę ze sobą żeby nie kliknąć tych krokodylich Marja, poki co zwycięża rozsądek i stan portfela że też wziełaś je wtedy, ech ... ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2017-10-24 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() No Marja cudowna, też bym sobie ustrzeliła ale zdecydowanie na przecenach. Czy macie doświadczenie z farbowaniem zamszu? mam świetną torbę i spray do czyszczenia już jej nie pomaga bo jest miejscami szara a nie czarna. Pomyślałam, że mogłabym ją oddać do farbiarni. Czy kiedyś korzystałyście z takich usług? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Reniu
![]() fason Marja Vagabond klikhttps://www.vagabond.com/pl/Search-result/?query=marja* a krokodyle są po prostu szałowe ![]() marja.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
no niezłe są
![]() a vagabond ma sklep stacjonarny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne te vegabondy.
Tymeno ja w tym roku będę farbować piętnastoletni, czarny kożuch. Wiem, że najstarsi ludzie pamiętają go ze swojego dzieciństwa i powinnam się pozbyć, ale ciągle uważam go za jedną z najfajniejszych rzeczy w mojej szafie. Chcę w najbliższym czasie popytać w punktach z renowacją, zapytam przy okazji o torbę. Taki zwykły renowator nadający kolor nie działa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Reniu, w Gdańsku jest jeden sklep stacjonarny ale oni rzadko mają przeceny i tylko na wybrany towar.
Nie wiedziałam, że są kolorowe renowatory. używałaś do torebek? Nie farbuje ciuchów? Zawsze używam sprayu do odświeżania bezbarwnego. Rozejrzę się. Na allegro sztywny dziki Józef w granatowym wnętrzem w dobrej cenie klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, to zanim się weźmiesz za farbowanie spróbuj tego
https://www.venezia.pl/renowator-cza...5-122-122.html To jest odświeżacz do czarnego zamszu. Stosuję do zamszowych kozaków i botków (torebek z tego materiału akurat nie mam). Spryskuje się powierzchnię i odstawia na chwilę do wyschnięcia. Nie robi żadnych smug, nie brudzi po wyschnięciu (opartowym kieckom krzywdy nie zrobił), zamsz po takim zabiegu wygląda jak nowy. Są jeszcze tańsze, innych firm, ale Venezii mam sprawdzony. Gorzej byłoby gdybyś miała torebkę w innym kolorze, chociaż moja Mam dorwała i do brązowego zamszu. Jak boisz się zabrudzeń, to na wszelki wypadek zostaw po zabiegu na jakieś 24 godziny. Józek fajny, ale ja za nowy płaciłam ostatnio tylko 300 zł, czyli niewiele mniej. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2017-10-24 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuje Rawito
![]() Te Józki z kolorowym wnętrzem to limitowanki, droższe od zwykłych. Ja bym brała ale sztywnych józków nie lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolei jestem bardzo zadowolona ze sztywnego, ale mam pionowy. Myślę, że poziomy ciężko jest opanować praktycznie. No, fakt, ładne to granatowe wnętrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Takie weganskie ciasto zrobilam urodzinowo dla synka IMG_20171024_151147.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Podobają mnie się bardzo te nonszalanckie śliwki
![]() ![]() Wygląda super. Wygląda tez super w płaszczu i pewnie bez oraz w butach Tymcia - świetny zestaw. Ja nic nie kupuję wszystko mam co potrzeba przysadzistemu kurduplowi - nic mnie nie kręci, nic nie podnieca ciuchowo, torebkowo, butowo... Będę to powtarzać jak mantrę aż sama w to uwierzę ![]()
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Jooo jedzie mi tu czołg Agacie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- ja sobie tak powtarzam odkad pamiętam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co tam jedzie ale ciasto ma swój urok i najważniejszą witaminę M
![]() ![]()
![]() |
#381 |
rude jest piękne:)
|
![]() KasiuTymkowa ,ja ,ja malowalam torebke zamszowa ,czerwona ,kupowalam farbe na allegro do zamszu,wyszla super ,nic nie brudzila.Ja generalnie odnawiam skorzane torebki ,paski ,czy buty ![]() ![]() Kasiu wygladasz swietnie ![]() ![]() ![]() ![]() Jowito ,doczytalam o przygodach ,zrobilas mi dzien ![]() dobrze,ze mi przeszla faza na slodkosci ,ale takiego ciacha to bym pojadla ![]() oooo ja tez nic nie potrzebuje ,nic ,wszystko mam ,mam ,wszystko mam , kuffa to nie dziala ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2017-10-24 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
ale ten obuw przenajsfentszy - Maryja vagobondowa z krokodyla, to ja bym kuwra mogła mieć
bardzo bym mogła mieć ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Noo tak to jest porobione, że można się do butków niektórych aż pomodlić
![]() Tereresko ![]() ![]()
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
rude jest piękne:)
|
Agatko
![]() ![]() Doroto, mozna ,mozna zdrowaski wznosic do krokodyla ![]() ja na razie ,po baletach ,lecze palucha ,zapalenie stawu ,masakra i musi mi sie wyleczyc do 17 .11 ![]() ![]() boli jak jasna cholera ![]()
![]() |
#386 |
Piers do przodu
|
A ja właśnie pożegnałam morze śródziemne - gwiździ dziś niemiłosiernie i fale na kilka metrów ale półtorej godzinki jodowania na słoneczku było
![]() ![]() ![]() Kiedy minęły te 33 dni? się pytam??
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2017-10-24 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Mam ogromną słabość do butów z krokodyla i w ogóle do wszelkich wytłaczanych skór, zwłaszcza lakierowanych. Te vagabondy są naprawdę pierwsza klasa. Całe szczęście, że nie mój fason.
Niemniej jednak znalazłam najpiękniejszą sukienkę jaką w życiu widziałam. Serio. I to nie czarną. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2017-10-24 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
w simple jest teraz w czym wybierać, sukienka świetna,wyrazista
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Kiecka z simple
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że na żywo wygląda jeszcze efektowniej, zwłaszcza do jasnych włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.