|
|
#361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moje Avatarki - kontynuacja
Mona, czy ja też mogłabym prosić o avka?
![]() Niech będzie zrobiony z któregoś z tych zdjęć: http://img101.imageshack.us/img101/1921/scooby2mz8.jpg http://img488.imageshack.us/img488/3787/scooby3wi9.jpg Nie mam konkretnych życzeń co do wyglądu avka - chcę tylko, żeby był świąteczny Nie musi być umieszczony mój nick Może być animowany
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . zaraz zabieram się do robienia nowej animacji. (pięknie pięknie!) a tam :P. ale bardzo dziękuję EDIT: a czy ten program jest do ściągnięcia/kupienia? Edytowane przez anCcik Czas edycji: 2006-12-19 o 13:11 |
|
|
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Kochana MONA LISO!!!
bardzo proszę Cię, byś dodała mi coś święcąco-mieniącego się do tego avatarka + jakies ladne kontury: http://perso.wanadoo.fr/picture.of.m...urn%20chic.jpg !!! przepraszam, ze nie daję z zalącznikiem, ale pokazujem i jakies błede, wiec podaję link do avcia z góry baaaardzo Ci dziekuję! |
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki możecie poczarować cos z moim avatarkiem,zależy mi na podpisie moim nickiem i jak macie jeszcze jakieś pomysły to poczarujcie,z góry dziękuje
|
|
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, postaram się wykonać Wasze zamówienia, ale mam coraz mniej czasu w świątecznym i przedsylwestrowym zamieszaniu. Dodatkowo bardzo dużo pracuję na komputerze, ponieważ kończę tworzenie graficznych prezentów świętecznych dla rodziny i przyjaciół oraz ozdabiam masę zdjęć do wywołania. Proszę o cierpliwość
|
#366 |
|
Rozeznanie
|
Mona dzięki jestes wielka
Wesołych Swiat !
|
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo lubię wchodzić na ten wątek i czytać tyle miłych słów
, całusy dla Wszystkich Mam animacje dla Toogry i Shine, zabieram się za następne:
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
Sunprince, Twój piesek na świątecznie
![]() AnCcik, program z pewnością jest do ściągnięcia, ale ja naprawdę nie mam o tym zielonego pojęcia. (teraz Remember The Time...)
|
#369 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
baaardzo dziękuję chciałabym mieć taki talent jak ty jeszcze raz dziękuję! oba są śliczne i teraz nie wiem, którego wybrać
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, Sunprince
Animacje dla VampIrzycy : EDIT: i ostatni Avatarek dla Jastin; nie napisałaś, czego oczekujesz, więc moja propozycja wygląda właśnie tak (The Way You Make Me Feel, słucham płyty od początku).
Mona Lisa Edytowane przez Mona Lisa Czas edycji: 2006-12-20 o 00:46 |
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dopiero teraz trafiłam na ten wątek...i nie wiem czemu tak późno Mam małe pytanie, czy dałoby radę ubrać tego mojego Jezuska? W jake czapke, bez migoczących bajerów, bo ja wtedy oczopląsu dostaje ![]() Z góry dziękuję Niestety nie posiadam większego foto jak w avatarku. Mam nadzieję, że to nie będzie problemem ![]() Pozdrawiam i kładę się lulu pa Jutro o 6 pobudka...Kolorowiastych
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
OK, ostatnie zamówienie; musiałam dosztukować tło u góry, coby czapka się zmieściła
Dobranoc (Dirty Diana)
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Mona Liso - jestem pod wielkim wrazeniem Twojej tworczosci
Jestem otwarta na wszelkie propozycje |
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi sie podoba ![]() Tylko czy oko mogło bybyć niebieskie bardzo mi zalerzy? |
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
To Ja też się zapisuję na listę do wykonania świątecznego avatarka
Bardzo ładnie proszę i z góry dziękuje za czas poświęcony dla Mojego avatarka Mona LisoNie mam jakiś specjalnych życzeń. Wiem, że i tak cokolwiek zrobisz będzie piękne Pozdrawiam.Wklejam stronkę ze zdjęciem: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1124918824 |
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja poproszę, jeśli można o 2 przeróbki, znaczy 2 wersje moich kociaków.
1 - z mrugającymi oczkami jak w oryginale-gifie 2 - jakiś świąteczny, może ze spadającym śnieżkiem, może daj czapy mikołajowe kociakom albo jednemu z nich, sama nie wiem, zdaję się na Ciebie |
|
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!11
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Czarownicagosia, Agabe, dla Was mam coś takiego
![]() Jastin, prosiłam w pierwszym poście tego wątku, by podawać jak najwięcej informacji o swoich avatarkowych preferencjach, w tym także kolorystycznych, by uniknąć takich właśnie sytuacji. Zmiana koloru na tak małym obszarze jakim jest oko i to na kilku klatkach jednocześnie wymagałaby bardzo dużego nakładu pracy, albo tworzenia całej animacji od nowa, dlatego niestety muszę Ci odmówić.
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Z góry wieeeeeelkie dzięki za świątecznego avka
![]() W każdym razie chciałabym taki delikatny padający półprzezroczysty śnieżek - może być tylko z lewej strony (czyli nie na twarzy), albo może też być na całym obrazku, zalezy jak będzie ładnie ![]() Jak stwierdzisz, że jeszcze coś można by uświątecznić ,to też poproszę
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, Ale wcześnej zmieniłaś kolor oka z fioletu(tak jak mam w avatarku teraz) na zieleń więc myślałam ze to nie jest az tak trudne
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
MagaJa, kotki dla Ciebie. Pierwsza animacja jest tylko zmniejszona, w następnej namalowałam czapeczki oraz zmieniłam system mrugania oczami
Jastin, naprawdę mocno napracowałam się nad Twoim Avatarem, precyzyjnie wyklonowałam stary napis, by dodać nowy, a kolor oka zmieniałam na bardzo dużym powiększeniu tylko na na jednym obrazku, następnie skopiowałam go kilka razy i dopiero wtedy rysowałam lśnienie na każdej klatce osobno. Tak to wygląda w praktyce. Dałam odcień kontrastowy zielony, bo niebieski z różowym to już chyba zbyt wiele szczęścia na raz, a poza tym chciałam, by nikt inny w całym Internecie nie miał takiego obrazka. Całusy Dziewczyny, następny Avatar (dla Gothic Daisy) będzie ostatni przed świętami.
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
no trudno, szukałam i nie znalazłam
.to mam jeszcze jedno pytanie . czy śnieżynki robisz sama czy korzystasz z szablonu? bo te rysowane przeze mnie, wcale ich nie przypominają .całusy .
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
AnCcik, część snieżynek rysuję sama, a szczegóły dopracowuję korzystając z dobrodziejstw "kalejdoskopu" (efekty -> odbicia -> kalejdoskop), część szukam w Internecie i dostosowuję do swojego programu graficznego. Poszperaj wyszukiwarką, wpisując "śnieżynka" lub "snowflakes".
Animacja dla Gothic Daisy to mój ostatni Avatarek przed świętami; do zabawy grafiką wrócę najprawdopodobniej dopiero 3 stycznia (po powrocie z Paryża, gdzie wyjeżdzam 28 grudnia Wszystkim życzę
Wesołych Świąt!!!
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, dzięki wielkie
O coś takiego mi chodziło Wesołych Świąt i baw się dobrze w Paryżu!!! (zazdroszczę )
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.ja również życzę Ci Wesołych Świąt i udanego Sylwestra w Paryżu |
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Mona - dziekuje pieknie
Zycze Ci Wesolych Swiat i udanego pobytu w Paryzu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
Mona Liso - dziękuje ślicznie
Życzę Wesołych Świąt i niezapomnianych chwil w Paryżu
|
#389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nie zmieniałam avatarka, zawsze tzn od początku mam ten sam, bo sama poznaję ludzi po avatarkach, ale Twoje propozycje bardzo mi się podobają![]() Raz jeszcze dziękuję i życzę wesołych Świąt i smacznego jajka
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za świąteczne kociaki bardzo dziękuję, lecę zmienić ava, a Tobie Wesołych Świąt życzę i wystrzałowego Sylwestra |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

Nie musi być umieszczony mój nick
Może być animowany 

, całusy dla Wszystkich