|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
Baby14 Moby's jest tak jakby częścią Disco Tropics'a
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny doradźcie , z którego biura jechać daję linki ![]() Funclub - hotel Copacabana *** 1700 zł-1800 zł http://www.funclub.pl/?name=search&o...=1155&show=all Travel Book - hotel Florida Park *** 1795 zł http://www.travelbook.pl/offer_75_4388.html Orlando Travel - hotel ** (nie wiem jaki)-1790 zł http://www.orlando.com.pl/offer_23_2265.html Juwentur-hotel Copacabana *** - 1614 zł http://www.juwentur.com/index.php?pr...ct&prod_id=904 No i jeszcze czekam na ofertę almatura. Które biuro i obóz najlepiej wybrać ? ;/ Najbardziej jakoś stoję teraz za ofertą Funclubu ^^. Poradźcie dziewczęta ![]() Edytowane przez DearWhoever Czas edycji: 2010-02-04 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zadomowienie
|
Boże jak to czytam, to widzę, że jest coraz bliżej do Lloret =)
Ja chyba zdecyduję się na ofertę z Karlika: http://karlik.turystyka.net/offer_75_4388.html
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zadomowienie
|
No o to chodzi , mhhh czekam tylko na opalonych chłopów do tańca !
![]() RosjaRosja a może byśmy razem z jakiegoś biura pojechały ? ![]() A co myślisz o ofercie funclubu ? podobna cena , a podobno Copacabana *** [hotel] jest najlepszy ![]() Edytowane przez DearWhoever Czas edycji: 2010-02-04 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
ja bym brała z orlando albo juwenturu. z fun clubu słyszałam juz rozne historie;D
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- ja też bym jechała do copacabany;D bo słyszałam ze tam super i na przeciwko maja tani sklep z napojami hahaha;D i fajnych nawet polaków tam spotkałyśmy i mają blisko wszedzie;] ja w tamtym roku byłam w eugenii i mogę polecić.;] a wy gdzie bylyscie?;> ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- ej Dear ;D jesteś z Białego?;> Bo ja mam tam godzine drogi haha i czesto bywam;D |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
kupanapatyku to znaczy ja z okolic białego , a tak dokładnie z hajnówki , mam 1h samochodem do Białego
![]() ej no ktoś musi ze mną pojechać do Lloret ![]() A co do Polaków , to do nas jacyś hiszpanie mówili 'siema kotku ' , albo 'siema ****a!' ![]() Edytowane przez DearWhoever Czas edycji: 2010-02-05 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
a ja jestem z Bielska ;D to mam do ciebie 20 km haha;] niezleee
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
ooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie polecam Juwenturu; zrobiłam wstępną rezerwację jakieś 2 tyg. temu i dotąd odzewu zero, a dzwoniłam do nich 2 razy. Totalnie olewają sprawę. przeniosłam się do funclubu....
#370 |
Zadomowienie
|
Właśnie dlatego myślę najbardziej nad Funclubem ..
Właśnie pisałam do jakiejś babki z Funclubu na gg i mówiła , że rezydentem do Hiszpanii będzie P. Dominika [czytałam o niej dobre opinie] więc chyba niedługo zamawiam wycieczkę do Lloret z Funclubu ![]() ps. do dziewczyn , które nie będą miały ukończonych 16 lat i np. jadą w lipcu a w sierpniu kończą 16 , to jest możliwość , żę zostaną wpuszczone ' wszystko zalezy od humoru ochroniarza' .. Edytowane przez DearWhoever Czas edycji: 2010-02-05 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
o to ciesze się bardzo;D ja zamierzam jechać na wczasy ,albo obóz w sierpniu i chyba do Copacabany ***a jak nie to Goya**mi pozostaje.
A co do oferty to jak dla mnie Copacabana naajlepszaaa ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-02-05 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Rozeznanie
|
Coo? Jakaś zmiana? Nie słyszałam, żeby kiedykolwiek wpuszczali...Skąd wiesz?
#373 |
Zadomowienie
|
Napisałam na gg do tej Agnieszki www.funclub.pl i tam są gg na stronie głównej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zadomowienie
|
DearWhoever
Ja jestem zdecydowana na 100%, że jadę z Karlika ![]() A ogólnie chyba jesteśmy z drugich końców Polski ![]()
#375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam w hotelu Guitar Rosa i byłam zadowolona ![]()
22.07-03.08 Lloret! <33 Edytowane przez engang Czas edycji: 2010-02-05 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
soory dziewczyny ja pisałam że to Paryż i Lazurowe wybrzeże a to jest Wenecja nom link do oferty http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1702
i to niestety jest obóz ale próbujemy załatwić z biurem tak żebyśmy mogły z nimi jechać tylko że bez opieki heh może sie uda bo narazie to jedyna oferta jaka nam odpowiada
#377 |
Raczkowanie
|
ja najprawdopodobniej pojade do Lloret ze steji..widzialam rozne oferty ale tu jest 9 noclegow w hiszpanii jeden kolo paryza, zwiedzanie paryza i wenecji.. cena jest podobna do innych biur,ale wydaje mi sie ze tu poza leznieniem na plazy i dyskotekami bede mogla duzo zobaczyc.. tylko nie wiem czy wyjazd bedzie z mojego miasta...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Przyczajenie
|
Witajcie! Jestem nowa na forum. Znalazłam je przypadkiem szukając opinii o biurach podróży. Mam nadzieję, ze mi pomożecie, gdyz chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o biurze Olimp z Krakowa. Razem z koleżankami chciałybyśmy jechać na obóz młodzieżowy do Lloret de mar z tego biura i chciałabym się zapytać czy był ktoś z niego właśnie w tym mieście. Warto jechać? Jest to sprawdzone biuro? Nie okaże się przypadkiem że np. nie mamy gdzie mieszkać albo że nie jest ono bezpieczne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
a są może jakieś oferty tylko do Lloret, ale na trochę dłużej niż 9 noclegów?
bo chciałabym być tam jak najdłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
Olcia92 , jak się nie mylę to chyba juwentur ma obozy i tam było napisane , że dla osób od 18-25 lat nie mają opieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dwa lata szukam, to ni razu nie widziałam oferty z więcej niż dziewięcioma noclegami. Chyba, że na wczasy.
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
No niestety nie mai tyle. Można pojechać 2x na obóz tzn. zostajesz następne 9 nocy , ale za podwójną cene ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- i nawet tez jak cos to bym jechala a tym terminie bo wczesniej mam 18stkie itp ;D;p |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
ejj.. ja chyba tez do lloret w terminie 14.07-28.07 ze steji.. ewentualnie ten pozniejszy..
![]() do BLONDI18XD z jakiego biura bylas w lloret..?? byl ktos w ubieglym roku w hiszpanii z biura steja..?? bo czytalam ze rok temu jakis oboz odwolali.. |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
ja bylam z "nat" ;p super bylo;D dyskoteki i nocne zycie;p pelno dupeczek!;D tez czytalam ze odwolali jakis oboz ale to nie ze stei napewno;D ale ta oferta mi sie podoba;D głownie mi zalezy na zabawie;p a tez duzo zwiedze ciekawych miejsc ;D a chyba pojade sama i mysle, ze fajnie byloby kogos poznac przed obozem;D a z tego co slyszlam to steja to dobre biuro;p;p a ty z jakiej jestes miejscowosci?;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
jestem z Bydgoszczy.. jadac tam bym chciala wybawiac sie za wszystkie czasy ale tez cos zobaczyc..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
ja 18 w grudniu;D ja mieszkam kolo Krakowa wiec jak cos to bym wsiadala w katowicach lub w krakowie;d bo chyba mam jednakowa drogę;D ale to chyba jedzie autobus i zbiera ludzzi;Dno nie?;D tak mi sie wydaje;D aale naprawde zatesknilam za Lloret;p nie chcialo mi sie jechac 1szy raz, a potem nie chcialm wracac;D
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ale mam nadzieje ze jc to nas puscza do Tropicsu;D bo to najlepsza dyska w Lloret;p wpuszczaja od 16lati trzeba miec skonczone!;p dla mnie bombaa;D piana party;D 4 sale;D tez sie musze wyszaleć ;D jak bylam to gral Armin van buuren ,ale trzeba bylo doplacic duzo kasy i nie poszlismy;d ale za to bylo nocne szalenstwo w morzu;D ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- i myslalam wczesniej nad blg, ale ta oferta jest lepsza moim zdaniem;D i Lloret sa lepsze impry;D |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
na piana party też trzeba dopłacać więcej , jak się nie ma karnetu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Raczkowanie
|
ja placilam 20euro rok temu na 7wejsc i 3 drinki i do tego mialam znizki do innych knajp i dyskotek;D ale chodzilam tylko do Tropicsu;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
no to to jest karnet właśnie ;d bo jednarozowo jak wchodzisz to placisz 10 euro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.