![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co na pierwszy taniec??
E tam, czemu od razu głupie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Na weselach an których kelneruję wzięcie mają walce i ostatnio piosenka"kołysanka"zespoł u sumptuastic. była też para co tańczyła do polskiej piosenki "przełamując fale" ????(nie wiem jaki jest jej tytuł) która była specjalnie stworzona z powodu tornado..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
My tańczyliśmy do piosenki Mariah Carrey i Whitney Huston "Prince Of Egypt Theme" w wersji przerobionej na walca angielskiego. To jest na prawdę ładna, romantyczna piosenka. Chętnym mogę przesłać na maila.
![]() |
#365 |
BAN stały
|
Zapomniałam o "Kołysance" Sumptuastic, no a przecież się nadaje......ups
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Przyczajenie
|
Proponuję:
1. Bo jesteś Ty 2. Dance me to the end of love 3. How deep is your love 4. I will always love ypu 5. I'm amazed by you 6. Love is all around 7. Moje jedyne marzenie (przetańczyć z Tobą chcę...) 8. Niebieska Piosenka 9. Myśli i słowa 10. Only You 11. Magiczne Słowa 12. Power of love 13. Weselne Preludium 14. Wielka miłość (czekasz na tę jedna chwilę) 15. Walc z Nocy i Dni 16. Zawsze tam gdzie Ty 17. Ti amo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Przyczajenie
|
Na pierwszy taniec proponuję walc z "Nocy i dni" lub Straussa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
A my na pierwszy taniec wybraliśmy piosenkę zespołu Farba "Chcę tu zostać"
choć bardzo podoba mi się walc z "Nocy i Dni" ale trzeba umieć to zatańczyć __________ 26 sierpień 2006 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
KOCHANE kobietki pomozcie, szukam wykonawcy piosenki,
a refren zaczyna sie tak, BABE COME TO ME...... i tyle pamietam nie za wiele ![]() dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Przyczajenie
|
My też wybraliśmy Farbę "Chcę tu zostać" - piosenka prosta,ale mówi wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
Czy ja rowniez moge sie do prosby dolaczy????? Z gory serdecznie dziekuje
![]() Podajcie w temacie, ze chodzi o piosenke bo mam zwyczaj kasowania "nieznanych" maili. Raz jeszcze bardzo dziekuje
Two hearts are beating together I'm in love.... ![]() Edytowane przez emurulez77 Czas edycji: 2006-08-07 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
A my tańczylismy pasodoble, bo walca po prostu nie znoszę
![]() No i miało być oryginalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
ja na pewno na pierwszy taniec bede miała Lady Punk "Zawsze tam gdzie Ty". uwielbiam ta piosenke...
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
my wybralismy na pierwszy taniec piosenke Laury Pausini "Vivimi".
bylo slicznie. rodzicom podziekowalismy przy blogoslawienstwie, ale nasz dj zaproponowal nam puszczenie piosenki z dedykacja dla rodzicow. nie pamietam co to byla za piosenka, ale bardzo mi sie podobala ( i na pewno nie bylo to cudownych rodzicow mam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
A może kawałek zespołu Logo "Za Twój czuły szept..."
Czasem tak myśli zbłądzą gdzieś, że przestaje widzieć Cię. Szukam więc smaku Twoich ust, przecież jeszcze są gdzieś tu. Straszne lecz, tak chcę dotknąć Cię, a nie mogę złapać tchu. Modle się, żeby to był sen, chcę się w Tobie zbudzić znów. Ciesze się, że znalazłam Cię, teraz tylko to ma sens. Jedna myśl strach przynosi znów, że Cię może nie być tu. Czuję ból myśląc "przecież już, mogę nie czuć Twoich ust..." Modlę się, żeby tak dzień nigdy nie wydarzył się. Ref: Za Twój czuły szept, za dotyku dreszcz, za miłości szał, oddam to, co mam... Nie uwierze, że może skończyć się to, co łaczy Nas nie zabierze czas! Nie zabierze Ciebie nic... Teraz gdy patrzysz w oczy mi, tylko dla mnie jesteś im... Czuję to, jestem pewna, że nie tak łatwo odejść lecz... Boje się, że los skrzywdzi mnie, że zabierze Ciebie mi... Modle się, żeby myśli złe raz na zawsze skryły sny! Ref: Za Twój czuły szept, za dotyku dreszcz, za miłości szał, oddam to, co mam... Nie uwierze, że może skończyć się bo to, co łaczy Nas nie zabierze czas! Za Twój czuły szept, za dotyku dreszcz, za miłości szał, oddam to, co mam... Ja oddam siebie... Za Twój czuły szept... Jaa... Oddam siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Rozeznanie
|
marysia sadowska "tylko tu i teraz"
Płynie wolno wokół mnie powietrze Twój oddech moje miejsce Wreszcie jest mi jakoś pięknięj A zwyczajnie niczego nie chcę... Ref. Tylko tu i teraz... ja wybieram tylko tu i teraz... jestem tylko tu i teraz... całym sercem więcej szans nie będzie teraz jesteś... Teraz wiem że nie spotka mnie nic Czego w sobie nie mam Chcę zwyczajne tworzyć dni Najprawdziwiej być... Jeszcze równiej leci czas dany tylko nam kiedy jesteś tu i teraz sobie jestem bliższa... szczegolnie polecam parom, ktore nie chca dlugo tanczyc piosenka jest krotka moge wyslac na maila Edytowane przez jami Czas edycji: 2006-08-06 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
BAN stały
|
[quote=jakasia_1]A może kawałek zespołu Logo "Za Twój czuły szept..."
nie znam, muszę znaleźć i przesłuchać.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
A ja zawsze marzyłam żeby nasz pierwszy taniec zatańczyć przy utworze "Moon river" ze Śniadania u Tiffaniego
![]()
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
Mam do was prośbę.U mnie na weselu będzie grał DJ.Chcielibyśmy z narzeczonym zadedykować jakąś piosenkę dla przyjaciół, żeby wiedzieli iż jesteśmy im wdzięczni za obecność na naszym weselu i , że są dla nas ważni. Doradźcie mi jaka to mogłaby być piosenka??????? Nie mam pomysłu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
My zatańczyliśmy "Niebieską piosenkę", było cudnie. Orkiestra zagrała rewelacyjnie, a goście byli pod wrażeniem.
Dla rodziców była B. Kowalska. Na nasze życzenie grajki pominęli jeden dziwny instrument i wyszło rewelacyjnie. Rodzice byli zachwyceni. Piosenka śliczna i nie oklepana jak "Cudownych rodziców mam" Pozdrawam ![]()
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
Bo my mamy na pierwszy taniec (tzn. tak sobie narazie myślimy) o piosence "I belong to You" to śpiewa Anastacia& Ramazzotti
![]() ![]() a tak w ogóle wybieracie się na jakiś kurs czy u Was np nie "obowiązuje" WALC na pierwszy taniec... ja mogłabym się nauczyć, ale nie wiem jak później to wyjdzie czy sie nie zdenerwujemy nie pomylimy kroków... może bezpieczniej byłoby poprsotu zatańczyć tak jak sie potrafi... zobaczymy jeszcze ![]()
come on baby light my fire... Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-03 o 16:25 Powód: wycięcie prośby o piosenkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
przypomniałam sobie też że podoba mi sie "I'm your lady" albo np Lopez ma taką super jedną piosenkę wolniutką o miłości... kurczę zapomniałam tytułu a jest rewelacyjna
![]()
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja juz jestem po ślubie w czerwcu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
kochane wizażanki!
Uwilabiam Niebieską piosenkę,jest niebanalna, ale moim zdaniem na wesele nie pasuje. Ona jest po prostu bardzo smutna: "Niebieska piosenka"Kto wstawi się za nami u Pana, co drogami krętymi każe iść? Kto nas usprawiedliwi, gdy Pan się będzie dziwił, że to już właśnie my? Ja wstawię się za tobą i z podniesioną głową dziękował będę, że Pan dał mi właśnie ciebie w radości i w potrzebie, na lepsze i na złe. A ty choć powiedz słowo, że zawsze byłem z tobą, bo chciałem tak i już. I razem chleb jedliśmy i równym krokiem szliśmy wśród wichrów, pośród burz. Ty wciąż mnie ratowałaś, za rękę mnie trzymałaś, gdy z drogi chciałem zejść. A ja - otuchy krople, gdy oczy miałaś mokre, nie raz musiałem nieść. I tak będziemy stali, aż w tej niebieskiej sali do walca zaczną grać. Ja wtedy z pierwszym taktem poproszę cię i raptem - zaczniemy wirować, wolniutko walcować, i kręcąc się kręcić, na palcach, na pięcie, troszeczkę bezmyślnie, jak wiosną przebiśnieg. Ty nieco szalona, cóż, żona, to żona, i w mojej twa ręka, niebieska piosenka za serca nas chwyta, niebieska muzyka. Kochane - ona opowiada o mężu i zonie, którzy nawet po śmierci tańczą walca w "niebieskiej" sali.
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
cz.mamba - zgadzam się z Tobą
Bardzo podoba mi się ta piosenka ale wogóle nie brałam jej pod uwagę przy wyborze pierwszego tańca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Cieszę się, że ktoś czuje podobnie jak ja!
My pierwszy taniec tańczyliśmy do "Prócz ciebie nic" Kayah i Kiliański Yoolia! Już wiem dlaczego się zgadzamy, dzieli nas różnica 7 dni!!! Nie ma jak to Koziorożce ![]()
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-03 o 16:31 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, coś w tym jest!!
![]() Ja też chciałam piosenkę Kayah i Kilianski "Prócz ciebie nic" ![]() ale mój TŻ uparł się na Farbę "Chcę tu zostać" i tak wpisaliśmy w umowie z zespołem. Jak trochę pomęczyłam TŻ że chcę zmienić i wreszcie się zgodził to zespół powiedział, że nie umieją tego i nie zdążą się nauczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
My na tę piosenkę zdecydowaliśy się 2 godziny przed ślubem. Najpierw miał być walc, ale mój TŻ za tańcem nie przepada, a już walc napawa go o dreszcze więc zmieniliśmy.
Ale Farbę Chce tu zostać oboje lubimy ![]() Ja mam do tej piosenki mały sentyment. Jeden z moich uczniów na zabawie studniówkowej specjalnie prosił o tę piosenkę żeby mnie poprosić do tańca. I pamietam jaki był zmieszany i spiety ![]() Miło jak się w Tobie ktoś podkochuje, prawda?
![]() |
![]() |
#390 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.