Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-29, 13:05   #361
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
dzięki

przejrzałam trochę.
i najlepsze życzenia dla Madzi i Twin z okazji ich świąt zdrowie wasze!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Zdaję sobie sprawe z tego ze elektronika lubi sie psuć i tak na prawdę powinno być jej jak najmniej...ale ja chcę wyswietlacz.
Kurcze Dorinka mowi ze ze Amica OK, Ty też. Ja sie przymierzałam na praleczkę bo super funkcje, a tania, ale po przeczytaniu opini zrezygnowałam.
Zwariowac można
Ja kupuję przez Agito.
Ja uważam, ze Amica jest naprawdę Ok. Sprzęt AGD opłaca się kupować właśnie w sklepach internetowych. Moja ciotka kupowała tam całe wyposażenie do swojego domu i zaoszczędziła duże pieniądze kupując w necie.

Ja kafelki do łazienki upatrzyłam sobie na Bartyckiej. Najtańsze były za 50zł/m2 a potem w necie znalazłam te same za 42,7/m2. Oszczędziłam 1000zł :d

Właśnie dostałam prezent od TŻa Kupił mi Simsy2 i dodatek akcesoria do kuchni i łazienki zabieram się za pisanie prac, żeby wieczorkiem pograć

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Madziu, Twin wszystkiego najlepszego z okazji waszych świąt.

Humor nadal mam kiepski, ale przynajmniej cieszę się, że TŻ premię dostał, może jakiś prezent z tej okazji dostanę.

Ogólnie strasznie mnie boli głowa, chyba będę chora, a tyle nauki przede mną.
Dzięki. Premia fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
A ja umieram, mam@ wzielam tabletke ale jeszcze 1,5 godziny w pracy przede mna

Goldfish: No widac ze chlopak naprawde sie przestraszyl i zrozumial jak bardzo Ciebie kocha i mysle, ze teraz juz bedzie tylko lepiejGrunt to o wszystkim rozmawiac i caly czas pielegnowac milosc:d Spotkania z kumpelkami jak najbardziej wskazane

Haniu, troszke Ci zazdroszcze tej smykalki do kolorkow Ja jakos nie umiem sobie wyobrazic jak dane kolory beda wygladac w mieszkaniu. i czy beda pasowac moze sie naucze z czasem kto wie

Madziu i Twin Wszystkiego Najjjj!!!!!!!!!!!! i 1000 buziakow
Dziękuję Anitko może weź mocniejszą tabletkę. Mnie w trakcie okresu tylko No-spa pomaga. Żadne apapy itp. nie działają... nawet nurofen forte nie.

Cytat:
Co do tego fioletu ja nie chce absolutnie wszystkich scian w fiolecie ( a tym bardziej w lawendzie) ja chcę jedną scianę ciemno sliwkowa, a resztę jasniutką kremową.
Bardzo ładne połączenie Haniu. Mam nadzieję, ze uda Ci się przekonać TŻa.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-29 o 13:37 Powód: post pod postem
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 13:19   #362
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Twin, Madziu wszystkiego najlepszego!

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 13:21   #363
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja uważam, ze Amica jest naprawdę Ok. Sprzęt AGD opłaca się kupować właśnie w sklepach internetowych. Moja ciotka kupowała tam całe wyposażenie do swojego domu i zaoszczędziła duże pieniądze kupując w necie.

Ja kafelki do łazienki upatrzyłam sobie na Bartyckiej. Najtańsze były za 50zł/m2 a potem w necie znalazłam te same za 42,7/m2. Oszczędziłam 1000zł :d

Właśnie dostałam prezent od TŻa Kupił mi Simsy2 i dodatek akcesoria do kuchni i łazienki zabieram się za pisanie prac, żeby wieczorkiem pograć
Sklepy internetowe to normalnie błogoslawieństwo. W Media wszystko jest drozsze i to sporo. Na lodowce, pralce, odkurzaczu i zelazku zaoszczędzimy tysiaka jak nic.
Fajny prezent TZ Ci sprawil. Też pograłabym w jakąś gierkę, ale nic ciekawego nie mam obecnie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
O to może być super!
Cytat:
Bardzo ładne połączenie Haniu. Mam nadzieję, ze uda Ci się przekonać TŻa.
Tez tak myślę...pojadę dziś z męzem do castoramy. Moze jak zobaczy próbki to się przekona

EDIT
Znowu siedzę i czytam o tych pralkach
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 13:22   #364
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Twin, Madziu wszystkiego najlepszego!
Dzięki
Stary 2008-05-29, 13:22   #365
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko w cenie roznica niewielka parę złotych dosłownie dodam ze wybrałam model Whirpoola tanszy od Amici
Amica ta: http://www.agito.pl/pralki/amica_eas...32.326274.html
Whirpool ten:
http://www.agito.pl/pralki/whirlpool...532.43364.html

HANIU mój Tż nie miał czasu zbytnio ale zajrzał okiem na linki i odpisał tak

"Moim zdaniem Amica jest lepiej wyposażona i składana w Polsce. Whirlpool jest tłuczony w Słowacji, większa masówka..."

dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 13:32   #366
czeremchowa
Zadomowienie

Jak my szukaliśmy pralki to wszyscy mówili że Whirlpool bardzo się popsuł. W końcu kupiliśmy Candy.
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 13:38   #367
L_V
Zakorzenienie

moi rodzice mają Amikę w zabudowie. Sprawdza się rewelacyjnie, zwłaszcza zmywarka.

A lodówka Ariston.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 13:53   #368
dorinka30
Zakorzenienie

Miłego weekendu, ja już idę na imprezkę rodzinną do przedszkola

A jutro weselicho
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 13:55   #369
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
HANIU mój Tż nie miał czasu zbytnio ale zajrzał okiem na linki i odpisał tak

"Moim zdaniem Amica jest lepiej wyposażona i składana w Polsce. Whirlpool jest tłuczony w Słowacji, większa masówka..."
Dzięki wielkie. Kochana Dorinka - Kochany TZ Dorinki

To teraz mam zagwozdkę...nie wiedziałam że Amica jest składana w Polsce. To mi się podoba
No nic jeszcze pomyslimy..dopiero w poniedzialek mam składac zamówienie.

EDIT. Miłego weekendu....życzę tańców do białego rana
Stary 2008-05-29, 13:57   #370
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
mój brat ma pokój niebiesk-zółty i jak dla dziecka bardzo łądnie to wygląda. .
ja nie dziecko, ale też mam żółto-niebieski pokój

Cytat:
Co do tego fioletu ja nie chce absolutnie wszystkich scian w fiolecie ( a tym bardziej w lawendzie) ja chcę jedną scianę ciemno sliwkowa, a resztę jasniutką kremową.
Bardzo mi się taka wizja podoba

Jedziemy na weekend do Kazimierza

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 14:00   #371
sanetka
Zakorzenienie

ja tez juz uciekam- moze na rower wyskoczymy jak TZ z pracy wroci

milego dnia

Dorinko udanej zabawy

PS: paczka z BU juz 9 dni idziea ja juz chce...

Ines fajnie masz z tym Kazimierzem. my tez planujemy ale dopiero w lipcu.ach te finanse. ale moze w sierpniu nad morze wyskoczymy-juz dzialam w tym temacie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 14:06   #372
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość

Ines fajnie masz z tym Kazimierzem. my tez planujemy ale dopiero w lipcu.ach te finanse. ale moze w sierpniu nad morze wyskoczymy-juz dzialam w tym temacie
Ja w tym miesiącu jestem spłukana, bo wydalam mnóstwo kasy na samochód (nowe opony, radio, wymiana skrzyni biegów). Ale taki wypad na weekend bedzie nas kosztował ok. 100 zł od osoby wiec jakos to przeboleje

A teraz TZ będzie miał sesje, więc nie bedziemy mieli możliwości nigdzie razem w czerwcu wyjechać .

Edit:
Czarna nocko widzę Cię, jak tam po Metallice ?

Stary 2008-05-29, 14:07   #373
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość

Bardzo mi się taka wizja podoba

Jedziemy na weekend do Kazimierza
Teraz jak jeszcze utwierdziłyście mnie w tym, ze wizja nie jest zła, będę walczyła jeszcze bardziej o wcielenie jej w zycie.

Superasnie masz. Kazimierz Dolny jest piękny.
Bardzo dawno byłam., a w sumie nie mamy jakoś szczególnie daleko. Trzeba by się wybrac kiedyś.
Stary 2008-05-29, 14:19   #374
Ines1985
Zakorzenienie

Ja właśnie też dawno nie byłam planowaliśmy wyskoczyć tam w tym roku we dwoje, ale jakoś tak się zebrać nie mogliśmy. A teraz jego rodzice nie chcą nam udostępnić działki na ten weekend (sami chcą na nią jechać) to trzeba było znaleźć inne miejsce

Będzie romantycznie

Stary 2008-05-29, 14:23   #375
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
A to super prezent, ja te zlubie sims2, tz obiecal dac wszystkie dodatki jak oddam mgr czyli juz

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
J
Edit:
Czarna nocko widzę Cię, jak tam po Metallice ?
Hej hej, jestem i czytam was od dluzszego czasu, 1 dzien mnie nie bylo a tu tyle stron
Koncert fantastyczny!! a jaki widowiskowy. Ponoc bylo 60,000 ludzi a wszysy usmiechnieci, rozluznieni, zadnych awantur ani incydentow. Policja nie miala co robic Atmosfera jak na pikniku
Sama impreza swietna, najfajniesze ze ze wokalista ciagle gadal do publicznosci widac ze zespol byl w super humorze. Grali ok 2 godzin, mam lekki niedosyt ale z 2giej strony bym dluzej nie wytrzymala juz stojąc kregoslup mi pekal.

Wszystko na plus, a pozniej wszyscy w autokarze poszli spac jak na komende. Powrot szybki, cichy i bardzo spokojny. Nikt sie nie schlal Niech no ktos jeszcze probuje mi wmowic, ze metalowcy sa agresywni Za to rok wczesniej po koncercie Prodigy balam sie o zycie ale tam bylo duzo roznych dresow i hh wiec nie dziwne.

W wawie bylismy o 6

edit: Hania, gratuluje miszkanka, czytalam ze niebawem odbierasz klucze
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 14:26   #376
Poemi
Zakorzenienie

Skończyłam Gię. Spaprałam strasznie , ale może jakoś obleci
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 15:38   #377
caperucitaroja
Rozeznanie

Czesc Dziewczyny!

Nie moge za Wami nadazyc, jedyne co, jak mam czas, to czytam a i tak sie ledwo wyrabiam
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 15:44   #378
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!

Nie moge za Wami nadazyc, jedyne co, jak mam czas, to czytam a i tak sie ledwo wyrabiam
Ja też

Imieninowym i urodzinowym - wszystkiego najlepszego

Jak my się urządzaliśmy to nie ukrywam, że lecieliśmy po promocjach i w sklepie Euro rtv trafiliśmy na fajne promocje i w ten sposób to co chcieliśmy kupić kupiliśmy i nawet zaoszczędziliśmy jakieś 1000zł niż w innych sklepach, a zakupy opiewały na telewizor, kuchnie (płyta) z piekarnikiem pod zabudowe i pralkę.
Lodówkę kupowaliśmy w naszym rodzinnym mieście na szybkiego, mikrofale dostaliśmy na ślubie, a reszte drobnych urządzeń kupiła nam mama.
Stary 2008-05-29, 15:58   #379
caperucitaroja
Rozeznanie

Tak jest: Najlepsze zyczenia dla Twin, spelnienia celow, oraz marzen i kasy na to wszystko oraz zdrowka.
Madziu, a Ty powaznie obchodzisz imieniny, czy to tylko pretekst do kolejnych prezencikow? Jesli obchodzisz, to zaliczenia wszystkich egzaminow na piatki!

Haniu, ale ten czas pedzi! Tyle nerwow mieliscie przez to mieszkanko, a teraz prawie macie wlasne klucze. Ja takie wszystkie stresy odbieram jako przeznaczenie. Znaczy, ze to mieszkanko bylo Wam pisane przez los i w nim bedziecie naprawde szczesliwi. Najlepsze jest to, ze to bylo chyba pierwsze mieszkanie, ktore ogladaliscie i nie chcieliscie go z poczatku, a teraz zatoczyliscie koleczko i powrot do gniazdka przeznaczenia. Super!

Et-ko, Smarku maly, lepiej sie czujesz?

Nocko czarna, fajnie, ze koncert sie udal. Wlasnie w dzisiejszych czasach trudno wytypowac, ktora impreza sie uda, a na ktora wpakuja sie dresy. Ciesze sie, ze wrocilas cala i zdrowa oraz pelna wrazen. A na plecy, to wiesz, uwazaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-29, 16:04   #380
czeremchowa
Zadomowienie

Co do Kazimierza to może dlatego że mam tak blisko nie za bardzo lubię tam jeździć. Kiedyś w ciągu wakacji bywałam kilkanaście razy ale obecnie jeździmy już tylko z raz, dwa w roku

Właśnie wróciliśmy od teściowej z obiadku miłego popołudnia
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:04   #381
Poemi
Zakorzenienie

Doznałam olśnienia! Niepotrzebnie kupowałam TŻ-owi worek treningowy na urodziny... Teraz mu kupiłam rękawice (na imieniny) i stwierdzam, że jeśli są rękawice to worek nie jest potrzebny. Wystarczy framuga. Ale z drugiej strony we wramugę kopać nie będę... No dobra, worek jest ok .

Bo jutro kolos zaliczeniowy i wiecie, biegam po domu w dresie i rękawicach i boksuję framugi - norma.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:04   #382
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Nocko czarna, fajnie, ze koncert sie udal. Wlasnie w dzisiejszych czasach trudno wytypowac, ktora impreza sie uda, a na ktora wpakuja sie dresy. Ciesze sie, ze wrocilas cala i zdrowa oraz pelna wrazen. A na plecy, to wiesz, uwazaj
Hehe, na tej dresow nie bylo , tak jak zakladalam inaczej bym sie niezle zdziwila..
A plecy to neistety, juz chyba stanie nigdy nie bedzie im sluzylo.

Wszystkiego najlepszego, Twin i Madziu
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-29, 16:13   #383
caperucitaroja
Rozeznanie

A ja mam normalnie Top Gun za oknami. Mysliwce trenuja na miedzynarodowe pokazy lotnicze i od kilku dni mi po moim niebie lataja
Stary 2008-05-29, 16:25   #384
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Ja też

Imieninowym i urodzinowym - wszystkiego najlepszego

Jak my się urządzaliśmy to nie ukrywam, że lecieliśmy po promocjach i w sklepie Euro rtv trafiliśmy na fajne promocje i w ten sposób to co chcieliśmy kupić kupiliśmy i nawet zaoszczędziliśmy jakieś 1000zł niż w innych sklepach, a zakupy opiewały na telewizor, kuchnie (płyta) z piekarnikiem pod zabudowe i pralkę.
Lodówkę kupowaliśmy w naszym rodzinnym mieście na szybkiego, mikrofale dostaliśmy na ślubie, a reszte drobnych urządzeń kupiła nam mama.
Cytat:
Tak jest: Najlepsze zyczenia dla Twin, spelnienia celow, oraz marzen i kasy na to wszystko oraz zdrowka.
Madziu, a Ty powaznie obchodzisz imieniny, czy to tylko pretekst do kolejnych prezencikow? Jesli obchodzisz, to zaliczenia wszystkich egzaminow na piatki!

Haniu, ale ten czas pedzi! Tyle nerwow mieliscie przez to mieszkanko, a teraz prawie macie wlasne klucze. Ja takie wszystkie stresy odbieram jako przeznaczenie. Znaczy, ze to mieszkanko bylo Wam pisane przez los i w nim bedziecie naprawde szczesliwi. Najlepsze jest to, ze to bylo chyba pierwsze mieszkanie, ktore ogladaliscie i nie chcieliscie go z poczatku, a teraz zatoczyliscie koleczko i powrot do gniazdka przeznaczenia. Super!

Et-ko, Smarku maly, lepiej sie czujesz?

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Hehe, na tej dresow nie bylo , tak jak zakladalam inaczej bym sie niezle zdziwila..
A plecy to neistety, juz chyba stanie nigdy nie bedzie im sluzylo.

Wszystkiego najlepszego, Twin i Madziu
Dzięki Dziewczyny za życzenia

Cytat:
A ja mam normalnie Top Gun za oknami. Mysliwce trenuja na miedzynarodowe pokazy lotnicze i od kilku dni mi po moim niebie lataja
To masz rozrywkę ja nowe mieszkanie mam w okolicach lotniska Bemowo i jak stoję na przystanku to non stop coś startuje nad moją głową fajny widok.

Męczę się nad pracą i idzie mi jak krew z nosa:/
Stary 2008-05-29, 17:09   #385
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Leci strasznie...aż mnie to czasem przeraża. Wiesz cała sprawa trwała 4 miesiące to sporo jak na zakup małego mieszkanka z rynku wtórnego.
Mówisz ze przeznaczone..a ja głupia pół nocy nie spałam bo moje mysli biegały koło innego mieszkania, którego nie kupilismy bo na niskim parterze było...głupia jestem po co o takich rzeczach teraz myśleć w ogóle

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy od teściowej z obiadku miłego popołudnia
ja własnie po obiedzie u tesciowej. Pękam z przejedzenia
Nie dość ze 2 dania to jeszcze deserek na koniec był.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Bo jutro kolos zaliczeniowy i wiecie, biegam po domu w dresie i rękawicach i boksuję framugi - norma.
Znaczy wściekła jesteś rozumiem. Wyżyj się niech ci na zdrowie wyjdzie.
Cytat:
taaa...masz własne niebo!!!

Kupujemy jednak tą Amicę...znaczy na dzień dzisiejszy.

Cape tak w ogóle to co u Ciebie??

Twin no wiesz chyba przesadzasz...w urodziny nad pisaniep pracy cały dzień ślęczeć. Na spacer już!!!
Stary 2008-05-29, 17:14   #386
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Kupujemy jednak tą Amicę...znaczy na dzień dzisiejszy.

Twin no wiesz chyba przesadzasz...w urodziny nad pisaniep pracy cały dzień ślęczeć. Na spacer już!!!
Co na deserek było? ja właśnie żurek gotuję.

To dołączysz do grona użytkowników Amici.

Haniu niestety nie mam wyboru. Dziś muszę dwie prace napisać. Jutro referat. W sobotę nauka na środowe zaliczeni, w niedzielę przeprowdadzanie wywiadu+ spisywanie+ interpretacja. w poniedziałek znowu nauka na zaliczenie a we wtorek i środę całe dnie na uczelni. jeśli chcę mieć dobrą średnią to muszę dziś to robić:/ a wysoką średnią muszę mieć,aby zapisać się na wybrane przeze mnie moduły w przyszłym roku...
Stary 2008-05-29, 17:24   #387
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Leci strasznie...aż mnie to czasem przeraża. Wiesz cała sprawa trwała 4 miesiące to sporo jak na zakup małego mieszkanka z rynku wtórnego.
Mówisz ze przeznaczone..a ja głupia pół nocy nie spałam bo moje mysli biegały koło innego mieszkania, którego nie kupilismy bo na niskim parterze było...głupia jestem po co o takich rzeczach teraz myśleć w ogóle
Nie myslec, nie myslec! To mieszkanko jest juz Wasze, wymarzone i juz ! Zobaczysz jak juz bedzie cale gotowe, jak poczujesz, ze to byl najlepszy wybor.

Cytat:
O, to juz po pracy? Wydawalo mi sie, ze do 18 pracujesz?
Wlasnie, co na deserek bylo?

Cytat:
taaa...masz własne niebo!!!

No, jak Pawlak, w "nie ma mocnych" . Przestali latac, co za bloga cisza...

Cytat:
U mnie wszystko git. Dziekuje za troske . Rodzinka bilety kupione, na piec dni przyjada , ale na razie mam wszystko w nosie, tylko czasem stres mnie lapie. No i slubne sny codziennie

Twin, dorzucam do zyczen, zeby na uczelni wszystko bylo po Twojej mysli. Kto to widzial takie stresy w dzien urodzin
Stary 2008-05-29, 17:27   #388
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Co na deserek było? ja właśnie żurek gotuję.

To dołączysz do grona użytkowników Amici.

Haniu niestety nie mam wyboru. Dziś muszę dwie prace napisać. Jutro referat. W sobotę nauka na środowe zaliczeni, w niedzielę przeprowdadzanie wywiadu+ spisywanie+ interpretacja. w poniedziałek znowu nauka na zaliczenie a we wtorek i środę całe dnie na uczelni. jeśli chcę mieć dobrą średnią to muszę dziś to robić:/ a wysoką średnią muszę mieć,aby zapisać się na wybrane przeze mnie moduły w przyszłym roku...
Galeretka z bananami i rodzynkami a do tego jeszcze lody na wierzch waniliowe
...ale zupka dietetyczna bo szczawiowa.

Mój mąz jest fanem żurku. Codziennie może wsuwać.

Oj to rzeczywiście sporo pracy przed Tobą...i zaległosci niewskazane. Wieczorem jednak zrób dla siebie coś miłego

Amica mi najbardziej odpowiada..bo malutka, ma fajne programy i zużywa bardzo mało wody i energi.
Tylko kurcze z promocji nie uda mi sie skorzystać, a fajna bo przy zakupie pralki do 31 maja dają 5 lat gwarancji.
Stary 2008-05-29, 17:32   #389
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Twin, dorzucam do zyczen, zeby na uczelni wszystko bylo po Twojej mysli. Kto to widzial takie stresy w dzien urodzin
a dziękuję

Cytat:
Galeretka z bananami i rodzynkami a do tego jeszcze lody na wierzch waniliowe
...ale zupka dietetyczna bo szczawiowa.

Mój mąz jest fanem żurku. Codziennie może wsuwać.

Oj to rzeczywiście sporo pracy przed Tobą...i zaległosci niewskazane. Wieczorem jednak zrób dla siebie coś miłego

Amica mi najbardziej odpowiada..bo malutka, ma fajne programy i zużywa bardzo mało wody i energi.
Tylko kurcze z promocji nie uda mi sie skorzystać, a fajna bo przy zakupie pralki do 31 maja dają 5 lat gwarancji.
Deser pychotka Mój Tż też uwielbia żurek
Wieczorkiem spędzę wieczór z TŻem

Moi rodzice mają 5 lat pralkę Amici i tylko raz był serwis wzywany, gdy moja siostra uprała stanik w pralce i fiszbina wyleciała jej gdzieś do mechanizmu pralki poza tym żadnych awarii. Cichutka, płytka (45) i można mało prania wsadzić. Ja wezmę podobną tylko jakiś nowszy model
Stary 2008-05-29, 17:34   #390
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
O, to juz po pracy? Wydawalo mi sie, ze do 18 pracujesz?
Teoretycznie do 18, ale mam prawo odbierać sobie nadgodziny za soboty, dlatego czasem wczesniej kończę

Cytat:
U mnie wszystko git. Dziekuje za troske . Rodzinka bilety kupione, na piec dni przyjada , ale na razie mam wszystko w nosie, tylko czasem stres mnie lapie. No i slubne sny codziennie
To pieknie ze git. Czyli sprawa z rodzicami załatwiona...na 5 dni przyjezdzają i już nie ma odwrotu.
Mama jazd już nie robi?
Miejsce na obiadek zarezerwowane?
Oj pamiętam moje sny przedślubne..wyobraźnia ludzka nie zna granic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości