STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 18:15   #361
MissIndependent007
Przyczajenie

Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!

A ja mam takie pytanie:
Lepiej jest ułożyć sobie najpierw jakiś układ choreograficzny, czy zatańczyć na spontana? Nie mam gdzie poćwiczyć i boję się, że jak po prostu dam się ponieść muzyce będzie nudno :P Ruszam się całkiem nieźle i o niezgrabność ruchów się nie boję
Ile taki striptiz powinien według Was trwać? Myślałam o jednej piosence, ale nie jestem pewna czy zdążę wszystko z siebie ściągnąć Zaś dwie? Nie będzie za długo?
MissIndependent007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-25, 21:26   #362
kamaga1
Raczkowanie

dziewczyny przylączam się tylko pytanko...macie może jakies filmiki na których moznaby podpatrzec co i jak?? z góry dzięki
kamaga1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-29, 20:35   #363
berrberys
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MissIndependent007 Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanie:
Lepiej jest ułożyć sobie najpierw jakiś układ choreograficzny, czy zatańczyć na spontana? Nie mam gdzie poćwiczyć i boję się, że jak po prostu dam się ponieść muzyce będzie nudno :P Ruszam się całkiem nieźle i o niezgrabność ruchów się nie boję
Ile taki striptiz powinien według Was trwać? Myślałam o jednej piosence, ale nie jestem pewna czy zdążę wszystko z siebie ściągnąć Zaś dwie? Nie będzie za długo?
Zdecydowanie na spontanie, tym bardziej, że umiesz się ruszać
Ułożysz sobie jakiś układ coś ci nie wyjdzie i będziesz stała jak kołek
Długość tego striptizu bardziej zależy od twojego TŻa, już po 30 sek. może się na ciebie rzucić . A jeśli będzie siedział cierpliwie to myślę, że jakieś 5-6min ( dwie piosenki). Chociaż zależy ile ciuchów masz na sobie.

Cytat:
Napisane przez kamaga1 Pokaż wiadomość
dziewczyny przylączam się tylko pytanko...macie może jakies filmiki na których moznaby podpatrzec co i jak?? z góry dzięki

tzw. podryw na kasztana, a polega on na tym, żeby rzucić kasztana pod nogi faceta, podejść do niego, a następnie z zawadiackim uśmiechem zapytać "Hej! To Twój kasztan?"

Edytowane przez berrberys
Czas edycji: 2011-11-29 o 20:37
berrberys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-03, 14:49   #364
MiuMiu88
Raczkowanie

Ostatnio zrobiłam striptiz mojemu Tż i on jakoś nie wyglądał na zachwyconego... Nie mam pojęcia co o tym sądzić Miałam nadzieję, że mu się spodoba, zwłaszcza że pytałam się go o to jakiś czas temu i sam pomysł bardzo mu się spodobał. Dopiero kilka dni później wspomniał o tym dosłownie JEDNO zdanie! W sumie to chciał jeszcze, ale nie wiem czy to dlatego bo tak mu wypadało wspomnieć, czy dlatego że mu się podobało. Poczułam się jak ostatnia idiotka. Miałam nadzieję, że Tż będzie się na mnie patrzył z uwielbieniem (albo przynajmniej jakoś...), a tu takie coś. Od tego momentu czuję się po prostu źle!
Czy to możliwe żeby faceta to nie ruszało? Czy może ja jestem jakaś przewrażliwiona...
MiuMiu88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-03, 19:21   #365
berrberys
Raczkowanie

Nie wiem co mam ci poradzić.
Pogadaj z nim, powiedz, żeby szczerze powiedział ci co o tym myśli.

tzw. podryw na kasztana, a polega on na tym, żeby rzucić kasztana pod nogi faceta, podejść do niego, a następnie z zawadiackim uśmiechem zapytać "Hej! To Twój kasztan?"

berrberys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-04, 19:54   #366
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiuMiu88 Pokaż wiadomość
Ostatnio zrobiłam striptiz mojemu Tż i on jakoś nie wyglądał na zachwyconego... Nie mam pojęcia co o tym sądzić Miałam nadzieję, że mu się spodoba, zwłaszcza że pytałam się go o to jakiś czas temu i sam pomysł bardzo mu się spodobał. Dopiero kilka dni później wspomniał o tym dosłownie JEDNO zdanie! W sumie to chciał jeszcze, ale nie wiem czy to dlatego bo tak mu wypadało wspomnieć, czy dlatego że mu się podobało. Poczułam się jak ostatnia idiotka. Miałam nadzieję, że Tż będzie się na mnie patrzył z uwielbieniem (albo przynajmniej jakoś...), a tu takie coś. Od tego momentu czuję się po prostu źle!
Czy to możliwe żeby faceta to nie ruszało? Czy może ja jestem jakaś przewrażliwiona...
zapytaj go wprost

a może naprawdę mu się podobałó? byłaś pewnie zestresowana i może źle odebrałaś jego reakcję, nie panikuj
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 18:59   #367
Aria93
Zakorzenienie

MiuMiu, może zwyczajnie po nim nie było widać, bo to w sobie "skrył"?
Skoro chciałby powtórki to raczej mu się podobało . Ale spytaj, tak jak radzi reszta, nie ma co się domyślać i zastanawiać, najlepiej wyjaśnić sytuację

Planuję zrobić striptiz .
Będzie to mój pierwszy raz. Nie boję się, że TŻ się to nie spodoba - raczej wiem jak na mnie patrzy choćby, gdy normalnie tańczę, więc co dopiero w zmysłowym striptizie , poza tym wiem, że potrafię się ok ruszać . Moje obawy natomiast to pomysłowość . Nie wiem czy będę intrygująca, czy będę mieć dobrą choreografię... No i pozostaje kwestia szafy. Mój TŻ nie lubi pończoch ! Chciałabym mieć na sobie trochę rzeczy do ściągania żeby podkręcać atmosferę, a jednocześnie chcę na wstępie wyglądać pociągająco .
Co radzicie? Jak się ubierałyście na takie występy?
Aria93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 21:37   #368
MiuMiu88
Raczkowanie

Okazuje się, że najzwyczajniej moje kompleksy trochę zniekształciły jego reakcję Jak najbardziej się mu podobało, ale nie chciał uwierzyć, że nigdy wcześniej tego nie robiłam i o to cały kłopot... Mówiłam mu, że jest moim pierwszym mężczyzną więc to trochę namieszało Nie moja wina, że chodziłam kiedyś na taniec brzucha i salsę

Aria93 Twój Tż nie lubi każdego rodzaju pończoch? Ja na sobie miałam kryjące zakolanówki i pas. Według mnie takie zestawienie wygląda bardzo sexy Jak dobrze się ruszasz to może nie układaj wcześniej żadnej choreografii. Dużo prościej jest się poruszać spontanicznie i chyba efekt też jest lepszy (czyt. nie wygląda to sztucznie). Żeby było ciekawiej możesz związać swego mężczyznę albo zamiast tradycyjnego striptizu lap dance
Stary 2011-12-06, 22:15   #369
Aria93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiuMiu88 Pokaż wiadomość
Okazuje się, że najzwyczajniej moje kompleksy trochę zniekształciły jego reakcję Jak najbardziej się mu podobało, ale nie chciał uwierzyć, że nigdy wcześniej tego nie robiłam i o to cały kłopot... Mówiłam mu, że jest moim pierwszym mężczyzną więc to trochę namieszało Nie moja wina, że chodziłam kiedyś na taniec brzucha i salsę

Aria93 Twój Tż nie lubi każdego rodzaju pończoch? Ja na sobie miałam kryjące zakolanówki i pas. Według mnie takie zestawienie wygląda bardzo sexy Jak dobrze się ruszasz to może nie układaj wcześniej żadnej choreografii. Dużo prościej jest się poruszać spontanicznie i chyba efekt też jest lepszy (czyt. nie wygląda to sztucznie). Żeby było ciekawiej możesz związać swego mężczyznę albo zamiast tradycyjnego striptizu lap dance
No widzisz! Po prostu był pod mega wrażeniem, a Ty zupełnie odwrotnie to zinterpretowałaś . Gratulacje w takim razie udanego show .

