|
|
#361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
to one takie slabe? xD
|
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
oj zdaj zdaj relacje jak sie sprawuje ten szampon ;-)
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli mowa o kolczykach i uczuleniu... ja mam takie kwiatuszki z cyrkoniami pozłacane jak się nie myle to komplet się nazywał Centanbury czy jakos tak... i muszę powiedziec że często musze je zdejmowac i przemywac uszka bo mnie szczypią i ropieją trochę od nich... ale i tak je nosze bo sa sliczne
|
|
#368 |
|
Rozeznanie
|
kochane mam do was ogormne pytanko odnosnie tych perfumek
![]() Czy sa one nadal w avonie jesli tak to za ile i jakie zapachy??![]() bardzo mnie to interesuje bo miałam przyjemnosc wachać jedne i mi sie bardzo spodobały miała któraś?Długo sie trzyma??![]() przepraszam ale nie mogłam znalesc jak wyglada ta buteleczka ale wygladała podobnie do tej i tez brzoskiwiniowe wachałam![]() mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi ?http://www.allegro.pl/item270306336_...migd_avon.html
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... sawa pewnie chodzi Ci o mgiełki zapachowe z naturalsów?
http://www.allegro.pl/item270260282_...czeresnia.html
|
|
#370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dlaczego nie kupisz LBD, skoro mamie sie podoba? Gdyby porownac LBD do trylogii, to chyba Tomorrow bedzie jemu blizsza, anizeli Today. Poza tym pamietaj, ze zestaw Today jest w brakach (ale to chyba bylo w k14)
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcie przedstawia tonik nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi perfumy w takich buteleczkach??podobne buteleczki -trochę cieńsze w obwodzie mają mgiełki Naturals |
|
|
|
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
hmmm czyli np.jak zamowilam w katalogu 14 jakis produkt i jest jego brak i oni mi pisze ze brak i ze dosla w jednym z kolejnych zamowien to czy moge do nich po tym tekscie napsiac maila,ze w takim razie nie chce juz tego produktu?bo czasem tak mam,ze zamowi cos klientka i oni mi to przysylaja pozniej,a ona juz wtedy nie chce i wtedy mam ten produkt dla siebie a np nie jest mi potrzebny
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
patusia sawie chodzi chyba właśnie o mgiełki
dodałam powyżej link z fotką więc zobaczymy czy napisze że chodzi o nie...
|
|
#374 |
|
Konto usunięte
|
ja testuwolam duzo szamponow z AT i dla mnie zaden sie praktycznie od drugiego nie rozni ;|
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5804084]ja testuwolam duzo szamponow z AT i dla mnie zaden sie praktycznie od drugiego nie rozni ;|[/quote]
dla mnie to samo,w ogole nie lubie ich jakos.. |
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
ja wogóle nie moge używac tych szamponów! kiedys z ciekawości wypróbowałam bo miałam próbki i o zgrozo nigdy więcej! siano na głowie to mało powiedziane!
|
|
#377 |
|
Konto usunięte
|
nie dzialajazle, tylko kazdy ten sam, moim wlosom nie sprawia roznicy jaki szampon ,a siana nigdy nie mam bo mimo ze mam przetluszczajace wloski uzywam odzywki i serum
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za wszystkie wypowiedzi dot. trylogii TTA. Poczytałam też na kwc i wiem jeszcze mniej niż wiedziałam
![]() LBD mamie nie kupię bo są jakieś takie mało reprezentatywne a te zestawy robią wrażenie. Poza tym mówicie, że są trwałe. Jestem trochę w kropce, do wtorku muszę się zdecydować ![]() No i mam nadzieję, że jeśli się zdecyduję na Today to już nie będzie braków bo jak tam zadzwonię i jak ich |
|
|
|
#379 |
|
Konto usunięte
|
lbd cudowny zapach, na pewno bylaby zadowolona.
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
illusija zależy co kto lubi... ja wąchałam np w katalogu tommorow i wydawał mi się cudowny a jak sobie je kupiłam to wogóle ich nie używam bo są zbyt słodkie dla mnie :/ na wiesz co bym zrobiła na Twoim miejscu? kupiła mamie LBD i sama zrobiła takie łądne pudełeczko do nich
unikniesz strachu o braki a wiesz że LBD napewno jej sie podoba... mówie Ci mama się ucieszy jesczez bardziej jak jej pwoiesz że sama takie opakownaie zrobiłaś a wierz mi nie jest to trudne... oprzeciez taki materiał kupic to nie probklem... jakies pudełko po butach wykombinowac i łądnie z wierzchu obkleic... poszukaj na wizażu na pewno cos znajdziesz co da Ci natchnienie
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a czy jest (napewno jest ale ja nie wiem jaka) stronka gdzie jest katalog avonu (i nie chodzi mi o katalog na www.avon.pl)
to byla chyba kafeteria cos tam? albo torebka albo kobieta.. a nie nie wiem co sa tam rozne katalogi i oriflame i avon..zalezy mi zby ogladnac katalog avonu (ten najnowszy co teraz obowiazuje od nidawna), a na oficjalnej stronce avonu chodzi strasznie wolno i nie do konca sie laduje
|
#382 |
|
Konto usunięte
|
jest w dziale katalogi avonu.
|
|
|
|
#383 |
|
Przyczajenie
|
wiem tylko o www.avon.pl
![]() czyli Ci jednak nie pomoge... a jesli juz jestem, to bo polecam dla wszystkich spragnionych puszystosci szampon... taki z fioletowa nakretka... nawet nie wiem jak sie nazywa... zaraz sprawdze... :PADVANCE TECHNIQUES VOLUME & TEXTURE ![]() taka tam mala dygrsja.. :P Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-11-16 o 20:35 Powód: Prosze korzystać z opcji: edytuj i multicytowane |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
Otóż szampon pachnie bardziej intensywnie niż inne szampony z serii AT. Zapach przypomina mi dawną gumę do żucia Donald. Dobrze się pieni, nie powoduje łupieżu, włosy są miękkie i nawet się błyszczą. Jednak użyłam go dopiero 1 raz, zobaczę jak będzie się sprawował w dalszym użytkowaniu. Przypomnę,że mam włosy szybko przetłuszczające się i muszę myć je co 2 dni. Ciekawe ile wytrzymają moje włosy teraz.
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
mi po kazdym tak samo i tak codziennie myje.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5804084]ja testuwolam duzo szamponow z AT i dla mnie zaden sie praktycznie od drugiego nie rozni ;|[/quote] Ja używam fioletowej serii i faktycznie dodaje objętości i ja sobie bardzo chwalę Mama moja też jak użyła to była zadowolona. Koleżanka używa tego do zniszczonych włosów i też sobie chwali, że ma lśniące po nim i się nie łamią itp.Cytat:
|
||
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze dla mnie jest właśnie to czy włosy sie po nim nie elektryzują;-) czasem mi sie elektryzują a czasem nie.. nie wiem od czego to zależy.. [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5804617]mi po kazdym tak samo i tak codziennie myje. [/quote]ja myje co 3 dni, częściej nie potrzebuje;-) na szczęście aż tak szybko włoski mi sie nie przetłuszczają;-) niedawno wykończyłam odżywkę do włosów farbowanych AT, teraz używam innych szamponów i odżywek do włosów farbowanych, ale niedługo zmienię szampon, bo włosków nie zamierzam farbować (narazie:P), raczej muszę je troszku "podreperować" i zastanawiam się nad niebieska serią AT. Z tego co czytałam wcześniej pochlebne opinie ma maseczka do włosów zniszczonych mam nadzieje, że jeśli zdecyduje się na tą serie szampon bądź też odżywka to będzie tak samo skuteczne jak maseczka
|
|
#390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest baaaardzo dobra, włosy widocznie się poprawiają. Lepiej się układają, ślicznie pachną i są takie miękkie. Ja zauważyłam również,że włosy lśnią i to znacznie 9mam kręcone włosy i farbowane, więc tego tak na naturalnych nie widać).Melduję,że dzisiaj odebrałam paczkę z kat.14, miała być w poniedziałek. BRAWO dla avonu. BRAKI: zmysłowy żel senses i atomizerek
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zdam się na Was.