![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Raczkowanie
|
Przeczytaj regulamin współpracy. Mnie np. nie odpowiada punkt :
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Ta, albo "artystą może być osoba powyżej 18lat". Dzięki, mnie nie chcą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
oo, wyslac im poczta i czekac az sie cos psrzeda przez rok i przez rok omi sobie to tam maja? nigdy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
Depozyt to nie jest dobre rozwiązanie.
A wracając do Kufra - ja też długo zanim zaczęłam robic biżu, słyszałam dużo dobrego właśnie o tej galerii. A teraz, kiedy już w tym trochę siedzę, skorygowałam moje myślenie o niej. Ale co jak co, podoba mi sie ich świąteczna szata graficzna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
a ja sie troszku pozale
ostatnio nie mialam ani neta ani dostepu do aparatu wiec z nowych rzeczy,ktore robilsm leza i kwicza zeby je wstawic mam przygotowana pierwsza kolekcje do modnej i uzupelnienie kolekcji w deco-a rzeczy ktore powstaly przypadkiem i jakos sa niespojne ze soba (czy to materialowo czy forma) postanowilam na probe wstawic do wylegarni
#367 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny w ogóle możliwe jest aby dodać pracę do paczki na Wylu? Trzeba robić nową paczkę do tej samej ekspozycji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Ale możesz w paczce dac jedną pracę - nie jest już wymagane 5prac. Tylko jak dodasz ponizej 5 to niepojawi Ci się ikonka na stronie głównej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
BAN stały
|
kocham modną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
To zależy. Współpracuję na takiej zasadzie ze Stylologię i mi bardzo odpowiada. Ostatnio wprawdzie nie miałąm czasu, żeby wysłać do Marty nowości, ale ogólnie to bardzo proste - raz na jakiś czas robisz np. 10 prac z przeznaczeniem dla tej konkretnej galerii, wysyłasz i zapominasz o tym - a pieniążki za spredane prace wpływają na konto
![]() ![]()
#373 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie jak to jest w Prototypie właśnie sprzedały mi się kolczyki
![]() ![]()
#375 |
Raczkowanie
|
troche mnie zaskoczyła tredy http://www.trendymania.pl/bizuteria,...zki,11376.html oczywiście nie zbyt miło a zawsze się zachwycalam rzeczami tam wystawianymi
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
pewnie niedlugo ich nie bedzie
![]()
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
zobaczymy bo reklamy im to łądnej nie robi drut krzywy jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
i chyba tylko bigle srebrne - przynajmniej tak mi sie wydaje
#380 |
Zakorzenienie
|
Też mi się tak wydaje,że tylko bigle w srebrze.....
Tak sobie myślę i jestem na prawdę zaskoczona tym, co ta osoba wrzuciła... czyżby nie zdawała sobie sprawy z "jakości" swoje biżuterii?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że to pierwsze jej kolczyki wystawione na widok publiczny, ona robiła dotąd kartki i zakładki, a teraz wzięła się za filcowanie. Kolce są "wypadkiem przy pracy"
![]()
#382 |
Raczkowanie
|
juz nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Raczkowanie
|
16. 12. wysłałam 3 przesyłki z Wylęgarnii. Jedna klientka potwierdziła odbiór, a dwie nie, i cały czas mam status : nowa dostawa lub niepotwierdzone dostarczenie. Pisałam do Wylęgarnii, czy są jakieś sygnały od klientek np. że nie otrzymały przesyłek, ale oczywiście żadnego odzewu z ich strony, a w/g regulaminu
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się. Jakby coś się stało klientka dawno by już interweniowała. A to, że masz nowa dostawa to też nic, jeśli minęło 14 dni to zapłacą Ci za to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeżeli dana dostawa nie została potwierdzona bezpośrednio przez klienta będzie widoczna w zakładce raporty -> bieżące rozliczenia bezpośrednio przed datą rozliczenia, pod warunkiem że została wysłana nie później niż 14 dni przed datą rozliczenia miesięcznego wiec mysle ze nie ma sie co martwic ja mam jeszcze z 15.11 takie. Chociaż z tego co pamietam to dziewczyny pisaly ze wyl w zwiazku z problemami finansowymi rozliczal takie produkty np w kolejnym miesiacu. Nie wiem jak bedzie teraz, zobaczymy ![]()
![]() |
#386 |
Przyczajenie
|
Ładnie po dupsku dostałam
![]() Dominika - przepraszam za gwałt na Twoim poczuciu dobrego gustu i estetyki substytut - oko sokole, trzeba przyznać MON1K4 - no tak się składa, że faktycznie nie zdawałam sobie sprawy z tego, że są tak fatalnej "jakości", Twoje oko też sporo wycierpiało za ich sprawą. Anula 1410 - wypadek przy pracy. No na to wygląda. Słowem wyjaśnienia (choć nie czuję się winna, więc nie wiem czy trzeba) - filcowanie , a nie wyrób biżuterii to moje nowe hobby. W okresie świątecznym posypały się zamówienia i jako żywo zachęcona takim popytem postanowiłam wrzucić coś i do Trendy. Broszki nie tknęłyście, więc chyba nią nie naruszyłam waszego terenu łowieckiego, natomiast kolczyki - no nie zostawiłyście suchej nitki. Tylko kobitki, czy zamiast ulewać tutaj żółci i dokopywać komuś, nie byłoby normalniej napisać do mnie i powiedzieć o tym defekcie wprost. Odesłać na przyuczenie. Palcem pokiwać. A tak, tutaj błotem rzucacie, pławiąc się swoją nieomylnością. Życzę Wam w tym Nowym Roku , by chciało się Wam wyjść naprzeciw drugiego człowieka. Nikt nie jest doskonały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
oj oj nie o nas teren chodzi (bo ja np w tredny nie jestem na neta wrzucam to ci mi siedzi w domu najlepsze rzeczy beirze klijentka która bierze paczkami ) broszka czy co to to za kwiatuszek jest nie wczytywałam sie jest bardzo łądna więc czemu bym miala krytykować do kulek w tych kolczykach też nic nie mam tylko jak napisalam nie pasowały te kolczyki wogóle do trendy jesli zauważyłaś co koło nich sie pojawiło w nowościach chyba nowej projektantki. i nie dziw sie bo dużo dziewczyn wysyla zgloszeniea z bizuteria do trendy naprawde ładnych rzeczy i ich nie przyjmuja wieć jak widzą pokrzywiony drut zero przekładek to nie ma sie co dziwić że tak reagują
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Moniko, piszę bez złośliwości - naprawdę uważasz, że takie kolczyki, jak te omawiane, nadają się na sprzedaż w ogóle, nie tylko w tej galerii? Robisz piękne filcowe i scrappowe rzeczy, ale najwyraźniej mało masz wprawy przy pracy z drutem - nie każdy, kto piękne obrazy maluje jest od razu mistrzem w biżuterii
![]() ![]()
#389 |
Przyczajenie
|
Lawenda 99 - ależ ja się wcale nie obrażam, ja naprawdę pełna pokory jestem w stosunku do uwag wszelakich i nastawiona, by uczyć się, uczyć, uczyć. Zabolał jednak fakt, że nieświadoma branży biżuteryjnej i nie znając się na tym w ogóle ( co mnie cholera podkusiło z tymi kolczykami?) zostałam w taki sposób zaatakowana. Nie wiem jak to wygląda w światku biżuteryjnym, ale w światku scrapowym, kiedy widzi się u kogoś jakieś mankamenty, niedociągnięcia zwyczajnie pisze się do tej osoby z listą zastrzeżeń. Instruuje co powinno się zmienić, jak poprawić efekt końcowy. Naprawdę nie znam się na drutach, biglach, loopach i innych takich - nie wiedziałam, że łysy drut to jakieś nieporozumienie, że tak się nie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
wiadomośc co prawda do lawendy ale sie wtrące bo forum publiczne .ale teroretycznie rzecz birąc ja np w terddy nie mam konta wiec chyba zabardzo nie moge sie z tobą skontaktować.a tak jakos wyszlo dałam ten link do galeri internetowych nie do śniechotek bo wg mnie nie byulo tu nic śmiesznego a zazwyczaj dziewczyny wzucaja takie rzeczy do śniechotek wiec naprawde nei denerwój sie bo nie ma o co. tu w tym watku wymianiamy sie komentarzami odnosnie galeri i to częściej tymy mniej pozytywnymi jak sie dziewczyna logo w trendy nie spodobało czy szta w wyl to nie pisały do nich zeby znienili
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.