![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
ja również jestem fanką sukni maggie sottero
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny. ja równiez zakochałam się w sukniach Maggie S. Niestety jednak te ceny zwalaja z nóg....mam więc do Was pytanie....orientujecie się może czy w sklepach w Polsce są organizowane jakieś wyprzedaże? Bo np., wiem że teraz we wrocławiu jest wyprzedaż sukni z ekspozycji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Obserwuj allegro i e-bay
![]()
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
poszukaj na różnych forach może ktoś będzie chciał sprzedać suknie jaka ci się podoba a właśnie nie napisałaś jaka to suknia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
dziewczyny poszukuję sukni Maggie Sottero Reese.
Rozmiar 34/36 wzrost174+4 ..... jest kilka ofert w komisach, ale wszystko na niższe osoby jestem już tak zdesperowana, ze zaczęłam brać pod uwagę suknie na 170 cm wzrostu ... i zrezygnowanie z obcasa ![]() czy któraś z was szyła Reese? To dość dziwny, problematyczny fason, najbardziej mnie martwi, gdzie znaleść te ozdoby w postaci pasu perełek, kryształków.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
Mi też się bardzo ale to bardzo podobaja suknie MG. model Reese jest piękny zastanawiałam się nad nim. Jednak mój tym to chyba jest CASSIA. Niestety nigdzie nie mogę jej przymierzyć. Jutro dostanę odpowiedź salonu z Łodzi jaki będzie koszt jej sprowadzenia. Przebitke maja na pewno niesamowitą. na jakiejś stronce znalazłam ją za 295$ . Zobaczymy trzymajcie kciuki zebym nie spadla z krzesła jak usłyszę cenę.
A moze macie namiar na jakąś super krawcową. bo moja kumpela się nacieła. Bardzo kiepsko jej wykonano suknię na wzór MG. Muślin wyglądał jak nie muślin a i zdobienia jakies takie kiczowate wyszły mimo że w oryginale była cudna ta suknia....Także troszkę się boję... Co sądzicie o moim typie kobietkihttp://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=ca ssia&keywordType=any&page =0&pageSize=15&style=A324 1CS proszę o szczerość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widziałam na innej stronie za 890 $. Co do sukien MS musisz się liczyć z tym,że ceny zaczynają się od około 4 tys. (chyba,że trafisz na jakąś z wyprzedaży,ale mówisz,że będziesz sprowadzać więc kolorowo nie będzie). Ja upatrzyłam sobie model Catarina http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1071 jednak pisałam do wszystkich salonów w Pl,które sprzedają MS i też mogłabym jedynie ją sobie sprowadzić... Boję się takiego ryzyka,ale jesli nie znajdę nic innego to pewnie nie będę miała wyboru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Suknie Sottero są cudne
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie PM ![]()
![]() |
#369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No coś Ty a ja cały internet przeszukałam i nigdzie w żadnym komisie jej nie ma. ja mam odpowiedx salonu z Łodzi i mogą sprowadzić mi CASSIA za 3500 a w Radomiu za 4200. Niezła różnica prawda ![]() ![]() ![]() Olla 83 podeslij mi jakies linki komisow w ktorych ja widzialas?? Troche to dziwne ze są bo Właściwie obdzwoniłam wszystkie salony wspolpracujace z MG w PL i nigdzie oprocz Radomia jej nie sprowadzali jeszcze wiec skąd jest ona juz w komisach?/ chyba ze na wzor CASSIA dziewczyny mialy szyte.... jak komus wpadnie cassia w łapki w komisie piszcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Rozeznanie
|
ja szukałam tylko w komisach internetowych i widziałam naprawdę dużo cassi.
nie wiem czy moge podawac tutaj linki? http://www.slubnytarg.pl/ksspis.php?....y=0&submit=Ok http://www.we-dwoje.pl/maggie;sotter...nie,52294.html http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,57247.html http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21 http://www.we-dwoje.pl/wyszukaj;w;og...ch_type_shop=0 Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=olla83;22232665]ja szukałam tylko w komisach internetowych i widziałam naprawdę dużo cassi.
nie wiem czy moge podawac tutaj linki? Dziekuję jesteś aniołkiem ![]() Ale już to co by mi odpowiadało nieaktualne a reszta okazuje sie niestety szystymi na wzor sukniami ![]() ![]() Jestem nadal poszukujaca w takim razie Edytowane przez MARINA Czas edycji: 2010-09-23 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Przyczajenie
|
usunięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-09-27 o 18:33 Powód: handel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie zamówiłam sobie sukienkę MS Caprice
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3321 1 przymiarka w lutym lub w marcu, nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Przyczajenie
|
Ja zadzwoniłam do salonów w Polsce współpracujących z firmą MS z pytaniem czy posiadają wybrany model w salonie. Okazało się, że mają go tylko w Krakowie, więc pojechałam tam na przymiarkę. Ale cena była zbyt wysoka, więc nie zamawiałam tylko zadzwoniłam jeszcze raz do paru salonów i pytałam za jaką kwotę by tą sukienkę dla mnie sprowadzili, różnica w cenach to nawet 1000 zł...
Nie radzę kupować sukni bez przymiarki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() A poza tym TŻ coś średnio się pali do żeniaczki... Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o adresy salonów oferujących suknie Maggie Sottero, to znajdziesz je na oficjalnej stronie http://www.maggiesottero.com/stores.aspx Niestety prawda jest taka, że zanim znajdziesz swoją wymarzoną suknię, to zwiedzisz pół Polski (przynajmniej w moim przypadku tak było). Moja rada jest taka, że zanim pojedziesz do salonu, to zadzwoń i zapytaj czy mają w salonie interesujący Cię model. Dodam tylko, że skoro jesteś ze Śląska, to najbliżej Ci będzie do salonu w Tychach i w Katowicach. Jeszcze jedna moja uwaga... nie we wszystkich salonach ceny są identyczne (co jest dosyć logiczne ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#379 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, ja mialam taki sam problem co wy, jestem z Wawy, nigdzie nie moglam znalezc modelu Caprice. W zeszlym tygodniu znalazlam ja w Radomiu, sukienka jest sliczna, choc nie nalezala do najtanszych. Zamowilam ja w Radomiu i jeszcze dostalam znizke 600 zl za szybka decyzje. Jestem szczesliwa i nie moge sie doczekac mojego slubu w lipcu. Dla porownania zadzwonilam jeszcze do innych salonow ale w Radomiu cena byla najnizsza.
Pozdrawiam i zycze owocnego poszukiwania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję i życzę udanego ślubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Przyczajenie
|
![]()
Owszem są wyprzedaże obecnie w Krakowie prawie w każdym salonie, ale już modele przebrane, a jeśli chodzi o syknie z ekspozycji to Moja Droga wcale nie są tak dużo przecenione. Ja ostatnio mierzyłam sukienkę która mi się bardzo spodobała cena normalna jej to 6.400, zaproponowano mi tez ten sam model z ekspozycji za 4.900, uważam że to i tak za dużo jak na sukienkę na jedną noc.
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo, zaplacilam za nia 3300. Jak na taka sukienke to moze sporo, ale wkoncu to jest najwaznieszy dzien w naszym zyciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wydaje mi się ze taką suknię (Reese) widziałam w salonie TYLKO ONA w Warszawie na ul. Nowolipie. możesz zadzwonić i zapytać. tam też kupowałam sukienkę CAssia Maggie Sottero wiec moze maja i Reese. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak juz wczesniej pisałam cena nowych modeli to Caprice-4100, Reese-4300..przyanjmniej takie ceny podały mi końcem sierpnia Panie w Madonnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Przyczajenie
|
jedno co mi sie nie podoba w komisach belissima we wroclawiu jest to ,ze kupujesz tak drogie sukienki slubne a dajac do komisu (gdzie chcesz chociaz cos odzyskac z tej sukni ) oni biora polowe i polowa dla mnie masakra
![]() z jakiej racji oi chca polowe przeciez za cala sukienke sie juz zaplacilo;/ i to jest jeden minus tego KOMISU . ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- ja mialam moje panie kupiona sukienke maggie sottero-monalisa piekna sukienka bardzo sie podobalam ![]() ![]() ![]() ![]() D:\Zdjecia z dysku C\SESJA ZDJECIOWA SLUBNA DOBRZYCA\DSC03842 01.jpg D:\Zdjecia z dysku C\SESJA ZDJECIOWA SLUBNA DOBRZYCA\DSC03872 01.jpg D:\Zdjecia z dysku C\SESJA ZDJECIOWA SLUBNA DOBRZYCA\DSC03877 01.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
I mnie się podoba model Milana Od jutra zaczynam poszukiwania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.