![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wygadaj się!!! ;);)
Karollcia witaj na forum
![]() Na górze po lewej stronie masz panel użytkownika, wchodzisz tam, a tam po lewej stronie masz kilka opcji, a w nich edytuj/podpis (czyli to co wyświetla Ci sie pod Twoją wiadomością)/email itd.Klikasz na edytuj avatar i ładujesz zdjęcie z kompa albo ze strony i wsio.
![]() |
#362 |
Rozeznanie
|
JAK PODŁĄCZYĆ UCIĘTY KABEL:
Da się naprawić bez problemu Musisz kupić taśmę izolacyjną (w każdym sklepie przemysłowym ja dostaniesz), następnie nożem przeciąć tą plastikową część tak aby wystawał kabel, kolorami je zaczepić (ja mam czerwony i zielony, czyli czerwony do czerwonego a zielony do zielonego) Podstawowa zasada kable nawet po owinięciu taśma nie może się dotykać w żadnym miejscu ! zrób tak że jak będziesz wyciągała kabel z plastiku, to prawą stronę zrób: jeden kabel dłuższy a drugi krótszy, następnie z lewej strony zrób tak samo czyli np. jeśli czerwony kabel po prawej był dłuższy to po lewej stronie będzie krótszy, w ten sposób unikniesz ich zetknięcia. Owiń dobrze taśma aby w żaden sposób wilgoć się nie dostała, i wszystko będzie dobrze ![]() Ja też to przechodziłam trzy dni temu i wiem jak to zrobić ![]()
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Sweet nie nie byl ze mna tutaj. od poczartku jestem sama, ale pisalam mu ze smutno czasami i wogole...
dzis ide na ostatni spacer z kolega z niemiec ![]() Naszata dziekuuuuuje !! ![]() ![]() powiedzialam mojemu szefowi co narobilam, przyjal to spokojnie (albo przez meila nie pokazal zlosci...haha) jak nie znajde tasmy izolacyjnej (chociaz wydaje mi sie ze znajde gdzies w sklepie, tylko nie wiem jeszcze ktorym) to mam chociaz nadzieje ze kupno nowego nie bedzie bardzo drogie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co zrobić... Z obecnym TŻtem jesteśmy krótko, niedługo wyjeżdza na 2,3 tyg do pracy a pod koniec wrzeesnia na 2 miesiące... Chciałabym żeby został u mnie na noc, żeby się sobą nacieszyć (bynajmniej nie chodzi o seks, dla mnie to za wcześnie) bo na codzien nie zawsze mamy czas, a akurat moj brat wyjechał. On mialby swoj pokoj - o ile byśmy w ogole spali, a nie gadali. Tylko jak to powiedzieć rodzicom? Jak ich przekonać? Oni nabardziej boją się co ludzie pomyślą... Mam 17 lat.
![]() |
#365 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm a był to kabel od przedłużacza czy raczej ten bezpośrednio odchodzący od kosiarki ? bo przedłużacz możesz kupić bez problemu, cena zależy od długości, z tego co wiem to w każdym markecie w dziale ogrodniczym możesz go dostać, taśmę pewnie też, zaraz ci pokażę jak to wygląda http://www.vtronic.com.pl/images/izo%20kolor.jpg kupujesz pojedyncze rolki Taśma jest wielkości dłoni nie licząc palców ![]() Jeśli chodzi o kabel od kosiarki to raczej sprawa jest trudna, będziesz musiała iść do specjalnego sklepu, i ktoś będzie musiał ci to wymienić od podstaw, ja bym się za to sama nie brała Co innego gdyby to była moja kosiarka ![]()
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
no wlansie kabel bezposrednio od kosiarki ;/ poczekam az szef wroci i niech on sie tym zajmuje...ale wymienic sie da taki kabel? i nie bedzie to strasznie drogie? bo zaoferowalam sie ze zaplace ze swojej tyodniowki, bo to moja wina..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
![]()
Get fit or die trying ![]() Edytowane przez Yo-asia Czas edycji: 2008-02-13 o 22:06 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie dziwie się,że mu przykro z jednej strony,ale on powinien nie brać z tobą slubu w takim razie. ![]() Czekałaś, aż gosciu powie podczas ślubu,ze się nie zgadza na"Wasz" slub,bo coś tam, jak w amerykanskim filmie("Uciekająca panna mloda") a ty uciekniesz z przed ołatarza z "nim" zostawiając załamanego "przyszłego" męża????? ![]() ![]() ![]() ![]() Współczuje twojemu męzowi,takiej żonki od 7 boleści. :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Yo-asia im dłużej tego słucham, tym bardziej myślę ze piszesz telenowele wenezuelską i zbierasz na tym forum materiały do sztuki ![]()
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Ze znow mam zatkane lewe ucho i czeka mnie 4 km rajd- lekarz zwykly->laryngolog plukanie ucha i widok tego faceta
![]() ![]() Pomarudzilam i zaraz wychodze.
![]() |
![]() |
#371 |
Rozeznanie
|
A mnie gnębi to że nie dotrzymałam słowa. Obiecałam coś mojego TŻ i nie dotrzymalam obietnicy. Czuję że mój 7 letni związek przez to sie rozpadnie. Jestem tego pewna bo od wczoraj sie do mnie nie odzywa. Pól nocy nie spałam. Jestem kłębkiem nerwów ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Was!!
Get fit or die trying ![]() Edytowane przez Yo-asia Czas edycji: 2008-02-13 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Natasza dziekuje dobra kobieto za wszelkie informacje !
![]() Szef raczej nie naprawia niczego sam, bo wie na te tematy jeszcze mniej niz ja (ja mam przynajmniej Was,zeby sie zapytac;p)jutro wraca to niech sie tym zajmie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I całe szczęście. BTW, Ty nie chcesz dyskutować, ale może zaproś na forum swojego męża. Myślę, że on chętnie podyskutowałby na temat natury kobiet, hm? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Rozeznanie
|
atka83 ja też, carrot mi to z ust wyjęła
![]() ![]()
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Wszystkich!!
Get fit or die trying ![]() Edytowane przez Yo-asia Czas edycji: 2008-02-13 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
No to widzę jakie masz podejście do sprawy „Ja mam problem, wy macie pocieszać”
Obrażanie się nic ci nie da, nie nasza wina że nie wiemy jak ta sytuacja się prezentuje, jeśli chcesz znaleźć współczucie, załóż własny temat, opisz dokładnie sytuacje. Po tym co napisałaś na tym forum w tym temacie nikt nie jest w stanie stwierdzić jaka była twoja rola (ofiary czy osoby odpowiedzialnej za całe zdarzenie) w tym trójkącie Nie miej żalu ze nikt cię nie rozumie, i nie nazywaj ludzi którzy wyrażają swoje opinie (które jak widać są ci bardzo nie na rękę, nie wiem czego od nas oczekiwałaś) "wrogami" nikt cię tu nie wyzywa, nikt też nie piszę tego co się tak naprawdę ciśnie na usta... Nie każdy przyjaciel co ciągle pociesza Nie każdy kto mówi że jest „źle” jest wrogiem
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
Niech mnie ktoś przytuli... Taki mam mętlik w głowie- tysiąc myśli na minutę, analizowanie wszystkiego, ehh... Niby nic się nie dzieje, powinnam się cieszyć, ale coś mnie dręczy. Czy Wy też tak czasem macie? Najchętniej bym sobie popłakała albo pokrzyczała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Rozeznanie
|
lepiej płacz
![]() też tak czasem mam ze głowa wydaje się za mała na to wszystko co w niej siedzi
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak czasem mam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Mnie meczy to ze za rok mam mature a z angielskiego nic nie umiem zostal mi rok zeby przerobic cale cwiczenia i ksiazke wszyscy mi doradzaja idz sprobuj bo pozniej bedziesz zalowac ale nikt nie pomysli ze co ja przyjde na ten angielski usiade nad kartka i nic nie bede potrafila napisac wiec czy to jest sens isc zdawac mature chyba nie
![]()
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie,rok to mnóstwo czasu,żeby chociaż po jednej stronie dziennie przerobić książkę. Po trzecie-spróbuj-jeśli nie uda Ci się w przyszłym roku to spróbujesz w następnym.Lepiej później nie żałować,że nie wykorzystałaś szansy. A po czwarte-matura nie jest aż taka straszna,da się przeżyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#386 |
Rozeznanie
|
Bez sensu jest poddawać się na samym STARCIE poucz się, spróbuj, może dasz radę. Nie będziesz żałowała że nawet nie spróbowałaś.
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#389 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Dasz rade i napewno zdasz,a potem zobaczysz jaka będziesz z siebie dumna że Ci się udało. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.