Suknie Maggie Sottero - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-13, 13:30   #361
sosenka26
Raczkowanie

Dot.: Suknie Maggie Sottero

ja również jestem fanką sukni maggie sottero mój ukochany model to milana wcześniej podobała mi się inna, ale odkąd ją zobaczyłam, już żadna inna nie wchodzi w grę i nie przykuwa mojej uwagi. Nie mierzyłam jej jeszcze, ale od zawsze marzę o sukience "rybce". Jestem ze Śląska, czy któraś z Was wie może, gdzie mogę znaleźć suknie maggie sottero żeby przymierzyć ? będę wdzięczna za każdą pomoc ślub w czerwcu 2011
sosenka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 09:55   #362
Aangelek
Rozeznanie

hej dziewczyny. ja równiez zakochałam się w sukniach Maggie S. Niestety jednak te ceny zwalaja z nóg....mam więc do Was pytanie....orientujecie się może czy w sklepach w Polsce są organizowane jakieś wyprzedaże? Bo np., wiem że teraz we wrocławiu jest wyprzedaż sukni z ekspozycji.
Aangelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-15, 07:45   #363
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Obserwuj allegro i e-bay
Stary 2010-09-15, 08:30   #364
olimpia23
Raczkowanie

poszukaj na różnych forach może ktoś będzie chciał sprzedać suknie jaka ci się podoba a właśnie nie napisałaś jaka to suknia
olimpia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-16, 18:35   #365
olla83
Rozeznanie

dziewczyny poszukuję sukni Maggie Sottero Reese.

Rozmiar 34/36 wzrost174+4 ..... jest kilka ofert w komisach, ale wszystko na niższe osoby
jestem już tak zdesperowana, ze zaczęłam brać pod uwagę suknie na 170 cm wzrostu ... i zrezygnowanie z obcasa Plisss gdyby któras z was brała ślub i chciała się pozbyć Reese, to prosze o kontakt....

czy któraś z was szyła Reese? To dość dziwny, problematyczny fason, najbardziej mnie martwi, gdzie znaleść te ozdoby w postaci pasu perełek, kryształków....
olla83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-19, 21:45   #366
MARINA
Raczkowanie

Mi też się bardzo ale to bardzo podobaja suknie MG. model Reese jest piękny zastanawiałam się nad nim. Jednak mój tym to chyba jest CASSIA. Niestety nigdzie nie mogę jej przymierzyć. Jutro dostanę odpowiedź salonu z Łodzi jaki będzie koszt jej sprowadzenia. Przebitke maja na pewno niesamowitą. na jakiejś stronce znalazłam ją za 295$ . Zobaczymy trzymajcie kciuki zebym nie spadla z krzesła jak usłyszę cenę.
A moze macie namiar na jakąś super krawcową. bo moja kumpela się nacieła. Bardzo kiepsko jej wykonano suknię na wzór MG. Muślin wyglądał jak nie muślin a i zdobienia jakies takie kiczowate wyszły mimo że w oryginale była cudna ta suknia....Także troszkę się boję...
Co sądzicie o moim typie kobietkihttp://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=ca ssia&keywordType=any&page =0&pageSize=15&style=A324 1CS
proszę o szczerość
MARINA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-20, 07:27   #367
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARINA Pokaż wiadomość
Mi też się bardzo ale to bardzo podobaja suknie MG. model Reese jest piękny zastanawiałam się nad nim. Jednak mój tym to chyba jest CASSIA. Niestety nigdzie nie mogę jej przymierzyć. Jutro dostanę odpowiedź salonu z Łodzi jaki będzie koszt jej sprowadzenia. Przebitke maja na pewno niesamowitą. na jakiejś stronce znalazłam ją za 295$ . Zobaczymy trzymajcie kciuki zebym nie spadla z krzesła jak usłyszę cenę.
A moze macie namiar na jakąś super krawcową. bo moja kumpela się nacieła. Bardzo kiepsko jej wykonano suknię na wzór MG. Muślin wyglądał jak nie muślin a i zdobienia jakies takie kiczowate wyszły mimo że w oryginale była cudna ta suknia....Także troszkę się boję...
Co sądzicie o moim typie kobietkihttp://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=ca ssia&keywordType=any&page =0&pageSize=15&style=A324 1CS
proszę o szczerość
Ta za 295$ to pewnie z Chin...
Ja widziałam na innej stronie za 890 $.

Co do sukien MS musisz się liczyć z tym,że ceny zaczynają się od około 4 tys. (chyba,że trafisz na jakąś z wyprzedaży,ale mówisz,że będziesz sprowadzać więc kolorowo nie będzie).

Ja upatrzyłam sobie model Catarina http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1071 jednak pisałam do wszystkich salonów w Pl,które sprzedają MS i też mogłabym jedynie ją sobie sprowadzić...
Boję się takiego ryzyka,ale jesli nie znajdę nic innego to pewnie nie będę miała wyboru
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 09:33   #368
Landini
Raczkowanie

Suknie Sottero są cudne ale i cena również ja wybrałam wkońcu Miss Kelly. Piekna i delikatna Miałam dwie pary butów w razie "w" i z jednych nie skorzystałam. Może którejś z Was się z podobają?? roz. 38 białe

Pozdrawiam wszystkie PM
Landini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-20, 09:39   #369
olla83
Rozeznanie

Cytat:
proszę o szczerość
model cassia też jest piekny, i jeśli interesuje Cie suknia używana, to widziałam mnostwo tego modelu w komisach internetowych.
Stary 2010-09-22, 16:09   #370
MARINA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olla83 Pokaż wiadomość
model cassia też jest piekny, i jeśli interesuje Cie suknia używana, to widziałam mnostwo tego modelu w komisach internetowych.

No coś Ty a ja cały internet przeszukałam i nigdzie w żadnym komisie jej nie ma.
ja mam odpowiedx salonu z Łodzi i mogą sprowadzić mi CASSIA za 3500 a w Radomiu za 4200. Niezła różnica prawda

Olla 83 podeslij mi jakies linki komisow w ktorych ja widzialas?? Troche to dziwne ze są bo Właściwie obdzwoniłam wszystkie salony wspolpracujace z MG w PL i nigdzie oprocz Radomia jej nie sprowadzali jeszcze wiec skąd jest ona juz w komisach?/ chyba ze na wzor CASSIA dziewczyny mialy szyte.... jak komus wpadnie cassia w łapki w komisie piszcie
Stary 2010-09-22, 16:28   #371
olla83
Rozeznanie

ja szukałam tylko w komisach internetowych i widziałam naprawdę dużo cassi.
nie wiem czy moge podawac tutaj linki?

http://www.slubnytarg.pl/ksspis.php?....y=0&submit=Ok

http://www.we-dwoje.pl/maggie;sotter...nie,52294.html

http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,57247.html

http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21

http://www.we-dwoje.pl/wyszukaj;w;og...ch_type_shop=0

Cytat:
No coś Ty a ja cały internet przeszukałam i nigdzie w żadnym komisie jej nie ma.
ja mam odpowiedx salonu z Łodzi i mogą sprowadzić mi CASSIA za 3500 a w Radomiu za 4200. Niezła różnica prawda

Olla 83 podeslij mi jakies linki komisow w ktorych ja widzialas?? Troche to dziwne ze są bo Właściwie obdzwoniłam wszystkie salony wspolpracujace z MG w PL i nigdzie oprocz Radomia jej nie sprowadzali jeszcze wiec skąd jest ona juz w komisach?/ chyba ze na wzor CASSIA dziewczyny mialy szyte.... jak komus wpadnie cassia w łapki w komisie piszcie
Stary 2010-09-23, 14:26   #372
MARINA
Raczkowanie

[QUOTE=olla83;22232665]ja szukałam tylko w komisach internetowych i widziałam naprawdę dużo cassi.
nie wiem czy moge podawac tutaj linki?

Dziekuję jesteś aniołkiem
Ale już to co by mi odpowiadało nieaktualne a reszta okazuje sie niestety szystymi na wzor sukniami nie MG (((
Jestem nadal poszukujaca w takim razie

Edytowane przez MARINA
Czas edycji: 2010-09-23 o 14:32
Stary 2010-09-26, 20:31   #373
agulenkaosw
Przyczajenie

usunięte przez moderatora

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2010-09-27 o 18:33 Powód: handel
agulenkaosw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-01, 13:05   #374
pucia1986
Przyczajenie

Ja właśnie zamówiłam sobie sukienkę MS Caprice
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3321
1 przymiarka w lutym lub w marcu, nie mogę się doczekać
pucia1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-02, 09:05   #375
patiinka
Przyczajenie

