![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Ojalika dzieki
![]() Praline jak to jak? ![]() ![]() ![]() ![]() N_o_b_o_d_y dziekuje bardzo ![]() ![]() Pyra1990 dzieki ![]() Czarownicagosia tez bardzo dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Najbardziej przypadł mi do gustu zestaw 1, 5 i 6, tylko w 5 zrezygnowałabym z korali w tym odcieniu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#364 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pokazuj sie czesciej. EDIT: Zakiecik z H&M czarny tez jest rewelacyjny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Szczerze to liczyłam, że zbierze mi się kilka negatywnych opinii. Miłe zaskoczenie ![]() Więc tak: butki są z Daniji. spodnie to nowa kolekcja Bershka, na nogawkach mają jeszcze zameczek. Justa1980 ![]() paulinka_vel_paulinka szczerze mówiąc, to pół roku temu tak nie wyglądałam. Po chorobie przytyłam, ale teraz wszystko wróciło do normy ![]() besciara w Bershce, na pewno dorwiesz ten model ![]() W ogóle, wszystko miło czytać. Może jak wpadnę w rytm, będę robić więcej zdjęć i zamieszczać. kasian86 - 42? na prawdę? Absolutnie nie wygląda. Zestawy bardzo ładne ![]() Edytowane przez Apali Czas edycji: 2007-01-12 o 17:36 Powód: dodanie treści |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
Czekamy na więcej zdjęć. Masz bardzo fajny styl. Spodnie z Bershki ... hmm nie do zdobycia bo do Krakowa ani do Katowic się nie wybieram
![]()
#367 |
perfumove love
|
Apali, świetne zestawy!
Jesteś żywym przykładem na to, że nie trzeba nosić rozmiaru 34 czy 36, by się móc świetnie ubrać ![]() Czekamy na więcej! ![]() edit: mój 666 post ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2007-01-12 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
hej Anies
![]() jesli dobrze doczytalam, to masz torbe z tego zdjecia z allegro ![]() Jak moge ja znalezc, oczywiscie o ile w ogole znow ktos taka wystawi? mam nadzieje, ze jakos mi pomozesz pozdrawiam
#369 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Justa brazowa torebka jest z Reserved ![]() Hathayoga wedlug mnie Apali nosi 34 albo 36 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Rozeznanie
|
Anies superrr te Twoje zestawy!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
kal1nka bardzo fajne zestawienie, podoba mi sie Twój styl
![]()
![]() |
#372 |
Zadomowienie
|
to nie ja, to Anies, ja tu pytam tylko o torbe ze zdjecia
![]()
#373 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#374 |
Wtajemniczenie
|
po pierwsze super wyglądasz
![]() a po 2 tą tuniczkę dawno kupiłaśi za ile? Były inne kolory? ![]()
#375 |
Zakorzenienie
|
Kaisandra dzieki
![]() Tunike kupilam w promocji przeceniona na 79 zl ze 149 zl. Nie bylo innych kolorow w tym kroju. Kupilam na poczatku stycznia lub pod koniec grudnia ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
kasian86
Jesteś niezbitym dowodem na to, że nie trzeba nosić rozmiarfu 36, by świetnie wyglądać! Sama noszę ten rozmiar, co Ty i naprawdę chciałabym wyglądać tak rewelacyjnie.. Ale to chyba właśnie kwestia doskonałego dobrania kolorów, krojów, dodatków. Jestem pod wielkim wrażeniem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najwazniejsze jest dobre samopoczucie, ja sie dobrze czuje sama ze soba (jeszcze jakis czas temu tak nie bylo, ale teraz juz tak), bo stwierdzilam, ze najwazniejsze to czuc sie dobrze ze soba. Oczywiscie - gdybym nosila rozmiar 34 mialabym wiecej mozliwosci doboru ciuszkow - ale mi jest dobrze tak jak jest, bo to co mi sie podoba i jest w moim guscie produkuja jeszcze w rozmiarze 42 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
perfumove love
|
Oczywiście pomylilam nicki? ![]() ![]() ![]() kasian86, podziwiam Twoje zestawy, długi golf (tunika? sukienka?) sssuper. (dobra, za drugim razem takie słodzenie już nie wychodzi tak dobrze jak za pierwszym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
DeeDee13, Agniuszka87, Iwona, NasteCzka, Milky Pyra1990, Manolita, Elfiku, Gosia - Dziewczyny wszystkim Wam pięknie dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wow, dziadek sokoli wzrok, albo szczęściarz...albo jedno i drugie. ![]() Cytat:
![]() Kupiłaś ten wisiorek? Cytat:
![]() Za to Ty mnie zaskakujesz odwagą! Nie miałabym tyle śmiałości, żeby ubrać sukienkę krótką i jeszcze z takim dekoltem (piszę o niebieskiej kreacji). Po prostu źle bym się czuła. Oczywiście stylizacja bardzo mi się podoba, niecodzienna i do twarzy Ci w niebieskim. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty to masz oko, bransoletka prawie zlewa się ze sweterkiem. ![]() Balenciaga jest raczej przypadkiem, bo wszystkie inne czarne torby mam w Chrzanowie. Wzięłam je na święta i nie chciało mi się brać ich z powrotem. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie natomiast przypadł do gustu Twój zestaw. Ostatnio coraz bardziej podoba mi się połączenie rurek z bluzą sportową i np. peep toe. Bardzo ładnie wyglądasz! Pokazuj nam się częściej ![]() Ha widzę właśnie, że jesteś nieźle okablowana ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Ci bardzo ![]() Cytat:
Prezentujesz się świetnie dosłownie we wszystkim. Każdy zestaw mi się podoba. Idealnie dobrane ubrania. Mój faworyt, to szary long z Promodu ![]() ![]() Ze spódniczką czarno białą i getrami ![]() Szare kozaki bomba. Pokazuj się częściej! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, naturalny. Nigdy nie farbowałam włosów. Obawiam się, że szał by mnie ogarnął z odrostami. Poza tym żal mi niszczyć włosy. Jak osiwieję, to zacznę ![]() Cytat:
![]() Mnie się najbardziej podoba z paskiem, ale bardziej wygodna jest z wisiorkiem, więc ostatnio taką wersję wcieliłam w życie. Longi? Zazwyczaj z H&M, niektóre mam też z Zary.
![]() |
#381 |
Wtajemniczenie
|
Qrcze ale super te zestawiki ... Postanowiłam zadebiutować z moim :P Dziś jade tak na 18stke przyjaciółki
![]() ![]()
I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca trochę bardziej milcząca lecz widać można żyć bez powietrza !" Edytowane przez 00aga00 Czas edycji: 2007-01-13 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się tego powoli uczę, ale muszę przyznać, że czuję się coraz lepiej właśnie dlatego, że znajduję coraz więcej fajnych ciuchów na moją figurę. Jeszcze 1,5 roku temu w moim mieście nie było żadnego centrum handlowego, a ubieranie się w sklepach 'bezfirmowych', to horror, bo tam wszystko jest na szczuplutkie dziewczyny. ![]() Pozdrawiam serdecznie, czekam na nowe zestawy i inspiracje dla mnie! ![]() Ja swoich niestety nie zamieszczę, bo nie posiadam w domu odpowiednich warunków do zrobienia dobrego foto. ;/ Mam lustro tylko do 'połowy ud', zaraz za nim jest szafa i nie ma jak zrobić foto, a szkoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Hathayogadzieki w takim razie
![]() ![]() Anies mam 172 cm wzrostu, wiec faktycznie moze dlatego. Poza tym hmm... jestem dosyc proporcjonalna jesli chodzi o figure, wiec to tez duzo ulatwia ![]() ![]() NiEBiE pozdrawiam jeszcze raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Przyjemnej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |||||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ty masz figure!! Slicznie jak zawsze ![]() Jakos mi sie gryzie bluzka z tym sweterkiem.Czekaj do lata. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i swietna fryzurka! Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz cos ode mnie-zestaw z nowym longiem na urodziny do kolezanki.Podoba sie;>?? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Super karo-bardzo fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.