Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-08, 12:48   #361
Kancia
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)

usg moze wykryć 5 tygodniowa ciaze ale nie zawsze moze byc ja widac. lekarz zwykłym badaniem dowcipnym moze stwierdzic "nabrzmienie" macicy po czym moze wywnioskowac ciaze. Daltego lekarze w bardzo wczesnej ciazy każa robic Beta HCG

u mnie fasolka na USG było widac w końcówce 4 tygodnia od zapłodnienia
Stary 2007-05-08, 12:59   #362
ewka
Raczkowanie

niunieczek ja własnie ide do lakarza dziś na 15:30 , jak wroce to tez napisze Pozdrawim
ewka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-08, 14:26   #363
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewka Pokaż wiadomość
czy lekarz potwierdzi ciaze (gdyby takowa była ) w 3 tygodniu??
Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
usg moze wykryć 5 tygodniowa ciaze ale nie zawsze moze byc ja widac. lekarz zwykłym badaniem dowcipnym moze stwierdzic "nabrzmienie" macicy po czym moze wywnioskowac ciaze. Daltego lekarze w bardzo wczesnej ciazy każa robic Beta HCG

u mnie fasolka na USG było widac w końcówce 4 tygodnia od zapłodnienia
Ja bylam w piątek u ginki. USG dowcipne wykazało mi ciążę 4t4dz. Widac było pęcherzyk z ziarenkiem w środku. Macica też miała jakieś zmiany spowodowane wczesną ciązą.

Ps. Wymiary: GS 12,5 mm / 7.3 mm; 4w4d +/- 7d
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-08, 15:50   #364
patrycja grzybowska
Przyczajenie

wiam was ja tez zaczelam starania o dzidzie juz drugą jednegos ynka mam ale zmarł urodziłam gow w 24 tyg. ciaży i żył 3 dnia potem zmarł mineło juz 5 mieisecy od 3 miesicy probujemy i zobaczymy
nadzieja ciiagle we mnie tkwi
patrycja grzybowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-08, 16:34   #365
Mylka
Raczkowanie

Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)

Hej dziewczyny.
Byłam dziś u lekarza ale niestety tak jak myślałam, dopiero jak @mi się skończy to będzie można dopiero potwierdzić albo na 100%wykluczyć ciążę. Lekarz powiedział, że od lekarstw test raczej nie był fałszywy, bardziej jego zdaniem jest prawdopodobne, że byłam w ciąży ale była jak on stwierdził mała i ją straciłam (dlatego te 2 kreski), no ale nic na 100% dopiero po badaniu i usg się okaże.Mam iść za ok 10dni.Nie wiem jak wytrzymam...

Cytat:
Napisane przez patrycja grzybowska Pokaż wiadomość
wiam was ja tez zaczelam starania o dzidzie juz drugą jednegos ynka mam ale zmarł urodziłam gow w 24 tyg. ciaży i żył 3 dnia potem zmarł mineło juz 5 mieisecy od 3 miesicy probujemy i zobaczymy
Patrycja trzymam kciuki, musi się udać

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-05-08 o 16:47 Powód: post pod postem
Mylka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-08, 18:23   #366
ewka
Raczkowanie

ja wróciłam teraz od lekarza. Przez trzy tygodnie bolał mnie brzuch i piersi, podejzewałam ciąże a co sie okazało - mam ...... zapalenie pecherza dziwne jak nasza psychika dziala na cały organiezm Pozdrawiam
Stary 2007-05-08, 19:58   #367
Myszka_
Raczkowanie

GG do Myszka_

Jolineczka - gratuluję kochana, już na próbować do skutku wyczytałam, te cudne wieści ale z natłoku pracy nie miałam kiedy pogratulować, super, ciesze się bardzo - a jak samopoczucie?

niunieczek, Tobie też baaardzo gratuluję !!

patrycja grzybowska - przykro mi, że musiałaś przejść przez coś takiego, nawet nie umiem sobie wyobrazić, jak to musiało bolec.... ale trzymam mocno kciukasy - i ja i dziewczynki za to by teraz Wam sie udało i aby wszytko było jak najlepiej i do końca!! aha i pamiętaj - zawsze: o każdej porze dnia i nocy możesz na nas liczyć!!

Mylka
, no to kijowo ale głowa do góry będzie dobrze i pamiętaj jakby jednak sie nie powiodło to w następnym cyklu napewno - to już niedługo

Kancia i ewka - witajcie
ewka, jak chcemy coś w sobie znaleźć lub wykryć to choćby nie wiem co i jak dolegliwości były inne my będziemy sobie wmawiać że to napewno to... heh tak już jest, ale najważniejsze to kuruj sie teraz moja droga - a cy wiedziałaś, że zapalenia pęcherza można się nabawić gdy za dużo i za często uprawia sie seksik - może staranka były za owocne - hehe

bussiaki moje kochane

"Decydowanie się na dziecko-to rzecz doniosła.
To decydowanie się na to, by Twoje serce
spacerowało gdzieś poza Twoim ciałem."

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20050806290117.png
Myszka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-08, 20:03   #368
jolineczka
Wtajemniczenie

Dzięki Myszko. Samopoczucie jak to u kobiet w ciązy bardzo różne - raz śmiech potem płacz itd
Nastawienie mam ogólnie dobre i wierzę, ze będzie wszystko dobrze!
Buźka
Stary 2007-05-08, 23:10   #369
majka versace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycja grzybowska Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Mylka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Byłam dziś u lekarza ale niestety tak jak myślałam, dopiero jak @mi się skończy to będzie można dopiero potwierdzić albo na 100%wykluczyć ciążę. Lekarz powiedział, że od lekarstw test raczej nie był fałszywy, bardziej jego zdaniem jest prawdopodobne, że byłam w ciąży ale była jak on stwierdził mała i ją straciłam (dlatego te 2 kreski), no ale nic na 100% dopiero po badaniu i usg się okaże.Mam iść za ok 10dni.Nie wiem jak wytrzymam...

Patrycja trzymam kciuki, musi się udać
Cytat:
Napisane przez ewka Pokaż wiadomość
ja wróciłam teraz od lekarza. Przez trzy tygodnie bolał mnie brzuch i piersi, podejzewałam ciąże a co sie okazało - mam ...... zapalenie pecherza dziwne jak nasza psychika dziala na cały organiezm Pozdrawiam
Przykro mi dziewczyny.... Czekam kiedy się pojawią jakieś weselsze wiadomości.

majka versace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-09, 08:36   #370
niunieczek
Rozeznanie

Ewcia więc już wiesz, to pęcherz. Za duż o seksu

Wczoraj gin zrobił mi USG ale powiedział że jednoznacznie ciąży stwierdzić nie może, macica jest lekko napuchnięta, a cokolwiek będzie widać za tydzień. Dobrze że 16 mam wizytę u swojego gina.

Patrycja witam serdecznie i życzę owocnych staranek.

Mylka teraz na pewno się uda trzymaj sie kochana.

Natalia, moje szczęście 10 luty 2009
---------------------------------------------------
Kocham Cię
www.suwaczek.pl/cache/73f8097926.png
niunieczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-09, 08:56   #371
UnholyOne
Ola-Unhola

Hej,
jutro moja planowana @.
Objawów ani na ciążę ani na @ nie mam w ogóle, więc wszystko możliwe. Chociaż na @ to dostaję dopiero chwilkę przed, także jestem bardziej nastawiona na tą wersję.

U mnie "problem" jest taki, że celujemy na dziewczynkę, więc próbujemy przed owu - co jest bardzo trudne. Stosuję testy owu, które w miarę pokazują mi kiedy nadejdzie, ale z jednej strony nie chcę za wcześnie przestać się przytulać, bo żołnieżyki mogą nie dotrwać, a z drugiej nie chcę za późno, żeby męskie nie wyprzedziły żeńskich...

I weź tu traf

Stwierdziliśmy, że jak przez 6 mies. się nam nie uda, to już nie będziemy starać się o dziewuszkę, tylko przytulanka będą zawsze, bez względu na to kto nam wyjdzie
Stary 2007-05-09, 09:28   #372
ewka
Raczkowanie

no co do tego seksu i czestotlowosci to cos w tym jest moze i dobrze ze nie bede miala jeszcze dzidziusia, bo mamy z TZ plany. Chcemy naszemu dziecku zapewnic najlepsze warunki wiec jeszcze poczekamy z roczek . Pozdrawiam wszystkie Panie i Fasolki niunieczek - będzie dobrze
Stary 2007-05-09, 12:42   #373
NIUNCIO
Rozeznanie

Smile Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)

[QUOTE=UnholyOne;4310787]Hej,

U mnie "problem" jest taki, że celujemy na dziewczynkę, więc próbujemy przed owu - co jest bardzo trudne. Stosuję testy owu, które w miarę pokazują mi kiedy nadejdzie, ale z jednej strony nie chcę za wcześnie przestać się przytulać, bo żołnieżyki mogą nie dotrwać, a z drugiej nie chcę za późno, żeby męskie nie wyprzedziły żeńskich.

Jaka jest cena tych testów są różne opinie na ich temat. Ja mierzę temperaturę aby w ogóle zoorientować się kiedy mam owu bo ostatnio cos sie poprzestawiało. Ale też słyszałam o tym żeby mieć dziewczynkę to trzeba przed owu prawdopodobieństwo 70 %.
Zyczę powodzenia.
NIUNCIO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-09, 12:51   #374
UnholyOne
Ola-Unhola

[quote=NIUNCIO;4312200]
Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Hej,

U mnie "problem" jest taki, że celujemy na dziewczynkę, więc próbujemy przed owu - co jest bardzo trudne. Stosuję testy owu, które w miarę pokazują mi kiedy nadejdzie, ale z jednej strony nie chcę za wcześnie przestać się przytulać, bo żołnieżyki mogą nie dotrwać, a z drugiej nie chcę za późno, żeby męskie nie wyprzedziły żeńskich.

Jaka jest cena tych testów są różne opinie na ich temat. Ja mierzę temperaturę aby w ogóle zoorientować się kiedy mam owu bo ostatnio cos sie poprzestawiało. Ale też słyszałam o tym żeby mieć dziewczynkę to trzeba przed owu prawdopodobieństwo 70 %.
Zyczę powodzenia.
Ja właśnie z powodu dziewczynki zakupiłam te testy

Kupowałam na Allegro za 10 sztuk+gratis ciążowy coś ok.20 zł (login:sklep_starania) i też sprzedają przez swoją stronę www.sklep.starania.pl.
Raz kupiłam w aptece, ale wychodzi drożej 25 zł za 5 szt.

U mnie raczej się sprawdzały, w pierwszym cyklu starań dobrze przpowiedziały owu - miałam dodatkowo wszystkie objawy. W drugim sama nie wiem, testowałam dość długo i na 100% nie pokazały zbliżającej się owu, ale rzeczywiście objawów też za bardzo nie miałam innych.

Na stronie tego sklepu możesz poczytać wiele fajnych rzeczy-maja też forum
Stary 2007-05-09, 13:03   #375
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

[quote=UnholyOne;4312257]
Cytat:
Napisane przez NIUNCIO Pokaż wiadomość

Ja właśnie z powodu dziewczynki zakupiłam te testy

Kupowałam na Allegro za 10 sztuk+gratis ciążowy coś ok.20 zł (login:sklep_starania) i też sprzedają przez swoją stronę www.sklep.starania.pl.
Raz kupiłam w aptece, ale wychodzi drożej 25 zł za 5 szt.

U mnie raczej się sprawdzały, w pierwszym cyklu starań dobrze przpowiedziały owu - miałam dodatkowo wszystkie objawy. W drugim sama nie wiem, testowałam dość długo i na 100% nie pokazały zbliżającej się owu, ale rzeczywiście objawów też za bardzo nie miałam innych.

Na stronie tego sklepu możesz poczytać wiele fajnych rzeczy-maja też forum
dziewczyny nie polecam tych testów ze starań, zakupiłysmy z dziewczynami z próbowac do skutku i żadna z nas nie była zadowolona z nich, nie pokazują owu i są do kitu, zmarnowane pieniądze, lepiej zapłacic więcej i kupic w aptece przynajmniej jest pewność że są dobre.
W pierwszej części "próbować do skutku" była debata na temat testów ze starań i allegro, poczytajcie.
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-09, 13:52   #376
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
dziewczyny nie polecam tych testów ze starań, zakupiłysmy z dziewczynami z próbowac do skutku i żadna z nas nie była zadowolona z nich, nie pokazują owu i są do kitu, zmarnowane pieniądze, lepiej zapłacic więcej i kupic w aptece przynajmniej jest pewność że są dobre.
W pierwszej części "próbować do skutku" była debata na temat testów ze starań i allegro, poczytajcie.
Dokładnie, Madziorka ma rację. Mnie żaden test nie wykazal owlacji a zaszłam w ciążę. Czyli owu musiała być!
Stary 2007-05-09, 14:25   #377
NIUNCIO
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za te informacje dot testów owulacyjnych. Dzisiaj znowu przycisnęłam swojego mężulka z pytaniem kiedy a do tego dołączyła sie nasza córcia co 2 kobiety to nie jedna hi hi hi a on swoje mierz temperaturę 3 miesiące itd no i mierzę dziś 28 dc i tempka 37 rano nie chce strzelać na ślepo ostatnio wiedział teraz i już i jest córcia muszę Mu zaufać
Stary 2007-05-09, 22:38   #378
Mylka
Raczkowanie

Cytat:
Hej,
jutro moja planowana @.
Objawów ani na ciążę ani na @ nie mam w ogóle, więc wszystko możliwe. Chociaż na @ to dostaję dopiero chwilkę przed, także jestem bardziej nastawiona na tą wersję.

U mnie "problem" jest taki, że celujemy na dziewczynkę, więc próbujemy przed owu - co jest bardzo trudne. Stosuję testy owu, które w miarę pokazują mi kiedy nadejdzie, ale z jednej strony nie chcę za wcześnie przestać się przytulać, bo żołnieżyki mogą nie dotrwać, a z drugiej nie chcę za późno, żeby męskie nie wyprzedziły żeńskich...

I weź tu traf

Stwierdziliśmy, że jak przez 6 mies. się nam nie uda, to już nie będziemy starać się o dziewuszkę, tylko przytulanka będą zawsze, bez względu na to kto nam wyjdzie
Hej, życzę tak z całego serduszka aby @ jutro i przez następne conajmniej 9 miesięcy się nie pokazała. Ja choć staram się od niedawna to wiem co to znaczy kiedy @ się pojawia. Trzymam za Ciebioe (i wszystkie starające się) kciuki. Czekam na dobre wieści
Stary 2007-05-10, 18:37   #379
Myszka_
Raczkowanie

GG do Myszka_

Witam,
UnholyOne jak tam sprawy z @ stoją? mam nadzieję, że się wredna nie pojawiła noi że się szybko (wiadomo co mam na myśli) nie pojawi...
a co do płci, no niby są sposoby o jednym wspomniałaś a znasz taką tabelkę ze wg wieku i miesiąca sie patrzy w zależności w jaki zaciążysz takiej płci będzie dzidzia (mam ją to jak coś to Ci mogę podesłać ) - znam osoby, którym się sprawdziło, ale wiesz jak to jest dużo zależy od nas, jak czegoś naprawdę bardzo chcemy to bez względu na wszystko uda sie nam - tak że wierzę, że będziecie mieć córeczką a co za tym idzie parkę cudnych dzieciaczków
, aha i jeszcze jak się chce mieć dziewczynkę to podobno facet powinien L-Karnityne spożywać (czy jakoś tak to było) ehh jest trochę tych "sposobów"

Mylka a co u Ciebie jak samopoczucie i w ogóle?

Pozdrawiam i cały czas mocno trzymam kciuki za Was moje kochane staraczki

Stary 2007-05-10, 20:31   #380
UnholyOne
Ola-Unhola

Talking Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)

Cytat:
Napisane przez Myszka_ Pokaż wiadomość
Witam,
UnholyOne jak tam sprawy z @ stoją? mam nadzieję, że się wredna nie pojawiła noi że się szybko (wiadomo co mam na myśli) nie pojawi...
a co do płci, no niby są sposoby o jednym wspomniałaś a znasz taką tabelkę ze wg wieku i miesiąca sie patrzy w zależności w jaki zaciążysz takiej płci będzie dzidzia (mam ją to jak coś to Ci mogę podesłać ) - znam osoby, którym się sprawdziło, ale wiesz jak to jest dużo zależy od nas, jak czegoś naprawdę bardzo chcemy to bez względu na wszystko uda sie nam - tak że wierzę, że będziecie mieć córeczką a co za tym idzie parkę cudnych dzieciaczków
, aha i jeszcze jak się chce mieć dziewczynkę to podobno facet powinien L-Karnityne spożywać (czy jakoś tak to było) ehh jest trochę tych "sposobów"

Hej
@ jeszcze nie ma i w sumie nie czuję, żeby się zbliżała...
testować jeszcze nie testuję poczekam jeszcze trochę-oczywiście z nadzieją na jej brak..
Masz rację, tych sposobów jest troszkę i już sama mam mętlik w głowie. Ale co ma być to chyba i tak będzie
Trzymam za Was wszystkie kciukasy i pozdrawiam
Myszka, dziękuję za pamięć
Stary 2007-05-10, 20:37   #381
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Hej, życzę tak z całego serduszka aby @ jutro i przez następne conajmniej 9 miesięcy się nie pokazała. Ja choć staram się od niedawna to wiem co to znaczy kiedy @ się pojawia. Trzymam za Ciebioe (i wszystkie starające się) kciuki. Czekam na dobre wieści
Cytat:
Napisane przez Myszka_ Pokaż wiadomość
Witam,

Fajnie, jak tak czasami któraś zapyta co słychać

Fajnie, że jesteście dziewczyny Wszystkie
Stary 2007-05-10, 20:53   #382
Mylka
Raczkowanie

Bardzo się cieszę, że tu kiedyś zajrzałam i już zostałam... U mnie ogólnie szczerze mówiąc nieciekawie. Moja @ wystąpiła w pełnej krasie, nie było to jakieś plamienie, lekarz nie wykluczył na razie na 100% (ale na 99%pewnie tak) wszystko okaże się w przyszłym tygodniu, ja jednak zamierzam zrobić jeszcze przed tą wizytą kolejny test, a to dlatego, że w pracy szykują się zwolnienia i zanim w poniedziałek wrócę do pracy chcę mieć pewność, że nie zostanę na lodzie... Przez to moje samopoczucie nie jest najlepsze. Ale dzięki Wam jest mi zawsze raźniej. Buziaki.
Aha UnholyOne cały czas trezymam kciuki i mocno wierzę, że Ci a raczej Wam się udało!
Stary 2007-05-10, 22:40   #383
Myszka_
Raczkowanie

GG do Myszka_

UnholyOne trzyma kciukasy jeszcze mocniej aby wstręciucha @ nie przylazła a siooo! Masz racę, co ma cyc to będzie - czy dziewuszka hehe, ale najważniejsze aby było zdrowe a cieszyć będziecie się pewnie tak samo bardzo bez względu czy będzie ogonek czy przedziałek - jak my to z moim TŻ mówimy hehe ,,, no to czekamy kochana na dobre wieści, ale narazie cii żeby nie zapeszyć

Mylka, kochana trzymaj się, będzie dobrze!! Pamiętaj my tu zawsze jesteśmy, zawsze możesz na nas liczyć - my to jesteśmy takie kobitki i do tańca i do różańca, jak źle pocieszymy, jak dobrze cieszymy się razem , a narazie bądź dobrej myśli - z dzidzią jak nie teraz to następnym razem napewno, a z praca, pewnie by się teraz przydała choć by po to by było że jest, ale z drugiej strony zawsze możesz znaleźć lepsza - w końcu (podobno) tyle ofert na rynku, że ino przebierać, a jeśli mogę spytać, to czemu sie zwolnienia szykują - pada firma?

