![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gratisy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
![]()
To ja się pochwalę swoimi gratisami... w zeszłym tygodniu w poniedziałek otzrymałam zamówienia z Loopiku i Beadshopu, a dziś z Koralowa (tutaj bez gratisów, bo pewnie za dużo rzeczy zamówiłam ;-)
A więc na zdjeciu gdzie są Swarovskie to Beadshop, a gdzie 3 pary kulek to Loopik. Mała rzecz a cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszło zamówienie z bizu.pl, za 30 zł: gratiski para złotych bigli oraz szpilka
![]()
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
W Loopiku zrobiłam zamówienie za 33,90zł, a w Koralowo za 64.76 i gratiska nie dostałam, tak więc myślę, że gratisy nie zależą od wielkości zamówienia, ale tego co się zamawia. I na teh zasadzie staraja dobrać prezenty... ale to tylko moje gdybanie ;-) W Beadshopie widać, że bardzo na to patrzą bo dobrali idealnie pod kątem mego zamówienia (zamawiałam dużo Svarovskich i mienerałów, w tym onyksowe łezki a dodali mi właśnie owalnego onyksa którego chciałam zamówić hi hi) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba zrobię zamówienie na Qnszcie i Korallo (nieszczęsny bon za 20 zł)...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Aisah jak ja bym chciała mieć taki zbyt, bo tak to nie mam za cco korali kupować
![]()
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
Przyszła moja paczuszka.
Jako gratis dostałam dwie beczółki http://beadshop.pl/onyks-skrecona-be...mm-p-1202.html , takie hematytowe kuleczki(przekładki)- dwie malutkie i dwie troszkę większe i dwie hematytowe płaskie oponki-przekładki. Najlepsze jest to że pasują do reszty zamówienia ![]() Jestem bardzo, bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Konto usunięte
|
No to znak rozpoznawczy tego sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
zamówienie z astari za 31 zł, gratisy:
bigle, para 2 sztuki zawieszek takich jak te z qnsztu, tylko troche szerszych / ozdobniejszych http://qnszt.pl/catalog/193/3116_zaw...ta_2_5_cm.html i 8 przekładek ![]() zdjęcia ze strony astari
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Czy korallo.pl daje gratiy jakieś?
![]()
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka mojej mamy przychodzi do nas na rowe pojeżdzić [stacjonarny ![]() i mama sie pochwalila jakiej to zdolnej córy nie ma, to koleżanka powiedziała, żebym pokazała coś... przyniosłam pudełko. wzięła 3 wrapowe wisiorki i 3 pary kolczyków, żeby pokazać w swojej pracy, bo może ktoś coś bedzie chciał, posrebrzane kolczyki wiec dałam po 10zł, jedne bardziej pracowite za 12, a wisiorki [moje wrapowe] za 17zł, bo w necie są 2xdrożej wystawione, ale, że pomyślałam, że beda marudzić to już odbiżyłam. przychodzi mi za 2 dni i mówi, że wzięła jakaś kobieta wisiorek, ale DAŁA 10zł bo powiedziała, że widziała gdzieś tam za 15 razem ze sznurkiem [jak my wszysteki lubimy porównania naszej pracy do śmieci z chin...] nie dość, że obniżyłam 50%, nie dość że nie zapytała czy może obiżać to jeszcze bezczelnie mi wyjeźdza z porównaniami i to jeszcze z tekstem "na rozkręt" gdzie biżu zajmuje sie dobry rok!! powiedziałam, że nie zgadzam się i jeżeli ta kobieta widziała za 15 to niech sobie kupi, a ja chce mój wisiorek z powrotem, widziałam jaka była zdziwiona, ale no bez przesady... ech ![]() już sama nie wiem, czy to ze mną nie tak coś?
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie mi się nóż w kieszeni otworzył. Weź jej powiedz że jak nie odda wisiora to niech odda Ci tyle pieniędzy ile chciałaś za niego. W ogóle nie ma sensu wśród nowych klientek obniżać cen wg mnie. Bo później będzie marudzenie jeśli je podniesiesz (obojętne czy kupisz droższe materiały czy np srebro podrożeje). Ja zawsze jeśli mam coś sprzedać to daje ceny zawyżone i przy kolejnym zakupie mogę trochę obniżyć i to się sprawdza. Mam kilka babeczek które razem mnie "napastują" i kiedyś któraś wymysliła że drogie. A ja powiedziałam że jak sobie życzy może być jeszcze droższe. Następnym razem podniosłam ceny o 3 zł na każdej parze kolczyków (może więcej - zdenerwowałam się) i jakoś już nie komentowały, płacą więcej, ja mogę zainwestować w droższe materiały. Ja traktuję to jako hobby, one wymagają ode mnie żebym produkowała jakieś zatrważające ilości "chińszczyzny". NIGDY W ŻYCIU. Szkoda bardzo że tak Cie to babsko potraktowało, ja bym jej skopała dupsko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Konto usunięte
|
Popieram. Zażądaj stanowczo zwrotu wisiora, niech sobie 10zł w tyłek wsadzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Szczyt bezczelności! Niech sama robi i sprzedaje po kosztach za 10zł.
![]()
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
Ja sie dopisuje. Albo niech z laski swojej doplaci, jesli chce rzeczywiscie Twoj wisior, albo niech sie z nim pozegna. I dobrze zrobilas, ze sie postawilas. To Twoja praca i Ty ustalasz ceny. I kropka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
dostałam swój wisiorek dzisiaj...
ciesze się, że go widze ![]() ![]() niech sobie kupi chińszczyzne, i ma takie coś jak 10000000000 inynch osób ![]() jak kto woli ![]() dzięki za poparcie ![]()
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
i prawidłowo, co ona sobie myśli! że jeśli powie Ci, że gdzieś jest taki taniej, to Ty jej spuścisz z ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Szkoda gadać, po prostu trzeba mocno postawić na swoim i już.
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
Tak to jest-gdybyś wyceniła swoją biżuterię na 30-40 zł, babka by kupiła z uśmiechem na ustach, bo wiedziałaby, że to nie chiński badziew. A tak niestety, ustalając tak niskie ceny po prostu sama siebie nie doceniłaś. Ja mimo tego, że nie mam dużego doświadczenia, najniżej wyceniłam cokolwiek na 25 zł i to po starej znajomości.Rzeczy dla koleżanek mojej teściowej i mamy sprzedaję po minimum 30 zł za kolczyki, niektóre kupują za 45 i wracają po jeszcze. Moim zdaniem tak jest, że widząc, że coś kosztuje 10 zł nie potrafimy tego docenić. Takie jest moje skromne zdanie.
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
jak ja się cieszę że nie mam osobostego kontaktu z moimi klientkami, jak tak czytam wasze posty to aż mnie trzepie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie przyszła do mnie przesyłka z beadshopu. gratisy:
lampwoki kwiatowe x 2 http://beadshop.pl/images//lampwork/kwiat_granat.JPG bigle miedziane x 6 http://beadshop.pl/images//polfabryk...igle_miedz.JPG sztyfty miedziane x2 http://beadshop.pl/images//polfabryk...tyft_miedz.JPG sztyfty pozłacane x2 http://beadshop.pl/images//polfabryk...ztyft_zlot.JPG miło, chociaż chyba po waszych relacja z beadshopem spodziwałam sie cudów ![]()
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Eee, ja akurat bardzo potrzebuję medzinych sztyftów
![]()
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
beadshop jak zwykle spisuje się na złoty medal! wczoraj przyszła przesyłka - zamawiałam w ponidziałek, jak dla mnie to szybko
![]() dostałam 3 fajne gratisy, niestety zdjęć nie zrobię, ale dali mi 4 duże kostki niebieskiego korala, 2 małe oponki labradorytu (niefasetowane) i 2 fasetowane krople jadeitu cukierkowego. ![]() ![]() ![]() zrobiłam 4 pary kolców wczoraj i dokończyłam naszyjnik, (komp mi się sypnął ;( ) i poszedł cały drut srebrny - 0,5 m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
W czawrtek przyszło moje zamówienie z loopika. Dostałam takie lampworki jak na zdjęciu. Choć właściwie to ładniejsze, wyraźniejsze
![]() ![]() Edytowane przez zuzka92 Czas edycji: 2007-04-28 o 08:20 Powód: zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.