PM 2018, cz. XII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-12, 08:33   #361
Manami
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2018, cz. XII

Dziewczyny bawcie sie dobrze na panienskich ***

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-12, 08:50   #362
goplankowa
Zakorzenienie

Dzięki Oby się rozpogpdzilo

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-12, 16:50   #363
mia00
Zakorzenienie

miłej zabawy, u nas piękne słońce.
ja po swoim panieńskim wódki mam dość na dluugi czas

dziś lecimy do naszego starszego na urodziny

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-12, 18:43   #364
Paratrophy
TrustMe, I'mApsychologist

Bawcie się dobrze na panieńskich! U mnie spotkanie z menagerem sali przebiegło super. Zaoferował nam tez wesele na głównej sali, która jest trochę większa ale dzięki temu nie ma żadnego ograniczenia i to w tej samej cenie . A poza tym to jestem w dalszym ciągu chora i w ostatnich dniach uzyskałam trzy różne diagnozy z czego dopiero w szpitalu stwierdzili silną anginę. Bujam się z tym już trzeci tydzień, także jest niezle.

Ze spraw ślubnych tkwimy na zaproszeniach. Muszę zamówić biżu z alie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu.

Paratrophy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-12, 22:04   #365
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cześć Dziewczyny!

Wracam do Was nareszcie, już jako żona!

Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, kciuki i życzenia, jesteście kochane

Dzień naszego ślubu był cudowny - pogoda dopisała, goście licznie przybyli na uroczystość, staraliśmy się chłonąć każdą sekundę i każdą emocję

Ceremonia w kościele była prawdziwą ucztą duchową, było piękniej niż sobie wyobrażaliśmy (od wystroju, poprzez oprawę muzyczną i kazanie).

A na weselu czas przyspieszył - staraliśmy się bawić, rozmawiać z gośćmi i o niczym nie zapomnieć
Jedzonko było pyszne, zespół niesamowicie bawił gości, imprezowaliśmy do 2 w nocy
W niedzielę o 11 mieliśmy mszę w intencji rodziców, a po niej poprawiny (na poprawinach imprezę rozkręcał DJ)

Wszyscy dziękowali nam za przyjęcie, gratulowali organizacji, chwalili zespół i salę (moja kuzynka w dniu wesela zamówiła tam komunię dla swojej córki ), niektórzy nawet robili zdjęcia koszyczkom ratunkowym

Zazdroszczę tym z Was, które mają ten dzień przed sobą
Chciałabym przeżyć to wszystko jeszcze raz

W czwartek pojechaliśmy na sesję zdjęciową

Teraz pozostało mi już tylko wymienić dokumenty i czekać na zdjęcia i film! I oczywiście kibicować Wam

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-13, 07:28   #366
KinderCountry
Zakorzenienie

Hej pogoda się ładnie wyklarowała na panieńskie

Stary 2018-05-13, 11:09   #367
broadwaydream
Wtajemniczenie

Za tydzien ma byc słabo, akurat na moj panieński
Stary 2018-05-13, 12:20   #368
Azumi_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Dzień naszego ślubu był cudowny - pogoda dopisała, goście licznie przybyli na uroczystość, staraliśmy się chłonąć każdą sekundę i każdą emocję

Ceremonia w kościele była prawdziwą ucztą duchową, było piękniej niż sobie wyobrażaliśmy (od wystroju, poprzez oprawę muzyczną i kazanie).

A na weselu czas przyspieszył - staraliśmy się bawić, rozmawiać z gośćmi i o niczym nie zapomnieć
Jedzonko było pyszne, zespół niesamowicie bawił gości, imprezowaliśmy do 2 w nocy
W niedzielę o 11 mieliśmy mszę w intencji rodziców, a po niej poprawiny (na poprawinach imprezę rozkręcał DJ)

Wszyscy dziękowali nam za przyjęcie, gratulowali organizacji, chwalili zespół i salę (moja kuzynka w dniu wesela zamówiła tam komunię dla swojej córki ), niektórzy nawet robili zdjęcia koszyczkom ratunkowym

Teraz pozostało mi już tylko wymienić dokumenty i czekać na zdjęcia i film! I oczywiście kibicować Wam
Jak miło czytać takie relacje Pozwoliłam sobie zajrzeć na Twój instagram - pięknie wyglądaliście

U mnie równo 5 miesięcy do ślubu
Azumi_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-13, 13:00   #369
0gabi0
Rozeznanie

Hej Ja też witam się jako żona Właśnie jesteśmy w podróży na maderze.

Ślub i wesele się udało, wszyscy zachwyceni. Zwłaszcza przysięga, którą udało nam się powiedzieć z pamięci.

Nie obyło się bez kilku wpadek, ale były bardziej do śmiechu niż żeby coś popsuly.
Jak będę miała chwilę to opiszę więcej wieczorem.

Udanych panienskich

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
0gabi0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-13, 13:45   #370
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez Azumi_90 Pokaż wiadomość
Jak miło czytać takie relacje Pozwoliłam sobie zajrzeć na Twój instagram - pięknie wyglądaliście

U mnie równo 5 miesięcy do ślubu
Dziękuję

5 miesięcy zleci raz dwa

Cytat:
Napisane przez 0gabi0 Pokaż wiadomość

Ślub i wesele się udało, wszyscy zachwyceni. Zwłaszcza przysięga, którą udało nam się powiedzieć z pamięci.

Nie obyło się bez kilku wpadek, ale były bardziej do śmiechu niż żeby coś popsuly.

Udanych panienskich

Madera? Zazdro! Bawcie się dobrze i odpoczywajcie! Korzystajcie z pięknych wspólnych chwil na 300%

Insta

PM 2018
Stary 2018-05-13, 13:53   #371
goplankowa
Zakorzenienie

Witam się po panienskim moich marzeń było cudownie. Nie sądziłam że Bedzie aż tak.

Rano wszystkie dziewczyny przyjechały i pojechalysmy na 2 auta. Nie obyło się bez przygód. Jechalysmy wg instrukcji i bladzilysmy. Wjschalysmy pod stroma górę gdzie na końcu było gospodarstwo z kamienista droga i musialysmy się wracać. W końcu dojechaliśmy po jakichś 3h hahah. Lalo strasznis chwile walilo gradem. Mialam dola. Byłyśmy w beskidach w Ustroniu chyba na trzech kopcach wislanskich. Dojechaliśmy do pewnego momentu i właściciel po nas zjechał i po bagaże bo dalej nie było szans wjechać normalnie autem. Cześć dziewczyn zabrała się z nim A my szlysmy. Widoki obłęd.. zamurowalo mnie. Dochodzimy do dużego domku i nic nie mówiłam bo byłam w szoku. Mialysmy 4 pokoje każdy z łazienką, na dole kuchnia z jadalnią i mały przedsionek z kolejnym stołem łazienką i telewizorem z wifi. Byłam pewna że będziemy w schronisku A tu nowoczesny domek 2 piętra dla nas A kolejne dwa właścicieli.

Dostałam wianek i poszłyśmy obok na żurek. Nadal padało. Wróciliśmy do domku i robiła się pogoda i już tak zostało do samego końca !! Cały taras był dla nas. Siedzialalysmy robilysmy zdjęcia piwko chipsy itp. Chodziliśmy obok po pagorkach właścicieli, do baranów i robilysmy śmieszne rzeczy. Ubaw po pachy non stop. Dziewczyny daly mi prezent. Ogromna tablice drewniana na której były zdjęcia moje i tz w kształcie serca z mapami gdzie się poznaliśmy gdzie się zareczylismy i gdzie ślub. Zostawily miejsce na zdjęcie że ślubu. Z tylu wszystkie dziewczyny się podpisały i napisały dla mnie życzenia. Dodatkowo biały szlafrok na przygotowania.

Właściciel przyniósł nam rzeczy na grilla który wisiał nad ogniem. I dziewczyny przyniosły pytania na które musiałam odpowiadać. Wcześniej odpowiadał tz. Nie miałam tyle punktów aby wygrać nagrodę ale daly mi ja księga porad domowych no i już siedzialysmy do nocy przy tym ognisku i pilysmy drinki A właściciel przyniósł nam głośnik na bluetooth. Odpadłam około 00:30 już. 3 dziewczyny wszystko posprzataly i przyszły o 3. Wcześniej wyweocilam się że szwagierka A później moja trzeźwa przyjaciółka

Rano pilysmy kawę na dworze. Później przynieśli nam jajecznicę ich jajka A dodatkowo udekorowane była jadalnymi kwiatami które miały posmak czosnku. O 11 jechalysmy bo moja swiadkowa musiała już wracać do Niemiec bo jutro ma wizytę u lekarza żadna nie chciała wracać. Wszystkie się tak polubily. Było cudownie !!!

Stary 2018-05-13, 14:24   #372
damgala
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikkus Pokaż wiadomość
Hej umówiliśmy się na spisanie protokołu więc na dniach musimy się przejść po zgode na ślub. Mam nadzieję, że będzie nas to kosztować tyle co girlandzie
Ciągle się nie mogę zdecydować czy próbować przedłużać rzęsy. Chciałabym uzyskac delikatny efekt wiec myślę o 1:1. Robiła może któraś?

Ja właśnie robiłam 2 tygodnie temu. Ogólnie to dziwne te rzęsy, są dość niesforne. Przed ślubem pójdę je uzupełnić. Później chyba już nie będę sobie robic bo teraz demakijaż zajmuje 20 minut tak żeby ich nie ściągnąć- szczególnie że robię sobie kreski. A i chyba wolałabym dłuższe te rzęsy i jeszcze gesciejsze. Mam 1:1 i miejscami 2:1.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Super że wszystko się udalo

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez 0gabi0 Pokaż wiadomość

Udanych panienskich

Zazdraszczam wyjazdu super że i u Ciebie wszystko się udało

damgala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-13, 14:26   #373
KinderCountry
Zakorzenienie

Goplankowa piękny panieński, super wspomnienia

Stary 2018-05-13, 14:38   #374
damgala
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Witam się po panienskim moich marzeń było cudownie. Nie sądziłam że Bedzie aż tak.

Rano wszystkie dziewczyny przyjechały i pojechalysmy na 2 auta. Nie obyło się bez przygód. Jechalysmy wg instrukcji i bladzilysmy. Wjschalysmy pod stroma górę gdzie na końcu było gospodarstwo z kamienista droga i musialysmy się wracać. W końcu dojechaliśmy po jakichś 3h hahah. Lalo strasznis chwile walilo gradem. Mialam dola. Byłyśmy w beskidach w Ustroniu chyba na trzech kopcach wislanskich. Dojechaliśmy do pewnego momentu i właściciel po nas zjechał i po bagaże bo dalej nie było szans wjechać normalnie autem. Cześć dziewczyn zabrała się z nim A my szlysmy. Widoki obłęd.. zamurowalo mnie. Dochodzimy do dużego domku i nic nie mówiłam bo byłam w szoku. Mialysmy 4 pokoje każdy z łazienką, na dole kuchnia z jadalnią i mały przedsionek z kolejnym stołem łazienką i telewizorem z wifi. Byłam pewna że będziemy w schronisku A tu nowoczesny domek 2 piętra dla nas A kolejne dwa właścicieli.

Dostałam wianek i poszłyśmy obok na żurek. Nadal padało. Wróciliśmy do domku i robiła się pogoda i już tak zostało do samego końca !! Cały taras był dla nas. Siedzialalysmy robilysmy zdjęcia piwko chipsy itp. Chodziliśmy obok po pagorkach właścicieli, do baranów i robilysmy śmieszne rzeczy. Ubaw po pachy non stop. Dziewczyny daly mi prezent. Ogromna tablice drewniana na której były zdjęcia moje i tz w kształcie serca z mapami gdzie się poznaliśmy gdzie się zareczylismy i gdzie ślub. Zostawily miejsce na zdjęcie że ślubu. Z tylu wszystkie dziewczyny się podpisały i napisały dla mnie życzenia. Dodatkowo biały szlafrok na przygotowania.

Właściciel przyniósł nam rzeczy na grilla który wisiał nad ogniem. I dziewczyny przyniosły pytania na które musiałam odpowiadać. Wcześniej odpowiadał tz. Nie miałam tyle punktów aby wygrać nagrodę ale daly mi ja księga porad domowych no i już siedzialysmy do nocy przy tym ognisku i pilysmy drinki A właściciel przyniósł nam głośnik na bluetooth. Odpadłam około 00:30 już. 3 dziewczyny wszystko posprzataly i przyszły o 3. Wcześniej wyweocilam się że szwagierka A później moja trzeźwa przyjaciółka

Rano pilysmy kawę na dworze. Później przynieśli nam jajecznicę ich jajka A dodatkowo udekorowane była jadalnymi kwiatami które miały posmak czosnku. O 11 jechalysmy bo moja swiadkowa musiała już wracać do Niemiec bo jutro ma wizytę u lekarza żadna nie chciała wracać. Wszystkie się tak polubily. Było cudownie !!!

Wspaniały panieński, masz świetne przyjaciółki

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

W końcu mam sukienkę na poprawiny a właściwie to nawet dwie. Najpierw kupiłam jedną a w innym sklepie spodobała mi się kolejna i tak wyszło że kupiłam też tą drugą. Ale to bardzo dobrze bo znalazłam zastosowanie tej pierwszej. Będzie na śniadanie poweselne

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Zrezygnowałam ze szlafroka bo jadę na przygotowania do salonu fryzjerskiego a ubierać się będziemy w mieście gdzie ślub u rodziców TŻta więc fotograf nie musi mi robić zdjęć prawie topless tylko jak już będzie mi świadkowa suknię sznurowac

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Wczoraj po raz pierwszy raz zajarzylam rytm w naszym pierwszym tancu. Stresujemy się nim bo mamy choreografię dopiero na półtorej minuty i musimy ja wycwiczyc. Kolejne lekcje dopiero w przyszłym tygodniu a czasu już malutko. Zamówiłam już wszystkie gadżety ślubne. Jeszcze tylko perfumy i manekin do sukni- wymyśliłam że na manekinie suknia się nie pogniecie a jest duza szansa że za tydzień ją odbiorę. TŻ ma jeszcze trochę zakupów bo mu rozmiary gajera na poprawiny wykupili i nie ma koszuli ślubnej

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

To się rozpisalam... rzadziej zaglądam ale same wiecie że te ostatnie tygodnie przed ślubem to takie są mocno zajęte. Staram się więcej odpoczywać żeby fasolka zdrowa rosła

Stary 2018-05-13, 15:02   #375
KinderCountry
Zakorzenienie

Ja mam przygotowania w hotelu. Stresuje mnie to, bo w domu mam wszystko pod ręką, a tak to dodatkowe sprawy "nie zapomnieć!"

Stary 2018-05-13, 16:34   #376
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Goplankowa, wspaniały panieński!
Świetną masz ekipę

Insta

PM 2018
Stary 2018-05-13, 18:53   #377
nikkus
Zadomowienie

Goplankowa cudowny panieński marzę o czymś takim

Gabi super, że wszystko się udało. I ta Madera relaksujcie się i cieszcie sobą

nikkus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-13, 22:05   #378
goplankowa
Zakorzenienie

Nie wiem jak moja swiadkowa znalazła tskie miejsce. Jak ona z drugiego końca Polski pochodzi. Jeśli macie ochotę na relaks w miejscu gdzie słychsc tylko śpiew ptaków oglądając piękne pasmo gór to polecam goraco to miejsce !

Dziewczyny gdzie w Polskę oprócz gór morza i Mazur? Nie wiem czy będę miała siły na planowane zakopane po ślubie. A jechać tam i nie zdobywać szczytów to kompletnie bezsensu . I myślę o pięknych spacerowych miejscach gdzie można coś pozwiedzać.

Stary 2018-05-13, 23:28   #379
cichazabka
...

Zrobiliśmy w weekend nauki. Naprawdę jestem zaskoczona jak miło przebiegły. mam nadzieję, że poradnia minie podobnie.

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-14, 05:39   #380
kejtiCe
Zakorzenienie

Goplankowa, super wieczór

Ja też byłam w ten weekend na wieczorze panieńskim, ale nie swoim. to był wieczór mojej przyjaciółki, która bierze ślub 2 czerwca. Naprawdę można szczerze powiedzieć, że bawiłyśmy się rewelacyjnie. Taki wieczór też bym mogła mieć. U mnie świadkowa jest siostra, która jest 15 lat starsza ode mnie i powiedziała ostatnio, że nie ma głowy i czasu to organizowania tego wieczoru. Oczywiście ją w pełni rozumiem i oddajemy tę pałeczkę moim przyjaciółkom.

22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-14, 07:26   #381
mia00
Zakorzenienie

hej

u mnie do ślubu 12 dni :O wierzyć się nie chce. wczoraj zaczęłam produkcję winietek (co by nie robić tego w ostatni tydzień ) i z efektu jestem nawet zadowolona

dziś idę na przymiarkę sukni i jeżeli będzie wszystko ok to odbieram

ja swojej starszej zakupiłam bransoletkę za mega zorganizowany panieński

nie wiem dalej co mogę kupić rodzicom

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2018-05-14, 07:30   #382
damgala
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
hej

u mnie do ślubu 12 dni :O wierzyć się nie chce. wczoraj zaczęłam produkcję winietek (co by nie robić tego w ostatni tydzień ) i z efektu jestem nawet zadowolona

dziś idę na przymiarkę sukni i jeżeli będzie wszystko ok to odbieram

ja swojej starszej zakupiłam bransoletkę za mega zorganizowany panieński

nie wiem dalej co mogę kupić rodzicom
U nas miał być album dla rodziców ale album dostaną piękny ze zdjęciami slubnymi. Wybraliśmy na allegro rodzaj obrazu z drewna z podziękowaniami w formie drzewka. Bardzo się nam to spodobalo. Do tego dla mamy klasycznie bo kwiaty a dla taty dobra wódka - myślimy o dębowej w opakowaniu np. skrzypce lub coś ten deseń.

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Mia - a wszystko poza prezentem już macie załatwione?

Stary 2018-05-14, 07:39   #383
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damgala Pokaż wiadomość
U nas miał być album dla rodziców ale album dostaną piękny ze zdjęciami slubnymi. Wybraliśmy na allegro rodzaj obrazu z drewna z podziękowaniami w formie drzewka. Bardzo się nam to spodobalo. Do tego dla mamy klasycznie bo kwiaty a dla taty dobra wódka - myślimy o dębowej w opakowaniu np. skrzypce lub coś ten deseń.

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Mia - a wszystko poza prezentem już macie załatwione?

Hmm, my nie robimy standardowych podziękować dla rodziców w czasie wesela - tżta tata nie żyje, a matki nie będzie na weselu. Chcemy coś moim dać, dużo nam pomagają

Chyba nie wszystko - musze kupić pojemniki na gościńce, pojemniki w ikei na jedzenie by zabrać co zostało z sali. Pójść do księdza, zapłacić za ślub, zrobić winietki, zakupić obraz... nie chcę myśleć co dalej.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2018-05-14, 07:43   #384
damgala
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm, my nie robimy standardowych podziękować dla rodziców w czasie wesela - tżta tata nie żyje, a matki nie będzie na weselu. Chcemy coś moim dać, dużo nam pomagają

Chyba nie wszystko - musze kupić pojemniki na gościńce, pojemniki w ikei na jedzenie by zabrać co zostało z sali. Pójść do księdza, zapłacić za ślub, zrobić winietki, zakupić obraz... nie chcę myśleć co dalej.
U nas tez nie bedzie podzirkowan na sali i tanca z rodzicami. My będziemy dziękować po blogosławieństwie w domu. Moją mama nie żyje, z ojcem nie utrzymuje kontaktów więc tylko rodzice TŻta zostają.

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

U nas tez jeszcze wizyta u księdza przed nami. Dziś jedziemy zamówić kwiaty na podziękowania, zapłacić dekoratorce od kościoła, rozwiezc zaproszenia na sam ślub, spotykamy się z laska co będzie śpiewać w kościele i jeszcze z zespołem i kamerzysta. Dużo tego dziś

Stary 2018-05-14, 08:03   #385
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość
Zrobiliśmy w weekend nauki. Naprawdę jestem zaskoczona jak miło przebiegły. mam nadzieję, że poradnia minie podobnie.

A my tej poradni skończyć nie umiemy, jest tylko w poniedziałki i zawsze coś a za chwilę trzeba iść z dokumentami do księdza
Cytat:
hej

Pokaż potem winietki i gotową suknię

Śniło mi się dziś, że mam swój motocykl i bałam się wracać w burzę, bo nie miałam prawka, a mojemu Tż się śniło, że sprzedawał mi swój kask. Przypadek? Nie sondze

Od jutra zostaję sama na tydzień
Stary 2018-05-14, 08:28   #386
Manami
Wtajemniczenie

Goplankowa ciesze sie ze panienski sie udal i sie w koncu rozpogodzilo, czekamy jeszcze na relacje Pati

Damgala tez mam manekina na suknie i to byla naprawde dobra decyzja, nie podoba mi sie jak na fotkach te kiecki wisza na karniszach, zyrandolach albo drzwiach

Moj panienski za tydzien, ciekawa jestem co te baby zgotowaly

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-14, 08:34   #387
damgala
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Goplankowa ciesze sie ze panienski sie udal i sie w koncu rozpogodzilo, czekamy jeszcze na relacje Pati

Damgala tez mam manekina na suknie i to byla naprawde dobra decyzja, nie podoba mi sie jak na fotkach te kiecki wisza na karniszach, zyrandolach albo drzwiach

Moj panienski za tydzien, ciekawa jestem co te baby zgotowaly

Szkoda ze tak późno wpadłam na ten pomysł bo już wcześniej zamówiłam wieszaki personslizowane

Stary 2018-05-14, 10:07   #388
sunshine_25
Rozeznanie

Goplankowa, az milo sie czyta o Twoim panienskim. Sama bym taki chciala Ciekawe co moja swiadkowa szykuje, wiem ze idziemy razem tylko we dwojke . To taka jedyna, prawdziwa przyjaciolka od serca,nie potrzeba mi tam przypadkowych osob na sile

Niebieska, gratulacje, prze pieknie wygladalas!

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Ja mam przygotowania w hotelu. Stresuje mnie to, bo w domu mam wszystko pod ręką, a tak to dodatkowe sprawy "nie zapomnieć!"

Ja sie martwie czy wszystko wezme na noc i nastepny dzien na rano, nie wyobrazam sobie chyba przygotowywac sie w hotelu Za duzo stresow wlasnie typu 'czy wszystko wzielam?'. Znajac mnie to zapomnialabym sukni

My ostro cwiczymy pierwszy taniec, kroki juz w miare pamietamy. Tzn ja pamietam i prowadze TZ

W sobote mielismy ostatnie grupowe lekcje, zaczynalismy to bylo 10 par, na ostatniej lekcji byly 4... Chyba wszyscy juz wszystko umieja i nie przyszli A pierwszy taniec uczymy sie sami z internetu.

Czy ktos wie co u Sed? Wszystko OK? Albo mi sie wydaje albo strasznie dawno sie nie odzywala.
sunshine_25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-14, 10:09   #389
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Nie wiem jak moja swiadkowa znalazła tskie miejsce. Jak ona z drugiego końca Polski pochodzi. Jeśli macie ochotę na relaks w miejscu gdzie słychsc tylko śpiew ptaków oglądając piękne pasmo gór to polecam goraco to miejsce !

Dziewczyny gdzie w Polskę oprócz gór morza i Mazur? Nie wiem czy będę miała siły na planowane zakopane po ślubie. A jechać tam i nie zdobywać szczytów to kompletnie bezsensu . I myślę o pięknych spacerowych miejscach gdzie można coś pozwiedzać.

Wiele nas łączy bo i panieński podobny a przynajmniej w podobnej scenerii

My nie jedziemy po ślubie ani w góry, ani nad morze a zwiedzać - Sandomierz, Kazimierz Dolny nad Wisłą - te strony

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-14, 10:15   #390
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Wiele nas łączy bo i panieński podobny a przynajmniej w podobnej scenerii

My nie jedziemy po ślubie ani w góry, ani nad morze a zwiedzać - Sandomierz, Kazimierz Dolny nad Wisłą - te strony
A co tam jest bo też o tym myślałam nad morze za daleko A jedziemy za miesiąc na kilka dni więc chciałam tu bliżej.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości