|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście , chcę wisieć na tablicy , bardzo potrzebuję grupy wsparcia ![]() Dane @ 06.01, wiek 35 (jeszcze)Tylko prosze nie wykorzystywac tych danych przeciwko mnie ![]() Edit: ostatnia @ 1.02 , nawet nie jestem zdziwiona.....
szukam pomysłu na życie Edytowane przez gosiala Czas edycji: 2008-02-01 o 14:45 Powód: zmiana danych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Kaśka ty mnie normalnie kiedyś tymi swoimi pomysłami akcji doprowadzisz do niepowstrzymanej histerii ....ze śmiechu!
Widzę że zahaczasz już o gatunek horroru ![]() ![]() Kasiu a jak tam działania? Daj znaka co u Cię! Becia, słuchaj tak czy inaczej będzie dobrze po tym hsg. Jak drożne to nie będzie bolało i będziesz wiedziała że jajowody masz ok, jak będzie bolało to często przy tym zabiegu rozrywają się zrosty blokujące jajowód więc też w sumie na + bo będą ,,przy okazji" udrożnione. Kochana, przemagluj tam lekarzy na okoliczność znieczulenia. Przecież to nie XV wiek do diabła starego, że wszystko na ,,żywca" muszą robić! Co za durne państwo, co to uważa że kobita musi wszystko w bólach przeżywać bo tak drzewiej bywało... Dziewczyny kochane pozdrawiam Was i ściskam mocno! Klubowiczka ![]()
#364 |
Zadomowienie
|
O rany , na tej tablicy będę najstarsza.....Mówcie mi "Babciu"
![]()
#365 |
Zakorzenienie
|
Kasienko Ty to mnie normalnie rozbrajasz z tymi Twoimi pomyslami,normalnioe ukłony w Twoja strone!!!!!Az prawie monitor oplulam ze smiechu hehehe
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
Kasiu pomysł z akcją rewelacyjny - od razu chce się działać..... hmmmmm rżnąć?
![]() Śmigam do pracy, jeszcze tylko lutka pod jęzor ![]() Miłego dnia dziewczyny PS Gosiala - a ty tak nie marudź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
jak wam inał tłusty czwartek? nie przejadłyście się ? ja nie przepadam za pączkami dlatego zjadłam tylko jeden. a jeśli chodzi o sprawy fasolki- wydaje mi sie że owulke miałam w środe -zobaczcie moja temp
14dc -36,4 15 dc- 36,6 16 dc 36,5 17 dc 36,6 a przed 14 dc miałam 36,5 czy spadek o jeden stopień tez może świadczyc o owulce? dziś jestem umuwiona z gin ma monitoring żeby sprawdzic czy była i zacząć brać duphaston. 14 dc miałam balonik 18mm |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Słoneczka
gosiala - witam nową starajacą się ![]() Kasieńko akcja swietna, szkoda tylko ze nie mozemy porżnac na sniegu, bo tego jak na lekarstwo
#369 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() A ja znow mam nerwy bo musze na jutro poprawic i dopisac co nieco do pracy lic a nie umie ![]() ![]() Wkurza mnie to ze mam prawie cala prace ale babka uparla sie na III rozdzial metodologiczny a ja tego nie potrafie wrrrrrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
JoanC, inne dziewczyny...Dzięki za trzymanie kciuków.
Tak, IUI to jest inseminacja. Nie mamy już złudzeń, innego wyjścia. To są te przedostatnie kroki. Zrobiliśmy niezbędne badania, niestety nie udało mi się przed IUI zrobić hsg. Zwlekałam z decyzją, a teraz jak juz się zdecydowałam, to się okazało, że nie można w jednym cyklu robić hsg i IUI. Zapłaciłam trochę za badania i szkoda mi było, więc wykorzystam to i jak się nie uda (tfu, tfu), to zrobię to hsg póżniej. Inna sprawa, że i tak nie dopuścili by mnie do tego hsg, bo wyszły mi bakteryjki jakieś. W IUI nie przeszkadzają, ale do hsg musi być posiew jałowy. Faszeruję się Tamoxifenem i czyms od bakteryjek, wzięłam wczoraj ostatnią dawkę szcepionki przeciw żółtaczce. W poniedziałek na wizytę i zobaczymy. Odnośnie lakarzy w Novum mogę doradzić i o samej przychodni powiedzieć. Daj znać, kiedy i jak - może na priv? Kasia, akcja niezła ![]() ![]() Gosia, witam na wątku. Tu same babki, nikt na wiek uwagi nie zwraca ![]() Miłego dnia, A. |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
[quote=JoanC;6450116]Ami trzymam kciukasy
![]() ![]() JoanC ...tak niesmialo przytulona do Waszego watku i niepytana moge polecic Ci doktora Marcina Wozniaka z Novum ![]() Moj synus, ktory juz powolutku pcha sie na swiat to wlasnie sprawka ( w ogromnej czesci ![]() Na pierwszej wizycie u niego powiedzial, ze tak sie zabierzemy do rzeczy, ze w ciagu pol roku MUSZE zajsc w ciaze, on nie widzi innej mozliwosci ![]() ![]() ![]() ![]() Kulam sie jeszcze do 13 lutego. Tego dnia czeka mnie cesarka ![]() pozdrawiam, trzymam kciuki i caluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
Zimowe rżnięcie....
![]() ![]() ![]() ![]()
#373 |
Ola-Unhola
|
Hej Dziewczynki, wpadłam się przywitać
![]() Dzieńdoberek ![]() Ale tu ciiiicho....
#374 |
Zakorzenienie
|
przypomniał mi się kawał, tak do tematu lutowej akcji:
wiecie jak robi się małe dziewczynki? jak małe deski: bierze się dużą i rżnie ![]() ... ach to niech wam aż wióry lecą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#376 | ||||
Raczkowanie
|
witam was wszystkie z łódzkiej ziemi,
w końcu dojechałam, siedzę sobie u rodziców w ciepełku i popijam kawusię, na dworze zimno i wieje jak w kieleckim Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o kierunek to stosunki ... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasieńko my to mamy z tymi tż-ami, urwanie... ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
o ale fajny watek znalazlam
![]() tez sie dolacze: pani z herbata (Bozena, lat 27) @ 10.01 test??? / irlandia chyba o niczym nie zapomnialam i dobrze rozszyfrowalam wpisy my odczekalismy te 6mcy po poronieniu ijuz ale juz dluzsza chwila minela niz 6mcy no i nic. a widze ze tu taka dobra energia krazy ze dolaczam sie do kola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Witamy, witamy ![]() Proszę się rozgościć ![]() Napisz coś o sobie ![]()
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
hm nie wiem za bardzo z ktorej strony mam zaczac
![]() w irladnii od ponad 2 lat. praca w irl gazecie. cos tam po polsku pisze, grafiki i reklamy robie. fotografia moja pasja (zaraz obok wspinaczki i szydelka) we wtorek otwaorzylam swoja wystawe poswiecona poronieniu. nie wiem czy ocs jeszcze dodawac ![]() rozsiadam sie tu wygodnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
hej kochane!
Ja dzis odwiedziłam "dowcipnisia" zrobił badania i okazuje sie że fizycznie jest wszystko OK - z czego sie cieszę. Dostałam skierowanie na podstawowe badania. Oraz zalecił mężowi dokonanie badań naionek ze względu na przyjmowane leki. Aha- i polecił mi zaszczepienie sie przeciwko zółtaczce. Witamy Pania z Herbatą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
![]()
Do wszystkich staraczek, DZIEN DOBRY, do nowych WITAJCIE....
A do Ciebie Kasienko na smierc zapomnialam podac nowych danych Okres byl 11.01.08 a test po opoznienu oczywiscie ![]() Choc pewnie jak zawsze sie spozni i przyjdzie ![]() Mam do was pytanko o jakas dobra stronke na ktorej moge sie wyedukowac odnosnie mierzenia tempki i obserwacji. Musze lepiej poznac swoj organizm mam na to 9 miechow, a jak joz maz wroci z wojny to PYK i bedzie fasolka.... ....alez sie rozmazylam.
#382 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() agabi (Agnieszka, 27 lat)~~~~~ @ 31.01/ test ??? /Białystok agabil1 (Agnieszka, 31 lat)~~~ @ 13.01 / test ??? / Łodź / leczenie AMILAMIJA (Ania, 28 lat)~~~~~ @ 24.01 / test. ??? / Warszawa / I próba z IUI an.ka.b (Ania, 25 lat)~~~~~~~~ @ 11.01 / test. ??? / Wielkopolska PRZERWA TECHN. asia_stan (Asia, 35 lat)~~~~~~ @ ??.?? / test. nie będzie / lubuskie PRZERWA TECHN. becia_leszno (Beata, 25 lat)~~ @ 29.01 / test. ??? / Leszno / HSG bezsenność (Basia, 24 lata)~~~ @ 22.01 / test. ??? / Bolesławiec PRZERWA TECHN. Bunny_82 (Ania, 25 lat) ~~~~~ @ 18.01 / test. ??? / Białystok freshona (Agnieszka, 33 lata)~~ @ 12.01 / test. nie będzie / Śląsk / II cykl z C+E+L GoniaJ (Gosia, 26 lat)~~~~~~~~ @ 11.01 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad gosiala (Gosia, 35 lat)~~~~~~~~ @ 01.02 / test. po opóź. @ / Gdańsk Grażina (Grażyna, ?? lat)~~~~~~ @ ??.??/ test. ??? / Gdańsk hooba (Asia, 22 lata)~~~~~~~~~ @ 27.01 / test. ??? / Zakopane / Kraków JoanC (Asia, 28 lat) ~~~~~~~~~~ @ 19.01 / test. ??? / Ciechanów joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~~~~ @ 16.01 / test. ??? / okilice Ciechanowa jukol (Justyna, 22 lata)~~~~~~~~ @ 29.01 / test. po opóź. @ / Ząbkowice Śl. kachula27 (Kasia, 27 lat)~~~~~~ @ 24.01/ test. po opóź. @ / lubuskie kamila19 (Kamila, 22 lat)~~~~~~ @ 9.12 / test. ??? / Wrocław Kindzia1984 (Kinga, 23 lata)~~~~ @ 11.12 / test. ??? / Nowy Sącz Madziwnia (Magda, 23 lata)~~~~~ @ 29.12 / test. po opóź. @ / okolice Darłowa "Magdalena" (Magda, 23 lata)~~~ @ 26.01 / test. nie będzie / NRW marta8117 (Marta, 26 lat)~~~~~~ @ 14.01 / test. ??? / Wrocław moniska84 (Monika, 23 lata)~~~~ @ 27.12 / test. ??? / Warmia munio (Iza, 25 lat)~~~~~~~~~~~ @ 10.01 / test. ??? / Rybnik / I cykl z Duphastonem niunieczek (Żaneta, 23 lata)~~~~ @ 18.01 / test. po opóź. @ / okolice Dzierżoniowa pani z herbata (Bożena, 27 lat)~~ @ 10.01 / test. po opóź. @ / Irlandia POLLA (Pola, 27lat)~~~~~~~~~~ @ 28.12 / test. po opóź. @ / Bruksela roxi1980 (Kasia, 27 lat)~~~~~~~~ @ 9.01 / test. nie będzie / Sosnowiec Seona (Ewa, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 31.01 / test. ??? / Rzeszów siobhan1 (Joanna, 28 lat)~~~~~~ @ 20.01 / test. 03.02 / Dublin UnholyOne (Ola, 28 lat)~~~~~~~ @ 16.01 / test. ??? / okolice Warszawy YochikoYankee (Aga, 23 lata)~~ @ 19.11 / test. ok. 16.12 / Lublin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mała_majeczka (Agnieszka, 30 lat) - t.p. 15.02.2008 Kubuś joasiunial (Asia, 25 lat) -t.p. 28.02.2008 Marek majula (Gosia, 25 lat) - t.p. ok. 15.03.2008 Ania adatka (Agata, 24 lata) - t.p. 19.03.2008 Marcelinka Ray (Justyna, 22 lata) - t.p. 25.03.2008 Alicja fredziunia (Fredzia, 31 lat) - t.p. 12.04.2008 NIUNCIO (Jola, 30 lat) - t.p. 12.04.2008 Zosia lub Tomuś Eenax (Ela, 30 lat) - t.p. 18.04.2008 83monia (Monika, 24 lata) - t.p. 30.04.2008 Artur gothika (Arleta, 26 lat) - t.p. 10.06.2008 Alan Funieczka (Ewa, 28 lat) - t.p. 17.06.2008 Maja lub Andrzej Anisia25 (Ania, 30 lat) - t.p. 07.07.2008 Kasiulka22 (Kasia, 25 lat) - t.p. 23.07.2008 Mała75 (Monika, 32 lata) - t.p. 28.08.2008 żabulka21(Beata, 22 lata) - t.p. 06.09.2008 Taurus_ek(Grażyna, 26 lat) - t.p. ??.09.2008 izzi(Iza, 34 lata) - t.p. 11.09.2008 Dorotka@(Dorota, 25 lat) - t.p. ??.09.2008 Nasze Kapuściane Bobasy kasia_mw (Kasia, 28 lat) - Krzyś - ur. 20.06.2007 ![]() celka2000 (Celina, 26 lat) - Adaś - ur. 26.10.2007 ![]() bb-m (Bożena, 26 lat) - Asia i Jaś - ur. 07.11.2007 ![]() *misia* (Monika, 24 lat) - Mateuszek - ur. 13.11.2007 ![]() Yoolia (Julia, 29 lat) - Małgosia - ur. 29.11.2007 ![]() martka83 (Marta, 24 lata) - Marcelek - ur. 01.12.2007 ![]() jolineczka (Jola, 25 lat) - Alunia - ur. 02.01.2008 ![]() KasikB (Kasia, 32 lata) - Oleńka - ur. 04.01.2008 ![]() Ramila (Milena, 26 lat) - Pola - ur. 22.01.2008 ![]() * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * AKCJA LUTOWA :
![]() ![]() Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2008-04-15 o 13:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak jak meszsares polecam www.28dni.pl - jednak po 30 dniach strona jest płatna i albo trzeba zmieniać loginy i maile, albo płacić (wprawdzie grosze - ok 30-40 zł za 3 miesiące) - ja korzystam (odpłatnie, bo mi się nie chce kombinować) już chyba ponad pół roku ![]() A tak wogóle to ja mogę Ci dużo wyjaśnić - odezwij się na GG - dostaniesz pełne instrukcje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie - już po OWU - kurna BYŁA - bez leków ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
Kasiu,Z tego co mi mówił lekarz. Moge sie zacząc szczepić.
I wygląda to jakoś takoś: 1szczepionka, 2lub3 (nie pamietam) m-ce później druga i po 5ciu trzecia. Ale w razie zajścia w ciąże. To moge przerwać szczepienie. Tyle wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczepienie na WZW B wygląda tak: szczepienie dziś, za miesiąc i za pół roku (czyli 5 miesięcy po II dawce). Szczepienia należy zakończyć przez okresem prekoncepcyjnym. Po ostatnim szczepieniu zaleca sie odczekanie min. 3 miesięcy do poczęcia dziecka. nie wiem więc, czy to dobry pomysł, tzn. ogólnie szczepienie jest BARDZO dobrym pomysłem, ale... opóźni starania. Co do przerwania cyklu szczepień... wtedy szczepienia będziesz musiała zacząc od nowa, bo niepełne szczepienie nie daje zabezpieczenia w postaci przeciwciał. Powiem więcej - ja po 5 latach od szczepienia pełną potrójną dawką zrobiłam przeciwciała antyHBS i okazało się, że nie mam odpowrności - w zaleceniach przy ilości przeciwciał miałam wskazanie o doszczepieniu jedną dawką szczepionki. Tak, że tym z Was, które szczepiły się dawno zalecam zrobienie przeciwciał - czasem nasz organizm płata figle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
Dzięki kasiu!
![]() Ty normalnie więcej wiesz od lekarza ![]() Masz rację, lepiej nie ryzykować. Ze szczepieniem sie wstrzymam. Bo bardzo mi zalezy na tym roku aby zafasolkować. A jeśli nie wypdaną nam jakieś dodatkowe leczenia odwlekajace termin starań, to poczekam z tą szczepionką a wezme sie za "rżnięcie" :p. Dzięki wielkie za info ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane dziewczęta.
Mam taką informację.. Otóż właśnie robiłam porządki w szafce i odkryłam że mam do oddania w prezencie test owulacyjny. Ja sobie go kupiłam razem z testem ciążowym na początku stycznia bo myślałam że nie nic wyjdzie ale zdarzyła się niespodzianka i w tym momencie ten owulacyjny jest mi już zbędny ![]() ![]() Jeśli, któraś z Was potrzebuje to proszę o info na priva. Buziaki!
#389 |
Zadomowienie
|
Roxi niestety prosze o poprawkę:
gosiala (Gosia, 35 lat)~~~~~~~~ @ 01.02/ test @ / Gdańsk
#390 |
Raczkowanie
|
Jejciu ale tu cichutko???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.