Myślałam właśnie żeby połączyć tradycyjny striptiz z lap dance .
Może faktycznie nie będę planować dokładnie co i jak wykonać, bo jak się pogubię i jakiś krok zrobię nie tak, to później się zmieszam .
No właśnie nie lubi żadnego rodzaju pończoch . Wg mnie niemalże każde pończochy są seksowne, zwłaszcza w połączeniu z pasem, no po prostu czułabym się fantastycznie w takim połączeniu , ale już kilka razy w jakiejś luźnej konwersacji słyszałam od TŻ, że jemu się to po prostu nie podoba .
Stary 2011-12-14, 18:56   #370
bajkah
Przyczajenie

.

Edytowane przez bajkah
Czas edycji: 2012-05-08 o 21:59
bajkah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-15, 17:16   #371
Aria93
Zakorzenienie

Gratulację, bajkah
Dobrze, że TŻtowi się udało .

Ja wciąż czekam na odpowiedni moment, na razie mamy zupełnie zabiegany czas i jestem taka zmęczona, że ładnie to by nie wyszło
Stary 2011-12-16, 00:28   #372
MiuMiu88
Raczkowanie

Ja znów robię niespodziankę Tż Ostatnio mi wspominał, że chciałby jeszcze, więc... Tym razem myślę nad lap dance, ale nie wiem za bardzo jakby to miało wyglądać.
Któraś z Was już tak tańczyła? Jak tak, to proszę o rady! Akurat w ten weekend mam wolne mieszkanie i chciałabym to wykorzystać, bo nie wiadomo kiedy taka okazja może się znów powtórzyć...
Stary 2011-12-16, 02:11   #373
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aria93 Pokaż wiadomość
MiuMiu, może zwyczajnie po nim nie było widać, bo to w sobie "skrył"?
Skoro chciałby powtórki to raczej mu się podobało . Ale spytaj, tak jak radzi reszta, nie ma co się domyślać i zastanawiać, najlepiej wyjaśnić sytuację

Planuję zrobić striptiz .
Będzie to mój pierwszy raz. Nie boję się, że TŻ się to nie spodoba - raczej wiem jak na mnie patrzy choćby, gdy normalnie tańczę, więc co dopiero w zmysłowym striptizie , poza tym wiem, że potrafię się ok ruszać . Moje obawy natomiast to pomysłowość . Nie wiem czy będę intrygująca, czy będę mieć dobrą choreografię... No i pozostaje kwestia szafy. Mój TŻ nie lubi pończoch ! Chciałabym mieć na sobie trochę rzeczy do ściągania żeby podkręcać atmosferę, a jednocześnie chcę na wstępie wyglądać pociągająco .
Co radzicie? Jak się ubierałyście na takie występy?

Hehe, a ja dla odmiany nie umiem się ładnie ruszać, było nieporadnie, zwykłe zrzucanie ciuszków , a TŻ się podobało
dlatego aż się dziwię, że tak kombinujesz, na pewno będzie super
ja byłam zwyczajnie ubrana, bluzka , jeansy, nic nie kombinowałam, następnym razem zrobię coś oryginalniejszego
a jak Ty chcesz coś super, to jest mnóstwo seksownej bielizny, kup jakieś sexy stringi czy co tam Twój facet lubi i do dzieła
ja nie kombinowałam żadnych pończoch itp, bo chciałabym, żeby mój pierwszy striptiz dla niego był taki zwyczajny i spontaniczny, pewnie bym bardziej się wstydziła gdybym wymyśliła więćej i ciągle myślała jak to będzie, czy to mi pasuje

MiuMiu, wiedziałam , że się podobało. Przecież to normalne, jesteś jego kobietą, nawet jeżeli ruszałabyś się jak słoń w składzie porcelany, to na pewno i tak by to kręciło

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-12-16 o 02:14
Stary 2011-12-16, 21:08   #374
Myosottis
Zadomowienie

Planuję dla mojego TŻa lap dance i znalzałam w necie filmik. Jednak nie mogę sobie przypomnieć tytułu piosenki. Poradzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=E_3_hX0V7E0

edit:
już znalazłam
Beyonce- Naughty girl - pasuje idealnie

Edytowane przez Myosottis
Czas edycji: 2011-12-16 o 21:16
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-16, 21:18   #375
Candy_lips
Zakorzenienie

no, bardzo fajna piosenka
Stary 2011-12-17, 12:45   #376
Aria93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość
Planuję dla mojego TŻa lap dance i znalzałam w necie filmik. Jednak nie mogę sobie przypomnieć tytułu piosenki. Poradzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=E_3_hX0V7E0

edit:
już znalazłam
Beyonce- Naughty girl - pasuje idealnie
Fajne
Stary 2011-12-18, 08:41   #377
Ketamina
Wtajemniczenie

Hej!

Podczytałam Was trochę - można się dołączyć?
Właśnie wpadłam na pomysł fajnej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=pruYLmuEbjg A mnie ogólnie bardzo pasują niektóre utwory z filmu Burlesque

Gratuluję tym, które się odważyły! Ja miałam jakąś próbę, TŻ niby zadowolony, ale...

Cytat:
Napisane przez berrberys Pokaż wiadomość
Zdecydowanie na spontanie, tym bardziej, że umiesz się ruszać
Ułożysz sobie jakiś układ coś ci nie wyjdzie i będziesz stała jak kołek
Długość tego striptizu bardziej zależy od twojego TŻa, już po 30 sek. może się na ciebie rzucić . A jeśli będzie siedział cierpliwie to myślę, że jakieś 5-6min ( dwie piosenki). Chociaż zależy ile ciuchów masz na sobie.
Dokładnie! Mnie akurat nie rozproszyła pomyłka (chociaż później w ogóle nie mogłam się odnaleźć co i jak) tylko zsuwająca się pończocha (samonośne są złeeeee!) także jak coś, to upewnijcie się, że wszystko dobrze się trzyma

Pozdrawiam
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 16:50   #378
Aria93
Zakorzenienie

Kupiłam sobie dzsiaj fantastyczny gorset ! Zupełnie nieplanowanie, po prostu weszłam do sklepu, a tam to cudeńko . Napaliłam się przez to na striptiz .
Czy będę na tyle odważna żeby zrobić to dziś ?
To się okaże! Całkowicie nie ćwiczyłam nic, mam tylko muzyczkę ściągniętą, ale mam taką ochotę pokazać się TŻ w tym gorsecie, a striptiz to przecież idealna okazja...
Trzymajcie kciuki!
Stary 2011-12-19, 22:49   #379
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aria93 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dzsiaj fantastyczny gorset ! Zupełnie nieplanowanie, po prostu weszłam do sklepu, a tam to cudeńko . Napaliłam się przez to na striptiz .
Czy będę na tyle odważna żeby zrobić to dziś ?
To się okaże! Całkowicie nie ćwiczyłam nic, mam tylko muzyczkę ściągniętą, ale mam taką ochotę pokazać się TŻ w tym gorsecie, a striptiz to przecież idealna okazja...
Trzymajcie kciuki!
Będzie dobrze! Absolutnie nie ma się czego wstydzić, a skoro dobrze tańczysz, to pewnie mogłabyś nawet robić to profesjonalnie. Nie ma się czego wstydzić, nawet jak kiepsko się tańczy czy gorzej wygląda. Oni kochają nas takie jakimi jesteśmy., Do dzieła !
Stary 2011-12-19, 23:07   #380
Aria93
Zakorzenienie

UDAŁO SIĘ
Zrobiłam to dzisiaj, wieczorkiem, ale nie późnym, co by żadne z nas nie było zmęczone .
Najgorzej było ukryć przed TŻ moje przygotowania . Powoli przenosiłam rzeczy do łazienki, gdy on buszował w kuchni .
Później powiedziałam mu, że to mój "czas w łazience" (raz na jakiś czas mówię mu, że jestem niedostępna, bo się 'upiększam', wiecie, golenie nóg, maseczki i te sprawy). TŻ niczego nie podejrzewał .
Przygotowałam się na wzór upodobań TŻ . Odpowiednia fryzura, ciuszki... i oczywiście mój nowy gorset .
TŻ był w szoku . Ręce spięłam mu kajdankami, a on dosłownie jadł mnie oczami . Właściwie wyszło mi więcej lap dance ... W każdym razie efekt był suuuuuper, dostałam w nagrodę taki seks, że długo go zapamiętam .
Ogólnie mówiąc, bardzo się cieszę
TŻ powiedział już po wszystkim, że wyglądałam pięknie i że chętnie zobaczyłby to jeszcze raz

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Jeszcze dodam, że przed samym show serce biło mi jak młot, czułam się bardzo podekscytowana. Jednak z chwilą, gdy puściłam muzykę i zaczęłam się ruszać, wszelkie zdenerwowanie się ulotniło .

