|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy pocałunek:) Pamietajcie? :>
Ja pierwszy pocalunek mialam dopiero (?) w wieku 16 lat xD Albo 15...w kazdym badz razie bylam w 3 gimnazjum
Bylismy wtedy w parku, byly wakacje
|
|
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba taki najpierwszy odbyłam w 1 klasie gimnazjum na stoku narciarskim, kiedy usiłowałam podnieść się ze śniegu z deską na nogach
Wpadłam w ramiona obecnego wówczas chłopaka i przyssał się do mnie, jak jakaś pijawka. Otworzyłam szeroko oczy ze zdumienia, że to, o czym tyle czytałam w nastolatkowych książkach, jest takie mokre i wstrętne! Pomyślałam sobie, że zostaną do końca życia starą panną, lesbijką albo zakonnicą, bo nie pociągają mnie chłopcy. Niedługo potem zerwałam z owym delikwentem, a następne doświadczenia były duużo milsze
|
|
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
woow ;D hehe mój pierwszy pocałunek na wakacjach w Grecji..z grekiem ;D na plaży wieczorkiem ;D
ohh jak dawno o tym nie myślałam xD
|
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
hahaha
13 lat i jaki to był stres przed ciagle myslałam jak to zrobić a tak w ogóle to pierwszy kiss na kolonii->w kiblu
|
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam 12 lat z chlopakiem z wakacji
bylo fajnie w parku
|
|
|
|
|
#366 |
|
Rozeznanie
|
A ja miałam 15 lat, a zdarzenie miało miejsce w tajnej kryjówce w szkole. ;] Poszło nam raczej kiepsko. ;P
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
O matko, to była chyba trzecia klasa podstawówki i nie wspominam tego najlepiej, pewnie dlatego, że teraz nie darzę zbytnio sympatią tamtego chłopaka. Poza tym nie bardzo mi się podobało ;p
Ale bardzo to przeżywałam
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Haha pamiętam... miałam 12 lat, on też. jakoś tak, wakacje przed piątą klasą. a może szóstą?
wracaliśmy z koloni, on bardzo przeżywał fakt że nie będziemy się potem spotykać. ja nawet o tym nie myślałam. w przedziale w pociągu - pod kocem. potem usiadł mi na twarz gdy położyłam się spać sytuacja wyszła tak niezdarnie że unikałam jeżdżenia z nim na kolonie przez następnych parę lat (stała grupa gdzie praca naszych rodziców dofinansowywała wyjazdy) ajajaj. śmiesznie było
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
hmm, tak was czytam sobie dziewczyny... 11,12,14 itd... No ale ok, przyznam sie - u mnie bylo 20
Z moim byłym przed klatką kiedy mnie odprowadzał po imprezie.A co dziwniejsze, powiedzialam mu o tym ze dostał pierwszego buziaka po 2 latach jak sie rozstaliśmy. Troche mu kopara opadła
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze tego nie"przezyłam"
jakos nie śpieszy mi sie do tego,do posiadania chłopaka,co swoja drogą mogłobybysciężkie w zwiazku z moim wyglądem nigdy chłopaka nie miałam |
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
nioe liczy sie wyglad tylko charakter napewno znajdzie sie ktos kto Cie pokocha na dobre i na zle
|
|
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
Oj takich rzeczy się nie zapomina hehe ;D.
Hmm ja w sumie przeżyłam go w wieku 13 lat,nad rzeką o godz.23 z kawałkiem . Lecz pocałunek dla mnie tamten był 'zwyczajny' oczekiwałam lepszego efektu. Ale co tam... dziś mam chłopaka który świetnie całuje i nie narzekam hehe
|
|
|
|
|
#374 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a bylo to z takim moim pierwszym"powaznym" chlopakiem teraz mam 19 lat a on nadal przyjezdza do mojej miejscowosci na wakacje i mamy z tego niezly ubaw: D---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
ja majac 18 lat ponad dwa lata temu z moim ciagle obecnym TŻ nie zaluje ze czekalam z tym tak samo jak z dziewictwem (mam teraz 20)
oczuywiscie spotykalam sie z chlopakami itd ale moj obecny zwiazek jest pierwszym tak powaznym i chcialabym zeby jedynym do konca zycia )
|
|
|
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
Taki poważny pocałunek w wieku 16 lat. Spotykałam się z chłopakiem kilka tygodni. Moje wrażenie?- jak żucie gumy
|
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
15 lat xD - wakacje, byłam z chłopakiem (jeszcze nie swoim - poprosił mnie o "chodzenie" 2 dni później xD) na działce, padał deszcz i...pocałowaliśmy się. To był mój pierwszy taki prawdziwy pocałunek, taki namiętny xD. On miał 18 lat. Pamiętam tylko że mi się za bardzo nie podobało.
Z tym chłopakiem już nie jestemaa. pamiętam jeszcze datę - 22.07.2005 r. ![]() ![]() .
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam 15 albo 16 lat.. nie pamietam. sama sytuacja byla dla mnie gorzej stresująca niz pierwszy raz w lozku
hehe.. moj tamtejszy chlopak powiedzial mi ze to jest tak jakbym ssała smoczka |
|
|
|
|
#379 |
|
BAN stały
|
Mialam 13 lat a chlopak 19. Zeby sie z nim spotykac wieczorem, bralam psa na spacer. W ktorys taki wieczór usiedlismy sobie nad morzem, bylo ciemno i czulam, ze cos sie swieci. No i nastapil pocalunek niejako z zaskoczenia, z jezyczkiem. Czulam sie totalnie dziwnie majac obce cialo w ustach, nie wiedzialam co robic...wydalo mi sie to obrzydliwe! Pamietam, ze w pamietniku napisalam cos w stylu; Fuj! Juz nigdy nie bede sie calowac! i zakreslilam w czerwona obwodke. Nastepnego dnia opowiedzialam moim kolezankom wtajemniczonym w romans z tamtym chlopakiem, bylam pierwsza, ktora sie calowala, sluchaly z zapartym tchem mojej przerazajacej relacji! Jak teraz o tym mysle to smiech i lezka w oku
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#380 |
|
Przyczajenie
|
Pierwszy raz w wieku 6 lat jak w przeczkolu mialam chlopaka xD Ale taki prawdziwy jak miałam 13 lat ... Nad rzeką z kolesiem którego w ten sam dzień poznałam ;] Nie był to taki pocaunek jaki sobie wymarzyłam;]
|
|
#381 |
|
Przyczajenie
|
oj pamietam to jak dziś . xd z moim 1 chłopakiem , z nim tez ten 1 pocałunek w policzek , to była przed 1 klasą gimnazjum , wakacje , Ja i on... zestresowani i te jego słowa tuż przed pocałunkiem : 'raz kozie śmierć' i stało się. Trwało 5sekund. Ale bylo
hehe... i nadal jesteśmy przyjaciółmi . nigdy tego nie zapomnee. Drugiego juz nie pamietam ;s (no i dobrze)
|
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
W parku z chłopakiem, którego tego samego dnia poznałam. Motylki w brzuszku i
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
hmmmm ...
mialam jeszcze 14 lat. Z moim byłym chłopakiem, który już to robił ;p . Ale było pięknie.. tak jak to sobie wymarzyłam. Na środku drogi obok basenu... Do dziś kiedy przechodzę obok tego miejsca robi mi się tak jakoś miło )
|
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
17 lat z chłopakiem rok młodszym ;D Ojjjj było namiętnie. (On był "doświadczony") Ale tylko na jedną noc - czego żałuje do tej pory xD tego samego dnia też 'zaliczylismy' francuski pocałunek xD
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie to było dość romantycznie.
Razem z przyjacielem takim bardzo dobrym, z którym praktycznie nie wiadomo o co chodzi czy to przyjaźń czy już zauroczenie postanowiliśmy się spotkać, oglądaliśmy u niego film i nawet nie wiem jak to się stało ale się przytulilismy a później on tylko zapytał czy może mnie pocałować. Ah, co za czasyy, stosunkowo bardzo bliskie..
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-23 o 22:02 |
|
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
hmm... 15 lat miałam, ale nie za dobrze pamiętam xD
|
|
|
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
Jakbym miała zapomnieć .
Lat 13 wakacje , impreza na wsi . Poszlismy się przejsc i kolo plebani ![]() cudownie ,genialnie , bosko . A motylki myslałam ze zaraz wyfruną mi z brzucha . Wrócilismy podkoniec imprezy (4 godziny pozniej) wszyscy nas szukali a my nie wiedzielismy jak ten czas nam szybko uciekł ![]() Potem jak sie okazało chodziło mu tylko o jedno Od tamtej pory go nie nawidze ale jesteśmy na 'czesc' . I przyznać musze że chłopak nie brzydki , odrazu mi sie spodobał . Miał wtedy 15/16 lat.
|
|
#389 |
|
Zadomowienie
|
12 lat, sasiad kuzynki do ktorej czesto jezdzilam... on 3 lata starszy-wtedy to byla roznica
spalismy cala grupa w namiocie, on obok mnie przytulony no i sie stalo bylo tak...dziwnie ale nie nieprzyjemnie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Rozeznanie
|
Wrażenie po pierwszym pocałunku? O fuuuuj.... :/
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Bylismy wtedy w parku, byly wakacje 

Wpadłam w ramiona obecnego wówczas chłopaka i przyssał się do mnie, jak jakaś pijawka. Otworzyłam szeroko oczy ze zdumienia, że to, o czym tyle czytałam w nastolatkowych książkach, jest takie mokre i wstrętne!
Pomyślałam sobie, że zostaną do końca życia starą panną, lesbijką albo zakonnicą, bo nie pociągają mnie chłopcy. Niedługo potem zerwałam z owym delikwentem, a następne doświadczenia były duużo milsze
13 lat

wystarczy Marzena