|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Czesc dziewczynki czyzbym dzis byla pierwsza?Pewnie wszystkie jeszcze leniuchuja i odsypiaja swiata
a ja wlasnie jakis obiad4ek musze uszykowac i do pracy niestety Milego dnia kochane
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ale po świętach się rozleniwyłyśmy. Na wąteczku cisza ![]() Ja się trochę z mężem pokłóciłam No i teraz on siedzi w łazience a ja przed kompem Jakiś taki paskudny dzień dzisiaj, nawet pogoda nie dopisuje. A jak u was?Miłego dnia i dla pracujących dziś szybkiego powrotu do domu |
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki oczywiscie, ze bede tu zagladac tak czesto jak to robilam do tej pory
Pomidorko przykro mi, ze sie poklociliscie hmmm i ze mezowi przypadlo siedzenie w lazience mam nadzieje, ze szybko Wam minie a na pocieszenie moze sie troszke poprzytulacie![]() jaka macie pogode w Polsce?????? ja czekam na moja @ ale narazie jeszcze nie przychodzi, to 16 dzien fazy lutealnej- fajnie, ze taka dluga, poprzednia miala 12 dni.. no zobaczymy, mam nadzieje, ze @ nie bedzie bardzo bolesna
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
witam was moje kochane dziewczynki
kacprowi juz lepiej przechodzi mu ta cała choroba na szczescie a teraz wam sie pochwale jaka sobie kupiłam sukienke na slub i jakie butki dostane![]() http://www.allegro.pl/item287921134_...44_tu_40_.html to jest sukienka tylko biała http://www.allegro.pl/item284830520_...9_cm_r_41.html a to kozaczki |
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka ładna kozaczki też. To ja musze cos na twój ślub sobie kupić ![]() Asiu w wawie jest 2- i mały śnieżek pruszy ![]() wysyłałam wam na maile fotki z wczorajszego dnia tzn z chrztu mojej Amelki ale nie wiem czy doszły
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Emi suknia sliczna
cudnie bedziesz wygladacbutki tez niezle..hihi tylko ta szpila nie dla mnie 9cm bo chodzic w czyms tak wysokim nie umiem![]() Niktko ja zdjecia dostalam, ale mala miala fajna sukieneczke
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Amelka była grzeczna i słodka a w domu spała godzinke a potem siedziała z gośćmi, i po obiedzie jak sie najedli goście tort był bo Amelka miała roczek i było fajnie
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Orzeszku najedzone
ja w 1 dzien swiat mialam apetyt jak smok hihi i ledwo zjadlam jedno to juz lapalam sie za drugie![]() a jak Tobie minely swieta??
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
a już myśłałam że tylko my zajadałyśmy się wszystkim co na stole hihihi, Gabi pożegnałą sie ze smoczkiem kilka dni temu (w końcu) i teraz mamy w domu DOROSŁEGO już człowieka
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziewczyn sie zleciało na dole
|
|
|
|
#374 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobitki
![]() Karolinko gratuluję córeczki U mnie Święta mineły naprawdę sympatycznie tylko brzuszek ucierpiał. Strasznie się objadłam hehe Dziś cały dzień leniuchuję i odpoczywam bo przygotowania troszkę mnie zmęczyły. Na Sylwestra się nie szykuję bo spędzę go w domku z rodzicami. Mój mąż niestety musi iść do pracy ale trudno może odbijemy sobie za rok![]() Ale Wam dziewczynki życzę udanej zabawy no i żeby następny rok był duuużo lepszy od poprzedniego i aby zaowocował w nowe fasolki na naszym wąteczku
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
Nikitko bardzo ładne zdjęcia
,Emi suknia piękna i bardzo elegancka Orzeszku co do przejedzenia, to ja wznaję zasadę, jeść ile wejdzie, bo tylko na święta takie objadanie się jest usprawiedliwione , więc nie oszczędzałam się, a od 1 stycznia odchudzanko![]() Asiu przyszła już ta niedobra @ , a może powtórz testPomidorko kto się lubi ten się...... później mocniej przytula Mnie coś głowa boli, chyba z tego przejedzenia się
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje ![]() a Amelka to moja mała królewna już założyłam dla niej małą skarbonke i wrzucam dla synka i dla niej
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#380 |
|
Raczkowanie
|
J a na poczcie mam że poszły o 16:24 więc błądzą chyba
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Agusieczku nie @ jeszcze nie ma, czekam na nia
ale chyba musze sie uzbroic w cierpliwosc, jeszcze mnie nie zaatakowala
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
fajnie ze wam sie sukienka podoba
sugerowałam sie wygladem a nie wysokoscia obcasa
|
|
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
a co do jedzenia w swieta to ja lepiej zamilcze bo ledwo w wszystko sie mieszcze...
jadłam co mi pod rece podeszło.. teraz chyba musze sobie post pozadny zrobic...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jadlam to co pierwsze wpadlo mi w oczy a pozniej kolejne i kolejne... hahah
|
|
#385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co wiesz?? podziel sie informacja
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wróciłam
![]() Z mężem się pogodziłam, ale mam dziś chyba jakiś zły humor Coś chodzę i mam płacz koło nosa, sama nie wiem dlaczego![]() Emi, sukienka jest boska Będziesz pięknie wyglądać.Orzeszku, gratuluję dorosłego człowieka w domu Nikitko, zdjęcia super, wyglądacie razem świetnie. A mała jest zjawiskowa ![]() Agusieczek, głowa na pewno nie z przejedzenia boli Możesz jeść dalej![]() A wiecie, że ja się w tym roku nie obżarłam na Święta. Było tyle jedzenia, a ja jakoś ochoty nie miałam i teraz niedosyt czuję Dobrze, że dostaliśmy do domu jedzonko, to sobie teraz podjem
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki pałaszujmy dalej bedziemy odchudzać się po nowym roku
Pomidorko to dobrze że zgoda w małżeństwie Ja już wiem dlaczego moje zdjęcia nie dochodzą na waszą pocztę. Bo ja mam angielski email zakonczony na co.uk i wasze serwery traktują mnie jak spam . Ja do Nikitki już od listopada zdjęcia wysyłam. Ale zakladam pocztę polską i będzie dobrze- chyba. To sprubuję
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuu a ja nie dostalam zadnych zdjec
Emi ja juz pisalam Ci, ze sukienka jest boska |
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
hi dziewczyny
ja jestem padnieta ale zadowolona kupilam dzidzi pare rzeczy komplecik , pajacyk, czapeczke, skarpetki, kaftanik i smoczek mam juz w sumie razem z tym co w domu dwa a nawet 3 komplety wiec fajnie czapeczke maz upatrzyl i musielismy wziasc bo jej nie chcial oddac hehe jak bede w domu zrobie zdjecia i wam pokaze ![]() ja dzis mam dziwaczny dzien dzidzia jakos malo ruchliwa i znow twardnienia brzucha echhh ale podobno to nic groznego wiec... a jutro z rana jade na pare dni do moich rodzicow dluga podroz nas czeka ale damy rade
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
To świetnie Ray że jesteś zadowolona z zakupków dla niuni, nie przemęczaj się podczas drogi, bo my wszystko widzimy w komputerze
![]() No właśnie, już z nowego adresu wysłałam zdjęcia do Nikitk Kiniu widzę cię -adresik też poproszę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

No i teraz on siedzi w łazience a ja przed kompem
mam nadzieje, ze szybko Wam minie a na pocieszenie moze sie troszke poprzytulacie
i Kubus 
kacprowi juz lepiej przechodzi mu ta cała choroba na szczescie
bo chodzic w czyms tak wysokim nie umiem

ja w 1 dzien swiat mialam apetyt jak smok hihi i ledwo zjadlam jedno to juz lapalam sie za drugie

. Ja do Nikitki już od listopada zdjęcia wysyłam.
Ale zakladam pocztę polską i będzie dobrze- chyba. To sprubuję