![]() |
#361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Daria grzes super na tej stronce elfa!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka z moja psycha juz lepiej
![]() ![]() Daria kumpela mi tez ta stronke przeslala czadowa jest hehe co ci ludzie nie wymysla. Moj dzidek zaraz wstanie i meczyc sie bede bo on lobuzowac zacznie z ja z mila chcec\ia bym poszla spac Mialam jakis glupi sen gdzie przez caly czas szukalam cyckow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Daria ja juz raz to widzialam kuzynka mi meilem przyslala jak cala jej rodzinka tanczy!Ja tez powklejalam fotki naszych maluchow i bekowo wyglada jak tanczy wiecej elfow
![]() ![]() A u nas nudy ![]() ![]() Sluchajcie ja jeszce niewiem jak wklejac w post link do jakiejs strony? ![]() ![]() ![]() Doridee co z toba??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Moze teraz Doridee ma zwala
![]() ![]() Ale widzialm ja dzis take potem sie pokaze chyba Monika jezeli mi chodzi o to co tobie to chodzi o to ze poprostu jak masz stronke otwarta i chcesz nam jej adres przeslac to skopiuj linka prawym przyciskiem myszki Daj kopiuj a potem piszesz posta i dajesz prawym przyciskiem myszki wklej. I to wszystko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Monka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie ten zegarek, a ze 7 stycznia mam urodzinki to chyba go sobie zamowie
![]() Udalo sie hura!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
Monika udalo sie
![]() ![]() ![]() W koncu koles przyszedl i mi ogrzewanie naprawil , tz zepsol rano bo cos mu wystawalo w zegarze i wcisnol i wszystko polamal A ja myslam ze zamarzne ale juz grzeje .Zimno u nas jakby zima byla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
O raaany, nie mam czasu pisać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daria mi sie link nie wyświetla ale mamy jakiegos posrany program antywirusowy i pewnie blokuje ta stronkę... Monka ciesze się, ze humorek juz OK, i temperuj TŻ aż w końcu osiągniesz sukces ![]() Monika zegarek bardzo ładny i niedrogi ![]() A mi Andrzej dzis kupił futerko i długie czarne skórzane rękawiczki ![]() http://www.allegro.pl/item280550839_...nal_care_.html Będziemy ząbki pucować (juz sie doczekać nie mogę) Przed chwilą Kocia wlazła na nasz "barek" i wywaliła wszystkie butelki z alkoholem, ma szczęście ze nic sie nie pobiło ![]() ![]() Postaram sie jeszcze zajrzeć później, teraz idę nakarmić Alutkę i sie wykąpać ![]()
#369 |
Zakorzenienie
|
Doridee futerko
![]() ![]() ![]() ![]() Na poczatku zrozumialam ze Kicia wypila wszystkie butelki z alkoholem ![]() ![]() Moj tz poszedl z dzidkiem do sklepu i ich przesialo a dzidek juz dawno o tej godzinie spi. |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Doridee mi Daria od paru dni tez nie spi w dzien ale wtedy nadrabia w nocy,zasypia o 19.30 i spi do 8.00 wiec nie mam co narzekac
![]() ![]() ![]() ![]() Ja zastanawiam sie nad wybieleniem zebow chociaz niektorzy mi odradzaja ale ja bym chciala ![]() A moze to byloby tez skuteczne,jak saadzicie?czy lepiej nie ryzykowac? http://www.allegro.pl/item280189353_...lko_19_99.html |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Monika co do tego allegro ja bym nie ryzykowala Wydaje mi sie ze w takich sprawach jak zeby to lepiej isc do specjalicty ktory sie na tym zna Bo jakby to bylo takie dobre to dentysci nie serwowali by nam wybielania po takich cenach jakie teraz sa.Ja ci radze uzbieraj i wybiel sobie ale to tez nie jest raz na zycie takie wybielanie Nie wiem co ile powinno sie robic Nie pamietam ile mi dentysta mowil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Monka a masz wybielone kly?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie co znalazlam w necie!!!
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Monika nudzi ci sie? hehe ze takie rzeczy nam tu dajesz hehe Ja jeszcze nie wybielalam mam taki zamiar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Oj nudzi mi sie jak diabli
![]() ![]() ![]() Macie juz jakies postanowienia noworoczne? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdzie wy wszystkie no?Na tamtym watku wiecej pisalyscie a teraz co ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Monika ja tam sobie nic nie postaowilam nie wiem czy warto zaczy sie czy dotrzymam
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Monika haha, ja sie melduję
![]() ![]() ![]() ![]() Monia najlepiej pogadaj z osobami które wybielały ząbki, myślę, ze nawet na wizażu znajdziesz odpowiedni temat ![]() Haha, to ja powinnam już tak wyglądać jak panna ze zdjęcia bo maluję sie odkąd skończyłam 15 lat, jakby nie było to już połowa mojego życia. Jednak na cerę nie narzekam, nie mam zmarszczek, myślę ze jak na 30-stkę to cerę mam w dobrej kondycji ![]() ![]() ![]() Monka nie wiem jakim cudem Ty mozesz wygladać jak baleron owłosiony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka ciagle zapominam, kurcze przepędź te bakterie - duzo zdrówka!!!
#378 |
Zakorzenienie
|
Melduje, ze ja juz jestem
![]() Doridee ja tez mam szczoteczke el. z Brauna i nie zamienilabym jej za zadne skarby swiata, choc moja jest strasza ( modelem ) niz Twoja ![]() ![]() Monika ja juz jestem dla Ciebie Perelko, wiec pisz ![]() ![]() Monka hehe baleronu to Ty chyba w zyciu nie widzialas, szkieletorku :P Ide ubierac choinke, ale co jakis czas bede zerkac co nabazgralyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Kazda z nas sie konserwuje
![]() ![]() Masz racje Doridee musze pogrzebac na wizazu ktos tu napewno zabki wybielal ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ty babolu przychodzisz jak ja w lozko wlaze?
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam choinki jeszcze.. Kurcze i nie wiadomo czy pojedziemy do Teściów, Andrzej pracuje w wigilię do 13.00 a autobus mamy o 17.00, na miejscu byśmy byli dopiero o 20.00. Zresztą nie wiem jak Ala by zniosła ta podróż - nie jest przyzwyczajona do jeżdżenia
![]() Macie już plany na Sylwestra??
#382 |
Zakorzenienie
|
Daria no coz mi teraz pozostalo tylko czekanie
![]() ![]() Monika nie wiem czy rano zdaze sie zameldowac, bo o 10 jade z sisterka do miasta na zakupki ![]() ![]() Doridee Wy nie macie auta??? To w domu zrob, czy nie chce Ci sie zabardzo ??? Planow na Sylwka nie mam, bo nie ma mi kto z mala zostac, tescie w piatek jada do Polski i wroca po Nowym Roku, wiec pewnie u mnie w domu zrobie... Aaaaa w Wigilie tez musze isc do pracy i to najprawdopodobniej na 17 ![]() ![]() Monka spisz juz ????? Choinke zawsze chcialam sztuczna, bo taka idealna, a mam zywa i jest piekniejsza niz ta sztuczna ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy jak ubieracie Wasze choinki ??? ja mam srebrno niebieska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Siezynka szkieletor bylam jak sie rodzilam cale 2kg z hakiem
![]() Monika ja czubka choikowego nie mam ale moj tz nadrabia ![]() ![]() Doridee eee wiem jak wygladalam jak futerko przymiezalam i tak sie czulam A lustro chyba mam wyszczuplajace ![]() ![]() ![]() Siezynka nie spi jeszcze zaczynam ogladac film z tz-tem ale kumepla mnie zagaduje hehe Drzewko to ja juz ubralam hmm w tamtym tyg hehe tez chcialm zywa ale boje sie ze maly mi bedzie zrywal albo zje igle i mu stanie i cos sie zdarzy wiec mamy sztuczna zielona ale chcialam czarna ale juz nie bylo. Z nosa mi sie leje jak z kranu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Monka jak to czarna ?????? W zyciu nie widzialam czarnej choinki. Szybkoa ja ubralas, ja zwykle w sama Wigilie ubieram, ale w tym roku mam za duzo roboty
![]() Jaki film ogladasz ??? U Ciebie czesto kolezanka jest co ? I to do b. pozna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka kolezanka na skypie mnie zagadywala w realu to czasem wpadnie hehe Nie wiem jaki tytul filmu ale juz go widzialam fajny
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
No zrob zdjecia, zrob. Jestem bardzo ciekawa
![]() ![]() ![]() Dobranoc ... |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Sniezynka nie zamecz tz-ta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Guten Morgen
![]() Ja juz chatke wysprzatalam i czekam az moja mala dama wstanie, zje sniadanko i wyruszamy na zakupki ![]() Daria widze, ze juz nie spisz, wrzucaj jakies nowe fotki ![]() Monika my juz jestesmy, a gdzie Ty sie podziewasz ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
Śnieżynka, jestem w pracy, a fotki mam w domku
![]()
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
I jak mija dzien w pracy???
![]() ![]() Dziewczyny wstawac i pisac !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.