Wasze sny - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-05, 18:25   #361
asiorro
Raczkowanie

Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Mój najgorszy sen pojawił się, kiedy miałam może 8-9 lat. Pojawiał się wielokrotnie, a przerażało mnie to do tego stopnia, że bałam się zasnąć.
Mniej więcej wyglądało to tak, że ja śniłam się sobie już jako troszkę starsza, może szesnastolatka? Wracałam skądś do domu- szłam przez trawnik przed blokiem i zobaczyłam przez okno, że w moim mieszkaniu zapalone jest światło a nie powinno.
Przerażona wbiegam do klatki schodowej, nie mogę znaleźć klucza, jakoś otwieram drzwi domofonowe bez niego:P ( w końcu sen to sen ), wchodzę do domu i czuję juz wtedy autentyczny strach, mimo że jeszcze nie widzę nic niepokojącego.
Wchodzę do kuchni, a tam włączony piekarnik, otwieram a tam moja mama która zamiast głowy ma upieczonego kurczaka! A piekarnik od środka wyglądał jak piec do kremacji zwłok! Krzyczała coś do mnie, ale na uciekłam do łazienki, gdzie zastałam wannę pełną krwi, a w środku pływało jakieś narzędzie, chyba sierp. Spuściłam wodę i zaczęło mi się ukazywać wśród tej krwi ciało mojego starszego brata
Nagle ktoś dzwoni do drzwi, biegnę otworzyć i w wejściu zastaję mojego tatę. Tu jakby akcja się urywa, i po chwili biegniemy razem przez trawnik przed blokiem w stronę przystanku autobusowego...
Za każdym razem ten sen pojawiał się w dokładnie takiej samej formie, to było naprawdę okropne tym bardziej, że wtedy w moim domu nie bylo zbyt szczęśliwie - a może właśnie to był powód tego snu? W każdym razie jestem pewna, że go nigdy nie zapomnę bo wywarł na mnie ogromne wrażenie w dzieciństwie.

asiorro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-05, 18:35   #362
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Kiedy bylam w ciazy snilo mi sie, ze urodzilam kota i ten kot usmiechal sie tylko do mojej siostry... to byl taki kot jak ten z internetu, ktory sie tak mocno smieje... ktoras wizazanka ma go w avatarku... obudzilam sie cala spocona i wystraszona szybko sprawdzalam, czy moj duzy brzuch jest jeszcze na swoim miejscu

Bardzo czesto sni mi sie, ze uprawiam sex (nie koniecznie z TZ) i normalnie przez sen czuje orgazm Zastanawiam sie, czy czuje go naprawde, czy tylko we snie mi sie tak wydaje
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-05, 18:37   #363
witch_18
Zakorzenienie

mi sięwczoraj sniło,że mój (były już ) sor od matmy zabrał na przerwie moją kumpele,której postawił 5, na obiad
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-05, 21:32   #364
nekome
Zakorzenienie

Pisalam o tym w watku umORALniajacym-
snil mi sie wizaz w wersji real. Wielk i budynek /cos w rodzaju szkoly z internatem, bo byli i wspolne sale i pokoiki/ pelen kobiet zajmujacych sie gadaniem, malowaniem, ciuszkami , sportem /stanie na rekach robimy na przyklad!/. Niektore byly w kilku miejscach na raz
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-05, 23:13   #365
witch_18
Zakorzenienie

nekome to chyba był miły sen
zapraszam
Stary 2006-05-05, 23:17   #366
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witch_18
nekome to chyba był miły sen
Winiarku moj kochany.... byl mily...ale skubane nie mialy nickow wypisanych na czolach i nie wiedzialam kto robil stanie na rekach
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-06, 12:14   #367
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nekome
Winiarku moj kochany.... byl mily...ale skubane nie mialy nickow wypisanych na czolach i nie wiedzialam kto robil stanie na rekach

to napewno nie byłam ja
zapraszam
Stary 2006-05-06, 12:46   #368
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Dzismiałam dziwny ale zarazem ładny sen

Byłam gdzieś baaardzo wysoko i widziałam całą "panoramę" Polskie, Europy. Jak na wyćiągnięcie ręki na wprost stał Pałac Kultury i Nauki w W-wie, na prawo Wieża Eifla, a w oddali na wprost pasmo Tatr od Giewontu po Rysy.
I ja tak sie na to przygladałam i oczu nie mogłam nacieszyc, chciałam zdjecie, żeby komus móc to pokazać, wyszłam na cos w rodzaju balkonu bez barierki ale balam sie że spadnę.
Ciekawe gdzie byłam, może w niebie???
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-06, 13:07   #369
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Miewam też "prorocze" sny heh, nie wiem jk to nazwać ale sie sprawdzają.

Kilka lat temu przed wilgilią sniło mi sie, że w pokoju, w którym siedzi moja niepełnosprawna siostra zapaliła sie firanka. Krzyknełam przez sen "tao ratuj Sylwię"
Wtedy nie wiedziałam co oznacza ogień we śnie. Teraz juz wiem - kradzież, złodzieja.
Rano w wigilię zagladamy na balkon a tam pusto, a dzień wcześniej mam wystawiła gar flaków, bigosu, duzy słój śledzi. W nocy ktoś to poprostu ukradł z naszego balkonu.
Ostatnio też często snia mi sie zeby - to też wróży cos niedobrego.
Kilk miesięcy temu jak mi sie sniły zmarla babcia mojego TŻ a naszego dobrego kolegę jacyś dranie pobili na osiedlu, tak że biedak wylądowal w szpitalu.
Z tydzień temu mojemu Tż sniło sie że mu wszystkie plomby wypadły. Okazalo sie na drugi dzień, że moja babcia zasłabła w kościele i pogotowie ja zabrało do szpitala.
Coś w tym jest, naprawdę
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-06, 14:34   #370
olaaa99
Zadomowienie

Yoolia moja babcia tez niedawno zaslabla w kosiele.

a sny miewam smieszne czasem ale niekiedy.. brrr
dzisiejszej nocy snilo mi sie ze kolezanka mowila mi ze nasz kolega Ł. musi pielic w ogorodku i dostaje za to 3zeta za grządke.

albo snilo mi sie ze moj sp. nauczyciel od techniki z podstawowki gral u mnie w pokoju na pile bo krecili tam nowa wersje koziolka matolka.

albo ze wszystkie dziewczyny z klasy zrobily sobie operacje plastyczne-powiekszenie piersi. robili nam to bez wiedzy nikogo, rodzicow itd bodajze na sali gimnastycznej (nie pamietam tego bo przeciez mnie uspili nie? ) a potem tak okropnie zalowalam !!! kurcze takiego zalu nigdy chyba nie czulam ! jak sie obudzilam, ulzylo mi przeogromnie...

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-07, 10:59   #371
Lovisa
Zakorzenienie

19 maja mam wizytę u dentysty, bo zrobiła mi się dziurka w zębie I tak się boję, jak zawsze, ze cały czas myslę o tym. I dziś w nocy przysniła mi się ta wizyta. Tylko.. to ja byłam dentystką
Stary 2006-05-07, 11:27   #372
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

mi się śniło że mama mi wjazd na chate zrobiła (a wyjechali z tatą wczoraj na dwa tygodnie)

Jezu, co za stresy

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-13, 16:44   #373
201804200947
Konto usunięte

Dot.: Nasze najdziwniejsze sny...

Po dzisiejszym snie niestety musze z przykroscia zrezygnowac z ogladania horrorow
Moich ulubionych..
Sen byl durny ale balam sie jak nie wiem co.
Nawet jak sie przebudzilam to wolalam juz nie zasypiac-ani dzis,ani jutro.
A wiec od poczatku,snilo mi sie:
Siedze z jakimis mlodymi kobietami w aptece i polerujemy lady.
Nagle do tejze apteki wpada kilku mezczyzn z karabinami i nie pamietam co dalej...
Po kilku minutach terroryzowania i grozbami zabicia,okaleczenia i torturowania nas jedna z dziewczyn mowi do mnie-"chodz polozymy sie spac" i prowadzi mnie do jakiejs wneki.
Za nami idzie mezczyzna.
Po chwili dziewczyna ta mowi mi,ze idzie po cos tam ale za chwile wroci.
Wtedy mezczyzna ten wyciaga wiertarke i idzie do mnie zeby mnie powiercic
Ja krzycze,uciekam i w koncu wpycham go na sciane tak,ze wwierca sie w te sciane.
Wtedy wszystkie zaczynami ucieczke z apteki.
Wybiegamy na ulice.
W prawo nie biegne bo wiem,ze do miasta daleko(to bylo gdzies na odludziu) wiec biegne w lewo i wtedy megafon zalozony na slupie mowi-"do miasta 3 kilometry"
Zatrzymalam wiec taki maly,czerwony samochodzik w ktorym nie domykaly sie drzwi i kazalam panu uciekac w te pedy.
Kiedy myslalam ze mi sie udalo,pan zamiast skrecic w prawo,skrecil w lewo.
Dojechalismy do jakiejs wsi ale ja jako ze jestem bystrawiedzialam ze to morderca wiec uzylam podstepu zeby wydostac sie z samochdu-powiedzialam ze musze siku
No i wtedy zza krzakow wyskoczyl nastepny morderca-tym razem z piłą...
Na szczescie na jednym z podworek byl zielony maluch a w nim jakis mlody chlopak wiec szybko wsiadlam do tego samochodu i kazalam uciekac.
Morderca z piłą skakal wkolo samochodu i bylam przekonana ze przetnie ta pila samochod ale kierowca malucha zgubil go jezdzac 5 metrow w przod a potem 5 metrow w tyl...
Kurcze jaki durny ten sen,wlasnie to przeczxytalam
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-13, 17:26   #374
Anja15
Raczkowanie

Na waszym tle nie wypadam na aż tak bardzo pokręconą

Ostatnio śniło mi sie, że kuzynka mojego TŻ przyprowadziła nam do ogrodu wielbłąda... Powiedziała, że będzie sobie tu chodził i nie będzie sprawiał problemów

Nienawidzę kiedy śni mi się, że ktoś mnie goni, a ja nie mogę uciekać, nogi mam takie ciężkie i poruszam się jakoś tak w zwolnionym tempie, okropność!

You already have everything you need to be happy, right here and right now
Anja15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-13, 20:19   #375
Daenerys
Wtajemniczenie

Dziś mi się śnił mój wykładowca, (taki młody) że napisał mi smsa, że mnie kocha. Uświadomiłam sobie ten sen, gdy zaczęłam myśleć o jego przedmiocie. Eh porażka poprostu. I jeszcze jakieś podteksty erotyczne, mimo, że facet nieatrakcyjny. W ogóle wykładowcy już mi się pare razy śnili, bo oni tacy młodzi w większości eh w sumie nie wiem czy mam się cieszyć czy nie bo te sny są żenujące przecież.

EDIT: Sto post! Sto post! Niech żyje, żyje nam!!! To był mój senty post!
Jestem Aktywną Wizażanką

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-13, 20:55   #376
Madzia007
Zadomowienie

Ostatnio śnił mi się straszny sen! Nazajutrz ,miałam iść (to w realu) do baru z koleżanką i poznać jej znajomych , więc przed zaśnięciem intensywnie o tym myślałam. W nocy przyśnił mi się taki sen - kiedy weszłam do baru, zorientowałam się że jest ze mną moja siostra! Kiedy już zapoznałam się z towarzystwem, zorientowałam się że siostra gdzieś przepadła. Wtedy przyszedł kolega i powiedział coś w tym stylu: "Słuchajcie ta laska(to o mojej siostrze) właśnie daje komuś d**y, to puszczalska" i wtedy wzrok wszystkich obecnych zatrzymał się na mnie a ja chciałam zapaść się pod ziemię i zrobiło mi się słabo. Dobrze że wtedy się obudziłam
Stary 2006-06-08, 12:47   #377
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Co Wam się dzisiaj śniło.

ejjjj dzis mi sie śniło że jestem facetem mam to i owo :P no i wiecie zaskoczona taka ze musialam wszystko dokladnie wyogladac i podotykac normalnie szok mama mowi ze to moje ukryte pragnienia wychodza w czasie snu :P:P:P ale to nie to ze ja chce byc facetem tylko ze bym tak mojego TŻ poogladala :P:P:P
Stary 2006-06-12, 12:18   #378
Lovisa
Zakorzenienie

W ciągu ostatnich dwóch nocy miałam dosyć barwne sny.
Przedwczoraj śniło mi się, że mój kolega z grupy zmarł na raka mózgu , a drugi kolega zginął w wypadku samochodowym. A potem ni z tego ni z owego, jechałam samochodem i zgarnęłam z autostrady skrzyżowanie gęsi ze sroką Fajne zwierzę, bardzo inteligentne, polecam
Natomiast dziś śniło mi się, że miałam tańczyć w Tańcu z Gwiazdami ale jako tancerka, a nie "gwiazda" Moim partnerem był Piotr Adamski Mielismy próby nawet, ale potem on pojechał na operację plastyczną i tyle go widziałam Ale za to w kolejnym śnie pozwiedzałam sobie korytarze budynku Polsatu
Stary 2006-06-12, 12:43   #379
ruda7816
Zakorzenienie

mi sie niedawno przestal snic koniec swiata...
pol roku mi sie to snilo.
prawie noc w noc.

a teraz sni mi sie ciagle ze gdzies uciekam,przechodze ciasnymi korytarzami,kretymi schodami,dzwigam jakies bagaze.......
i ciagle jacys ludzie mnie przesladuja...
o a dzis tez m isie snilo ze wrocilam do pracy,ale tak sie wscieklam ze im podziekowalam za wspolprace.
i znow gdzies uciekalam.
Stary 2006-06-12, 20:28   #380
Magdalena_P
Raczkowanie

ja często miewam koszmary..mój ostatni był o karłach...siedzialam sobie w domu z kolegą i koleżanką, był środek nocy, nagle usłyszeliśmy ludzkie głosy, wyglądamy a tam z cmentarza( bo mieszkam 100 metrow od cmentarza i codziennie widze go rano jak sie budze) wychodzi mnóóóóóóóóóóstwo małych ludków, najpierw pomyśleliśmy że to dzieci ale w miarę jak się przybliżali zobaczyliśmy że to były karły..tysiące karłow zmierzajacych w storne mojego osiedla...koszmar normalnie koszmar!!!!!!!!brrrrrrr
Stary 2006-06-21, 08:47   #381
freakygirl06
Raczkowanie

Co Wam sie dzisiaj przyśniło ?

NIe było chyba jeszcze takiego wątka o ile dobrze szukałam ;P
A to ciekawe co się komu śniło Ja mam zawsze dziwne sny :/ Np dzisiaj sniły mi sie dzieci w słoikach ??? I to tak mi sie śniło ze te dzieci niby moje , chociaz zadnego nie mam jeszcze ..A sprawdzałam w senniku , nie było co prawda "słoika" ale był "słój" co oznacza : łono , smierć lub narodziny..hmm..co Wy o tym sądzicie co to może znaczyc??
Wierzycie w ogole w swoje sny , ze mogą coś oznaczać , przed czyms nas ostrrzegac??
Czekam na Wasze opinie i sny hehe
freakygirl06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 08:52   #382
bejbe_b
Raczkowanie

Dot.: Co Wam sie dzisiaj przyśniło ?

Ja dziś miałam cudowny sen....
Śnił mi się.... Artur Boruc
Niestety jaka szkoda,że sny się nie spełniają,bo byłabym kobietą naszego boskiego Artura
bejbe_b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 08:54   #383
dusiaczek15
Wtajemniczenie

GG do dusiaczek15

Cytat:
Napisane przez bejbe_b
Niestety jaka szkoda,że sny się nie spełniają,bo byłabym kobietą naszego boskiego Artura
zazdroszcze chociaz sen ale zawsze.....
mi sie w sumie nic dzis nie snilo

dusiaczek15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 11:22   #384
andra
Wtajemniczenie

Coś fajnego:
mój 'nie- chłopak', może jeszcze się coś z tego wykluje , znalazł 100 zł na ulicy na chodniku, i wydaliśmy całość na rozrywki
Było bardzo sympatycznie
andra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 12:24   #385
anamnezis
Rozeznanie

Dzisiaj to nie pamiętam, ale wczoraj przyśniło mi się, że zapomniałam biletu lotniczego i paszportu
Normalnie stres
i pragnę powrócić przed oblicze Tego,
w imię Którego zawsze walczyłem.
anamnezis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 12:36   #386
Zuzannka
Zakorzenienie

Talking Dot.: Co Wam sie dzisiaj przyśniło ?

a mi równiez sie facet przysnił moze nie Artur Boruc (a szkoda)
ale tez nie narzekam bo przysnił mi sie facet z bossskim ciałkiem czyli....
Vin Diesel
o ja sen był suuuuuuuuuuper
Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 12:37   #387
Lovisa
Zakorzenienie

Owszem był, chyba kiepsko szukałas, bo były takie conajmniej dwa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=snami
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=snami
Stary 2006-06-21, 12:44   #388
kate1991
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bejbe_b
jak ja ci zazdroszcze...

a ja myślę i myśle i nie pamietam co mi się dzisiaj śniło
kate1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 12:56   #389
*wisienka*
Rozeznanie

mi się sniło ze sie pogodziłam z mamą i było... normalnie...
ale na to w rzeczywistości się chyba nie zanosi
*wisienka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 13:19   #390
patrycjaaP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez freakygirl06
NIe było chyba jeszcze takiego wątka o ile dobrze szukałam ;P
A to ciekawe co się komu śniło Ja mam zawsze dziwne sny :/ Np dzisiaj sniły mi sie dzieci w słoikach ??? I to tak mi sie śniło ze te dzieci niby moje , chociaz zadnego nie mam jeszcze ..A sprawdzałam w senniku , nie było co prawda "słoika" ale był "słój" co oznacza : łono , smierć lub narodziny..hmm..co Wy o tym sądzicie co to może znaczyc??
Wierzycie w ogole w swoje sny , ze mogą coś oznaczać , przed czyms nas ostrrzegac??
Czekam na Wasze opinie i sny hehe
Przyjaciele. Norma.

powracam!
patrycjaaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości