on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne? - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-04-17, 16:12   #361
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Dot.: on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?

Cytat:
Napisane przez MeganEagle Pokaż wiadomość
Jest tutaj dyskusja o równouprawnieniu. To, że mamy równe prawa i obowiązki nie znaczy ze obie płcie sa takie same.

Zakładanie, że kobieta i meżczyzna sa dokłądnie takimi samymi jednostkami to głupota, i ignorancja najwazniejszych rożnic biologicznych, psychicznych i społecznych.

Dostrzeganie tych róznic to nie jest seksizm, tylko coś normalnego Co nie znaczy ze seksizm nie istnieje - ale nie popadajmy w paranoje...
A ktos tu pisze, ze mezczyzna i kobieta nie roznia sie? Jak ktos uwaza, ze mezczyzna ma placic, ustepowac miejsca, miec prawko i samochod, bo ma penisa miedzy nogami, a jak tego nie robi tego to jest pipa to jest wlasnie seksizm. Na wizazu spotykany nagimnnie

Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Czas edycji: 2018-04-17 o 16:14
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:14   #362
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Jest tutaj dyskusja o równouprawnieniu. To, że mamy równe prawa i obowiązki nie znaczy ze obie płcie sa takie same.

Zakładanie, że kobieta i meżczyzna sa dokłądnie takimi samymi jednostkami to głupota, i ignorancja najwazniejszych rożnic biologicznych, psychicznych i społecznych.

Dostrzeganie tych róznic to nie jest seksizm, tylko coś normalnego Co nie znaczy ze seksizm nie istnieje - ale nie popadajmy w paranoje...

Autorka wątku ma prawo poszukiwac takiego mężczyzny jaki jej odpowiada, równiez pod wzgledem podejscia do finansów i ma prawo szukac meżczyzny szarmanckiego i uprzejmego, w klasycznym tego słowa znaczeniu (dla niektorych seksistowskim),a nie zafiksowanego na punkcie równości finansowej co do każdej złotówki wydanej na kawę. To nie jest jakiś wyjątkowo ekstrawagancki pogląd i kaprys, tylko raczej standard. Osoby ktore chca sie rozliczac co do kawy i lodów, również w koncu na siebie natrafią i będa z tym szcześliwe. : ]
Wymień je proszę xd

To znaczy biologiczne możesz sobie darować xd
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:15   #363
f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a
Konto usunięte

Autorko w ogóle nie idziesz z duchem czasu. Wymagać takich gestów od mężczyzny!? Oburzające!!! Następnym razem po pierwsze na randkę przyjdź z bukietem kwiatów (od razu pokażesz mężczyźnie że jesteś nowoczesną kobietą, która nie przywiązuje większej wagi do konwenansów).
Podczas randki siądź na przeciwko Twojego potencjalnego partnera, koniecznie w szerokim rozkroku patrząc mu ciągle w oczy (niech wie że się nie boisz).
Następnie przejdź do rozmowy. I tu z innych wątków dowiesz się że nie może być to rozmowa o byle czym. Nie! Normalnie wyciągasz listę pytań. Przede wszystkim dopytuj o stan zdrowia, relacje z matką, dzieci (ile i kiedy) ślub (po jakim czasie), zarobki, stosunek do zdrady (tutaj dopytaj KONIECZNIE czy aby przypadkiem nie spotyka się z kimś jeszcze lub czy nie ma żony, a jeżeli tego nie zrobisz samaś sobie winna, facet nie musi Cię informować o takich rzeczach).
Jeżeli facet jeszcze nie uciekł nadszedł czas płacenia. Szczegółowo przeanalizuj rachunek i rozlicz się dokładnie. Tutaj proponuję mieć w portfelu trochę drobnych żebyś miała jak wydać, inaczej będziesz narażona na późniejsze upominanie się o dług w wysokości 1,5 zł.
Koniecznie po zakończonej randce zaproponuj że odprowadzisz faceta do domu! Absolutnie nie przyjmuj odmowy a w trakcie spaceru uraczaj mężczyznę opowieściami o swojej zaradności (np. jak wniosłaś pralkę na 6 piętro) oraz niezależności (np. odkąd skończyłaś przedszkole utrzymujesz się sama).
To wszystko powinno zrobić piorunujące wrażenie na Twoim wybranku i możesz być pewna że na długo Cię zapamięta
f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:17   #364
MeganEagle
Raczkowanie

[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;8299899 6]A ktos tu pisze, ze mezczyzna i kobieta nie roznia sie? Jak ktos uwaza, ze mezczyzna ma placic, ustepowac miejsca, miec prawo i samochod, bo ma penisa miedzy nogami, a jak tego nie robi tego to jest pipa to jest wlasnie seksizm. Na wizazu spotykany nagimnnie[/QUOTE]

Jest wielu mężczyzn, którzy równiez tak uważają i nie mają z tym problemu. ja równiez tak uważam, i mam do tego prawo i mozna sobie to nazywac seksizmem/podziałem ról/różnicami płciowymi - zaleznie od poglądów w bardziej pozytywnym lub negatywnym kontekście
Słowo seksizm ma bardzo negatywne konotacje. Samo istnienie rówżnc to nie jest seksizm.
MeganEagle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:17   #365
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Wymień je proszę xd

To znaczy biologiczne możesz sobie darować xd
Przeciez chlopy patrzo tylko na cycki, bo sa wzrokowcami. Mezczyznom zalezy tylko na seksie. Nie wiesz o tym?
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:18   #366
teoretycznaa
Raczkowanie

[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;82999116]Autorko w ogóle nie idziesz z duchem czasu. Wymagać takich gestów od mężczyzny!? Oburzające!!! Następnym razem po pierwsze na randkę przyjdź z bukietem kwiatów (od razu pokażesz mężczyźnie że jesteś nowoczesną kobietą, która nie przywiązuje większej wagi do konwenansów).
Podczas randki siądź na przeciwko Twojego potencjalnego partnera, koniecznie w szerokim rozkroku patrząc mu ciągle w oczy (niech wie że się nie boisz).
Następnie przejdź do rozmowy. I tu z innych wątków dowiesz się że nie może być to rozmowa o byle czym. Nie! Normalnie wyciągasz listę pytań. Przede wszystkim dopytuj o stan zdrowia, relacje z matką, dzieci (ile i kiedy) ślub (po jakim czasie), zarobki, stosunek do zdrady (tutaj dopytaj KONIECZNIE czy aby przypadkiem nie spotyka się z kimś jeszcze lub czy nie ma żony, a jeżeli tego nie zrobisz samaś sobie winna, facet nie musi Cię informować o takich rzeczach).
Jeżeli facet jeszcze nie uciekł nadszedł czas płacenia. Szczegółowo przeanalizuj rachunek i rozlicz się dokładnie. Tutaj proponuję mieć w portfelu trochę drobnych żebyś miała jak wydać, inaczej będziesz narażona na późniejsze upominanie się o dług w wysokości 1,5 zł.
Koniecznie po zakończonej randce zaproponuj że odprowadzisz faceta do domu! Absolutnie nie przyjmuj odmowy a w trakcie spaceru uraczaj mężczyznę opowieściami o swojej zaradności (np. jak wniosłaś pralkę na 6 piętro) oraz niezależności (np. odkąd skończyłaś przedszkole utrzymujesz się sama).
To wszystko powinno zrobić piorunujące wrażenie na Twoim wybranku i możesz być pewna że na długo Cię zapamięta [/QUOTE]

Haha, poprawiłas mi humor, dziękuję 😂 chyba faktycznie muszę zacząć tak robić😁
teoretycznaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:19   #367
Konto usunięte

Cytat:
Jest wielu mężczyzn, którzy równiez tak uważają i nie mają z tym problemu. ja równiez tak uważam, i mam do tego prawo i mozna sobie to nazywac seksizmem/podziałem ról/różnicami płciowymi - zaleznie od poglądów w bardziej pozytywnym lub negatywnym kontekście
Słowo seksizm ma bardzo negatywne konotacje. Samo istnienie rówżnc to nie jest seksizm.
To nie jest roznica, tylko wymaganie bzdurnych zasad, bo jest sie danej plci. Czyli uwazasz, ze jako kobieta to musze sie nadawac do garow i rodzenia dzieci, bo mam macice i jajniki to nie jest seksizmem?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 16:21   #368
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
A czy będzie ta odpowiedź jakie to są różnice?
Stary 2018-04-17, 16:26   #369
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

on nie płaci za mnie na randkach, czy to normalne?

Cytat:
Napisane przez teoretycznaa Pokaż wiadomość
Jeżeli znałabym go trochę i byłby ze mną szczery, ja bym miała pewność, że jest jak mówi czyli że kiepsko zarabia, powiedziałby mi wprost o co chodzi, to dlaczego nie? Jeżeli byłby to nowo poznany człowiek, to nie i możecie wylać na mnie wiadro pomyj,ale moja znajoma niedawno takiego absztyfikanta właśnie poznała, biedny zuczek nie miał pieniędzy, kredyty, alimenty i coś tam coś tam. Ona mu tak wszystko stawiała, później prosił żeby wzięła mu pozyczke, jak odmówiła to zwial ale

Czyli tobie stawiać trzeba ale ty komuś postawisz jak będzie biedniejszy i bedzies go znała Lol

Nie mam pytań

Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Czas edycji: 2018-04-17 o 16:32
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:29   #370
pandemonium4
Zadomowienie

Cytat:
Jeżeli znałabym go trochę i byłby ze mną szczery, ja bym miała pewność, że jest jak mówi czyli że kiepsko zarabia, powiedziałby mi wprost o co chodzi, to dlaczego nie? Jeżeli byłby to nowo poznany człowiek, to nie i możecie wylać na mnie wiadro pomyj,ale moja znajoma niedawno takiego absztyfikanta właśnie poznała, biedny zuczek nie miał pieniędzy, kredyty, alimenty i coś tam coś tam. Ona mu tak wszystko stawiała, później prosił żeby wzięła mu pozyczke, jak odmówiła to zwial ale
Widzisz sama byś nie zapłaciła za nowo poznanego faceta, a od facetów tego oczekujesz? Przecież dziewczyna równie dobrze może chcieć pasożytować

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pandemonium4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:34   #371
teoretycznaa
Raczkowanie

Tak jak powiedzialam, przecież nie musicie się że mną zgadzać. To facet powinien kobiecie zaproponować, że zapłaci za jej kawę czy lody czy coś tam jeszcze - MOIM ZDANIEM. Nie wiem ile razy już tutaj to pisałam, no ale mów do słupa z tego co widzę �� i tak jak wcześniej już pisałam, dla mnie to świadczy o kulturze i wychowaniu. Nie zmienię tego chociażby powstało jeszcze 20 stron z wpisami, jakie to moje podejście jest złe. Ja mogę się odwdzięczyć, oczywiście, bo to jest nawet wskazane.

Edytowane przez teoretycznaa
Czas edycji: 2018-04-17 o 16:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 16:39   #372
peopeo
Rozeznanie

A co jeżeli, kobieta po ślubie, będzie chciała zostać w domu z dzieckiem, trzy, cztery lata? Bo daje jej to satysfakcje i ma taką biologiczną potrzebę? Czy to będzie pasozytowanie, czy jeszcze nie? Tak z ciekawości....
peopeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:39   #373
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

To ja jestem w takim razie mega ciekawa jakie obowiązki ma kobieta wobec tego. Pytanie do Wizazanek oczekujących płacenia, odprowadzania i wnoszenia lodówek. No bo skoro są jakieś czynności charakteryzujące dana płeć i stanowiące o jej wartości to powinno to działać w obie strony. Obowiązek gotowania? Sprzątania? Siedzenia w domu i zabawiania dzieci? Noszenia sukienek?

Peopeo - szkoda że do praktycznie żadnej mojej wypowiedzi się nie odnioslas do tej pory. Powtórzę po raz tysięczny, że partnerstwo polega na wzajemnym wsparciu - jak kobieta chce siedzieć w domu i finansowo się to w związku zgadza to może sobie domowe przedszkole nawet założyć, a partner powinien ją w tym wspierać.

Edytowane przez Nuova
Czas edycji: 2018-04-17 o 16:43
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:41   #374
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
A ja mieszkam w Polsce i mam zupełnie inne spostrzeżenia.
Nie dziw się, że Twoje podejście wiele osób szokuje - bo serio takie poglądy kojarzą mi się z latami świetlnymi wstecz.
Ja się z Tobą ogólnie zgadzam i przepraszam za czepliwośc, ale rok świetlny to jednostka odległości.

Musiałam.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:43   #375
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez teoretycznaa
To facet powinien kobiecie zaproponować, że zapłaci za jej kawę czy lody czy coś tam jeszcze.
Według Ciebie, bo nie jest to żadna ogólna zasada.
Tak sobie teraz myślę, że będąc facetem, uznałabym kobietę z takimi zasadami jak wyżej, za naciągaczkę. Ale wiem, że są faceci, którzy wręcz upierają się, aby zapłacić za kobietę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 16:44   #376
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peopeo Pokaż wiadomość
A co jeżeli, kobieta po ślubie, będzie chciała zostać w domu z dzieckiem, trzy, cztery lata? Bo daje jej to satysfakcje i ma taką biologiczną potrzebę? Czy to będzie pasozytowanie, czy jeszcze nie? Tak z ciekawości....
A zajmowanie sie dzieckiem i domem to nie jest forma pracy? W dodatku czesto 24/7 przez pierwsze miesiace dziecka
Stary 2018-04-17, 16:46   #377
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak powiedzialam, przecież nie musicie się że mną zgadzać. To facet powinien kobiecie zaproponować, że zapłaci za jej kawę czy lody czy coś tam jeszcze - MOIM ZDANIEM. Nie wiem ile razy już tutaj to pisałam, no ale mów do słupa z tego co widzę �� i tak jak wcześniej już pisałam, dla mnie to świadczy o kulturze i wychowaniu. Nie zmienię tego chociażby powstało jeszcze 20 stron z wpisami, jakie to moje podejście jest złe. Ja mogę się odwdzięczyć, oczywiście, bo to jest nawet wskazane.
Ale to po co właściwie pytałaś nas, czy to normalne?
Stary 2018-04-17, 16:49   #378
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Ja się z Tobą ogólnie zgadzam i przepraszam za czepliwośc, ale rok świetlny to jednostka odległości.

Musiałam.
Spoko, w dodatku ja to wiem, po prostu do słowa „lata” automatycznie dopisałam „świetlne”, kompletnie od czapy (parę razy się na tym już złapałam, kiedyś pisząc „projekcja” dopisałam „filmu”, podczas gdy temat w ogóle tego nie dotyczył^^). Niemniej kajam się i mi Fstyd.

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Pytanie czy obu stronom to pasuje i ich na to stać, bo urlop wychowawczy jest bezpłatny.

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Ale to po co właściwie pytałaś nas, czy to normalne?
No w sumie racja.
Stary 2018-04-17, 16:50   #379
OldWorldBlues
mad lad

Cytat:
Jeżeli znałabym go trochę i byłby ze mną szczery, ja bym miała pewność, że jest jak mówi czyli że kiepsko zarabia, powiedziałby mi wprost o co chodzi, to dlaczego nie?
Być może. Ale mimo wszystko jednak ciężko mi w to uwierzyć, szczególnie patrząc na Twoje poprzednie posty.
Cytat:
To facet powinien kobiecie zaproponować, że zapłaci za jej kawę czy lody czy coś tam jeszcze - MOIM ZDANIEM.
Nawet jeśli Twoim zdaniem - facet nic nie powinien.
Poza tym właśnie zaprzeczyłaś sobie samej z wypowiedzi zacytowanej powyżej.
Cytat:
Ej, ale Ty na serio uważasz, że powyższą sytuację można porównywać do randki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 16:53   #380
pandemonium4
Zadomowienie

Cytat:
Ale ja nigdzie nie napisałam że nie możesz mieć takich oczekiwań, tylko tłumaczenie tego tym że facet może być pasożytem jest trochę bez sensu, bo dziewczyna też może być.

Właściwie wszyscy tutaj przyznali, że każdy ma prawo do swoich oczekiwań byle nie tworzyć stereotypów.

pandemonium4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 16:58   #381
teoretycznaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OldWorldBlues Pokaż wiadomość
Być może. Ale mimo wszystko jednak ciężko mi w to uwierzyć, szczególnie patrząc na Twoje poprzednie posty.

Nawet jeśli Twoim zdaniem - facet nic nie powinien.
Poza tym właśnie zaprzeczyłaś sobie samej z wypowiedzi zacytowanej powyżej.

Ej, ale Ty na serio uważasz, że powyższą sytuację można porównywać do randki?
Ale to już nie jest mój problem czy mi wierzysz czy nie. I tutaj pisze o sytuacji, gdzie facet nic nie mówi o swoich problemach finansowych, opowiada co sobie kupił itd itp. Wiev w niczym sobie nie zaprzeczam, bo w tej sytuacji której cytujesz wyraziłam się dosyć jasno, że zaplacilabym, gdyby był ze mną szczery i wyłożył kawę na ławę, że aktualnie nie ma kasy. Ale w sumie masz rację, musiałaby to być wyjątkowa sytuacja, bo Goodyear. upca bym nie chciała, którego miałabym utrzymywać. Desperatką nie jestem.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez pandemonium4 Pokaż wiadomość
Ale ja nigdzie nie napisałam że nie możesz mieć takich oczekiwań, tylko tłumaczenie tego tym że facet może być pasożytem jest trochę bez sensu, bo dziewczyna też może być.

Właściwie wszyscy tutaj przyznali, że każdy ma prawo do swoich oczekiwań byle nie tworzyć stereotypów.

Ja nic nie tworzę. Praktycznie w każdym poście podkreślam, że to tylko moje zdanie.
Stary 2018-04-17, 16:58   #382
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to już nie jest mój problem czy mi wierzysz czy nie. I tutaj pisze o sytuacji, gdzie facet nic nie mówi o swoich problemach finansowych, opowiada co sobie kupił itd itp. Wiev w niczym sobie nie zaprzeczam, bo w tej sytuacji której cytujesz wyraziłam się dosyć jasno, że zaplacilabym, gdyby był ze mną szczery i wyłożył kawę na ławę, że aktualnie nie ma kasy. Ale w sumie masz rację, musiałaby to być wyjątkowa sytuacja, bo Goodyear. upca bym nie chciała, którego miałabym utrzymywać. Desperatką nie jestem.
Wiesz, nie do końca to tak wygląda, skoro straciłaś sporo czasu z facetem, z którym (jak wynika z Twoich obecnych postów) od początku w zasadzie gardziłaś.
Stary 2018-04-17, 17:01   #383
teoretycznaa
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz, nie do końca to tak wygląda, skoro straciłaś sporo czasu z facetem, z którym (jak wynika z Twoich obecnych postów) od początku w zasadzie gardziłaś.
Gardzilam? Skąd ten wniosek? Przecież pisałam, że dobrze mi się z nim rozmawia, że jest sympatyczny widać gdzie Ty to wyczytałas?
Ale zgadzam się, że mogłam to wcześniej zakończyć, jednak głupio mi było poruszać tą kwestię po 2 randkach i tak czekałam. Jednak ta sytuacja w sklepie o której pisałam dała mi do myślenia, dodałam tutaj ten wątek bo sama nie wiedziałam co o tym myśleć. No ale z tego co widzę dobrze zrobiłam, bo przynajmniej wyszła z tego ciekawa dyskusja.

Edytowane przez teoretycznaa
Czas edycji: 2018-04-17 o 17:04

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-04-17, 17:03   #384
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Gardzilam? Skąd ten wniosek? Przecież pisałam, że dobrze mi się z nim rozmawia, że jest sympatyczny widać gdzie Ty to wyczytałas?
Wniosek z Twoich postów (brak kultury, brak wychowania).
Stary 2018-04-17, 17:06   #385
teoretycznaa
Raczkowanie

Cytat:
Wniosek z Twoich postów (brak kultury, brak wychowania).
Tutaj mówiłam ogólnie o takim zachowaniu, nie o nim, bo on tak jak pisałam po prostu ma takie zasady. Jego pieniądze to jego pieniądze i tak samo podchodzi do tego w związku. Ma do tego prawo, tak samo jak ja mam prawo mieć inne podejście do tych spraw.
Stary 2018-04-17, 17:09   #386
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj mówiłam ogólnie o takim zachowaniu, nie o nim, bo on tak jak pisałam po prostu ma takie zasady. Jego pieniądze to jego pieniądze i tak samo podchodzi do tego w związku. Ma do tego prawo, tak samo jak ja mam prawo mieć inne podejście do tych spraw.
Teraz to już nie wiem o czym piszesz.
Stary 2018-04-17, 17:12   #387
peopeo
Rozeznanie

To może napiszcie, jakie zachowania w mężczyznach, uwazacie za atrakcyjne, skoro nie lubicie być traktowane na randkach i w życiu jak "księżniczki". Chętnie poczytam, tylko nie mówcie, że ma zaimponować ciekawą konwersacja, bo to już wiadomo.
peopeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-17, 17:15   #388
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
To może napiszcie, jakie zachowania w mężczyznach, uwazacie za atrakcyjne, skoro nie lubicie być traktowane na randkach i w życiu jak "księżniczki". Chętnie poczytam, tylko nie mówcie, że ma zaimponować ciekawą konwersacja, bo to już wiadomo.
Ależ ja na przykład jak najbardziej chcę być traktowana jak księżniczka.
Stary 2018-04-17, 17:16   #389
teoretycznaa
Raczkowanie

Sama nie wiem jak już mam to wytłumaczyć, bo próbuje od wczoraj i mało kto mnie rozumie, więc myślę że bez sensu jest dalsze tłumaczenie tego 😁 nie chce źle na niego pisać, bo po co? Ma takie zasady i ok, to co myślę na ten temat zostawię dla siebie. Ale tak jak pisałam, ma prawo mieć swoje zasady. Ja się z tym nie zgadzam, nie po drodze nam i to tyle. I tak, dalej uważam że mężczyzna powinien przynajmniej zaproponować że za nas zapłaci. Ale tutaj wracam do początku wątku, a od nowa nie ma sensu tego wałkowac.
Stary 2018-04-17, 17:17   #390
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem jak już mam to wytłumaczyć, bo próbuje od wczoraj i mało kto mnie rozumie, więc myślę że bez sensu jest dalsze tłumaczenie tego �� nie chce źle na niego pisać, bo po co? Ma takie zasady i ok, to co myślę na ten temat zostawię dla siebie. Ale tak jak pisałam, ma prawo mieć swoje zasady. Ja się z tym nie zgadzam, nie po drodze nam i to tyle. I tak, dalej uważam że mężczyzna powinien przynajmniej zaproponować że za nas zapłaci. Ale tutaj wracam do początku wątku, a od nowa nie ma sensu tego wałkowac.
a tak z ciekawości - co powinna kobieta na randce (Twoim zdaniem)?
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości