Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-10, 14:44   #361
poiglot91
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

wlasnie zauwazylam e tez mi leci z lewej piersi przezroczysta woda..:P
Stary 2009-01-10, 14:50   #362
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Laseczki bardzo dziekuje za podanie wagi kruszynek
ost pytalam gina ile moj synek wazy to powiedzial ze na 3D dokladnie powie lekko mnie to zdziwilo bede na 3D ok 22tc wiedz powiniem miec miedzy 400-500g
Kathi posciel sliczna
ja chce jechac do Ikei po komode moze tam znajde jakas tania i ladna posciel.Chce kupic jeszcze ochraniacz ale chyba kupi zwykly bialy zeby do kazdej poscieli pasowal

Moje typy poscieli z allegro

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=517120 355 ta z pieskami z zoltym kolrem

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=517330 007 hippo

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=516894 824 ta w kolorze bezowym

bym kupila np ktorys z zestawow i do tego druga taka sama ale bez ochraniacza i baldachimu zeby wszystko pasowalo.

Powiem Wam ze jak przyjdzie czas porodu to bede miec cykora że pewnie nie bede chciala jechac do szpitala dobrze ze mam pieszo ok 10 min.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 15:06   #363
poiglot91
Zakorzenienie

Znalazlam strone .. tu jest opisany caly porod
warto poczytac...

http://www.urwis.pl/dzieci/169.html
Stary 2009-01-10, 15:20   #364
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
kurde ja nic nie mam wtych sutkach jeszcze... czy jest ktos w takiej sytuacji jak ja??tzn ze nie ma ?
ja też nie mam

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zaczynam 23 tc i nie mam siary.
Pępuszka też mi nie wysadziło, a Wam?
nie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Zauwazyłam u siebie coś dziwnego. Kiedy mam pełny pęcherz, twardnieje mi cały brzuch i aż ciągnie, czuje takie jakby skurcze. To jest strasznie nieprzyjemne. Zdarzyło wam się, zeby twardniał brzuch i się napinał? Co prawda nie mam tak za kazdym razem, jak chce siusiu, ale raz na dwa trzy dni sie zdarza.

Mi się zdarza, że jak mam pełny pęchcerz (szczególnie rano) to mnie boli. Mija jak się wysikam.

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja wlasnie biore sie za szukanie list zakupow co wkleilyscie musze spisac czego nie mam

Mam prosbe czy te ktore znaja wage dziecka moga jeszcze raz napisac wage dziecka i tc? proszeeeeee
Ja 19 tc. i 354 gramy

Cytat:

dziewczyny a u mnie to juz chyba coraz gorzej...:O
Obudzilam sie z takim bolem pecherza o 3 w nocy ze myslalam ze umre.. i do tego ten bol w ''kregoslupie''
a plecki to potrafia mnie pol dniabolec... ah gtam
Bo moim zdaniem powinnaś się więcej ruszać i spacerować. Ja siedzę w pracy 8 godzin i też mnie boli kręgosłup. Może spacery... Bo chyba za dużo przy kompie siedzisz

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość

Jutro jade odebrac posciel dla malej do kolyski taka jak na zdjeciach kobieta dostala dwie takie same i jedna chce sprzedac za nizsza cene a mi w to graj
Śliczna

JA byłam wczoraj u lekarki. Ciąża książkowa

Na 100% synek, po rak kolejny chętnie "klejnoty" pokazywał. Na początku sobie spał, podpierając buźkę ręką, ale później się obudziła i zaczął skakać. A najśmieszniejsze, że czułam jak kopie

Mały ma 354 g. no i od główki do pupci ma 13 cm. A z nóżkami będzie ok 20cm.

Mi lekarka sama zaproponowała szkołę rodzenia, od marca - kwietnia mam zacząć chodzić. Szkoła jest przy szpitalu gdzie ona pracuje i sama ma w niej nawet jeden wykład
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 15:22   #365
poiglot91
Zakorzenienie

Malgosiu masz racje..

a co do siarki.. to mam..
dzis zauwazylam jak ''wycisnelam '' sobie prawego sutka..

ja to chyba wpadam w jakas depresje dziewczyny
Stary 2009-01-10, 16:00   #366
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Malgosiu masz racje..

a co do siarki.. to mam..
dzis zauwazylam jak ''wycisnelam '' sobie prawego sutka..

ja to chyba wpadam w jakas depresje dziewczyny
ja właśnie też...nic mnie nie cieszy. obecność TŻta mnie drażni..mam dość!!! Tylko bym spała i jadła.

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 16:04   #367
poiglot91
Zakorzenienie

mam tak samo..

wszystkim sie przejmuje
caly czas sie czepiam tz o cos..
Codziennie placze bez powodu...

nawte jak zobaczylam ta siare to sie rozryczalam..
;/
Stary 2009-01-10, 16:06   #368
maugoszatka
Wtajemniczenie

no mnie irytuje dosłownie wszystko, teraz TŻ dzwonił, że ktoś tam nam załatwił mieszkanie to się zaczęłam rzucać, że to ja mam sobie załatwiać takie tam blabla :P Denerwuję się o wszystko, o to nawet, że miał zajęte jak dzwoniłam a dzwonił wtedy do mnie!

Stary 2009-01-10, 16:11   #369
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
no mnie irytuje dosłownie wszystko, teraz TŻ dzwonił, że ktoś tam nam załatwił mieszkanie to się zaczęłam rzucać, że to ja mam sobie załatwiać takie tam blabla :P Denerwuję się o wszystko, o to nawet, że miał zajęte jak dzwoniłam a dzwonił wtedy do mnie!

to widze z nie jestem sama

mam nadzieje ze wto wszystko przjedzie bo ja tak dluzej nie moge...
Stary 2009-01-10, 16:13   #370
maugoszatka
Wtajemniczenie

nooo COraz gorzej,już mi nawet przeszła radość w ciąży i tylko wkurzam się, że nie kopie albo że źle kopie :P albo coś...Nie chce mi się nigdzie wychodzić i z nikim spotykać...Ludzie mnie po prostu denerwują, jedyne co jeszcze mogę znieść to kontakt ze znajomymi przez net..i tyle!!! Chciałabym już mieć właśny kąt ale blisko rodziców,bo TŻ do końca ciaży mogłabym zabić:P

Stary 2009-01-10, 16:17   #371
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Hej dziewczyny!!

Ja już po szkole, udało mi się prędzej skończyć, i pozaliczać. Dzidzia kibicowała w brzuszku mamusi. U mnie już 23 tydzień a mało kto się kapnąl że jestem w ciąży he he. Poczytałam was dokładnie, pośmiałam się z tych gazów i siary (pewnie mega rarytas, w smaku miodzio , ale słyszałam że nie jest za pyszna)

poiglot91 - no mi już przeszło z tym pęcherzem, raz max. dwa wstaje w nocy, a pije sporo. A poród, hmmmmm.... ja nie wiem jak bym chciala, troszkę się boje tego. Ale pewnie jakby nie było, widok dzidzi nam wszystko wynagrodzi.

pakusia86 - oj ja chyba też muszę wreszcie coś kupic sobie i synusiowi, bo nie mam nic. Jedynie różowe body i 2 pary różowych skarpetusi, więc raczej ich nie użyje.

malutka_24 - oj narobiłas nam stracha, nie ma co. Aole dobrze że to tylko nieporozumienie. Niech dołancza do nas kolejny chłopczyk .

esti1984 - Esti z Ciebie jest porządna kuchareczka, takie pyszności gotujesz swojej rodzince. A ja miałam takie typy imion dla córci: MAJA, Lilianka, Blanka, Nadia i Amelka.

anulka anulka - świetna ta wypraweczka, no u Ciebie z dwojgiem szkrabków, będziesz potrzebowała więcej łaszków. Te paczki z angielskimi ubrankami są rewelacyjne, chociaż czasami chcą bardzo dużo za nie, trzeba dobrze trafić.

rumiankowa - no kochana, kawałek dziewuszki z Ciebie był jak się urodziłaś. Ale podobno największa wagę zanotowano koło Poznania ponad 7kg.

Kathi75 - no Kasiu, z Ciebie to jest torpeda, wszystko zrobisz, odmawiasz mieszkanko, przemeblowujesz, buszujesz po sklepach i jeszcze zajmujesz się swoimi dwoma facecikami. Wzorowa mama i żonka. A kołyseczka super.

blondynkapoznan - super są te pościele, ja też muszę się zacząć za czymś rozglądać. Na szczęście jest tego całe mnustwo, nie to co kiedyś.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-10, 16:22   #372
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
nooo COraz gorzej,już mi nawet przeszła radość w ciąży i tylko wkurzam się, że nie kopie albo że źle kopie :P albo coś...Nie chce mi się nigdzie wychodzić i z nikim spotykać...Ludzie mnie po prostu denerwują, jedyne co jeszcze mogę znieść to kontakt ze znajomymi przez net..i tyle!!! Chciałabym już mieć właśny kąt ale blisko rodziców,bo TŻ do końca ciaży mogłabym zabić:P

Nas jeszcze czke przeprowadzka przed porodem i moze dlatego tez sie tak doluje.. boje sie ze nie znajdziemy zadnego lokum itp.. boje sie wszystkiego
Poprostu wszystkiego...

z jednej sgtrony dobija mnie te siedzenie w domua zdrugiej?
to nawet nie chce mi sie z niego wychodzic
zamulilam sie i zamknelam w 4 scianach.. az sie wszystkiego odechciewa
Stary 2009-01-10, 16:23   #373
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Nas jeszcze czke przeprowadzka przed porodem i moze dlatego tez sie tak doluje.. boje sie ze nie znajdziemy zadnego lokum itp.. boje sie wszystkiego
Poprostu wszystkiego...

osz kurcze, sorka za spam.. ale cos mi sie chwilowo stalo z wizazem
Stary 2009-01-10, 16:40   #374
pakusia86
Zakorzenienie

hej mamuski niestety nie czytalam was bo nie mialam jeszcze czasu wpadam tylko na chwilke powiedziec ze jestem po zakupkach i mam fajny humorek kupilismy naszemy synusiowi body w 3 paku nie moglam sie pochamowac takie slodziutkie i wcale nie drogie.... jakas obnizka jest w tesco na ubrania 10% obnizki zalaczam zdjecia zeby sie pochwalic pierwsze nasze zakupy dla syneczka

widzialam u nas w tesko ta buteleczke co mowilam.... caly zestaw kosztuje 40 euro a w zestawie jest odciagacz razem z butelka i specjalna nakladka (smoczek) w ksztalcie sutka nawet na zdjeciu bylo pokazane ze na tej samej zasadzie dziecko ciagnie jak z piersi my to kupimy napewno... jak tylko wieksze fundusze wpadna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S1051520.jpg (49,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S1051521.jpg (26,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S1051522.jpg (55,5 KB, 15 załadowań)

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 16:54   #375
Seona
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiem czy słyszałyście, ale wycofują Nospę i Pregnyl z użycia. Znalazł się w grupie leków, któremu Ministerstwo Zdrowia nie wydało pozytywnej opinii i/lub nie dostarczano raportów o szkodliwości skutków ubocznych Przecież do tej pory był powszechnie stosowany i wielu osobom pomógł. Także z Nospą też raczej trzeba się wstrzymać, chociaż jest szeroko polecana przez ginekologów

Znika też m.in. Nospa, szampon Nizoral, maść Zovirax, żel Ketoprofen i witaminy Centrum!

Wklejam skan artykułu (co prawda z Super Expressu), ale mam potwierdzone u koleżanki farmaceutki, że te leki rzeczywiście są na liście do wycofania w 2009 r.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia skanuj0002.jpg (179,0 KB, 19 załadowań)

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-01-10 o 16:56
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 17:08   #376
gabriellao0
Zakorzenienie

też słyszałam że wycofują te leki
ale wiesz co ... czy zmienił się ich skład? przecież nospę łyka np. moja siostra na nerki już kilka ładnych lat! witaminy centrum moja mama bierze już z 3 rok?
nie wiem o co chodzi ...

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Ja laseczki po zakupkach kupilam stanik do karmienia i dwie koszulki tez do karmienia fajne rozpinane od ramiaczek jak stanik , troche ******* dla malej , koszulke do szpitala ( lubie miec swoja )i sexi laszka na dzis wieczor jak nie zasne oczywiscie
Meza ubralam w szlafrok bo moj mi kradnie tlumaczac sie ze jego za lekki jest wiec ma polarek
ja trafiłam na wyprzedaż i za 150 zł kupiłam
-kąpielowy szlafrok dla męża, 2 pary atlanitica majtek męskich
- 2 koszule nocne (brrrrr) do kolan i rozpinane tak do pasa i stanik do karmienia
i jeszcze zwykłą bluzkę w groszki (dla siostry)
kocham wyprzedaże (sam szlafrok wcześniej kosztował 140 zł)

No i kupiłam sobie też nakładki do karmienia piersią- nie mam bladego pojęcia czy to do czegoś się nada ale kupiłam! I jeszcze kupiłam inne pierdki i wiecie co znalazłam:
WKŁADKI DO PIELUSZEK TETROWYCH! Kładzie się to na pieluszkę i niby działa jak a'la pampers przepuszcza wilgoć w jedną stronę!
Pielucha jest mokra a pupa sucha!
Chyba to sobie kupię? Co myślicie?

NO I DOWIEDZIAŁAM SIĘ OD A'LA ZNAJOMEJ POŁOŻNEJ (niestety ona "obsługuje" tylko cc - zbyt wykształcona małpiszonka ) że dla dzidzi do szpitala to mam wziąć: pampersy i chusteczki nawilżające i jak CHCE to tetrę.
Jak sie okaże że mogę mieć dzidzi 24h/dobę przy sobie to ewentualnie będę mogła "reszte rzeczy wtachać" a tak to nie mam nic brać!
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 17:22   #377
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Poprostu wszystkiego...

nic sie skarbie nie martw ja w podobnej sytuacji... teaz sie bedziemy przeprowadzac jeszcze przed porodem ale nawet nie wiem gdzie, nie wiem kiedy i wogole tez z tego powodu mam doly straszne juz bym chciala cos wiecej dla synka pokupowac cos przygotowac a tu dupa nic nie zrobie bo przeciez sie gdzies musze przeprowadzic myslelismy ze kupimy z tesciem ten sakichany dom ale to raczej nie wypali a juz mialam wizje jak synusiowi pokoik zrobie a tu kicha tez mi sie niegdzie nie chce wychodzic... beznadziejna pogoda caly czas wieje i sie nie da wyjsc z domku dzis sobie troszke humorek tymi zakupami poprawilam wiec dzis ogolnie dobrze jest ale na ogol to tak samo dola mam caly czas...

a co do nospy to nawet nie straszcie ja sobie zrobilam jej zapas chyba z 20 opakowan kupilam w polsce... na szczescie jeszcze nie lyknelam zadnej tabletki ale szkoda bo troszke kasy poszlo

Stary 2009-01-10, 17:26   #378
malwa1234
Raczkowanie

Witam was wraz z moim synkiem Gabrysiem.Dzis wrociłam do Belgii takze bede miała kontakt z wami.W Polsce dostałam sporo ciuszkow od 2 bratowych i od mamy z łozeczkiem nie ma juz problemu bo tz-a dziadek i babcia chca kupic bo to bedzie pierwszy prawnuk,a wozek kupimy sami.Moj synek jeszcze jest leniwy leciutko sie rusza ciezko to wyczuc a o kopniakach moge pomarzyc

20-ty tydzien to chyba jeszcze nie tak pozno na kopniaki a ja juz waze 63,4kg czyli przytyłam juz jakies 8kg poszło mi w piersi-rozstepy straszne!!! Reszta tłuszczu poszła w uda nogi tyłek i brzuch ale tu na szczescie bez rozstepow.Jesli chodzi o biustonosz do karmienia to mam 2 tez dostałam ale sa troszke malutkie wiec trzeba bedzie nowy i wielki bo wczesniej nosiłam rozmiar 80B a teraz 85C i ostatnio kupiłam 80D oczywiscie z drutami i lekkim usztywnieniem ale te rozmiary mnie przerazaja.A jak poszłam kupic sobie biała koszule na swieta to szukałam rozmiaru 34 tak jak zawsze a tu wielki szok kupiłam rozmiar 42 i nie jest wcale za duza!
Stary 2009-01-10, 17:38   #379
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
nic sie skarbie nie martw ja w podobnej sytuacji... teaz sie bedziemy przeprowadzac jeszcze przed porodem ale nawet nie wiem gdzie, nie wiem kiedy i wogole tez z tego powodu mam doly straszne juz bym chciala cos wiecej dla synka pokupowac cos przygotowac a tu dupa nic nie zrobie bo przeciez sie gdzies musze przeprowadzic myslelismy ze kupimy z tesciem ten sakichany dom ale to raczej nie wypali a juz mialam wizje jak synusiowi pokoik zrobie a tu kicha tez mi sie niegdzie nie chce wychodzic... beznadziejna pogoda caly czas wieje i sie nie da wyjsc z domku dzis sobie troszke humorek tymi zakupami poprawilam wiec dzis ogolnie dobrze jest ale na ogol to tak samo dola mam caly czas...

a co do nospy to nawet nie straszcie ja sobie zrobilam jej zapas chyba z 20 opakowan kupilam w polsce... na szczescie jeszcze nie lyknelam zadnej tabletki ale szkoda bo troszke kasy poszlo

no to chyba jest nagorsze..
tez bym chciala juz robic pokoik.. itp itd.. ale jak? skoro nawet go nie mamy

wqrzylam sie jeszcze tz zadzwonil ze idzie na piwko po pracy .. a ja se czekam na niego..(mialam zrobic niespodzianke taka) nawet sie umalowalam itp.. i mialam zrobic kolacje.. co prawda ma byc za godzine
ale ja juz stracilam ocohote.. i .. zjem sobiee sama

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-10, 18:11   #380
Bercia2000
Zadomowienie

Dziewczyny troche zapadł mi się na dole brzuch rano śmiałam się do mamy że dziecko gdzies zgubiłam ale juz mnie to martwi
pewnie mały zmienił pozycje bo przecież kopie i tam jest ale dziwnie to wygląda
choc zaczyna mnie pępek boleć jak wczoraj to może wraca na swoje miejsce

ja też jestem jakaś nerwowa jakby któś na mnie podniósł głos albo zwrócił uwage bardziej ostro to zaraz a normalnie to bym
tak czekałam na powrót TŻ-a a teraz się boje ze sie nie dogadamy albo coś sama nie wiem nie widziałam go ponad 3 msc sama siebie nie rozumiem
a jak dzis dzwonił i powiedział że za 2 dni się zobaczymy to a On sie wkurzał że sie denerwuje jak nie moge i wez mu wytłumacz czemu płacze jak sama nie wiem
po prostu strasznie Go kocham ale dla niego to dziwny powód do płaczu ojjjjj moje
hormonki szaleją na maxa

no jak czytam że już kupujecie rzeczy dla dzieci to też sie wkurzam bo ja mało co kupiłam a TŻ nie czuje blusa i mowi pózniej
musze nad nim popracować bo co sama będe potem latać za wszsytkim jak musze odpoczywc i to on musi dzwigać zakupy

pewnie pomyślicie że bzdury pisze albo oszalałam a i to biore po uwage ale kto mnie zrozumie lepiej niż WY moje kochane mauśki

kathi
pościel kołyska cudo

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-10, 19:24   #381
poiglot91
Zakorzenienie

to bercia dolaczasz widze do mnie i maugoszatki...

powinnas sie cieszyc kochana ze juz za 2 dni sie zobaczysz z tz!
ojj napewno spedzicie cudnie razem czas..
Stary 2009-01-10, 19:35   #382
Bercia2000
Zadomowienie

paiglot
ja się bardzo cieszę ale też boje jak to będzie
zresztą co ja pisze przecież to mój kochany Tz
widzisz jak mi się zmienia urwanie głowy

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-10, 19:38   #383
poiglot91
Zakorzenienie

uwierz ze rozumiem cie doskonale!!
bo ja mam tak sama..
w jednej minucie potrafie cos kochac-nienawidziec przez to plakac albo i sie smiac
takze ta hustawka nastrojow to chyba u nas normalne..
Stary 2009-01-10, 20:20   #384
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:

no to chyba jest nagorsze..
tez bym chciala juz robic pokoik.. itp itd.. ale jak? skoro nawet go nie mamy

wqrzylam sie jeszcze tz zadzwonil ze idzie na piwko po pracy .. a ja se czekam na niego..(mialam zrobic niespodzianke taka) nawet sie umalowalam itp.. i mialam zrobic kolacje.. co prawda ma byc za godzine
ale ja juz stracilam ocohote.. i .. zjem sobiee sama

Cytat:
uwierz ze rozumiem cie doskonale!!
bo ja mam tak sama..
w jednej minucie potrafie cos kochac-nienawidziec przez to plakac albo i sie smiac
takze ta hustawka nastrojow to chyba u nas normalne..
u nas to jak najbardziej normalne niestety ale glowki do gory kochane tz czasami umieja nam tak dzialac na nerwy ze mialbysmy ochote ich zabic.... ale chyba nudno by bylo gdybysmy sie na nich nie wkurzaly a oni na nas tak to jakas rozrywka.... wiadmo ze teraz nie jest do smiechu ale jak juz hormony przestana dzialac tak zwariowanie to wtedy bedziemy sie z tego smiac nasi tzci beda mowic
- ale bylas franca jak bylas w ciazy zyc mi nie dawalas ale i tak cie kocham -

Stary 2009-01-10, 20:23   #385
Bercia2000
Zadomowienie

Dziewczyny jeszcze pytanko

macie fajny przepis na sałatke z czerwoną fasola bo mój TŻ uwielbia
a gdzieś przepisy posiałam a chce taką sprawdzoną bo na necie mnóstwo tego jest

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-10, 20:28   #386
poiglot91
Zakorzenienie

ja nie wiem wiec nie pomoge z sta salatka

pakusia.. moj tz jeszcze nie wrocil nie wiem czy napisac mu sms kiedy bd czy sie powstrzymac
Stary 2009-01-10, 20:29   #387
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze pytanko

macie fajny przepis na sałatke z czerwoną fasola bo mój TŻ uwielbia
a gdzieś przepisy posiałam a chce taką sprawdzoną bo na necie mnóstwo tego jest

niestety ja zadnych nadzwyczajnych przepissow nie znam... ja dodaje czasmi czerwona fasole do salatki warzywnej tej podstawowej chociaz jadlam kiedys taka pyszna salateczke z fasola czerw. ale nie wiem jak zostala stworzona

Stary 2009-01-10, 20:30   #388
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem wiec nie pomoge z sta salatka

pakusia.. moj tz jeszcze nie wrocil nie wiem czy napisac mu sms kiedy bd czy sie powstrzymac
powstrzymaj sie moze jeszcze chwilke zeby nie myslal ze nie moze nic zrobic bez ciebie moze jest w drodze .... chociaz latwo mi mowic .... ja bym pewnie juz z 5 smsow wyslala znajac siebie...

Stary 2009-01-10, 20:31   #389
Bercia2000
Zadomowienie

paiglot
napisz do TŻ-a że czekasz nie zaśniesz bez niego tęsknisz zobaczysz odpisze albo przyleci biegiem a TY będziesz wiedziała co i jak
i wszyscy będa happy

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-01-10, 20:32   #390
poiglot91
Zakorzenienie

bede twarda..:P
ale pewnie jak wroci
i tak bede mu cos sugerowac.. :P
bo szczerze mowiac jestem zazdrosna jak gdzies wychodzi a domyslam sie ze kolezankiz pracy tez sa tam..
no nic..
musze czekac..

bercia chyba tak nie napisze.. juz jestem zla ze wyszedl..
bo chcialam dzis zrobic mila kolacje... dla niego zrobic mi jakas niespodzianke..
bo ostatnio wogole nie mamy czasu dla siebie... o n ciagle praca i praca..

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-01-10 o 20:34
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości