Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-06, 16:48   #361
Dorianka06
Przyczajenie

Dot.: Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta)

Polecam Alicję Dobkiewicz z Centrum Leczenia Otyłości i dietetyki we Wrocławiu . To bardzo dobry Dietetyk jest profesjonalna i wnikliwa , a przy okazji bardzo cierpliwa, serdeczna i życzliwa. Potrafiła bezbłędnie postawić przyczynę otyłości i skutecznie mnie odchudzić. Co ważne - interesowała się na bieżąco postępami w odchudzaniu . Polecam P. Alę jako znakomitego dietetyka , który poważnie podchodzi do pacjenta i do problemu z nadwagą i utrzymaniem diety. -16 kg
Dorianka06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 13:59   #362
ainkachikudoarizi
Przyczajenie

Mam problem z niedowagą i poszukuję dobrego dietetyka w Krakowie lub Opolu.
Zależy mi na cenie, więc dietetycy z refundowanymi wizytami byliby mile widziani - jeśli nie znacie takich, polećcie swojego, napiszcie też ile kosztują wizyty.
ainkachikudoarizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 18:27   #363
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ainkachikudoarizi Pokaż wiadomość
Mam problem z niedowagą i poszukuję dobrego dietetyka w Krakowie lub Opolu.
Zależy mi na cenie, więc dietetycy z refundowanymi wizytami byliby mile widziani - jeśli nie znacie takich, polećcie swojego, napiszcie też ile kosztują wizyty.
Polecam p. Malgorzate Grudniewska z Poradni Leczenia Otylosci (wbrew pozorom zajmuja sie tez niedowaga) przy Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym JP II. Wizyty tanie w porownaniu z innymi dietetykami- I i II po 70 zl, kazda kolejna 50 zl (+ ewentualnie 10 zl za pomiary na Tanicie).
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:53   #364
manosia
Przyczajenie

Kochane wizazanki, poszukuje dietetyka w woj. Małopolskim. Borykam się z nadwaga a mój mąż z niedowagą i chcielibysmy się wybrać do osoby sprawdzonej i kompetentnej. często słyszę właśnie o pseudo dietetykach .
Proszę o pomoc.
manosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:53   #365
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manosia Pokaż wiadomość
Kochane wizazanki, poszukuje dietetyka w woj. Małopolskim. Borykam się z nadwaga a mój mąż z niedowagą i chcielibysmy się wybrać do osoby sprawdzonej i kompetentnej. często słyszę właśnie o pseudo dietetykach .
Proszę o pomoc.
Polecam p. Małgorzatę Grudniewską z Poradni Leczenia Otyłości w szpitalu JP II w Krakowie. Ceny chyba najniższe w mieście, a p. dietetyk jest przemiłą, motywującą osobą, o bardzo zdrowym podejściu do odchudzania i diety
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 19:48   #366
madziula12
BAN stały

Wiem, że w Vimed zmieniają nawyki żywieniowe na podstawie kodu metabolicznego co bardzo ułatwia stworzenie własnego jadłospisu
madziula12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 09:59   #367
Kamilo83
Przyczajenie

Białystok polecam zdrowie od kołyski
Kamilo83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 10:12   #368
Shariana
Rozeznanie

Dolny Śląsk

Polecam panią Beatę Lewandowską - psychodietetyk przyjmujący w Jeleniej Górze i Bolesławcu. Specjalizuje się w problemach z zaburzeniami odżywiania i to od tej strony ją poznałam, ale widziałam też u niej osoby z nadwagą, nawet dzieci i starsze osoby.
Niesamowicie cierpliwa kobieta, szalenie sympatyczna i odpowiadająca na wszystkie, nawet najdziwniejsze pytania, także mailowo (za taki kontakt nie pobiera dodatkowych opłat).
Wiem, że zawdzięczam jej zdrowie fizyczne i przede wszystkim psychiczne... Zapisanie mnie tam było chyba jedną z najlepszych rzeczy, jakie mogła zrobić dla mnie rodzina.
Shariana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 17:02   #369
Alealealeksandra
Przyczajenie

Dot.: Dietetyk włocławek

Ja polecam PRZYJAZNEGO DIETETYKA we Włocławku. Przyjmuje tam bardzo miła Pani, która posiada dużą wiedzę, a co najważniejsze, rozumie człowieka odchudzającego, dzięki czemu ułożyła mi dietę, którą mogę stosować Radzę się już 3 miesiące i schudłam prawie 12 kilogramów. Pierwsza wizyta twa z godzinę, trzeba wszystko dokładnie opowiedzieć, co się chce jeść, na co się choruje itp. wykonywane jest też badanie składu ciała - koszt tej wizyty to 100 zł. Ja skorzystałam z jadłospisu na 3 tygodnie (z propozocjami posiłków, gdyby coś mi nie pasowało) w cenie 150zł wraz z opisem wszystkich moich nawyków żywieniowych, oceną zwyczajowego żywienia i opisem wskazań w mojej chorobie. Później każda kolejna wizyta kosztuje tylko 100zł, a również wykonywane jest badanie składu ciała, porada dietetyczna i zmiana jadłospisu (już bezpłatnie!!). Jeśli ktoś decyduje się na odchudzanie, powinien skorzystać z ich usług, ponieważ pierwsza wizyta z jadłospisem, może i jest kosztowna (250zł), ale każdy kolejna, zupełnie taka sama to koszt już tylko 100zł. Numer tel: 515 301 995 Pozdrawiam! Zadowolona pacjentka Ola

Edytowane przez Alealealeksandra
Czas edycji: 2014-03-02 o 17:03
Alealealeksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 14:24   #370
Jul_a
Przyczajenie

Dot.: Dietetyk Wrocław

Zapraszam do mnie - gotowanie to moja druga pasja zaraz po dietetyce.
Wspieram swoich pacjentów na każdym etapie odchudzania
Przyjmuję we Wrocławiu w Centrum MEDICAL na ul. Grabiszyńskiej 165 w tygodniu i w Kiełczowie ul. Wilczycka 14 w soboty.
tel. 506-073-352
mail gabinetdietetyczny.wroc@g mail.com
https://www.facebook.com/dietetyk.osobisty

Pozdrawiam Agnieszka Białek
Jul_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 22:20   #371
Azmika88
Zadomowienie

Szukam dietetyka w trójmieście. Już wiem, ze strony nfz, że nie ma żadnego przyjmującego na nfz, ale chciałabym pójść prywatnie do kogoś sprawdzonego.
A tak na marginesie, ile kosztuje wizyta u dietetyka?
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 07:30   #372
optymistka3322
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Dietetyk włocławek

Witam!

Tak, pan Adrian Kowalewski to bardzo dobry dietetyk, najlepszy we Włocławku i w ogóle robi się o nim głośno w kuj-pom! ;-)

Chodziłam do Pana Adriana i byłam bardzo zadowolona (zresztą połowa mojej rodziny i znajomych do niego chodzi :P). Osiągneliśmy takie rezultaty jak chciałam, dodatkowo baaaardzo poprawił mi się stan zdrowia - wyniki! Za co jestem mu ogromnie wdzięczna!

Jadłospis, który miałam był bardzo urozmaicony, smaczny, niedrogi! Naprawdę byłam w pozytywnym szoku!

Pan Adrian to bardzo doświadczony dietetyk. Ma chłop wiedzę niesamowitą! Ale ciągle się doszkala i uczy, więc są i efekty w jego pracy! Szczerze polecam!

P.S. No i do tego jest przesympatycznym, przeżyczliwym, przepomocnym gościem!
optymistka3322 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-29, 16:44   #373
Dietetyk w Szczecinie
Raczkowanie

Dietetyk w Szczecinie - darmowe porady

Nazywam się Jakub Piotrowski. Jestem absolwentem dietetyki na Pomorskim Uniwersytecie Medycznym w Szczecinie. Ukończyłem również biotechnologię na Uniwersytecie Szczecińskim, co w znacznym stopniu wzbogaciło moją wiedzę w zakresie technologii żywności oraz procesów biochemicznych.
Posiadam uprawnienia instruktora kulturystyki (Wyższa Szkoła Kultury Fizycznej i Turystyki im. Haliny Konopackiej), dzięki czemu potrafię układać plany treningowe i suplementacyjne,a także dostosowywać różne formy wysiłku fizycznego dla konkretnej osoby. Brałem udział w szkoleniu prowadzonym przez czołowych polskich kulturystów – Adama Adamskiego i Radosława Słodkiewicza.
Dietetyka stała się moją pasją. Doświadczenie zdobywałem w trakcie praktyk oraz podczas pracy przy projektach naukowych dotyczących problematyki żywienia. Poszerzam swoje kompetencje zawodowe, uczestnicząc w warsztatach, szkoleniach i konferencjach.
Odchudzanie ? Budowa masy mięśniowej ? Współpracując ze mną, osiągniesz swój cel!

W tym wątku z przyjemnością odpowiem na różne pytania związane z dietetyką. Zapraszam do dyskusji.
Dietetyk w Szczecinie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 10:03   #374
Miamia17
Przyczajenie

Dot.: Dietetyk w Szczecinie - darmowe porady

Przepraszam, że zadam głupie pytanie - czy musiałeś posiadać wiedzę z chemii w małym palcu, aby ukończyć takowe szkoły? Kocham biologię, ale chemii nie znosze, już w gimnazjum miałam z nią spore problemy a teraz jestem w 2 kl. liceum i chciałam zmienić profil na biologiczno-chemiczny.
Swoją drogą, gratuluję osiągnięć pozazdrościć!
Miamia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 10:29   #375
Dietetyk w Szczecinie
Raczkowanie

Na moich studiach była biochemia. Z tego co się orientuje na wszystkich uczelniach medycznych biochemia jest w planie nauczania. Musisz sprawdzić sylabus danego kierunku.
Stary 2014-03-30, 12:49   #376
201605161006
Konto usunięte

Na studiach biologicznych zawsze jest chemia nieorganiczna, organiczna, biochemia, biofizyka. Na medycznych może darują biofizykę.

To ja mam pytanie - jaka dawka resweratrolu na dzień, uwzględniając wchłanialność, po pół roku suplementacji przyniesie skutki zdrowotne?

Ile wynosi wchłanialność kwasu alfa-linolenowego z siemia lnianego w formie surowej?
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-30, 15:26   #377
Dietetyk w Szczecinie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość

To ja mam pytanie - jaka dawka resweratrolu na dzień, uwzględniając wchłanialność, po pół roku suplementacji przyniesie skutki zdrowotne?
Resweratrol wchłaniany jest w jelicie cienkim na poziomie ok. 70%. Ze względu na szybkie przekształcanie się resweratrolu, jego zawartość w osoczu jest niewielka. W celu zwiększenia biodostępności aktualnie prowadzone są badania oceniające połączenie resweratrolu z piperyną; alkaloidem występującym w czarnym pieprzu.
Badania prowadzone na zwierzętach i modelach komórkowych wykazały, że resweratrol posiada właściwości przeciwnowotworowe, przeciwzapalne i kardioprotekcyjne. Wpływa również na przedłużenie życia u drożdży Saccharomyces cerevisiae, muszek owocowych Drosophila melanogaster, nicieni Caenorhabditis elegant, ryb Nothobranchius furzeri i myszy.
Obecnie prowadzone są badania mające na celu określenie jego wpływu na organizm człowieka. Mają one potwierdzić między innymi jego potencjalne działanie kardioprotekcyjne, chemoprewencyjne, neuroprotekcyjne, hepatoprotekcyjne, czy działanie przeciwcukrzycowe. Dlatego konkretnego dawkowania nie można jeszcze podać, szczególnie ,że uzależnione jest ono dodatkowo od wagi, płci i stanu zdrowia. Z rosweratrolem stosowanym u ludzi przeprowadzono następujące badania:

• · Warte przytoczenia są wyniki badań dotyczące wpływu ekstraktu czerwonych winogron na pacjentów z chorobą wiecową. W badaniu podawano trzydziestu osobom 600 mg/d ekstraktu z czerwonych winogron zawierającego 0,9 mg trans-resweratrolu. Zaobserwowano, już po 60 min od spożycia wzrost przepływu krwi przez naczynia krwionośne.
  • · Kolejne badanie dotyczyło wyciągu z pestek winogron. Zdrowym mężczyznom, przez okres 3 tygodni, podawano 2 razy dzienne 36 g wyciągu z pestek winogron. Stwierdzono wzrost przepływu krwi przez tętnicę ramienną i poprawę funkcji śródbłonka bez zmian w profilu lipidowym
  • · U człowieka początkowo badano wpływ ekstraktów z winogron na hamowanie procesu nowotworowego. Pacjenci z rozpoznanym nowotworem jelita grubego po udanej resekcji guza otrzymywali przez 14 dni ekstrakt z winogron. Zawierał on względnie niskie dawki resweratrolu: 0,073–0,114 mg, jednakże u chorych zaobserwowano zahamowanie ekspresji genów odpowiedzialnych za rozwój procesów nowotworowych. W przypadku stosowania większych dawek resweratrolu; 500 mg i 1,0 g, jakie miały miejsce w kolejnych badaniach, zaobserwowano zależne od dawki zmniejszeni proliferacji komórek nowotworowych jelita grubego.
  • · W kolejnym badaniu, zdrowym osobom poddawano przez 29 dni resweratrol w dawkach od 500 mg do 5,0 g. Diagnostyka krwi badanych ujawniła niezależne od dawki zmniejszenie wytwarzania czynników wzrostu IGF-1 (insulin-like growthfactor 1) i IGFBP-3 (insulin-likegrowth factor-binding protein 3), które korelują z rozwojem procesu nowotworowego.
  • · W badaniu obejmującym grupę 10 osób w wieku powyżej 65 lat, ze zdiagnozowaną upośledzoną tolerancją glukozy obserwowano wpływ resweratrolu (od 1 do 2 g) na profil glukozy w krwi. U pacjentów zaobserwowano zmniejszenie stężenia. glukozy po posiłkach, co wskazuje na zwiększenie wrażliwości komórek na insulinę. Stwierdzono również, że im wyższa dawka spożywanego resweratrolu tym korzystniejszyefekt terapeutyczny.
  • · W jednym z kolejnych badań, mężczyznom z rozpoznaną cukrzycą podawano przez 4 tygodnie 2 razy dziennie 5 mg resweratrolu. Zaobserwowano u nich wzrost wrażliwości na insulinę, niemniej jednak nie zaobserwowano zmian parametrów funkcji komórek β-trzustki

Jeżeli interesuję Cię rola resweratrolu zapraszam do lektury następujących artykułów:
Marta Stępień i wsp: „Wpływ resweratrolu na cukrzycę i choroby sercowo-naczyniowe”
Juliusz Przysławski, Małgorzata Dzięcioł: „Resweratrol – Aktualny Stan Wiedzy”
Zygmunt Zdrojewicz, Kinga Belowska−Bień: „Resweratrol – działanie i znaczenie kliniczne”

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ile wynosi wchłanialność kwasu alfa-linolenowego z siemia lnianego w formie surowej?
Niestety nie dotarłem do wiarygodnych źródeł mówiących o dokładnej wchłanialności. Jednakże cytując za dr hab. n. med. Lucyną Ostrowską:
"Zalecane dzienne spożycie 2 g tego kwasu można pokryć albo 2 małymi łyżkami stołowymi oleju rzepakowego, albo 5 sztukami orzechów włoskich, albo 1 łyżką stołową siemienia lnianego".
Stary 2014-04-01, 11:33   #378
Dietetyk w Szczecinie
Raczkowanie

podbijam
Stary 2014-04-02, 09:44   #379
neska002
Zakorzenienie

Witam,

mam pytanie odnośnie kwasów tłuszczowych Omega 3 i Omega 6. Ile łyżek oliwy/oleju lnianego powinna spożywać dziennie kobieta (waga: 70 kg, wzrost 167 cm, wiek:23 lata) żeby pokryć zapotrzebowanie na te tłuszcze?

Drugie pytanie:

Jestem na redukcji. Ćwiczę 5-6 razy w tygodniu po 40 minut. 2 dni w tygodniu są to aeroby, 2 dni treningi interwałowe, a 1-2 dni trening siłowy. Ile kalorii powinnam dostarczać organizmowi jeżeli mam w zamiarze chudnąć zdrowo czyli około 1 kg/tydzień ? Wcześniej stosowałam zbyt niskokaloryczną dietę, teraz chcę zwiększyć kalorie ale nie wiem do ilu. Aktualnie zwiększyłam kcal do około 1600-1700 (4 posiłki po około 400 kcal), ale za wcześnie żeby były efekty.

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

Edytowane przez neska002
Czas edycji: 2014-04-02 o 09:51
neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-02, 12:46   #380
Dietetyk w Szczecinie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
Witam,

mam pytanie odnośnie kwasów tłuszczowych Omega 3 i Omega 6. Ile łyżek oliwy/oleju lnianego powinna spożywać dziennie kobieta (waga: 70 kg, wzrost 167 cm, wiek:23 lata) żeby pokryć zapotrzebowanie na te tłuszcze?

Drugie pytanie:

Jestem na redukcji. Ćwiczę 5-6 razy w tygodniu po 40 minut. 2 dni w tygodniu są to aeroby, 2 dni treningi interwałowe, a 1-2 dni trening siłowy. Ile kalorii powinnam dostarczać organizmowi jeżeli mam w zamiarze chudnąć zdrowo czyli około 1 kg/tydzień ? Wcześniej stosowałam zbyt niskokaloryczną dietę, teraz chcę zwiększyć kalorie ale nie wiem do ilu. Aktualnie zwiększyłam kcal do około 1600-1700 (4 posiłki po około 400 kcal), ale za wcześnie żeby były efekty.
Ad.1.
Z zawartością Omega3/6 w olejach jest ten problem, że po wytłoczeniu ich zawartość bardzo szybko spada. Zapotrzebowanie dziennie to 1-2g. Aby zaspokoić to zapotrzebowanie należy albo jeść tłuste ryby takie jak np: łosoś, dorsz, halibut albo zastosować suplementację.

Ad2.2
Jaką kaloryczność wczesniej stosowałas ? Zmieniłbym tutaj plan treningowy na 3x trening siłowy a po nim 3x areoby. Kaloryczność zostawiłbym koło 1550kcal. Posiłki rozłożyłbym na 5.
Stary 2014-04-02, 15:48   #381
201605161006
Konto usunięte

Jeszcze dodam, że w oleju lnianym masz alfa-linolenowy i dopiero w organizmie przekształca się do DHA i EPA, czyli tych właściwych jakie wykorzystuje organizm, a u części osób szlaki enzymatyczne tych przemian mogą z różnych przyczyn być zaburzone, dlatego jeśli nie jesteś wegetarianką to dobrze by było kupić np. tran.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 18:05   #382
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dietetyk w Szczecinie Pokaż wiadomość
Ad.1.
Z zawartością Omega3/6 w olejach jest ten problem, że po wytłoczeniu ich zawartość bardzo szybko spada. Zapotrzebowanie dziennie to 1-2g. Aby zaspokoić to zapotrzebowanie należy albo jeść tłuste ryby takie jak np: łosoś, dorsz, halibut albo zastosować suplementację.

Ad2.2
Jaką kaloryczność wczesniej stosowałas ? Zmieniłbym tutaj plan treningowy na 3x trening siłowy a po nim 3x areoby. Kaloryczność zostawiłbym koło 1550kcal. Posiłki rozłożyłbym na 5.
Wcześniej około1200 kcal ale przeszłam już na 1600 i organizm się przestawił.

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 09:09   #383
Dietetyk w Szczecinie
Raczkowanie

Możes z zostać na 1600kcal to mała różnica.
Stary 2014-04-15, 10:10   #384
malaczarnamagdam
Przyczajenie

a ja polecam metabolic balance

poczytajcie o tym bo naprawde warto

odchudzanie to jedno ale zdrowie i zachowanie wagi po jej zrzuceniu też powinny być dla was ważne : ehem:

podaje dwie strony

http://www.znanylekarz.pl/pawel-nawr...tetyk/katowice

http://www.metabolic-balance.pl
malaczarnamagdam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 13:44   #385
Dietetyk w Szczecinie
Raczkowanie

Zapraszam do obejrzenia odcinka mojego vloga o podstawowych odżywkach:

Zapraszam także do zadawania kolejnych pytań dotyczących diety.
Stary 2014-04-29, 09:07   #386
czytam
Przyczajenie

Dot.: Wrocław- dobry dietetyk

Witam. Też szukam dietetyka. Czy ktoś z Was był u Pani Ewy Przesmyckiej? Czytałam o niej dobre opinie, podobno super i niedrogo w porównaniu z innymi dietetykami we Wrocławiu. Ktoś z Was korzystał z jej usług?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Witam. Zastanawiam się nad wizytą u dietetyka. Ktoś z Was był u Pani Ewy Przesmyckiej? Przyjmuje na Alei Kasztanowej, na Krzykach. Czytałam o niej same pozytywne opinie. Podobno jest niedroga i konkretna. Ktoś coś wie, ktoś z Was się u niej odchudzał?

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Witam. Właśnie się zastanawiam nad wizytą u Pani Ewy Przesmyckiej. Nadal jesteś zadowolona? Polecasz z czystym sumieniem? Czytam o niej samo dobre opinie. Byłam już kiedyś u dietetyka i mam bardzo złe wspomnienia, bo zwyzywał mnie, że jestem gruba. Chciałabym trafić po pierwsze do kobiety, po drugie do kogos, kto mi pomoże, a nie dobije mnie jeszcze bardziej.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Kolorowytrend Ciebie też zapytam. Jaka jest ta dietetyk, Ewa Przesmycka. Chodzi mi o to, czy np. ocenia Cie, ze jesteś gruba i robi Ci wykłady na temat Twojego ciała? Czy nie? Ja mam dużą nadwagę i szczerze mówiąc, obawwiam sie wykładów na temat, jak to ja mogłam tak przytyć. Już raz miałam taką sytuację i dieteyka się boje jak dentysty, a potrzebuje pomocy
czytam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:25   #387
kolorowytrend
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czytam Pokaż wiadomość
Witam. Też szukam dietetyka. Czy ktoś z Was był u Pani Ewy Przesmyckiej? Czytałam o niej dobre opinie, podobno super i niedrogo w porównaniu z innymi dietetykami we Wrocławiu. Ktoś z Was korzystał z jej usług?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Witam. Zastanawiam się nad wizytą u dietetyka. Ktoś z Was był u Pani Ewy Przesmyckiej? Przyjmuje na Alei Kasztanowej, na Krzykach. Czytałam o niej same pozytywne opinie. Podobno jest niedroga i konkretna. Ktoś coś wie, ktoś z Was się u niej odchudzał?

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Witam. Właśnie się zastanawiam nad wizytą u Pani Ewy Przesmyckiej. Nadal jesteś zadowolona? Polecasz z czystym sumieniem? Czytam o niej samo dobre opinie. Byłam już kiedyś u dietetyka i mam bardzo złe wspomnienia, bo zwyzywał mnie, że jestem gruba. Chciałabym trafić po pierwsze do kobiety, po drugie do kogos, kto mi pomoże, a nie dobije mnie jeszcze bardziej.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Kolorowytrend Ciebie też zapytam. Jaka jest ta dietetyk, Ewa Przesmycka. Chodzi mi o to, czy np. ocenia Cie, ze jesteś gruba i robi Ci wykłady na temat Twojego ciała? Czy nie? Ja mam dużą nadwagę i szczerze mówiąc, obawwiam sie wykładów na temat, jak to ja mogłam tak przytyć. Już raz miałam taką sytuację i dieteyka się boje jak dentysty, a potrzebuje pomocy
Jeśli o mnie i moją opinię chodzi, polecam Ci ją z czystym sumieniem. Nie masz się co bać. Widać wcześniej trafiłaś na jakiegoś pseudodietetyka Pani Przesmycka jest pogodna, wesoła i nie robi problemu z nadmiaru kilogramów. Zresztą umie się ich skutecznie pozbyć Jadłospis dostaniesz taki, jaki będzie Ci smakował. Jak coś nie będzie Ci w nim pasowało, ona to dla Ciebie zmieni. Możesz śmiało iść Powodzenia. Nie wiem ile ważysz, ale uwierz, że dasz radę Trzymam kciuki!
kolorowytrend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 08:58   #388
czytam
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kolorowytrend Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie i moją opinię chodzi, polecam Ci ją z czystym sumieniem. Nie masz się co bać. Widać wcześniej trafiłaś na jakiegoś pseudodietetyka Pani Przesmycka jest pogodna, wesoła i nie robi problemu z nadmiaru kilogramów. Zresztą umie się ich skutecznie pozbyć Jadłospis dostaniesz taki, jaki będzie Ci smakował. Jak coś nie będzie Ci w nim pasowało, ona to dla Ciebie zmieni. Możesz śmiało iść Powodzenia. Nie wiem ile ważysz, ale uwierz, że dasz radę Trzymam kciuki!
Dzięki za odpowiedź
Zdecydowałam się. Zadzwoniłam wczoraj. Rzeczywiście bardzo sympatyczna i konkretna :P Czuje, że tym razem będzie ok Pozdrawiam!
czytam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 09:11   #389
maniawroclaw
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czytam Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź
Zdecydowałam się. Zadzwoniłam wczoraj. Rzeczywiście bardzo sympatyczna i konkretna :P Czuje, że tym razem będzie ok Pozdrawiam!
Dobrze zrobiłaś. Nie znam lepszego wrocławskiego dietetyka. Ewa Przesmycka jest po prostu świetna! Zresztą, sama się przekonasz. Też trzymam kciuki za wynik. A co do Twojej wagi i tego pseudodietetyka, który Cie tak potraktował- wystawiłabym mu odpowiednią opinię na wszystkich możliwych portalach, żeby żadna dziewczyna z nadmiarem kilogramów i kompleksów do niego nie trafiła!
maniawroclaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-03, 22:27   #390
joanna197605
BAN stały

Zalogowałam się specjalnie żeby Wam sprzedać fajną Panią Dietetyk. To była 3 osoba do której się zgłosiłam. Nadwaga, chora tarczyca, ciągle pełny brzuch, zgaga itp. Nikt nie pomagał. Odchudzali mnie na chwilę, ale problemy żołądkowe zostawały
Pani Agnieszka Białek z Wrocławia - fajna kobietka. Leczy (odchudza to mało powiedziane) m.in. metodą dr Kempisty - babeczki jestem zdrowa, pełna energii, jem dużo i nie mam efektu jojo - warto do niej podjechać nawet z innego miasta.
Przyjmuje we Wrocławiu i w Kiełczowie, wrzucam link do jej strony - poczytajcie. A jak pomoże, nie oszczędzajcie dobrych recenzji - należy jej się. Pozdrawiam
www.dietetyk-wroclaw.net
joanna197605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości