|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#361 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIAΧSTOK- aktualizacja
Cytat:
Ja p馧 roku odhodowywa豉m swoje naturalnie blond w這sy, wygl康a豉m jak wylinia造 chomik i chodzi豉m w chustkach na g這wie, ale si op豉ci這. Nigdy wi璚ej czerni!!! |
|
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 574
|
a ja mam swoj naturalny brazik, z ktorego jestem baaardzo zadowolona.
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() robila mi pani Gosia, ale zmienila teraz salon, tzn otworzyla swoj, moge podac Ci jej numer na pw, ale od razu mowie, ze ja wtedy zaplacilam 350 zl, a teraz pewnie jeszcze drozej. Ale nie wypadly mi po tym wlosy i wiem ze kobitka naprawde sie zna na tym, co robi
|
|
|
#364 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#366 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
poprosze o nr na prv.
dzieki za rade
|
|
|
|
|
#367 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Hej. Na pocz徠ku si przywitam.Jestem nowa na forum. Przeczytalam wszystkie posty na temat fryzjera. Jestem zalaman swoja fryzur i tym co mi ostatni fryzjer zrobi na glowie. Prosze napiszcie na prv numer telefonu i adres salonu Emilki.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#368 |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 6 269
|
Chcialam od siebie dodac w tym watku, ze od dzisjaj weszly nowe zasady na forum ,,Dobry fryzjer,, Nie musicie namiarow pisac PW .Pozdrawiam
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u篡tkownika na forum. Jak za這篡 tak reklam? (klik!) |
|
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 166
|
czy moge prosic o namiary do Emilki? z gory dzieke
|
|
|
|
|
#370 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
Spanikowalam i w ostatniej chwili zamiast do Borysa poszlam do Ellafryz. I cale sczescie, jesli chodzi o farbowanie oraz zabiegi polepszajace kondycje wlosow pelna profeska. Pani Marta dobrala mi idealny kolor, mimo brzydkich odrostow udalo sie osiagnac wymarzony kolor, do tego polecila maseczke i saune i moje wloski w koncu wygladaja pieknie.
Serdecznie polecam |
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
Lasonia,a orientujesz si jakie s kolejki w tym salonie i ile kosztuje sauna?
To jest ten salon na alei? Bo chyba mi mign窸y dwa czy nawet trzy salony o podobnej nazwie?
|
|
|
|
|
#372 |
|
Przyczajenie
|
witam drogie panie
Osobiscie uwazam ze najlepsza fryzjerka to pani ewa waw. ze studio E sienny rynek-legionowa Tnie jako jedyna w bialymstoku wedlug TONI&GUY szkoly z londynu(szokujacy design!!!) jak sie nie myle to ostatnio zdobyla nagrode w berlinie na trend zoom color chalenge-widzialam w "swiat fryzjerstwa"czy jakos tak ta gazeta sie nazywa. Same zacne wplywowe bialostoczanki ze swiata biznesu i polityki robia tam wlosy. Mozna placic karta kredytowa co uwazam na plus. |
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 455
|
Cytat:
|
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
Zazwyczaj czeka sie kilka dni a co do cen to chyba porownywalnie do innych salonow tej klasy.napewno taniej niz w warszawie a efekt rownowazny..
Ciecie i koloryzacja jak w katalogu fryzjerskim na 100%!! jak juz pisalam jedyna w bialymstoku tnie kaizen 2008 z toni&guy,mysle ze panie ktore korzystaly z fryzjera za granica znaja ta marke.
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmmm reklama czy nie reklama? oto jest pytanie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 392
|
w豉snie podaj jakis przedzia cenowy, kontakt itp W Bialymstoku cena za sciecie zaczyna sie od 15 zl w gore, wiec nie wiem co masz na mysli mowiac ze ceny sa porownywalne
|
|
|
|
|
#377 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=cashmere;9124170]Czyli....? Mo瞠 podasz jaki przedzia cenowy?
Ja za swoje wlosy(dlugie) place 200zl a przedzial cenowy to chyba zalezy od poszczegolnego klienta i jego potrzeb.Wiec sprawdz sama,podaje telefon 085 7464052 Nie wydaje mi sie ze jest jakos szczegolnie drogo w porownaniu do innych ofert.... aaaa zapomnialabym .... ten zaklad to chyba studio szkoleniowe firmy goldwell na region podlasia co chyba o czyms swiadczy zapewne. myle sie??? |
|
|
|
|
#378 |
|
Przyczajenie
|
bianka nie znam pelnego cennika ale wydaje mi sie ze sciecie zaczyna sie od 45zl.
|
|
|
|
|
#379 |
|
perfumove love
|
NNSzarzad, p豉cisz za SAMO 列I犴IE 200z? Czy z farbowaniem?
Toni&Guy, czy inny firmowy salon to jedno (marka), a umiej皻no軼i i wydobycie z czyjej czupryny czego pi瘯nego to zupe軟ie inna sprawa. Bywa這 tak, 瞠 p豉ci豉m minimum 50 funt闚 za 軼i璚ie u specjalisty (bo cena zale篡 w wielu salonach w UK od tego KTO ci obs逝guje - ucze, fryzjer ni窺zego szczebla, wy窺zego, no i GURU ) a wychodzi豉m z fryzur ca趾iem zwyczajn, tzw. "do pierwszego mycia".Moim zdaniem te 60z, kt鏎e p豉c za 軼i璚ie w這s闚 d逝gich to ju sporo (ale mam dobr obs逝g, kawk, ciacho no i super ci璚ie w cenie). Ale czego si nie robi dla urody
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
200zl to cena z farbowaniem na dlugie wlosy. Samo ciecie na dlugie wlosy kosztuje 70zl. Napewno ta stylistka nie jest gorsza od tej emilki z topiku powyzej ,osobiscie uwazam ze jest lepsza nie mowiac juz o ellafryz gdzie tytulowa ella jak strzyze to zuje gume. anyway wole kawe w kawiarni a ciastko od mojej mamy |
|
|
|
|
|
#381 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Co do stylistki - nie wypowiadam si, bo nie znam. Elli z gum r闚nie. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 392
|
eee.. jak by by這 taniej niz u emilki to moze i bym sie skusi豉 a tak to nie chce znowu narazac moich wloskow
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 41
|
Cytat:
![]() :roll eyes: (ja nie znam 瘸dnej, kt鏎e si w tym salonie strzy瞠 lub farbuje)Kart kredytow mo積a p豉ci w naprawd wielu miejscach A to 瞠 szko豉 jet TONI&GUY, czy to 瞠 z Londynu, a ju tym bardziej, 瞠 jako jedyna (rozumiem, 瞠 to mia這 podkre郵i ekskluzywno嗆?)... Zgadzam si tylko co do pani Eli z tym 簑ciem gumy... (mimo tego, chodzi do niej par "zacnych wp造wowych bia這stoczanek ze 鈍iata biznesu i polityki" heheh |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam niemi貫 wra瞠nie 瞠 kto tu sobie robi bezp豉tn reklam
5 post闚 i wszystkie zachwalaj帷e jeden salon....
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 974
|
Emilka zdecydowanie najlepsza, by豉m u niej ju 4 razy i b璠 chodzi dalej
|
|
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 271
|
Witam dziewczyny ! Przeczyta豉m wszystkie strony w tym w徠ku i mam do Was ogromn pro軸 bo ju sie pogubi豉m... Gdzie pracuje w ko鎍u Emilka i jaki jest do niej aktualny numer telefonu ? Prosze o odpowied na prv. Z G紑Y DZI艼UJE !!!
|
|
|
|
|
#387 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
a wiecie co ja wam powiem?proste ze nie wiecie ;p moim zdaniem najlepsza jest Anna z kameleona!ale nie ta starsza tylko ta 'stazystka' z bialowny!wiem ze nie wszyscy ufaja poczatkujacym ale naprawde warto zaryzykowac!!chociaz nie widze tu zadnego ryzyka!scina swietnie, koloryzuje tez bosko!w ogole jest boska ;p jezeli ktos sie boi to pamietajcie, ze zawsze ktos patrzy Annie na rece (zazwyczaj Piotrek)!
naprawde baaardzo polecam! a...no i oczywiscie wszystko jest taniej, a moim zdaniem o wiele bardziej dokladniej! |
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to takie troche na samouwielbienie wyglada, nawet nie na reklame.... sorki ale jeden wpis i o tak jakby o sobie
|
|
|
#389 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
W kilku w徠kach dziewczyny poleca造 Eliz z Kameleona. Wypowiedzi te by造 sprzed 2 lat.
Czy ona tam jeszcze pracuje? Czy kt鏎a z Was do niej chodzi? |
|
|
|
|
#390 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
chodze do cosmo i jestem zadowolona
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.