![]() |
#361 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kafelki do łazienki upatrzyłam sobie na Bartyckiej. Najtańsze były za 50zł/m2 a potem w necie znalazłam te same za 42,7/m2. Oszczędziłam 1000zł :d Właśnie dostałam prezent od TŻa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładne połączenie Haniu. Mam nadzieję, ze uda Ci się przekonać TŻa.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-29 o 13:37 Powód: post pod postem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Twin, Madziu wszystkiego najlepszego!
![]()
#363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny prezent TZ Ci sprawil ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT Znowu siedzę i czytam o tych pralkach ![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
HANIU mój Tż nie miał czasu zbytnio ale zajrzał okiem na linki i odpisał tak ![]() "Moim zdaniem Amica jest lepiej wyposażona i składana w Polsce. Whirlpool jest tłuczony w Słowacji, większa masówka..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
Jak my szukaliśmy pralki to wszyscy mówili że Whirlpool bardzo się popsuł. W końcu kupiliśmy Candy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
moi rodzice mają Amikę w zabudowie. Sprawdza się rewelacyjnie, zwłaszcza zmywarka.
A lodówka Ariston. |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu, ja już idę na imprezkę rodzinną do przedszkola
![]() A jutro weselicho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To teraz mam zagwozdkę ![]() ![]() No nic jeszcze pomyslimy..dopiero w poniedzialek mam składac zamówienie. EDIT. Miłego weekendu....życzę tańców do białego rana ![]()
![]() |
#370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedziemy na weekend do Kazimierza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz uciekam- moze na rower wyskoczymy jak TZ z pracy wroci
![]() milego dnia Dorinko udanej zabawy PS: paczka z BU juz 9 dni idzie ![]() Ines fajnie masz z tym Kazimierzem. my tez planujemy ale dopiero w lipcu.ach te finanse. ale moze w sierpniu nad morze wyskoczymy-juz dzialam w tym temacie ![]()
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz TZ będzie miał sesje, więc nie bedziemy mieli możliwości nigdzie razem w czerwcu wyjechać ![]() Edit: Czarna nocko widzę Cię, jak tam po Metallice ![]()
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Teraz jak jeszcze utwierdziłyście mnie w tym, ze wizja nie jest zła, będę walczyła jeszcze bardziej o wcielenie jej w zycie
![]() Superasnie masz ![]() Bardzo dawno byłam., a w sumie nie mamy jakoś szczególnie daleko. Trzeba by się wybrac kiedyś ![]()
#374 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też dawno nie byłam
![]() ![]() ![]() Będzie romantycznie ![]()
#375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej hej, jestem i czytam was od dluzszego czasu, 1 dzien mnie nie bylo a tu tyle stron ![]() Koncert fantastyczny!! a jaki widowiskowy. Ponoc bylo 60,000 ludzi a wszysy usmiechnieci, rozluznieni, zadnych awantur ani incydentow. Policja nie miala co robic ![]() ![]() ![]() Sama impreza swietna, najfajniesze ze ze wokalista ciagle gadal do publicznosci ![]() ![]() Wszystko na plus, a pozniej wszyscy w autokarze poszli spac jak na komende. Powrot szybki, cichy i bardzo spokojny. Nikt sie nie schlal ![]() ![]() ![]() W wawie bylismy o 6 ![]() edit: Hania, gratuluje miszkanka, czytalam ze niebawem odbierasz klucze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam Gię. Spaprałam strasznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny!
![]() Nie moge za Wami nadazyc, jedyne co, jak mam czas, to czytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Imieninowym i urodzinowym - wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Jak my się urządzaliśmy to nie ukrywam, że lecieliśmy po promocjach i w sklepie Euro rtv trafiliśmy na fajne promocje i w ten sposób to co chcieliśmy kupić kupiliśmy i nawet zaoszczędziliśmy jakieś 1000zł niż w innych sklepach, a zakupy opiewały na telewizor, kuchnie (płyta) z piekarnikiem pod zabudowe i pralkę. Lodówkę kupowaliśmy w naszym rodzinnym mieście na szybkiego, mikrofale dostaliśmy na ślubie, a reszte drobnych urządzeń kupiła nam mama.
![]() |
#379 |
Rozeznanie
|
Tak jest: Najlepsze zyczenia dla Twin, spelnienia celow, oraz marzen i kasy na to wszystko oraz zdrowka.
Madziu, a Ty powaznie obchodzisz imieniny, czy to tylko pretekst do kolejnych prezencikow? ![]() Haniu, ale ten czas pedzi! Tyle nerwow mieliscie przez to mieszkanko, a teraz prawie macie wlasne klucze. Ja takie wszystkie stresy odbieram jako przeznaczenie. Znaczy, ze to mieszkanko bylo Wam pisane przez los i w nim bedziecie naprawde szczesliwi. Najlepsze jest to, ze to bylo chyba pierwsze mieszkanie, ktore ogladaliscie i nie chcieliscie go z poczatku, a teraz zatoczyliscie koleczko i powrot do gniazdka przeznaczenia. Super! Et-ko, Smarku maly, lepiej sie czujesz? ![]() Nocko czarna, fajnie, ze koncert sie udal. Wlasnie w dzisiejszych czasach trudno wytypowac, ktora impreza sie uda, a na ktora wpakuja sie dresy. Ciesze sie, ze wrocilas cala i zdrowa oraz pelna wrazen. A na plecy, to wiesz, uwazaj ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
Co do Kazimierza to może dlatego że mam tak blisko nie za bardzo lubię tam jeździć. Kiedyś w ciągu wakacji bywałam kilkanaście razy ale obecnie jeździmy już tylko z raz, dwa w roku
![]() Właśnie wróciliśmy od teściowej z obiadku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Doznałam olśnienia! Niepotrzebnie kupowałam TŻ-owi worek treningowy na urodziny... Teraz mu kupiłam rękawice (na imieniny) i stwierdzam, że jeśli są rękawice to worek nie jest potrzebny. Wystarczy framuga. Ale z drugiej strony we wramugę kopać nie będę... No dobra, worek jest ok
![]() Bo jutro kolos zaliczeniowy i wiecie, biegam po domu w dresie i rękawicach i boksuję framugi - norma. |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A plecy to neistety, juz chyba stanie nigdy nie bedzie im sluzylo. Wszystkiego najlepszego, Twin i Madziu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
A ja mam normalnie Top Gun za oknami. Mysliwce trenuja na miedzynarodowe pokazy lotnicze i od kilku dni mi po moim niebie lataja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Męczę się nad pracą i idzie mi jak krew z nosa:/
![]() |
#385 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz ze przeznaczone..a ja głupia pół nocy nie spałam bo moje mysli biegały koło innego mieszkania, którego nie kupilismy bo na niskim parterze było...głupia jestem po co o takich rzeczach teraz myśleć w ogóle ![]() ja własnie po obiedzie u tesciowej. Pękam z przejedzenia ![]() Nie dość ze 2 dania to jeszcze deserek na koniec był. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupujemy jednak tą Amicę ![]() Cape tak w ogóle to co u Ciebie?? Twin no wiesz chyba przesadzasz...w urodziny nad pisaniep pracy cały dzień ślęczeć. Na spacer już!!! ![]()
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dołączysz do grona użytkowników Amici. Haniu niestety nie mam wyboru. Dziś muszę dwie prace napisać. Jutro referat. W sobotę nauka na środowe zaliczeni, w niedzielę przeprowdadzanie wywiadu+ spisywanie+ interpretacja. w poniedziałek znowu nauka na zaliczenie a we wtorek i środę całe dnie na uczelni. jeśli chcę mieć dobrą średnią to muszę dziś to robić:/ a wysoką średnią muszę mieć,aby zapisać się na wybrane przeze mnie moduły w przyszłym roku...
![]() |
#387 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wlasnie, co na deserek bylo? ![]() No, jak Pawlak, w "nie ma mocnych" ![]() U mnie wszystko git. Dziekuje za troske ![]() ![]() ![]() Twin, dorzucam do zyczen, zeby na uczelni wszystko bylo po Twojej mysli. Kto to widzial takie stresy w dzien urodzin ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...ale zupka dietetyczna bo szczawiowa. Mój mąz jest fanem żurku. Codziennie może wsuwać. Oj to rzeczywiście sporo pracy przed Tobą...i zaległosci niewskazane. Wieczorem jednak zrób dla siebie coś miłego ![]() Amica mi najbardziej odpowiada..bo malutka, ma fajne programy i zużywa bardzo mało wody i energi. Tylko kurcze z promocji nie uda mi sie skorzystać, a fajna bo przy zakupie pralki do 31 maja dają 5 lat gwarancji.
![]() |
#389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wieczorkiem spędzę wieczór z TŻem ![]() Moi rodzice mają 5 lat pralkę Amici i tylko raz był serwis wzywany, gdy moja siostra uprała stanik w pralce i fiszbina wyleciała jej gdzieś do mechanizmu pralki ![]() ![]()
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Teoretycznie do 18, ale mam prawo odbierać sobie nadgodziny za soboty, dlatego czasem wczesniej kończę
![]() Cytat:
![]() Mama jazd już nie robi? Miejsce na obiadek zarezerwowane? Oj pamiętam moje sny przedślubne..wyobraźnia ludzka nie zna granic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.