![]() |
#361 |
Przyczajenie
|
Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!
A ja mam takie pytanie:
Lepiej jest ułożyć sobie najpierw jakiś układ choreograficzny, czy zatańczyć na spontana? Nie mam gdzie poćwiczyć i boję się, że jak po prostu dam się ponieść muzyce będzie nudno :P Ruszam się całkiem nieźle i o niezgrabność ruchów się nie boję ![]() Ile taki striptiz powinien według Was trwać? Myślałam o jednej piosence, ale nie jestem pewna czy zdążę wszystko z siebie ściągnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
dziewczyny przylączam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ułożysz sobie jakiś układ coś ci nie wyjdzie i będziesz stała jak kołek ![]() Długość tego striptizu bardziej zależy od twojego TŻa, już po 30 sek. może się na ciebie rzucić ![]() ![]() Cytat:
![]()
albo przestaniesz gadać o swoich kilogramach i schudniesz, albo idź być grubym gdzie indziej! Czasami bywam niemiła... tzw. podryw na kasztana, a polega on na tym, żeby rzucić kasztana pod nogi faceta, podejść do niego, a następnie z zawadiackim uśmiechem zapytać "Hej! To Twój kasztan?" Edytowane przez berrberys Czas edycji: 2011-11-29 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Ostatnio zrobiłam striptiz mojemu Tż i on jakoś nie wyglądał na zachwyconego... Nie mam pojęcia co o tym sądzić
![]() Czy to możliwe żeby faceta to nie ruszało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co mam ci poradzić.
![]() Pogadaj z nim, powiedz, żeby szczerze powiedział ci co o tym myśli.
albo przestaniesz gadać o swoich kilogramach i schudniesz, albo idź być grubym gdzie indziej! Czasami bywam niemiła... tzw. podryw na kasztana, a polega on na tym, żeby rzucić kasztana pod nogi faceta, podejść do niego, a następnie z zawadiackim uśmiechem zapytać "Hej! To Twój kasztan?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może naprawdę mu się podobałó? byłaś pewnie zestresowana i może źle odebrałaś jego reakcję, nie panikuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
MiuMiu, może zwyczajnie po nim nie było widać, bo to w sobie "skrył"?
Skoro chciałby powtórki to raczej mu się podobało ![]() ![]() Planuję zrobić striptiz ![]() Będzie to mój pierwszy raz. Nie boję się, że TŻ się to nie spodoba - raczej wiem jak na mnie patrzy choćby, gdy normalnie tańczę, więc co dopiero w zmysłowym striptizie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co radzicie? Jak się ubierałyście na takie występy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Okazuje się, że najzwyczajniej moje kompleksy trochę zniekształciły jego reakcję
![]() ![]() ![]() ![]() Aria93 Twój Tż nie lubi każdego rodzaju pończoch? Ja na sobie miałam kryjące zakolanówki i pas. Według mnie takie zestawienie wygląda bardzo sexy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam właśnie żeby połączyć tradycyjny striptiz z lap dance ![]() Może faktycznie nie będę planować dokładnie co i jak wykonać, bo jak się pogubię i jakiś krok zrobię nie tak, to później się zmieszam ![]() No właśnie nie lubi żadnego rodzaju pończoch ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez bajkah Czas edycji: 2012-05-08 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Gratulację, bajkah
![]() Dobrze, że TŻtowi się udało ![]() Ja wciąż czekam na odpowiedni moment, na razie mamy zupełnie zabiegany czas i jestem taka zmęczona, że ładnie to by nie wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
Ja znów robię niespodziankę Tż
![]() ![]() Któraś z Was już tak tańczyła? Jak tak, to proszę o rady! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, a ja dla odmiany nie umiem się ładnie ruszać, było nieporadnie, zwykłe zrzucanie ciuszków , a TŻ się podobało ![]() dlatego aż się dziwię, że tak kombinujesz, na pewno będzie super ![]() ja byłam zwyczajnie ubrana, bluzka , jeansy, nic nie kombinowałam, następnym razem zrobię coś oryginalniejszego a jak Ty chcesz coś super, to jest mnóstwo seksownej bielizny, kup jakieś sexy stringi czy co tam Twój facet lubi i do dzieła ![]() ja nie kombinowałam żadnych pończoch itp, bo chciałabym, żeby mój pierwszy striptiz dla niego był taki zwyczajny i spontaniczny, pewnie bym bardziej się wstydziła gdybym wymyśliła więćej i ciągle myślała jak to będzie, czy to mi pasuje ![]() MiuMiu, wiedziałam , że się podobało. Przecież to normalne, jesteś jego kobietą, nawet jeżeli ruszałabyś się jak słoń w składzie porcelany, to na pewno i tak by to kręciło ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-12-16 o 02:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
Planuję dla mojego TŻa lap dance i znalzałam w necie filmik. Jednak nie mogę sobie przypomnieć tytułu piosenki. Poradzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=E_3_hX0V7E0 edit: już znalazłam ![]() Beyonce- Naughty girl - pasuje idealnie ![]() Edytowane przez Myosottis Czas edycji: 2011-12-16 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
no, bardzo fajna piosenka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Podczytałam Was trochę - można się dołączyć? ![]() Właśnie wpadłam na pomysł fajnej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=pruYLmuEbjg ![]() ![]() Gratuluję tym, które się odważyły! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie dzsiaj fantastyczny gorset
![]() ![]() ![]() Czy będę na tyle odważna żeby zrobić to dziś ![]() To się okaże! Całkowicie nie ćwiczyłam nic, mam tylko muzyczkę ściągniętą, ale mam taką ochotę pokazać się TŻ w tym gorsecie, a striptiz to przecież idealna okazja... Trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
![]() UDAŁO SIĘ ![]() Zrobiłam to dzisiaj, wieczorkiem, ale nie późnym, co by żadne z nas nie było zmęczone ![]() Najgorzej było ukryć przed TŻ moje przygotowania ![]() ![]() Później powiedziałam mu, że to mój "czas w łazience" (raz na jakiś czas mówię mu, że jestem niedostępna, bo się 'upiększam', wiecie, golenie nóg, maseczki i te sprawy). TŻ niczego nie podejrzewał ![]() Przygotowałam się na wzór upodobań TŻ ![]() ![]() TŻ był w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie mówiąc, bardzo się cieszę ![]() TŻ powiedział już po wszystkim, że wyglądałam pięknie i że chętnie zobaczyłby to jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Jeszcze dodam, że przed samym show serce biło mi jak młot, czułam się bardzo podekscytowana. Jednak z chwilą, gdy puściłam muzykę i zaczęłam się ruszać, wszelkie zdenerwowanie się ulotniło ![]() Ciągle to przeżywam ![]() Edytowane przez Aria93 Czas edycji: 2011-12-19 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
no to graty!
![]() i nie podoba mi się ta piosenka Joe Cockera, którą wiele z Was wrzuciło. sztywno bym się czuła tańcząc do niej. mało w niej uczucia, nie jest zmysłowa. dla mnie musi mieć w sobie coś seksownego i zmysłowego. również nie będę wymyślać układu, bo wyjdzie sztucznie. możliwe, że bardziej chodzi mi o tzw lap dance, a nie striptiz stricte. póki co szukam muzyki i inspiracji, zbieram motywiki, które połączę. tu podoba mi się taniec, ale muzyka nie: http://youtu.be/zNaScyW_hSE ![]() a tutaj mała inspiracja dla Was: http://www.youtube.com/watch?v=nmP5CBiFigo Beyonce - Suga Mama http://youtu.be/PGc9n6BiWXA i jakże w temacie Beyonce - Dance for You
![]() |
![]() |
#382 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny!
Ten temat jest tak inspirujący, że sama mam zamiar zrobić striptiz swojemu chłopakowi, zwłaszcza ze walentynki są blisko... W mojej sytuacji jest troche opcji, gdyż mój TŻ ma aktualnie remont na mieszkaniu i cos mówi o wynajęciu na jedna noc pokoju ![]() ![]() Tak poza tym, dziewczyny jesteście fantastyczne, gratuluje tym które tu juz zrobiły i trzymam kciuki za te, które dopiero planują swoj wsytęp !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Syntia, masz przygotowany każdy krok...
![]() Z jednej strony to dobrze, z drugiej uważaj żebyś się nie zestresowała w razie gdyby coś nie wyszło - po prostu rób dalej, co do Ciebie należy ![]() I oczywiście powodzenia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A co jak ktoś się nie umie ruszać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
możesz zasłonić chłopakowi oczy
![]() a tak na poważnie, to sama mam z tym problem. jedyne rozwiązanie, to trochę poćwiczyć wcześniej do różnych piosenek, a potem spontanicznie zatańczyć.
![]() |
#386 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
No właśnie ja jestem jak kołek, zero talentu tanecznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Przyczajenie
|
Aria93 - wiem, że planowanie jest łatwe, gorzej z wykonaniem... Mam obawy do tego jak sobie poradzę, ale tak jak poradziłaś mimo jakiejś wpadki do przodu
![]() Dziewczyny przesyłam propozycje tanców krok po kroku, myslę, że zawsze cos mozna z nich wybrać ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gANLrq4GWYM ja mam zamiar wykonać ten http://www.youtube.com/watch?v=LYb_y...has_verified=1 Myślę, że bioderkami każda z nas ładnie rusza, trzeba tylko trochę poćwiczyć ![]() Tak poza tym wszystkim wiecie w czym tkwi najwiekszy szczegół? Moim zdaniem w tym by to podniecenie wywołać nie tylko u niego ale przede wszystkim u siebie, wtedy wydaje mi się, że to samo staje się łatwe i bardzo przyjemne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Mnie striptiz sprawił ogromną przyjemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=l4L92...eature=related
dziewczyny jakby któraś nie miała pomysłów to wysyłam linka który może pomóc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.