Ciągle to przeżywam

Edytowane przez Aria93
Czas edycji: 2011-12-19 o 23:09
Stary 2012-01-15, 01:39   #381
fokensik
Raczkowanie

no to graty! też powoli zaczynam nad tym pracować. ale bardziej jestem nastawiona na zbieranie ciekawych pomysłów, niż cały układ. mój chłopak powiedział mi, że sam fakt, że "wdzięczę się" TYLKO dla niego, jest mega robiący. dziwne jest to, że mimo, że wiele lat tańczyłam i nie takie rzeczy wyczyniałam na parkiecie - krępuje mnie to.

i nie podoba mi się ta piosenka Joe Cockera, którą wiele z Was wrzuciło. sztywno bym się czuła tańcząc do niej. mało w niej uczucia, nie jest zmysłowa. dla mnie musi mieć w sobie coś seksownego i zmysłowego. również nie będę wymyślać układu, bo wyjdzie sztucznie. możliwe, że bardziej chodzi mi o tzw lap dance, a nie striptiz stricte. póki co szukam muzyki i inspiracji, zbieram motywiki, które połączę.
tu podoba mi się taniec, ale muzyka nie: http://youtu.be/zNaScyW_hSE )))

a tutaj mała inspiracja dla Was:
http://www.youtube.com/watch?v=nmP5CBiFigo Beyonce - Suga Mama
http://youtu.be/PGc9n6BiWXA i jakże w temacie Beyonce - Dance for You
Stary 2012-02-02, 16:24   #382
syntia89
Przyczajenie

Witam Dziewczyny!

Ten temat jest tak inspirujący, że sama mam zamiar zrobić striptiz swojemu chłopakowi, zwłaszcza ze walentynki są blisko... W mojej sytuacji jest troche opcji, gdyż mój TŻ ma aktualnie remont na mieszkaniu i cos mówi o wynajęciu na jedna noc pokoju i jestem pewna, że mnie zaprosi ale tak poprostu z chęci spędzenia wspólnie wieczoru... I wtedy zrodził mi sie pomysł, że zrobiłabym mu niezły pokaz którego się nie spodziewa... Już kupiłam nowy gorset + stringi+ pończochy, komplet jest śliczny i czuje sie w nim bardzo sexownie. Na youtubie zainspirowalam się kilkoma filmikami tzn mam zamiar tańczyć w koszuli i luźnym krawacie, nie jestem tancerką, ale sądze że ruszam się nienajgorzej więc wybrałam te kroki które potrafię zrobić i do dzieła... Nie wiem jaką jeszcze muzykę wybiorę ale napewno przesłucham podane przez Was propozycje. Mam zamiar zabrać ze sobą laptopa pod pretekstem " mam jeszcze parę e-maili do wysłania koleżance", a tak naparwde bede mieć tam muzykę Zabiorę świeczki i gdy powiem mu że idę wziać prysznic, każę mu je zapalić wzamian za masaż jego pleców. W łazience szybko się przebiorę, umaluję i zastanawiam się nad zmoczeniem włsoów, by wyglądało to bardziej drapieznie... Gotowa wyjdę z władczą twarzą, od razu skieruję się po krzesło i powiem " Siadaj natychmiast", mam zamiar uzyć kajdanek by przypadkiem zbyt szybko się do mnie nie dobrał, właczę muzykę. Przed tańcem wyszepcze mu do ucha ze " Możesz mnie zjeść oczami"... Mam nadzieję, że to wszystko mi wypali, i że wywołam u niego wielkie i drapieżne pożadanie, mam tez obawy co do jego reakcji, czy przypadkiem nie bedzie się śmiał. Gdy juz zatańcze, to sciągnę mu kajdanki i pozwolę mu zdjąć mi ponczochy i reszta zobaczymy jak pójdzie... Jak każda z Was tak i ja się wstydzę, ale mam nadzieję że bania wystraczy i to, że robię to dla mojego mężczyzny którego kocham bezwarunkowo!

Tak poza tym, dziewczyny jesteście fantastyczne, gratuluje tym które tu juz zrobiły i trzymam kciuki za te, które dopiero planują swoj wsytęp !!!
syntia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 19:28   #383
Aria93
Zakorzenienie

Syntia, masz przygotowany każdy krok...
Z jednej strony to dobrze, z drugiej uważaj żebyś się nie zestresowała w razie gdyby coś nie wyszło - po prostu rób dalej, co do Ciebie należy .
I oczywiście powodzenia życzę
Stary 2012-02-02, 20:08   #384
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

A co jak ktoś się nie umie ruszać?
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 21:45   #385
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
A co jak ktoś się nie umie ruszać?
możesz zasłonić chłopakowi oczy

a tak na poważnie, to sama mam z tym problem. jedyne rozwiązanie, to trochę poćwiczyć wcześniej do różnych piosenek, a potem spontanicznie zatańczyć.
Stary 2012-02-02, 22:11   #386
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

No właśnie ja jestem jak kołek, zero talentu tanecznego Kocie ruchy też mi kiepsko wychodzą, także chyba striptiz odpada w moich wypadku...
Stary 2012-02-03, 09:18   #387
syntia89
Przyczajenie

Aria93 - wiem, że planowanie jest łatwe, gorzej z wykonaniem... Mam obawy do tego jak sobie poradzę, ale tak jak poradziłaś mimo jakiejś wpadki do przodu

Dziewczyny przesyłam propozycje tanców krok po kroku, myslę, że zawsze cos mozna z nich wybrać
http://www.youtube.com/watch?v=gANLrq4GWYM

ja mam zamiar wykonać ten
http://www.youtube.com/watch?v=LYb_y...has_verified=1

Myślę, że bioderkami każda z nas ładnie rusza, trzeba tylko trochę poćwiczyć
Tak poza tym wszystkim wiecie w czym tkwi najwiekszy szczegół?
Moim zdaniem w tym by to podniecenie wywołać nie tylko u niego ale przede wszystkim u siebie, wtedy wydaje mi się, że to samo staje się łatwe i bardzo przyjemne może dość powierzchownie to opisałam, ale gdy sama próbowalam tańca w bieliźnie przed lustrem z muzyką, wydało mi się to przyjemne
syntia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 10:27   #388
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez syntia89 Pokaż wiadomość
Aria93 - wiem, że planowanie jest łatwe, gorzej z wykonaniem... Mam obawy do tego jak sobie poradzę, ale tak jak poradziłaś mimo jakiejś wpadki do przodu

Dziewczyny przesyłam propozycje tanców krok po kroku, myslę, że zawsze cos mozna z nich wybrać
http://www.youtube.com/watch?v=gANLrq4GWYM

ja mam zamiar wykonać ten
http://www.youtube.com/watch?v=LYb_y...has_verified=1

Myślę, że bioderkami każda z nas ładnie rusza, trzeba tylko trochę poćwiczyć
Tak poza tym wszystkim wiecie w czym tkwi najwiekszy szczegół?
Moim zdaniem w tym by to podniecenie wywołać nie tylko u niego ale przede wszystkim u siebie, wtedy wydaje mi się, że to samo staje się łatwe i bardzo przyjemne może dość powierzchownie to opisałam, ale gdy sama próbowalam tańca w bieliźnie przed lustrem z muzyką, wydało mi się to przyjemne
Dzięki za filmiki, będę ćwiczyć przed walentynkami, może się czegoś nauczę
Stary 2012-02-03, 14:10   #389
Aria93
Zakorzenienie

Mnie striptiz sprawił ogromną przyjemność
Stary 2012-02-07, 12:06   #390
Acka
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=l4L92...eature=related
dziewczyny jakby któraś nie miała pomysłów to wysyłam linka który może pomóc jest kilka części Powodzenia!
Acka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości