|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Cytat:
a nawet jak mnie ma to nie widzi mego opisu
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale opis jest na gg a na forum podpis
![]() Kurde, przez Ciebie słucham Nelly No....Ju dont min noting et ol for mi
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Nati oczywiscie, ze podoba mi sie Twoj podpis
.MoniaK mam nadzieje, ze egzaminy ida do przodu IIGGAA no to wspolczuje. mam nadzieje, ze z pazurkiem lepiej ja mam za*******nik (wykropkowalo mi ten wyraz ) w pracy i to na maksa. nawet wczoraj bylam w pracy . goracy okres nastal. ja dzisiaj ide do kina, ale jeszcze nie wiem na jaki film. na pewno nie na rysia .
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Właśnie wróciłam z Łodzi i jestem po trzech egzaminach, padam z nóg Mam nadzieję że wszystko dobrze poszło ![]() ps. strasznie mnie denerwują te reklamy pomiędzy postami wrr ;( |
|
|
|
#365 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tez !!!!
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
"Pomysł" na reklamy ściągniety z MakeUpTalk. Oczywiscie musi zostać bo to na serwer
Monia napewno Ci dobrze poszło |
|
|
|
#367 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Camilla,Iiggaa,MoniaK ,dziekuje za powitanie... Moj weekend zapowiadal sie dosc nudno,pomimo,ze mielismy isc na impreze....Okzazalo sie jednak,ze swietnie sie bawilismy ,a do domku wrocilismy o 6.30 ;-)... Wczoraj caly dzien odsypialam....Szkoda,ze trzeba bylo isc dzis do pracki...Chwilowo moge pisac tylko z pracy...Zrezyggnowalam kilka dni temy z dostawcy netu radiowego..to byl jakis koszmar na tydzien nie mialam netu jakies 2-3 dni,czasem wiecej bo ciagle cos naprawial...teraz musze poszukac czegos rozsadnego... Dziewczyny za dwa dni walentynki jakie macie pomysly na cos milego lub prezencik...? Jutro bede w Poznaniu i musze cosik wybrac bo w tej mojej dziurze to.... Pozdrawiam Was milo i milego poniedzialku zycze
|
|
|
|
#368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj się z Natii niezle uśmiałyśmy bo w przyszły weekend będzie nowy"Salon piękności" na tvnstyle, odcinek walentynkowy, szkoda ze 4 dni po terminie ![]() Ktosiaaa może napisz nam coś o sobie? Gdzie mieszkasz itp
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
Hej ! Hej! Mi weekend minął spokojnie bez żadnych rewelacji
. Dzisiaj byłam na zmianie opatrunku, to co pani pielęgniarka nazwała pięknie gojącą się raną, ja nazwałam palcem polanym kwasem brrr...masakrycznie wygląda mój paluch .Dziewczyny ja nie wiem ale chyba mam uczulenie na perfumy , objawia się to tym że zawsze jak się popsikam, a są to raptem dwie mgiełki w okolicach szyji i ucha, potem łuszczy mi się w tym miejscu skóra . I to niezależnie od rodzaju perfumu. Czy to możliwe? Ktosiaaa jeżeli chodzi o Walentynki to ja ze swoim TŻ nie obchodzimy Udanych zakupów .
|
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Iga pewnie skóra Ci się przesusza od alkoholu
Spróbuj psikać z większej odległości, na ubranie(ale nie za blisko bo się plamy zrobią) albo w powietrze i pozniej w tą mgiełkę wejść ![]() Mam nadzieję ze paluszek szybko się zregeneruje |
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Evciu możesz mieć rację
), więc dziwi mnie to że aż tak mi wysusza skórę , no nic zostaje tylko psikanie na ubranie .
|
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
IIGGAA to w sumie dziwne ze tak Ci sie luszczy ta skora.. moze sprobuj nakremowac sobie dobrze skore i potem uzyj perfum.. jak sie dalej tak bedzie luszczyc to pewnie jestes uczulona
a tak btw dziewczyny - ja tez nie obchodze Walentynek ja i TZ staramy sie zeby caly rok byl jak Walentynki albo nawet cos lepszego bo jak widze ten kicz czerwono=serduszkowo=rozy czkowo=stringowy to mi sie ... zle robi :|
|
#373 |
|
Przyczajenie
|
Hejka,
co do walentynek nie obchodze ich jakos specjalnie,ale jakis maly drobiazg chyba kupie ![]() Iiggaa, moze zobacz jak dzialaja na Ciebie wody toaletowe,sa mniej trwale to fakt,ale maja mniej alkoholu...powinno byc ok...no i niech paluszek bez duzych boli zdrowieje ![]() Teraz moze odrobine o sobie, jak chciala Evka ![]() Mieszkam kolo Pily,pracuje-panstwowa posadka,mam meza i fantastyczna corcie ![]() Koncze w tym roku studia(mam nadzieje),bo pisanie pracy kiepsko mi idzie... ,uwielbiam slodycze,jazde konna no i oczywiscie ciuszki,kosmetyki z czego mniej zadowolony jest moj maz![]() Co wiecej,pytajcie.... Pozdrawiam milo
|
|
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Acha i jeszcze ile masz lat i jak Ci na imię (ale jestem ciekawska?)
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Weekend minął mi spokojnie, wczoraj byłam na zakupach lumpeksowych w Orlim Gnieździe . Mimo śnieżycy były ogromne tłumy W każdym razie troche sobie kupiłam: bluzke do pracy, sukienkę (obcisła i sexowna, aż dziw że się w nią zmieściłam
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Camila, znów buszowałaś i napewno super ciuchy udało Ci się upolować
Plis, wklej tutaj bo ja na tamten wątek żadko zaglądam i napewno przegapię a bardzo jestem ciekawa Twoich skarbów (bo zawsze uda Ci się kupić świetne ubrania).Iga, to napewno uczulenie Musisz dobrze nawilżać i natłuszczać skórę, ewentualnie psikinij sobie odrobinę na włosy (świetnie trzymają zapach), wypróbuj nadgarstki ![]() Aha, ja również nie obchodzę walentynek i jakoś nigdy tego nie praktykowłam
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Camilla chyba czeka Cię powiekszenie szafy
, albo jeden pokój przeznaczysz na garderobę (ha ha ha) .Tomek na moje nieszczęście kupił dzisiaj wagę łazienkową bardzo dokładną, obliczajacą tłuszcz, mięśnie, kości i wodę w organiźmie. Jestem załamana tym co zobaczyłam i do tego trzy kilo więcej łaaaa...MoniaK z tym perfumowaniem włosów to dobry pomysł |
|
|
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kamila gratulacje zakupów! Kiedyś muszę tam iść na polowanie ![]() Tak jak Moniś mówi- wrzucaj też tu bo poźniej przegapimy
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe..Iga, Tomek nic nie mwi na te moje ostatnie szaleństwo lumpeksowe, ale pewnie swoje mysli. Moge wkleic ciuszki, ale nie są jeszcze wyprane i niezbyt ciekawie sie prezentują
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Oki to wklejam zdęcia
![]() Pierwsze dwie fotki to ubiegłotygodniowy mały wypad do lumpa: sweterek topshop (wyszedł nieciekawie na zdjęciach) i czarna bluzka rozpinana Next. Z pozostałych wczorajszych ciuchów to : -Sukienka (jest w kolorze wisniowym i sięga do kolan, dośc obcisła) firma pom. (nie znam) - malinowa rozpinana bluzka (do pracy) george - czarna elegancka kopertówka z dekoltem w serek rękawki ma rozciete co tworzy efekt skrzydełek motyla New Look - biała bokserka (jest mi troche luźna ale to nawet lepiej) cherokee - czerwona bluzka na szerokich ramiączkach george - oraz torebka (no name), bardzo fajna i elegancka ![]() Przepraszam ciuchy sa nieco wygniecione
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
c.d zdjęć (są różne ujęcia
)
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
I ostatnie dwa zdjęcia, niezłą sesję zrobiłam
|
|
|
|
#384 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, bardzo fajne rzeczy. Ty to masz oko
Szczególnie podoba mi się ta czarna bluzka kopertowa
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eehhh i tak juz było poprzebierane jak dotarłam do lumpeksu z kumpelą . Też jestem bardzo zadowolona z tej bluzeczki, sukienki taż no i torebka też jest niczego sobie
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
witam Ktosieee. ja tez chcialabym wiedziec ile masz latek i w jakim wieku masz corcie
? achhh my baby .Camilla jak zwykle zaszalalas .IIGGAA .co do spotkania to ja nie moge 1 marca |
|
|
|
#388 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, byłam na Rysiu, strata czasu
|
||
|
|
|
#389 |
|
Zadomowienie
|
Mi 2 marca (piątek) pasuje |
|
|
|
#390 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamila
ta czarna bluzeczka jesy suuuuper i sukienka... w ogole praktycznie wszystko mi sie podoba ja tez bylam na zakupkach lumpexowych w sobote i wczoraj.. w sobote kupilam ladne ciuszki rzeczywiscie mi sie trafilo ale w poniedzialek - masakra tlum jak nie wiem co a towar byl niezbyt fajny (lump na Dabrowskiego/Wawrzyniaka strasznie sie skiepścił :/ )
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

a nawet jak mnie ma to nie widzi mego opisu 

. goracy okres nastal.
Mam nadzieję że wszystko dobrze poszło 

, no nic zostaje tylko psikanie na ubranie