Pozdrawiam Was cieplusio i Mylka głowa do góry

Stary 2007-05-11, 10:24   #384
Mylka
Raczkowanie

Z tą pracą to się okaże, nie chcę teraz krakać więc napiszę więcej wtedy jeśli ja stracę, haha. Z tymi ofertami to jedna wielka bajka, mieszkam w małym miasteczku, gdzie pracownicy traktowani są na zasadzie jak nie ty to kto inny.
Ale i tu niedługo się to zmieni, ludzie wyjeżdżają...
Samopoczucie trochę mi się już poprawiło, wiem że musi być dobrze

Czekam na dobre wiadomości od innych dziewczynek, UnholyOne trzymam cały czas kciuki
Stary 2007-05-11, 10:53   #385
NIUNCIO
Rozeznanie

Trzymam kciuki za Was wszystkie
Stary 2007-05-11, 10:55   #386
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Z tą pracą to się okaże, nie chcę teraz krakać więc napiszę więcej wtedy jeśli ja stracę, haha. Z tymi ofertami to jedna wielka bajka, mieszkam w małym miasteczku, gdzie pracownicy traktowani są na zasadzie jak nie ty to kto inny.
Ale i tu niedługo się to zmieni, ludzie wyjeżdżają...
Samopoczucie trochę mi się już poprawiło, wiem że musi być dobrze

Czekam na dobre wiadomości od innych dziewczynek, UnholyOne trzymam cały czas kciuki
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć

Niby się nie nastawiam, ale tak sobie siedzę w pracy i co chwilkę zastanawiam się, czy już mnie brzuch na @ boli, czy może właśnie w tej chwili ją dostałam itp. i do toaletki biegam gatki sprawdzać

Buziaki
Stary 2007-05-11, 12:31   #387
UnholyOne
Ola-Unhola

Dziewczyny, a powiedzcie mi jaki powinien być śluz przed @ a jaki, gdybym była w ciąży? jakoś nigdy nie zwracałam uwagi jaki miałam przed @ i czy w ogóle
Stary 2007-05-11, 12:57   #388
NIUNCIO
Rozeznanie

UnholyOne ja dostałam dzisiaj @ ale sie jeszcze nie staram więc jest ok natomiast przed @ miałam biały na majteczkach np wczoraj powodzenia życzę
Stary 2007-05-11, 13:15   #389
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, a powiedzcie mi jaki powinien być śluz przed @ a jaki, gdybym była w ciąży? jakoś nigdy nie zwracałam uwagi jaki miałam przed @ i czy w ogóle
Oj z tym sluzem t tak różnie. Ja właściwie nie widzę szczególnej różnicy. W ciązy jest biały a przed @ jest białawy, ale bardziej przezroczysty. Ja nigdy sie tym nie sugerowałam.
Dla mnie wyznacznikiem, że to chyba TO były piersi. Bolały mocno, sutki się powiększały i pokazywały się zyłki. Nigdy przed @ mnie nie bolały, więc miałam właściwie pewność.
Stary 2007-05-11, 18:15   #390
UnholyOne
Ola-Unhola

No i porażka, @ przyszła cicho i niespodziewanie :cr y:
Nie nastawiałam się szczególnie, ale powiem szczerze, jest cholernie cholernie przykro, jak okazuje się, że i tym razem nic z tego i ma się ochotę zamknąć z dala od wszystkiego i tyle.

Ale cóż zaczynamy od nowa w następny weekend-będą moje imieninki, więc może uda się zaciążyć, a tak chciałam dobre wiadomości przekazać w ten dzień.

Jakby się tym razem udało termin będzie na Walentynki (wg jednego z kalkulatorów), chociaż wg @ to na 18.02.
Ale nie ma co gdybać, tylko brać się do roboty trzeba

I wiecie co, chyba zacznę mierzyć tempki, badać w miarę możliwości śluz, bo te testy to chyba nie wystarczą.

Jeju, rozweselcie mnie jakoś.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości