|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrołęka wita
oo to widze, ze troche sie rusza w tej Ostrołęce
i bardzo dobrze, moze choc wiecej firm z ubraniamy bedzie![]() wiesz niby tam sa znajomi, rodzina ale tu mam TZ cos za coś hehe
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak Tż i wszystko jasne
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym życie tu wydaje mi sie takie spokojniejsze, beztroskie
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehe! założyłam sobie naszą klase i teraz jestem trendy
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz ja ci powiem tak, jakbym nie była tu z TZ to bym pewnie wcale tu nie przyjechała . samej za chiny by mnie tu nikt nie wysłał hehe. dlatego jak jechac to tylko z facetem
![]() ja tez mam konto na naszej klasie hehe
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście nie wróże sukcesu, ale może mi się przyfarci ![]() EDIT: No i wiedziałam.. nie udało się ^^ EDIT: UDAŁO SIĘ Ja uważam, że jak gdzieś jechać to po portsu z kimś z kim ma się dobry kontakt, może to być nawet grupka przyjaciół
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-10-12 o 12:46 |
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
raz mogłam zabłysnąć, a Ty mi mówisz, że nie ładnie haha co do NK też mam konto - ba i nawet Ciebie, Ewelinko nie muszę szukać
|
|
|
|
|
#368 |
|
Konto usunięte
|
widzę, że trochę Ostrołęczanek przybyło
![]() A co do galerii handlowej jakoś wątpie, że się wyrobią do grudnia. |
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
saslycku to super detektyw z ciebie?? a jak mnie znalazłas??
|
|
|
|
|
#370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ona już w sumie stoi... wystarczy ją wykończyć ale też mi się wydaje, że w grudniu nie otworzą jej... moze dopiero w styczneń-luty-marzec.Cytat:
![]() Tak oczywiście się wygłupiam... wiedziałam jak wyglądasz, mniej więcej ile masz lat, domyślić mi pozostało się tylko czy wpisałaś się Madzia czy Magda czy Magdalena
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Saslyk nie da sie ukryć, teraz mam plecy na całym mieście
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Kozak cool ^^Co tam słychać u Was?
|
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
ja bylam wczoraj Wawce na małych zakupkach
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Średnio się udały, nie miałam za wiele czasu na szukanie
Byłam w Złotych Tarasach około 2 godziny. Kupiłam tylko czarną torbę i różowy T-shirt, a resztę dokupiłam dziś w Ostrołęce... ![]() a co tam u Was? ;> |
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boshh, jaka tu cisza...
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
narazie nie mam zdjecia ale jak bede miala to wkleje, taka czaaaaaaaaarna duża cała w cekinach :P
|
|
|
|
|
#378 |
|
Rozeznanie
|
UUuuuuu....cisza na watku...dawno mnie tu nie bylo
![]() co tam u Was? Mam pytanie : w Ostrołece jest sklep New Yorker? Chyba nie, co....A może nie wiem że jest, a tak naprawde to gdzies jest, wiecie ?
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Owszem jest New York City Pizza Nie no nie dorobiliśmy się jeszcze takiego sklepu tutaj może jak otworzą to nowe "centrum handlowe" to się dorobimy.... najbliżej to chyba w Wawie jest New Yorker
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Dobrze by było, jakby w koncu jakies normalne sklepu otworzyli w tej ostrołęce. ale zobaczymy. Mój TZ sie smieje, ze do tego centrum handlowego przeniosa po prostu tych z rynku i bedzie drugi kupiec hehe
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zdziwiłabym się ale mogliby nam wybudować jakąś Arkadie z tymi wszytskimi sklepami W końcu się pojawiłaś Magdaleno
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa u mnie wszytsko dobrze
![]() przez kilka dni nie miałam netu ale juz jest. choc nie wiem na jak długo. u nas dzis taka sliczna pogoda, ze rano sobie w ogródku siedziałam ale zaraz trzeba isc obiad robic, bo za godzinke bedzie juz TZ, bo z pracy wraca. Coraz inetnsywniej mylsimy tez o urlopie. chcemy jechac na 2 tygodnie (na siweta do domku) ale to taki gorący termin , ze nie wiem czy nam sie uda, bo pewnie pierwszenstwo będa mieli ci, co pracuja tu latami. a jak juz przyjedziemy to wtedy musimy zalatwic to wszystko co nam do slubu brakuje (czyli suknia slubna, garnitur, obraczki itp) bo niby mielismy na poczatku maja wracac ,a le juz sama nie wiem czy sobie tego troche nie przesuniemy ![]() euro idzie w góre wiec jest super, my juz uzbieralismy cala kwote na nasz samochód ( o dziwo w tak krótkim czasie) wiec tym bardziej sie ciesze |
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przesuniecie tzn. w którą strone ? wrócicie troche szybciej czy troche później ?
|
|
|
#384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli wogóle otworzą te "centrum"....hm, ciekawe kiedy to bedzie....za pol roku, za rok... ![]() NYCP dobre pizze tam sa |
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Ojjj nie wiem kiedy nie chce nawet myśleć ile będzie trzeba czekać ale napewno to będzie jakaś chała...
|
|
|
#386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tego centrum handlowego.. tata coś mi mowil ze nie bedzie tam zadnego sklepu prywatnego bo wszystkie miejsca wykupily tzw "sieciowki" czyli wlasnie typu ner yorker, h&m itp
|
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobra wiadomość, ale na h&m , new yorker itp. podobne "lepsze" sklepy bym się nie nastawiała ale może McDonald będzie hehehe albo lepiej KFC ![]() W da grasso są dobre pizze, ale jednak wole NYCP i prosze mi tu nie phiczyć
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze o miesiąc , mzoe wiecej. zalezy jak wiele uda nam załatwić będąc w Holndii (chodzi o slub) im wiecej, tym póxniej wrócimy
|
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NY lepsze ![]() To fajnie że będą takie sklepy, chociaż to już mi powiewa co tam bedzie bo za niecały rok emigruje do wiekszego miasta na 5 lat picia i balowania (na studia) (jak mnie gdzieś przyjmą oczywiście )
|
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boshhh dziś do pracy ![]() Edit: a jednak nie idę do pracy, nie czuje się dziś na prace Ponuro dziś jakoś...
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-10-25 o 10:29 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

i bardzo dobrze, moze choc wiecej firm z ubraniamy bedzie

i wszystko jasne

cool ^^
Byłam w Złotych Tarasach około 2 godziny. Kupiłam tylko czarną torbę i różowy T-shirt, a resztę dokupiłam dziś w Ostrołęce...
Chyba nie, co....A może nie wiem że jest, a tak naprawde to gdzies jest, wiecie ? 

i prosze mi tu nie phiczyć
(jak mnie gdzieś przyjmą oczywiście