|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
weegirl, a rozmawiałaś z nim o tym?
![]() http://nocoty.pl/gid,11410281,img,11...galeria.html?T[page]=6 Ciekawe jak wyglądałabym w takiej sukience. hmm.
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem,trzeba byłoby się boczków pozbyć. Tak myślę nad studniówką, ale w innym kolorze i z jakimś akcentem w pasie, żeby nie było smutno. ładna i skromna jest, ale chyba niewygodna.
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proste fasony są najseksowniejsze i ogólnie bardzo ładne
|
|
#365 | ||||
|
Zadomowienie
|
ale dużo napisałyście
![]() Cytat:
a muszę pożyczyć troszkę kasy od mamy na mały upominek dla TŻ na urodziny...miałam mu kupić płytę, ale 100zł to nie pożyczę niestety ![]() myślicie, że antyrama z naszymi zdjęciami, 20 cukierków a do każdego przyczepiona karteczka i na niej napisane coś ładnego, będzie ok? aa i jeszcze odżywka do włosów, ale to z Joanny, bo zapuszcza włosy i prosił mnie o pomoc w wyborze odżywek itd ![]() Cytat:
Cytat:
![]() daj link Cytat:
![]() ![]() a co do fotki, ja mam jeszcze, tak poznałam swojego TŻ, ale rzadko tam wchodzę teraz...moje zdjęcia są na kilku portalach, photoblog,nk,digart,max models , ale piękna to ja nie jestem (a na dig.to koleżanka, która pokazuje tam swoje prace) do mnie raz pisał jakiś koleś, którego bardzo podniecały damskie stopy, widziałam go na żywo, gra w jakiejś kapeli...wygląda jak małpa, jest bardzo mały i ohydny...jak widział mnie z TŻ to nazwał go ''laluś'' wkurza mnie takie coś...przyjaciel powinien być przyjacielem, powinien się cieszyć z tego, że jesteśmy szczęśliwi ja też, kiedyś zobaczyłam zdjęcie TŻ z jego byłą, to płakałam jak głupia ale wtedy byłam młodsza, a ich związek to tylko 3 miesiące ja nie mam żadnych zdjęć z byłymi, nie chciałabym, żeby TŻ w ogóle takie oglądał.
|
|
#366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oni chyba maja za dobrze (ugotowane, wyprasowane) i nie doceniają co mają... [QUOTE=weegirl;13812658Wid zisz, moje miny tutaj nic nie zdziałały i to mnie najbardziej boli- że jego chyba nie obchodzi, czy sprawia mi przykrość czy nie. Tutaj zdjęcie z ową eks, tam z inną. W ogóle do Ale, muszę przyznać, że jak sobie to futro przypomnę to mi odrobinę lżej na duszy [/QUOTE]wie ze Ci to sprawia przykrosc? mowilas mu? wiem ze najlepiej powinno sie pogadac z facetem i powiedziec co i jak, jednak to nie zawsze jest proste.... moze trzeba go troche olać? ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
uwielbiam takie prezenty robione, gdzie trzeba włozyc troche wysiłku. Dla mnie fantastyczny prezent, o wiele lepszy niz płyta ![]() a z odzywką to słodko ![]() EDIT: wrócilam z poczty
|
|
#367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień świetnie mi się zaczął Jem sobie w spokoju śniadanie, aż tu nagle mama krzyczy:"Ola, paczka do Ciebie!". Zdziwiłam się, bo ostatnio nic nie zamawiałam, ale idę, podpisuję odbiór u listonoszki i szybko otwieram paczkę. Okazało się, że mój chrzestny miał kaprys kupienia mi dwóch książek z naszej ukochanej serii Jagoda, myślę, że z tym prezentem to dobry pomysł I ja też proszę o linka do bloga
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery Moja pielęgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2009-08-20 o 11:39 |
||||
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei rano miałam kiepski humor, ale teraz jest już trochę lepiej
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klik! W minionym roku dostałam na urodziny "Hyperion", później na gwiazdkę "Upadek Hyperiona", a dzisiaj dwie ostatnie
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale chyba do elastycznego materiału trzeba mieć nienaganna figurę
Myślicie, ze na studniówkę nadałaby się? Jagoda, albo zrób mu kalendarz z Waszymi zdjęciami, miejsc ważnych, cytatami z rozmów smsów itp Ja zrobiłam taki na gwiazdkę, czarno-biały, koszt wyszedł około 20 zł A TŻ baardzo zadowolony.
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!!! A Wy juz od rana tu produkujecie
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mały jest niesamowity ![]() a tak generalnie to witam, udało mi sie nadrobić Wasz wczorajszy bardzo twórczy wieczór od razu mi humor poprawiłyście ![]() bardzo proszę o przesłanie linków które tak komentujecie - kiełbasa i te sprawy...
|
|
|
|
|
#373 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zamówiłam u mojej cioci z anglii maskę Vatiki i mnóstwo olejków bo u nich są za 1 funta ![]() Cytat:
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
|
dorus a gdzie ciocia w Anglii mieszka? I co zamowilas?
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łeeee jak zazdroszczę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja poproszę o linka bo nie wiem o co biega
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Ciocia mieszka w Londynie. Zamówiłam maskę Vatika i olejek sesa, ale na pewno przywiezie mi jeszcze inne
postaram się podzielić ![]() dla czego link do bloga podajecie na priv? skoro ktoś ma bloga w sieci to znaczy, że chce by go oglądano http://www.photoblog.pl/arlena/42692684 Włosy ma fajne bo długie i gęste, a i na zniszczone nie wyglądają
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z jedną łyżkę mielę, wsypuję do dużego kubasa, do pełna zalewam wrzątkiem i mieszam aż będzie glutek. Tylko z tego co pamiętam to kupne mielone to rzeczywiście jest gorsze w smaku po zalaniu wrzątkien.
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zalałam wrzątkiem, ale nie powstał mi zadnej=n glutek, tylko taka zawiesina....
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak powinno być przy tym kupnym, ja nie pamiętam dokładnie, tylko, że glutek nie był takim strasznym wielkim gluciskiem jak teraz
Jak masz elektryczny młynek do kawy to warto spróbować ziarna świeżo mielić, chociażby dla samego smaku
|
|
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie siedze z Vatika na glowie, ale powiem szczerze, ze wyobrazalam sobie, ze wlosy beda bardziej tluste..(tzn takie ociekajace tluszczem) A tu prosze nic z nich nie "kapie"
I mam do Was pytanie: mozna zmyc ta Vatike Nisimem? Czy raczej uzyc normalnego szamponu?
|
|
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
a dlaczego nie? przecież to szampon. Ja zmywam oleje Nisimem do wypadających włosów
|
|
#384 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę wybrać jeszcze, które zdjęcia wywołać. Na nasze pierwsze walentynki dostał album z naszymi zdjęciami, a tak to będzie miał więcej naszych zdjęć i na ścianie je mu powieszę ![]() tylko jeszcze nie wiem, co mu napisać na tych karteczkach Kupię Joannę, jak byliśmy nad morzem to mu przypasowała ![]() Cytat:
kurcze... ale mam tylko kilka zapisanych smsów od Niego, archiwum z gg mam już inne zrobię coś takiego może na inną okazję, a teraz zacznę to spisywać wszystko dzięki za pomysł ![]() Cytat:
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zachowane najlepsze smsy ponad 2 lata hehe. Mam jeszcze takie zupełnie z początku, ale zostały w starym tel i nie moge ich przeniesc (tel lezy w szafce wiec).
wiecie co, jednak wracam do jedzenia siemia lnianego z jogurtem - tak mi najbardziej smakuje i odpowiada
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się, że wróciłam i zaczynam kurację z joanną z kokosem i proteinami, nadrobie potem. Padam
pociągi są męczące.
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam tlustych wlosow,kiedys tez probowalam tak z olejkiem rycynowym i tez niemialam tlustych,dalam duzo odzywki i lyzeczke olejku kokosowego,wymieszlam dalam na caly łeb,nawet na skore glowy i jest ok,wloski fajne
|
|
|
|
#388 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
tak, pociągi są okropne
![]() dziewczyny dzwonilam do mojej fryzjerki zeby umówic sie na podcięcie koncówek, ale nie ma jej, bedzie we wrzesniu dopiero. Nie wiem teraz czy to znak ze mam ich nie podcinać ![]() ja to nie widzialam zdjecia z kiełbasą i nawet nie chce.....
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2009-08-20 o 14:43 |
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

proste fasony są najseksowniejsze
i ogólnie bardzo ładne 

usunęłam konto od razu.
Czasami się nad tym zastanawiam.

No nie wiem, czemu tak jest, może to od leków na alergię?