Witam ja się zakochałam w modelu Isadora Niestety pani w salonie nie potrafiła mi udzielić odpowiedzi na bardzo ważne pytanie, czyli ile będzie kosztowała...Oczywiście musilibym mi ją sprowadzić co równoznaczne jest z jej kupnem, a co jeżeli nie spodaba mi się ona na mnie? Teraz nie wiem czy ją zamówić czy szukać innej...
Pozdrawiam
patiinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-03, 12:45   #376
pucia1986
Przyczajenie

Ja zadzwoniłam do salonów w Polsce współpracujących z firmą MS z pytaniem czy posiadają wybrany model w salonie. Okazało się, że mają go tylko w Krakowie, więc pojechałam tam na przymiarkę. Ale cena była zbyt wysoka, więc nie zamawiałam tylko zadzwoniłam jeszcze raz do paru salonów i pytałam za jaką kwotę by tą sukienkę dla mnie sprowadzili, różnica w cenach to nawet 1000 zł...
Nie radzę kupować sukni bez przymiarki...
pucia1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-03, 13:51   #377
tristessa_
Raczkowanie

Witam Ja zakochałam się w sukni Mona Lisa Royale, choć, niestety raczej nie jest to suknia idealna do mojej figury:-( głównie ze względu na gorset z odkrytymi ramionami.. a u mnie nie za bardzo jest czym ten gorset wypełnić;-)
A poza tym TŻ coś średnio się pali do żeniaczki...
Pozdrawiam!
tristessa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-09, 21:20   #378
shanaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sosenka26 Pokaż wiadomość
ja również jestem fanką sukni maggie sottero mój ukochany model to milana wcześniej podobała mi się inna, ale odkąd ją zobaczyłam, już żadna inna nie wchodzi w grę i nie przykuwa mojej uwagi. Nie mierzyłam jej jeszcze, ale od zawsze marzę o sukience "rybce". Jestem ze Śląska, czy któraś z Was wie może, gdzie mogę znaleźć suknie maggie sottero żeby przymierzyć ? będę wdzięczna za każdą pomoc ślub w czerwcu 2011

Jeżeli chodzi o adresy salonów oferujących suknie Maggie Sottero, to znajdziesz je na oficjalnej stronie http://www.maggiesottero.com/stores.aspx
Niestety prawda jest taka, że zanim znajdziesz swoją wymarzoną suknię, to zwiedzisz pół Polski (przynajmniej w moim przypadku tak było). Moja rada jest taka, że zanim pojedziesz do salonu, to zadzwoń i zapytaj czy mają w salonie interesujący Cię model.
Dodam tylko, że skoro jesteś ze Śląska, to najbliżej Ci będzie do salonu w Tychach i w Katowicach.
Jeszcze jedna moja uwaga... nie we wszystkich salonach ceny są identyczne (co jest dosyć logiczne ) dlatego radzę Ci sprawdzić także ceny w salonach sąsiadujących z woj. śląskim (ja też jestem ze Śląska, a suknię kupiłam w Krakowie, a to dlatego, że była o 700 zł tańsza niż w Tychach).
Powodzenia

shanaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-11, 08:36   #379
Ula2
Przyczajenie

Czesc dziewczyny, ja mialam taki sam problem co wy, jestem z Wawy, nigdzie nie moglam znalezc modelu Caprice. W zeszlym tygodniu znalazlam ja w Radomiu, sukienka jest sliczna, choc nie nalezala do najtanszych. Zamowilam ja w Radomiu i jeszcze dostalam znizke 600 zl za szybka decyzje. Jestem szczesliwa i nie moge sie doczekac mojego slubu w lipcu. Dla porownania zadzwonilam jeszcze do innych salonow ale w Radomiu cena byla najnizsza.
Pozdrawiam i zycze owocnego poszukiwania.
Ula2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-11, 09:37   #380
tristessa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ula2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, ja mialam taki sam problem co wy, jestem z Wawy, nigdzie nie moglam znalezc modelu Caprice. W zeszlym tygodniu znalazlam ja w Radomiu, sukienka jest sliczna, choc nie nalezala do najtanszych. Zamowilam ja w Radomiu i jeszcze dostalam znizke 600 zl za szybka decyzje. Jestem szczesliwa i nie moge sie doczekac mojego slubu w lipcu. Dla porownania zadzwonilam jeszcze do innych salonow ale w Radomiu cena byla najnizsza.
Pozdrawiam i zycze owocnego poszukiwania.
Patrzyłam na tą Twoją suknię w necie.. jest faktycznie piękna, ma w sobie coś.. urok prostego kroju.. Ile za nią zapłaciłaś? Z tego co wiem suknie Maggie Sottero są bardzo drogie.
Gratuluję i życzę udanego ślubu
tristessa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-11, 13:59   #381
megagusia
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Suknie Maggie Sottero

Owszem są wyprzedaże obecnie w Krakowie prawie w każdym salonie, ale już modele przebrane, a jeśli chodzi o syknie z ekspozycji to Moja Droga wcale nie są tak dużo przecenione. Ja ostatnio mierzyłam sukienkę która mi się bardzo spodobała cena normalna jej to 6.400, zaproponowano mi tez ten sam model z ekspozycji za 4.900, uważam że to i tak za dużo jak na sukienkę na jedną noc.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ta za 295$ to pewnie z Chin...
Ja widziałam na innej stronie za 890 $.

Co do sukien MS musisz się liczyć z tym,że ceny zaczynają się od około 4 tys. (chyba,że trafisz na jakąś z wyprzedaży,ale mówisz,że będziesz sprowadzać więc kolorowo nie będzie).

Ja upatrzyłam sobie model Catarina http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1071 jednak pisałam do wszystkich salonów w Pl,które sprzedają MS i też mogłabym jedynie ją sobie sprowadzić...
Boję się takiego ryzyka,ale jesli nie znajdę nic innego to pewnie nie będę miała wyboru
Jest cudowna, też mam problem ze znalezieniem tej którą widziałam w salonie ale cena mnie powaliła.
megagusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-11, 14:07   #382
olla83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megagusia Pokaż wiadomość
Owszem są wyprzedaże obecnie w Krakowie prawie w każdym salonie, ale już modele przebrane, a jeśli chodzi o syknie z ekspozycji to Moja Droga wcale nie są tak dużo przecenione. Ja ostatnio mierzyłam sukienkę która mi się bardzo spodobała cena normalna jej to 6.400, zaproponowano mi tez ten sam model z ekspozycji za 4.900, uważam że to i tak za dużo jak na sukienkę na jedną noc.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Jest cudowna, też mam problem ze znalezieniem tej którą widziałam w salonie ale cena mnie powaliła.
W krakowskiej Madonnie poinformowano mnie , ze niektóre modele salonowe MS przechodzą na następny rok i np model salonowy Reese i Caprice nie bedą pzrecenione. koszt Reese 4300zł, proponowano mi przecenę na 3700 zł. jak na suknię na jedna noc..... zdecydowanie za duzo!
Stary 2010-10-12, 08:52   #383
sosenka26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shanaz Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o adresy salonów oferujących suknie Maggie Sottero, to znajdziesz je na oficjalnej stronie http://www.maggiesottero.com/stores.aspx
Niestety prawda jest taka, że zanim znajdziesz swoją wymarzoną suknię, to zwiedzisz pół Polski (przynajmniej w moim przypadku tak było). Moja rada jest taka, że zanim pojedziesz do salonu, to zadzwoń i zapytaj czy mają w salonie interesujący Cię model.
Dodam tylko, że skoro jesteś ze Śląska, to najbliżej Ci będzie do salonu w Tychach i w Katowicach.
Jeszcze jedna moja uwaga... nie we wszystkich salonach ceny są identyczne (co jest dosyć logiczne ) dlatego radzę Ci sprawdzić także ceny w salonach sąsiadujących z woj. śląskim (ja też jestem ze Śląska, a suknię kupiłam w Krakowie, a to dlatego, że była o 700 zł tańsza niż w Tychach).
Powodzenia
dziękuję Ci shanaz za wszystkie rady na pewno z nich skorzystam, bo w najbliższym czasie zaczynam poszukiwania mojej Milany w salonach sukien ślubnych jak coś będę wiedziała zdam Wam relację
sosenka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-12, 10:30   #384
Ula2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tristessa_ Pokaż wiadomość
Patrzyłam na tą Twoją suknię w necie.. jest faktycznie piękna, ma w sobie coś.. urok prostego kroju.. Ile za nią zapłaciłaś? Z tego co wiem suknie Maggie Sottero są bardzo drogie.
Gratuluję i życzę udanego ślubu
Dziekuje bardzo, zaplacilam za nia 3300. Jak na taka sukienke to moze sporo, ale wkoncu to jest najwaznieszy dzien w naszym zyciu.
Ula2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-12, 16:48   #385
Denise
Raczkowanie

Cytat:
W krakowskiej Madonnie poinformowano mnie , ze niektóre modele salonowe MS przechodzą na następny rok i np model salonowy Reese i Caprice nie bedą pzrecenione. koszt Reese 4300zł, proponowano mi przecenę na 3700 zł. jak na suknię na jedna noc..... zdecydowanie za duzo!
W sprawie sukni Caprice lub Reese proponuje skontaktować się z użytkowniczką merriel , ona chyba ostatecznie zdecydowała się na Caprice podaje link do jej zdjęć w obu sukniach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post14152099 post #190 i #198 , obydwa modele zjawiskowe
Denise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 06:26   #386
olla83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Denise Pokaż wiadomość
W sprawie sukni Caprice lub Reese proponuje skontaktować się z użytkowniczką merriel , ona chyba ostatecznie zdecydowała się na Caprice podaje link do jej zdjęć w obu sukniach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post14152099 post #190 i #198 , obydwa modele zjawiskowe
wiem, widziałam foty z tamtego watku marriel wyglądała zjawiskowo i w Caprice i w Reese, ale ja ostatecznie zdecydowałam się na Reese i szukam dalej: Reese na 34/36, wzrost 174+5 cm obcas.
Stary 2010-10-13, 07:36   #387
Kinga_Cassia
Przyczajenie

Cytat:
wiem, widziałam foty z tamtego watku marriel wyglądała zjawiskowo i w Caprice i w Reese, ale ja ostatecznie zdecydowałam się na Reese i szukam dalej: Reese na 34/36, wzrost 174+5 cm obcas.

wydaje mi się ze taką suknię (Reese) widziałam w salonie TYLKO ONA w Warszawie na ul. Nowolipie. możesz zadzwonić i zapytać. tam też kupowałam sukienkę CAssia Maggie Sottero wiec moze maja i Reese.
Kinga_Cassia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 08:48   #388
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Denise Pokaż wiadomość
W sprawie sukni Caprice lub Reese proponuje skontaktować się z użytkowniczką merriel , ona chyba ostatecznie zdecydowała się na Caprice :rolleyes: podaje link do jej zdjęć w obu sukniach https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post14152099 post #190 i #198 , obydwa modele zjawiskowe :love:
Też miałam problem w wyborze sukni własnie pomiedzy modelem Reese i Caprice..obdzwoniłam niemalze wszystkie salony w Polsce w poszukiwaniu Caprice w celu jej przymierzenia..jedynie salon Madonny na Pasazu Bielaka w Krk miał ten model na salonie..umówiłam się i przymierzyłam..i akurat udało mi się, ze mieli też model Reese, który też przymierzyłam..zdecydowan ie wybrałam Reese..wpłaciłam zaliczkę i teraz tylko czekam na ten wspaniały dzień..na końcowe dopasowanie i efekty:love: zakochałam się w niej..jest taka jak sobie wymarzyłam:-)
jak juz wczesniej pisałam cena nowych modeli to Caprice-4100, Reese-4300..przyanjmniej takie ceny podały mi końcem sierpnia Panie w Madonnie..
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 14:14   #389
agulenkaosw
Przyczajenie

jedno co mi sie nie podoba w komisach belissima we wroclawiu jest to ,ze kupujesz tak drogie sukienki slubne a dajac do komisu (gdzie chcesz chociaz cos odzyskac z tej sukni ) oni biora polowe i polowa dla mnie masakra ...
z jakiej racji oi chca polowe przeciez za cala sukienke sie juz zaplacilo;/
i to jest jeden minus tego KOMISU .

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

ja mialam moje panie kupiona sukienke maggie sottero-monalisa piekna sukienka bardzo sie podobalam ta suknia z trenem jest poprosu przepiekna

D:\Zdjecia z dysku C\SESJA ZDJECIOWA SLUBNA DOBRZYCA\DSC03842 01.jpg

D:\Zdjecia z dysku C\SESJA ZDJECIOWA SLUBNA DOBRZYCA\DSC03872 01.jpg

D:\Zdjecia z dysku C\SESJA ZDJECIOWA SLUBNA DOBRZYCA\DSC03877 01.jpg
agulenkaosw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-01, 15:26   #390
lorenza84
Przyczajenie

I mnie się podoba model Milana Od jutra zaczynam poszukiwania
lorenza84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości