![]() |
#361 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
Czyli rozumiem u stomatologa też nie powinno się korzystać ze znieczuleń bo to niezgodne z naturą itp.... co za chore ideologie. Rozumiem, że wg nich nie powinno się też sztucznie podtrzymywać ciąży farmakologią bo to też niezgodne z naturą i ingerencja...... masakra idąc takim tokiem myślenia to można każdy temat sprowadzić do takiego absurdu, kobity widać za długo już na tym L4 siedzą i im zaczyna coś dolegać. ![]() Ja tam o cc walczę jak mogę, wiem jakie są możliwości powikłań, jakie jest ryzyko, wiem jakie są korzyści. Decyduję świadomie, zagranicą nie ma w ogóle takich dyskusji.. Potrzebujesz zrobić aborcję z różnych często przyczyn, nie wnikajmy, idziesz rozmawiasz z psychologiem, potem klinika, legalna, nie w brudnym podziemiu za brudną kasę dla lekarzy, którzy zarabiają na kościelnym pańśtwie i kobieta jest godnie potraktowana.. Chcesz CC, to na siłę w xx1 wieku nie będą ci kazali dusić na porodówce i nikt tego nie oceni w rozumieniu kaprysu panienki. u nas odwrotnie.. Nie wiem skąd ten jad w nas kobietach, polkach, naprawdę nie rozumiem jak można oceniać czyjeś wybory, które stikte nie są w żaden sposób krzywdzące dla innych tylko są kwestią doboru różnych dostępnych opcji.... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Sylvana bo prawda jest taka, że nie które dziewczyny nie mają życia, hobby, czy jakiegokolwiek zajęcia i tak sobie szukają jakby się dowartościować kosztem innych wymyślając do raz to bardziej absurdalne sposoby. Nie ma się co z takimi ludźmi wdawać w dyskusje, tylko wpuścić jednym uchem a wypuścić drugim
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#364 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo właśnie tak jak piszesz nic nie maja i nagle jednak cos maja = macierzynstwo jedyna misja w życiu jest skupić się od a do z na nim. Partner i zwiazek na bok i tylko dziecko. dziecko, dziecko .. Niech lepiej odstawia swoje dzieci od tabletow i wiecznie wlaczony tv w domu, bo to powazniejszy problem spoleczny mama i dziecko w domu niz lrzyk wielki p to mleko czy forma porodu... Cytat:
dokladnie. moja kumpela drugie dziecko musiala przestac karmic piersia i to bylo kategorycznie zabronione przez lekarza specjaliste, bo dziewczyna dostala silne leczenie jakimis lekami enzymatycznymi, ktore przenikaja do pokarmu i dla dziecka kilkumiesiecznego to trucizna, jakby zaszla podczas ich leczenia w ciaze to sa leki, ktore plod uszkadzaja i sie nadaje tylko do skrobania ciaza bo takie uszkodzenia to powoduje, jest tyle przypadkow od kaprysu, aspektow psychologicznych po powazne przeciwskazania, ze naprawde nie ma co wnikac "dlaczego ktoś"..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
No to pospane , mialam koszmar i tak mi serce bije ze bede teraz przezywac
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Hej Ho! Mąż mi przypomniał, że się starzeje
![]() ![]() ![]() ![]() Asia, możesz mnie na pierwszej stronie postarzyć o rok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Chcialam wstawic filmik na fb jak mnie Maciek nokautuje i nie moge , niby napisali ze przesłało a nigdzie go nie ma
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Sara wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
![]() ![]() No i dzień dobry w czwartek ![]() Mieszkamy na wsi, mamy jakiś szalony radiowy Internet, na którym wciąż nie wiem, jakim cudem działa Netflix, wszystko inne się tnie ![]() ![]()
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy znieczulenie zewnatrzoponowe, to inaczej epidural? Jakie sa w ogole rodzaje znieczulen dostepnych podczas porodu? Wiem, ze jest wlasnie epidural, tzw gas&air i jeszcze jakis zastrzyk w udo, ale jaka substancje podaja, to juz sie nie orientuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
Sara 100 lat!!! Wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
co do kopania dziecka.. kurcze to.moja druga ciaza i ni chu chu nie wiem czym mnie kopie
![]() ale ciagle czuje po prawej stronie i na pecherzu.. co do znieczulen to nie zaglebiam sie w temat bo postaram sie urodzic bez ![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po sniadanku
![]() Dzis mamy plan, zeby podjechac na rynek, albo do jakichs hurtowni dzieciecych i poogladac foteliki ![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Wtajemniczenie
|
Sara, samych pomyślności
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki proszek/plyn dla dzieci polecacie?
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Dziewczyny jaki proszek/plyn dla dzieci polecacie? Szczegolnie Sylwusiach i Justyna_fli jakies proszki w uk? slyszalam ze FAIRE NON BIO jest ok? |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja poprzednio miałam proszek Lovela, a tym razem postawiłam na płyn Lovela ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam proszek i płyn do płukania tkanin z Loveli. Zapach ubranek minimalny ale przyjemny, zobaczymy czy się sprawdzi jak się mała urodzi (czy jej skóra będzie tolerowała ta markę)
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Ja kupywalam co w promocji , lovela bialy jelen i dzidzius . Co do znieczulenia u mnie nie ma wyboru , polozna powiedziala ze w szpitalu nic nie maja i nie daja
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Uuu przyjechaly mi meble do sypialni wlasnie <3
![]() Kurde tz nie ma do wtorku od jutra, a dzisiaj nie bedzie czasu skrecic ![]() ![]() Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-08-30 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie dzis na sniadanie byly tosty francuskie z dzemem i brzoskwiniami. teraz dopijam kawe a mala je babeczke ![]() dews dasz rade ale pozniej moze bolec cie brzuch bo to jednak troche gimnastykowac sie bedziesz.. ja wczoraj sprzatalam silownie Tz to pozniej 2h siedzialam i odpoczywalam bo bolaly mnie plecy i brzuch.. Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz tz zapowiedzialam, ze jako ze nie bede miala jak chodzic na silownie, to chce dostac sztange taka z 15kg i zestaw ciezarkow :p Gumy do cwiczen i mate mam, kupuje w tym miesiacu pilke taka ciazowa i bede sie robic po porodzie do lata ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
Dews my mamy, znaczy TZ ma mini silownie w piwnicy. Sztangi, drążki, wyciąg, ciężarki, ławeczke itd ja w kuchni mam wielki rower magnetyczny i juz mu zapowiedzialam ze chce taśmy i porządną matę (bo te co mam to jakies gowniane) a marzy mi sie bardzo bardzo bieżnia
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.