![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() Wolę 'zwykłą' marynarkę ( na szczęście TŻ też ![]() A ja będę miała pracowity weekend ![]() Jutro z samego rana wizyta w cukierni - zamówimy mniejwięcej ciasta i torta. Potem kolejna próbna fryzura. Prosto z próbnej lecę na przymiarkę sukni. Potem na miasto w poszukiwaniu bransoletki i wisiorka. W niedzielę rozdamy ostatnie zaproszenia i spotykamy się z właścicielem sali (chcemypogadać o dodatkach, przystrojeniu sali). Również będziemy zamawiać i oglądać noclegi gości.
![]() |
#362 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
rosette kurz Wam będzie wyłaził jeszcze po ustawieniu mebli, dlatego nue warto od razu klasc dywanów i wieszać firan.
jaga jeśli nie masz ochoty patyrzec na kuzynkę to jej najzwyczajniej w swiecie nie zapraszaj. Jeśli dla Ciebei jest zerem to po co robic mine do zlej gry. Pomysł z książkami cudowny. Nie pomyslałam żeby tak zorbić. A księgarnie są chętne tak współpracować z listą? Bo się z czymś takim nie spotkałam ![]() Jak to technicznie wygląda? Później gość zainteresowany ksiązkami przychodzi i pyta o listę Pani Jagi czy jak? ![]() kasiaher jak ja zakupilam laptopa tez sie od razu do lozka z nim zamontowalam ![]() ![]() ![]() Zdrowiej! ps. Jak sytuacja z teściową?? ktosia u mnie w mieście tez jest ten maraton od 23.30 do 7 rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tż od razu do mnie powiedzial, ze nie pojdziemy bo tematyka mu sie nie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() Zdaj relację - na taki maraton to chyba prowiant trzeba zabrać nie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]()
#365 |
Zakorzenienie
|
dekoderka wybaczamy
![]() anjadka sudrut fajny, ale czy Twój tz nie jest za chudy do takiego rozwiązania? |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś kupowała buty w sklepie internetowym
http://www.bialebuty.com.pl/ http://www.butyslubne.com.pl/ A może któraś z Was słyszała o jakimś fajnym sklepie w okolicach Warszawy? Potrzebuje butów na obasie około 4 cm-ale tam gdzie do tej pory chodziłam właściwie niema wyboru. Mam wrażenie że wszystkie buty są takie same.
#367 |
Zakorzenienie
|
dekoderka ja zamawialam tu: http://www.buty-slubne.net/
w okolicach warszawy to na pewno masz sporo sklepów gdzie moglabys sie udac, przeciez to zaglebie jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Chodziłam troche po sklepach ale wydaje mi się że jest mały wybor
![]()
#369 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj idziemy zanieść zaproszenia do świadka tz. Wogule tak nam to kiepsko idzie, że przez miesiąc roznieśliśmy tylko 4 zaproszenia. Dobrze, że jeszcze trochę czasu jest. Nasze przygotowania zarazie też stoją w miejscu. Najgorsze, że nie mam sukienki i nie mam kiedy wybrać się po przymierzać. Jakoś nie chce mi się nic robić.
![]() |
#370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Muszę wziąć właśnie coś do jedzenia i do picia, bo ceny w kinowym bufecie są powalające. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||||
Zakorzenienie
|
Sa sliczne, wybrałaś najładniejsze z tej strony
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A my się wczoraj pogodzilismy i Tż mówi: ,,musi nam się udać, bo jak słysze w pracy (w banku) historie klientów, o ich rozwodach i problemach w małżeństwie to się załamuję ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Ja jak pomyślę o tym, ile jeszcze zostało do załatwienia, to mi się niedobrze robi
![]() Ślub za 1,5 mies. a my ani garnituru ( w ogóle ubrania dla TŻ), ani samochodu, nie mamy nic na przystrojenie sali i kościoła... Kwiaty nie wybrane. Fryzura, makijaż tak samo ![]() ![]()
#373 | |
Zadomowienie
|
czesc Kobitki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, a co na to Wasi Tż? Bo mój się w ogóle literaturą nie interesuje i az mi żal, że nie miałby z tego nic. A że ja dość zaawansowana literaturoznawczo to żadne tam Coelho w grę by nie wchodziły. I byłyby to książki tylko dla mnie... Dekoderka, ja kupowałam buty w http://www.butyslubne.com.pl/. Tyle, że byłam w salonie bo akurat jestem z Krakowa. Wklejałam je kilka stron wczseśniej. Są piękne!
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-03-13 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#375 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Zamówiłam ostatnio zestaw do embossingu (szablon i dłutko) i dzisiaj właśnie mi przyszło ![]() ![]() A taki szablonik sobie wybrałam... Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-13 o 10:34 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Ja równo ze 3 miesiące będę obgryzać ze zdenerwowania mój świeżo zrobiony manicure.
![]() ![]() Rzecz w tym, ze są jeszcze tylko 3 miesiące a ja nawet zaproszeń nie wybrałam. ![]() Butów nie mogę nigdzie dostać. Żadne mi się nie podobają. Mam zarezerwowana manicurzystkę ale za to ani kosmetyczki ani makijażystki nie. Nie mam żadnej zaufanej. Wiązankę na szczęście TŻ będzie wybierał i kupował zgodnie z tradycją to chociaż to mi odpadło ![]() Masakra jakaś mówię Wam. Przestaję to ogarniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() tak szalejecie z tymi postami ze chwile zajelo mi odszukanie Was bo co weszlam na watek to zamkniety ![]() ![]() tak wiec jestem... ![]() po dlugiej przerwie przez sesje dopiero teraz sie pojawiam ale sie za Wami stesknilam ![]() w tym czasie zdazylismy zakupic obraczki i zamowilam suknie ![]() ![]() ![]() zdalam egzamin zalegly a moja srednia wszystkich ocen to 4,5 wiec mozecie pogratulowac ![]() ![]() zaraz poczytam co tam u Was ![]()
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
soofka zrób sobie listę. 3 miesiące to mało czasu, a zaproszenia wypadaloby zaczac rozdawać
![]() diamondbabe pochwalaj się szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Zaproszenia wystarczy rozdać przymajniej miesiąc, półtorej miesiaca przed ślubem, nie dajmy sie zwariować.
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-13 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem... Zależy kiedy ma się ślub. Ja nauczona doświadczeniem moich znajomych wiem, że jeśli chodzi o sezon czyli lipiec, sierpień to nawet 3 miesiące są za mało bo ludzie dużo wcześniej rezerwują sobie wczasy.
#381 | |
Raczkowanie
|
oj Kochana obraczkami sie pochwale jeszcze dzis musze zrobic zdjecie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy w okresie długiego weekendu majowego i z doświadczenia wiem, że dużo osób w tym czasie ma jakieś plany, dlatego zapraszaliśmy wcześniej. I ludzie mówili, że dobrze, że wcześniej daliśmy im znać. My chcemy, żeby miesiąc przed to dali nam już potwierdzenie, czy przyjdą na ślub czy nie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#386 |
Zadomowienie
|
Może źle sie wyraziłam, najpóźniej miesiąc przed ślubem. Oczywiście zależy to również od tego jakie duze ma sie wesele. Ja zapraszam tylko najbliższą rodzinę, z którą cały czas jestem w kontakcie. Wszyscy juz wiedza, ze maja sie szykować na wesle i termin też znaja. Myśle tez że nikogo nie nalezy stresować i mówic mu, że troche poźno na wysyłanie zaproszeń. Zwłaszcza soofkę
![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-03-13 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ja sie strasznie boje ze nei zdarzymy mimo wszystko mam jakis tak strach w sobie:/ dodatkowo obliczylam ze @ dostane w dzien slubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
ja wląsnie robię liste rzeczy do zorbienia, zakupienia itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
tak jak obiecalam wklejam zdjecie naszych obraczek ale nie widac mojego brylancika za dobrze jest w ksztacie kwadratu
![]() ![]()
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.