|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2018, cz. XII
Dziewczyny bawcie sie dobrze na panienskich
***Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Oby się rozpogpdzilo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
miłej zabawy, u nas piękne słońce.
ja po swoim panieńskim wódki mam dość na dluugi czas ![]() dziś lecimy do naszego starszego na urodziny
|
|
|
#364 |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Bawcie się dobrze na panieńskich! U mnie spotkanie z menagerem sali przebiegło super. Zaoferował nam tez wesele na głównej sali, która jest trochę większa ale dzięki temu nie ma żadnego ograniczenia i to w tej samej cenie
. A poza tym to jestem w dalszym ciągu chora i w ostatnich dniach uzyskałam trzy różne diagnozy z czego dopiero w szpitalu stwierdzili silną anginę. Bujam się z tym już trzeci tydzień, także jest niezle. Ze spraw ślubnych tkwimy na zaproszeniach. Muszę zamówić biżu z alie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Wracam do Was nareszcie, już jako żona! Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, kciuki i życzenia, jesteście kochane Dzień naszego ślubu był cudowny - pogoda dopisała, goście licznie przybyli na uroczystość, staraliśmy się chłonąć każdą sekundę i każdą emocję ![]() Ceremonia w kościele była prawdziwą ucztą duchową, było piękniej niż sobie wyobrażaliśmy (od wystroju, poprzez oprawę muzyczną i kazanie). A na weselu czas przyspieszył - staraliśmy się bawić, rozmawiać z gośćmi i o niczym nie zapomnieć ![]() Jedzonko było pyszne, zespół niesamowicie bawił gości, imprezowaliśmy do 2 w nocy ![]() W niedzielę o 11 mieliśmy mszę w intencji rodziców, a po niej poprawiny (na poprawinach imprezę rozkręcał DJ) ![]() Wszyscy dziękowali nam za przyjęcie, gratulowali organizacji, chwalili zespół i salę (moja kuzynka w dniu wesela zamówiła tam komunię dla swojej córki ), niektórzy nawet robili zdjęcia koszyczkom ratunkowym ![]() Zazdroszczę tym z Was, które mają ten dzień przed sobą Chciałabym przeżyć to wszystko jeszcze raz W czwartek pojechaliśmy na sesję zdjęciową ![]() Teraz pozostało mi już tylko wymienić dokumenty i czekać na zdjęcia i film! I oczywiście kibicować Wam |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
pogoda się ładnie wyklarowała na panieńskie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
Za tydzien ma byc słabo, akurat na moj panieński
|
|
|
#368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozwoliłam sobie zajrzeć na Twój instagram - pięknie wyglądaliście U mnie równo 5 miesięcy do ślubu |
|
|
|
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Ja też witam się jako żona Właśnie jesteśmy w podróży na maderze.Ślub i wesele się udało, wszyscy zachwyceni. Zwłaszcza przysięga, którą udało nam się powiedzieć z pamięci. Nie obyło się bez kilku wpadek, ale były bardziej do śmiechu niż żeby coś popsuly. Jak będę miała chwilę to opiszę więcej wieczorem. Udanych panienskich ![]() Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 miesięcy zleci raz dwa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po panienskim moich marzeń
było cudownie. Nie sądziłam że Bedzie aż tak.Rano wszystkie dziewczyny przyjechały i pojechalysmy na 2 auta. Nie obyło się bez przygód. Jechalysmy wg instrukcji i bladzilysmy. Wjschalysmy pod stroma górę gdzie na końcu było gospodarstwo z kamienista droga i musialysmy się wracać. W końcu dojechaliśmy po jakichś 3h hahah. Lalo strasznis chwile walilo gradem. Mialam dola. Byłyśmy w beskidach w Ustroniu chyba na trzech kopcach wislanskich. Dojechaliśmy do pewnego momentu i właściciel po nas zjechał i po bagaże bo dalej nie było szans wjechać normalnie autem. Cześć dziewczyn zabrała się z nim A my szlysmy. Widoki obłęd.. zamurowalo mnie. Dochodzimy do dużego domku i nic nie mówiłam bo byłam w szoku. Mialysmy 4 pokoje każdy z łazienką, na dole kuchnia z jadalnią i mały przedsionek z kolejnym stołem łazienką i telewizorem z wifi. Byłam pewna że będziemy w schronisku A tu nowoczesny domek 2 piętra dla nas A kolejne dwa właścicieli.Dostałam wianek i poszłyśmy obok na żurek. Nadal padało. Wróciliśmy do domku i robiła się pogoda i już tak zostało do samego końca !! Cały taras był dla nas. Siedzialalysmy robilysmy zdjęcia piwko chipsy itp. Chodziliśmy obok po pagorkach właścicieli, do baranów i robilysmy śmieszne rzeczy. Ubaw po pachy non stop. Dziewczyny daly mi prezent. Ogromna tablice drewniana na której były zdjęcia moje i tz w kształcie serca z mapami gdzie się poznaliśmy gdzie się zareczylismy i gdzie ślub. Zostawily miejsce na zdjęcie że ślubu. Z tylu wszystkie dziewczyny się podpisały i napisały dla mnie życzenia. Dodatkowo biały szlafrok na przygotowania. Właściciel przyniósł nam rzeczy na grilla który wisiał nad ogniem. I dziewczyny przyniosły pytania na które musiałam odpowiadać. Wcześniej odpowiadał tz. Nie miałam tyle punktów aby wygrać nagrodę ale daly mi ja księga porad domowych no i już siedzialysmy do nocy przy tym ognisku i pilysmy drinki A właściciel przyniósł nam głośnik na bluetooth. Odpadłam około 00:30 już. 3 dziewczyny wszystko posprzataly i przyszły o 3. Wcześniej wyweocilam się że szwagierka A później moja trzeźwa przyjaciółka ![]() Rano pilysmy kawę na dworze. Później przynieśli nam jajecznicę ich jajka A dodatkowo udekorowane była jadalnymi kwiatami które miały posmak czosnku. O 11 jechalysmy bo moja swiadkowa musiała już wracać do Niemiec bo jutro ma wizytę u lekarza żadna nie chciała wracać. Wszystkie się tak polubily. Było cudownie !!!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#372 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
super że i u Ciebie wszystko się udało ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Goplankowa piękny panieński, super wspomnienia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- W końcu mam sukienkę na poprawiny a właściwie to nawet dwie. Najpierw kupiłam jedną a w innym sklepie spodobała mi się kolejna i tak wyszło że kupiłam też tą drugą. Ale to bardzo dobrze bo znalazłam zastosowanie tej pierwszej. Będzie na śniadanie poweselne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Zrezygnowałam ze szlafroka bo jadę na przygotowania do salonu fryzjerskiego a ubierać się będziemy w mieście gdzie ślub u rodziców TŻta więc fotograf nie musi mi robić zdjęć prawie topless tylko jak już będzie mi świadkowa suknię sznurowac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Wczoraj po raz pierwszy raz zajarzylam rytm w naszym pierwszym tancu. Stresujemy się nim bo mamy choreografię dopiero na półtorej minuty i musimy ja wycwiczyc. Kolejne lekcje dopiero w przyszłym tygodniu a czasu już malutko. Zamówiłam już wszystkie gadżety ślubne. Jeszcze tylko perfumy i manekin do sukni- wymyśliłam że na manekinie suknia się nie pogniecie a jest duza szansa że za tydzień ją odbiorę. TŻ ma jeszcze trochę zakupów bo mu rozmiary gajera na poprawiny wykupili i nie ma koszuli ślubnej ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- To się rozpisalam... rzadziej zaglądam ale same wiecie że te ostatnie tygodnie przed ślubem to takie są mocno zajęte. Staram się więcej odpoczywać żeby fasolka zdrowa rosła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam przygotowania w hotelu. Stresuje mnie to, bo w domu mam wszystko pod ręką, a tak to dodatkowe sprawy "nie zapomnieć!"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Goplankowa cudowny panieński
marzę o czymś takim Gabi super, że wszystko się udało. I ta Madera relaksujcie się i cieszcie sobą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak moja swiadkowa znalazła tskie miejsce. Jak ona z drugiego końca Polski pochodzi. Jeśli macie ochotę na relaks w miejscu gdzie słychsc tylko śpiew ptaków oglądając piękne pasmo gór to polecam goraco to miejsce !
Dziewczyny gdzie w Polskę oprócz gór morza i Mazur? Nie wiem czy będę miała siły na planowane zakopane po ślubie. A jechać tam i nie zdobywać szczytów to kompletnie bezsensu . I myślę o pięknych spacerowych miejscach gdzie można coś pozwiedzać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#379 |
|
...
|
Zrobiliśmy w weekend nauki. Naprawdę jestem zaskoczona jak miło przebiegły. mam nadzieję, że poradnia minie podobnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Goplankowa, super wieczór
Ja też byłam w ten weekend na wieczorze panieńskim, ale nie swoim. to był wieczór mojej przyjaciółki, która bierze ślub 2 czerwca. Naprawdę można szczerze powiedzieć, że bawiłyśmy się rewelacyjnie. Taki wieczór też bym mogła mieć. U mnie świadkowa jest siostra, która jest 15 lat starsza ode mnie i powiedziała ostatnio, że nie ma głowy i czasu to organizowania tego wieczoru. Oczywiście ją w pełni rozumiem i oddajemy tę pałeczkę moim przyjaciółkom. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie do ślubu 12 dni :O wierzyć się nie chce. wczoraj zaczęłam produkcję winietek (co by nie robić tego w ostatni tydzień ) i z efektu jestem nawet zadowolona ![]() dziś idę na przymiarkę sukni i jeżeli będzie wszystko ok to odbieram ![]() ja swojej starszej zakupiłam bransoletkę za mega zorganizowany panieński ![]() nie wiem dalej co mogę kupić rodzicom
|
|
|
#382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Mia - a wszystko poza prezentem już macie załatwione? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba nie wszystko - musze kupić pojemniki na gościńce, pojemniki w ikei na jedzenie by zabrać co zostało z sali. Pójść do księdza, zapłacić za ślub, zrobić winietki, zakupić obraz... nie chcę myśleć co dalej.
|
|
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- U nas tez jeszcze wizyta u księdza przed nami. Dziś jedziemy zamówić kwiaty na podziękowania, zapłacić dekoratorce od kościoła, rozwiezc zaproszenia na sam ślub, spotykamy się z laska co będzie śpiewać w kościele i jeszcze z zespołem i kamerzysta. Dużo tego dziś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za chwilę trzeba iść z dokumentami do księdzaCytat:
![]() Śniło mi się dziś, że mam swój motocykl i bałam się wracać w burzę, bo nie miałam prawka, a mojemu Tż się śniło, że sprzedawał mi swój kask. Przypadek? Nie sondze Od jutra zostaję sama na tydzień
|
|
|
|
#386 |
|
Wtajemniczenie
|
Goplankowa ciesze sie ze panienski sie udal i sie w koncu rozpogodzilo, czekamy jeszcze na relacje Pati
![]() Damgala tez mam manekina na suknie i to byla naprawde dobra decyzja, nie podoba mi sie jak na fotkach te kiecki wisza na karniszach, zyrandolach albo drzwiach ![]() Moj panienski za tydzien, ciekawa jestem co te baby zgotowaly ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Rozeznanie
|
Goplankowa, az milo sie czyta o Twoim panienskim. Sama bym taki chciala
Ciekawe co moja swiadkowa szykuje, wiem ze idziemy razem tylko we dwojke . To taka jedyna, prawdziwa przyjaciolka od serca,nie potrzeba mi tam przypadkowych osob na sile Niebieska, gratulacje, prze pieknie wygladalas! Cytat:
Za duzo stresow wlasnie typu 'czy wszystko wzielam?'. Znajac mnie to zapomnialabym sukni My ostro cwiczymy pierwszy taniec, kroki juz w miare pamietamy. Tzn ja pamietam i prowadze TZ W sobote mielismy ostatnie grupowe lekcje, zaczynalismy to bylo 10 par, na ostatniej lekcji byly 4... Chyba wszyscy juz wszystko umieja i nie przyszli A pierwszy taniec uczymy sie sami z internetu. Czy ktos wie co u Sed? Wszystko OK? Albo mi sie wydaje albo strasznie dawno sie nie odzywala.
|
|
|
#389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My nie jedziemy po ślubie ani w góry, ani nad morze a zwiedzać - Sandomierz, Kazimierz Dolny nad Wisłą - te strony ![]()
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad morze za daleko A jedziemy za miesiąc na kilka dni więc chciałam tu bliżej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

z czego dopiero w szpitalu stwierdzili silną anginę. Bujam się z tym już trzeci tydzień, także jest niezle. 

pogoda się ładnie wyklarowała na panieńskie 

Właśnie jesteśmy w podróży na maderze.
było cudownie. Nie sądziłam że Bedzie aż tak.
na trzech kopcach wislanskich. Dojechaliśmy do pewnego momentu i właściciel po nas zjechał i po bagaże bo dalej nie było szans wjechać normalnie autem. Cześć dziewczyn zabrała się z nim A my szlysmy. Widoki obłęd.. zamurowalo mnie. Dochodzimy do dużego domku i nic nie mówiłam bo byłam w szoku. Mialysmy 4 pokoje każdy z łazienką, na dole kuchnia z jadalnią i mały przedsionek z kolejnym stołem łazienką i telewizorem z wifi. Byłam pewna że będziemy w schronisku A tu nowoczesny domek 2 piętra dla nas A kolejne dwa właścicieli.
księga porad domowych 

a za chwilę trzeba iść z dokumentami do księdza
Za duzo stresow wlasnie typu 'czy wszystko wzielam?'. Znajac mnie to zapomnialabym sukni