|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
powodzenia
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sprawdzam daty po kilku takich "wpadkach"
|
|
|
|
#363 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś już peeling kawowy zaliczony oczywiście, zawsze przed spotkaniem z tżtem go robie, to zawsze mowi ze ja taka gładziutka hehe, ale niech myśli, że ja taka sama z siebie
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze peeling zrobie, moze samoopalacz tez uzyje
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
nice sprite to Ty w avku??
|
|
|
|
#366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak robię bo jak jadę do PL to zawsze się obkupię a przyjeżdżam tutaj i zawsze są jakieś promocje jak nie za pól ceny to kup jeden drugi gratis i trochę mi się tego nazbierało ,zresztą swoje zbiory mam na odpowiednim wątku ale i tak muszę wkleić aktualizację, i dziękuję za wsparcie |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Nice Sprite, ja też mam czerń na głowie a jestem rozchichotana , jakoś mi to nie przeszkadza, nie uważam,żebym wyglądała mrocznie
chyba czesto ten peeling robisz ja musze zszorowac te plamy ! Ale chyba zrobie peeling dzis i jutro zeby cały kolor zszedł i dopiero jutro sie bede brazowic ![]() jak grzeja kosmetyki tez lubia, ale jak chłodza brrr, pod koc sie chowam
|
|
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
anusiuniaa
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Renatko ooo tak,pachne wszystkim po trochu bo uzylam do kazdej cz.ciala inny
.Mrowiacego uzywam tego z Perfecty![]() A co do typow kolorystycznych to w necie mozna test sobie zrobic -mi wyszlo ,ze jestem latem,hmh a na wizazu,ze wiosna![]() Fajnie by tak sie do wizazystki wybrac i dowiedziec tak na 100%.jakim 'typem' sie jest.
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo nikt nie kupuje bo jest zly
|
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nigdy nie sprawdzałam bo zawsze mi się wydawało że kosmetyki w sprzedaży mają co najmniej 2 lata ważności ( mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi
wyrzucić? teraz zacznę sprawdzać terminy![]() taka będzie moja mina przy sprawdzaniu
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Na miejsca po depilacji-oliwka (bo wtedy wszystko inne mnie podraznia), na brzuch, uda posladki serum Eveline, a na resszte normalny balsam ![]() Ja robiłam te testy, ale nic mi nigdy nie wyszło, bo mam z kazdego po trochu, nie umiem sie okreslic przy wielu pytaniach nice Sprite ładna jestes wyrzuc ta przeterminowana odżywke, i sprawdzaj daty, sklepy kombinują i oszukują jak mogą, ja juz zawsze patrze
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-12 o 22:14 |
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez myslalam kiedys zeby wybrac sie do wizazystki ale.... czy ona bedzie potrafila okreslic dobrze jakim typem jestem skoro wlosy mam farbowane, robie henne na brwi i rzesy co jakis czas i uzywam kremu brazujacego do twarzy? |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spotkałam się z opiniami ze wyglądam tajemniczo i tak myśle czy na plus czy minus, może ta czerń mnie postarza w sumie wszyscy daja mi wiecej latek niz mam:Ppeelinguje sie kawowo raz w tygodniu zawsze przed spotkaniem z tżtem a widze go raz w tygodniu niestety mieszkamy dość daleko od siebie a teraz rok szkolny, no ale w wakacje nadrobimy, tz planuje kupno samochodziku to bedzie częściej w moim miescie to sie chociaz na tygodniu na chwilke stykniemy zazdroszcze tym dziewczynom co mają swoich tż tak przy sobie
|
|
#376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Nice Sprite, aaaa, ja to bym sie peelingowała codziennie
z 1 strony zazdroscisz- z 2 macie wieksza raadosc spotykajac sie rzadziej wszystkiego sa plusy i minusymi bez makijazu daja 15 lat, w makijazu tyle ile mam ![]() Tu nie chodzi o to czy Pantene to dobra firma, nie Oni zdecydowali,ze sprzedaja cos przeterminowanego tylko sklep. |
|
|
|
#378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziex
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale przez to też sie czesto kłócimy, bo ja zazdrośnica troche jestem, a nie mam pojecia co on robi cały tydzien i tak dziwnie sie z tym czuje:P no ale sobie tłumacze, że miał nie jedną okazje mnie zdradzić a tego nie zrobił więc mam nadzieje ze tak zostanie ![]() mi daja lat 20 średnio a mam 17, jak poznaje znajomych mojego tż np który jest starszy o 4 latka to pierwsze pytanie gdzie studiujesz? mowie ze nie studiuje, no to pracujesz? nie, chodze do lo pewnie klasa maturalna? nie i wszyscy zdziwienie:P na poczatku naszego zwiazku miałam lat 15 więc zdziwienie jego znajomych było dość spore
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
To ide sie troszke wypieknic
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Nice Sprite nie przejmuj sie, Ty masz sie sobie podobac to najwazniejsze
![]() zmyłam wlasnie maseczke, nalozylam wlasnie kremiki i olejek rycynowy.. ale peeling kawwy przekładam na jutro, znowu zaczął mnie brzuch bolec strasznie a myslalam,ze juz po bolu, cały dzien malam spokoj.
|
|
|
|
#385 |
|
Rozeznanie
|
Ja lece obejrzec K.Wojewodzkiego
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam i udzielaj się Też mam takie wrażenie, że dziewczyny się odzywają a potem już nic wiecej nie piszą. Zachęcam do częstszego udzielania ![]() Ale się rozpisałyście 10 stron miałam do nadrabiania, ale to dobrze bo bardzo fajnie się was czyta Póki pamiętam co miałam napisać:Tequila świetne zakupy, cudowna sukienka, też szukam takiej bandażowej najlepiej takiej w kolorze ciemnego fioletu Co do ćwiczeń to taką mi robicie ochotę Bo chetnie bym sobie na rowerku pojeździła, czy nogami pomachała, a tu nie mogę Eh mam tylko nadzieję, że szybko się wykuruję. Miałam mieć dzisiaj prawie cały dzień wolny, a wyszedł taki beznadziejny, eh jak się coś wali to wszystko. I na dodatek samochód mi się zepsuł i myślałam, że zostane tak na środku drogi o 15 jak największe korki i to w centrum miasta, ale ruszył naszczęście No i zapomniałam co miałam jeszcze pisać |
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() Livia, dziwne pytanie Ty pracujesz? Bo kiedys myślałam że tak, ale teraz stwierdzam, ze jestes z nami o róznych porach, wiec juz nie wiemMi tez sie zepsuł mój kochany samochodzic, ale niestety trzeba go naprawiac, nie ruszył :PI tez cwiczyc nie moge, od ponad miesiaca i to chyba jeszcze długo potrwa (miałam wypadek:/) Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-12 o 22:38 |
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz dobranoc moje ślicznotki miłych snów
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowe WP
![]() kwiatki przesadziłam, biegałam 25 min (mój rekord )piję sobie zieloną herbatkę i jem paluszki zaraz idę spać, rano muszę się o 7 obudzic i jem co 8h tabletki.....przez tydzień. gin zalecił. Masakra
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Red, daj troche paluszków,
(jakbym malo dzisiaj zjadlaale o 7 sie budzisz, jesz tabletke i mozesz spac dalej? ![]() to ja tak musze od 3 lat pilnowac leków, od miesiaca jeszcze dodatkowych |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

powodzenia

teraz widzę np po zdjęciach jak ciepłe odcienie ładnie podkreślają mój typ kolorystyczny i wydobywają urodę

wyrzucić? teraz zacznę sprawdzać terminy
mieszkamy dość daleko od siebie a teraz rok szkolny, no ale w wakacje nadrobimy, tz planuje kupno samochodziku to bedzie częściej w moim miescie to sie chociaz na tygodniu na chwilke stykniemy