![]() |
#361 | |
Konto usunięte
|
Dot.: podtrzymajcie na duchu- mój chłopak przestał się odzywać..
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zaraz się dowiesz, że pozjadałaś wszystkie rozumy, a Twoje związki to pewnie różowe jednorożce. Jednym słowem: nie znasz życia i PRAWDZIWYCH problemów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Przeoczyłam, że Autorka ma jego samochód. To i tak wypadałoby się spotkać i "zdać" go.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie chyba tylko się wydaje. Gdyby faktycznie chciała to zakończyć to by zakończyła. Tak samo u niego - gdyby faktycznie chciał z nią być i żyć, to by był i żył. W końcu nie leży powalony chorobą czy innym nieszczęściem. On tylko pracuje. To jest jakaś idiotyczna pułapka, zapętlenie, w którym na wzajem się trzymają. No ale widocznie lubią, dorośli ludzie w końcu. Kto komu zabroni marnowania własnego czasu i życia ? Nikt. A wielu lubi takie dramy jak z Mody na Sukces. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Przepompownia Ścieków
|
Cytat:
![]() Jest zafiksowany na robieniu kariery i zgadzam się jedną z Dziewczyn, że to trochę niepokojące, że już na tym etapie odczuwa wypalenie i inne tego typu kwiatki z rabatki. O ile wcześniej uważałam, że chłop po prostu za bardzo się temu wszystkiemu oddał (bo powołanie i sporo hajsu), o tyle teraz widzę człowieka z klapkami na oczach, który szuka nie wiem czego w relacji z kobietą...? Litości? Uwielbienia? Bezwzględnego bycia "pro" na wszystkie jego pomysły z pracą związane? Więc oczekiwanie od niego teraz, po kłótni, że on się w jakiś sposób wykaże, to już trochę musztarda po obiedzie. Edytowane przez xenon88 Czas edycji: 2018-10-09 o 07:54 Powód: usuwanie rozstępów metodą analogową |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale jakoś wcześniej potrafił wysupłać ten czas i uwagę dla autorki. Czemu teraz tego nie robi ? Bo nie chce. Cała zagadka. Chce ją za to wodzić za nos i pokazywać kto rozdaje karty w tym układzie. Czemu ? Bo ma z tego pewnie jakąś satysfakcję, może kompleksy leczy ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Przepompownia Ścieków
|
Szczerze mówiąc, nie wiem gdzie w jego życiu, przy takim trybie życia, miałaby się znaleźć przestrzeń na prawdziwy "pełnoetatowy" związek. Dobre wrażenie i chęci spotkań trwały dopóki hormony buzowały najsilniej, a teraz powoli to mija i trzeba podejmować jakieś decyzje. No ja nie wiem, jak on sobie to wyobrażałby. Ja osobiście nie umiałabym być z osobą, której w gruncie rzeczy nie ma obok mnie psychicznie, nawet jeśli jemy razem śniadania i kolacje. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
A według mnie on chce złapać dwie sroki za ogon. Nic nie zmieniać u siebie i mieć wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
BAN stały
|
Cytat:
W takim trybie życia jaki on prowadzi to pewnie, że miejsca na nic nie ma. Ale każdy tryb życia można skorygować pod rzeczy ważniejsze. Skoro się tego nie robi, to widocznie nie ma takich rzeczy/spraw/osób. Właśnie - hormony buzowały to i chęci były. A teraz - tak trudno wysupłać minutę na napisanie choćby głupiego SMSa kiedy kobita dobija się do niego od 4 dni ? Wnioski nasuwają się same. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Przepompownia Ścieków
|
Cytat:
No dokładnie do tego zmierzam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zielona Driada
|
Autorko, podziwiam, że chce Ci się w to bawić. Na Twoim miejscu zakończyłabym to definitywnie, napisała co i jak z odbiorem rzeczy i podkreśliła, że po fakcie nie chcę mieć z nim nic wspólnego.
Nie wiem co ten facet chce, ale tego chyba nawet on sam nie wie. Rzucanie SMSa raz na tydzień, to nie jest podtrzymywanie związku, a kpina.
![]() |
#371 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#372 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem to kolejne konto LovinLight. Tam też był lekarz, też nieodnoszenie się do odpowiedzi, tylko wpadanie co jakiś czas i zdawanie relacji jak gdyby nigdy nic, za każdym razem ostateczny koniec i wszystko od nowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Mnie się wydaje, że wątek o weselu to powrót Haniani/Adady. Zmieniła okoliczności ale ten sam typ odpowiedzi. Non stop powtarza to samo, dopisuje jakieś szczegóły, gdy jest słabe zainteresowanie wątkiem i oczywiście facet o nią zabiega a ona nie wie co to znaczy, że mrugnął raz a nie dwa (tytuł: Co sądzicie?). Troll jak nic
![]() |
![]() |
#374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Kobieta z klasą
|
Dla mnie to nie jest normalne. Szczególnie gdy jeden troll zakłada ileś tam wątków z wymyślonymi problemami, to jest jakieś zaburzenie i powinno się leczyć.
![]() |
#376 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh pamietam ten wateczek z lekarzem. Tylko, ze tamten był ponoć starszy, a ten to jakiś lekarzyk na dorobku.
![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
Dot.: podtrzymajcie na duchu- moj chlopak przestal sie odzywac..
Fajnie, gdy w parze odróżnia się własny świat, od wspólnego świata. Dzięki temu podtrzymujecie zainteresowanie sobą nawzajem . Jakby był na każde Twoje zawołanie, spamował smsami, cały czas spędzalibyście razem, to szybko byście się sobą znudzili.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
BAN stały
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;85975461]Dziewczyna wchodzi na wszystkie wątki po kolei, czyta pierwszy post i daje komentarz xD[/QUOTE]
Może w podpisie ma jakąś reklamę? Zazwyczaj oni tak spamują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.