Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 10:48   #361
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

weegirl, a rozmawiałaś z nim o tym?

http://nocoty.pl/gid,11410281,img,11...galeria.html?T[page]=6

Ciekawe jak wyglądałabym w takiej sukience. hmm.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 10:49   #362
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
weegirl, a rozmawiałaś z nim o tym?

http://nocoty.pl/gid,11410281,img,11...galeria.html?T[page]=6

Ciekawe jak wyglądałabym w takiej sukience. hmm.
sexi

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 10:52   #363
19agusia91
Zakorzenienie

No właśnie nie wiem,trzeba byłoby się boczków pozbyć. Tak myślę nad studniówką, ale w innym kolorze i z jakimś akcentem w pasie, żeby nie było smutno. ładna i skromna jest, ale chyba niewygodna.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-20, 11:10   #364
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem,trzeba byłoby się boczków pozbyć. Tak myślę nad studniówką, ale w innym kolorze i z jakimś akcentem w pasie, żeby nie było smutno. ładna i skromna jest, ale chyba niewygodna.
mi się wydaje, że o ile jest z dość elastycznego materiału, to będzie wygodna proste fasony są najseksowniejsze i ogólnie bardzo ładne
Stary 2009-08-20, 11:34   #365
Jagoda90
Zadomowienie

ale dużo napisałyście

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ale super tak od obcych osób usłyszeć coś miłego o włosach

Byłam dzisiaj w lumpach i kupiłam sobie buty na zimę, nowiuśkie emu za całe 5 zł W życiu tak nie cieszyłam się z butów
po wakacjach jestem spłukana,chętnie poszłabym na lumpa,
a muszę pożyczyć troszkę kasy od mamy na mały upominek dla TŻ na urodziny...miałam mu kupić płytę, ale 100zł to nie pożyczę niestety

myślicie, że antyrama z naszymi zdjęciami, 20 cukierków a do każdego przyczepiona karteczka i na niej napisane coś ładnego, będzie ok?
aa i jeszcze odżywka do włosów, ale to z Joanny, bo zapuszcza włosy i prosił mnie o pomoc w wyborze odżywek itd

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość

Robilam z moim owczesnym partnerem male party, zostaly zaproszone tylko najblizsze osoby z otoczenia w tym moj brat i jego kobieta. Moj chlopak poszedl sie pindrzyc jak zwykle i postanowil wziac kapiel, za ten czas zaczeli schodzic sie goscie a jego jak nie bylo tak nie bylo, wyslalam wiec dyskretnie synka aby pogonil nieco tate bo czekamy na niego, nie minelo piec minut jak maly wybiegl z lazienki i na caly glos zaczal wrzeszczec: "mama tata jeszcze nie wychodzi z kapieli bo sobie jaja goli a w ogole to mu "kurczak" (wiadomo o co chodzi) do ziemi zwisa i go przez to w krzyzu rypie" Zapadla nagle cisza a mnie zatkalo nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac, zaczelam przepraszac wszystkich za zachowanie synka ale maly zostal gwiazda wieczoru a moj chlopak ofiara zartow.

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

Madzienka, to jest prawda, że nie każda ma rozstępy, moja mama nie miała ani po ciąży, ani do tej pory nie ma, mimo, że tyła i chudła, moja chrzestna bardzo mocno przytyła w ciąży i po niej i też nie ma, a moja babcia i ciocia (chociaż też przytyły, bo to chyba rodzinne), miały mocne.
Ale o skórę dbać trzeba z nadzieją, że akurat na nas rozstępy nie padną
a ja mam kilka

Cytat:
Znalazłąm fotobloga dziewczyny z pięknymi włosami
daj link

Cytat:
NO JAK MOŻNA NIE WIEDZIEĆ CO W NAS MOŻE SIEDZIEĆ?!

Mi dużo osób mówiło, ze ciężko będzie mi się dogadać z rówieśnikami, niektórych zdaniem podobno przewyższam ich emocjonalnie i przez to te moje konflikty. W sumie racja, ze ciężko mi z rówieśnikami, ale TŻ jest moim rówieśnikiem i jakoś wychodzi nam, moze n też jest inny
Pamietam ajk miałąm konto na fotce i dostałam PWo treści "Mogę się pieścić przy Twoich foteczkach" usunęłam konto od razu.
ten tekst z reklamy mnie rozwala

a co do fotki, ja mam jeszcze, tak poznałam swojego TŻ, ale rzadko tam wchodzę teraz...moje zdjęcia są na kilku portalach,

photoblog,nk,digart,max models , ale piękna to ja nie jestem (a na dig.to koleżanka, która pokazuje tam swoje prace)

do mnie raz pisał jakiś koleś, którego bardzo podniecały damskie stopy, widziałam go na żywo, gra w jakiejś kapeli...wygląda jak małpa, jest bardzo mały i ohydny...jak widział mnie z TŻ to nazwał go ''laluś''

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

niestety tacy są ludzie, sama takich znam
wkurza mnie takie coś...przyjaciel powinien być przyjacielem, powinien się cieszyć z tego, że jesteśmy szczęśliwi

Cytat:
ja bym tego nie zniosła
ja też, kiedyś zobaczyłam zdjęcie TŻ z jego byłą, to płakałam jak głupia ale wtedy byłam młodsza, a ich związek to tylko 3 miesiące
ja nie mam żadnych zdjęć z byłymi, nie chciałabym, żeby TŻ w ogóle takie oglądał.

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 11:37   #366
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
... A może jest ze mną, bo tylko ja mu się napatoczyłam Czasami się nad tym zastanawiam.
na pewno nie, nie jest z Toba z musu przeciez. jest bo chce

Cytat:
Dokładnie tak Z nią wszędzie jeździł, robił jej duużo zdjęć, a ze mną? Pojechał sobie w tym roku na mazury z tym kolegą. BEZE MNIE. I nie wiem, czy w ogóle gdziekolwiek w te wakacje jeszcze pojedziemy A ja tak dawno nie byłam na Mazurach
W ogóle czasami czuję, że ja to jestem dla niego, jak taka stara żona. Że ja mu ugotuję, zatroszczę się o niego, a on, żeby odpocząć, to musi się sam gdzieś urwać A ja potrzebuję trochę romantyzmu, emocji. Czy muszę to sobie fundować poza związkiem?
u mnie romantyzm wysiadł i została zwykła codziennosc, ale mimo wszystko nie wyjezdza beze mnie i powiem szczerze ze jakby takie cos zaproponował to byloby mi przykro.

Oni chyba maja za dobrze (ugotowane, wyprasowane) i nie doceniają co mają...

[QUOTE=weegirl;13812658Wid zisz, moje miny tutaj nic nie zdziałały i to mnie najbardziej boli- że jego chyba nie obchodzi, czy sprawia mi przykrość czy nie. Tutaj zdjęcie z ową eks, tam z inną. W ogóle do Ale, muszę przyznać, że jak sobie to futro przypomnę to mi odrobinę lżej na duszy [/QUOTE]

wie ze Ci to sprawia przykrosc? mowilas mu? wiem ze najlepiej powinno sie pogadac z facetem i powiedziec co i jak, jednak to nie zawsze jest proste....

moze trzeba go troche olać?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość

myślicie, że antyrama z naszymi zdjęciami, 20 cukierków a do każdego przyczepiona karteczka i na niej napisane coś ładnego, będzie ok?
aa i jeszcze odżywka do włosów, ale to z Joanny, bo zapuszcza włosy i prosił mnie o pomoc w wyborze odżywek itd

uwielbiam takie prezenty robione, gdzie trzeba włozyc troche wysiłku. Dla mnie fantastyczny prezent, o wiele lepszy niz płyta

a z odzywką to słodko

EDIT: wrócilam z poczty

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 11:37   #367
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Narek a te Emu masz z tych stabilniejszych czy tych kapciowatych? Bo te stabilne sa fajne ale sa te taniochy gdzie dziewczyna noga na bok ucieka i wygladaja jak... Hm... no, wiecie :P
Emu stabilne, na gumie, nie na takiej piance, z jaką się spotykałam ostatnio

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Narek teraz dopiero dojrzalam Twoje mohery. Przesliczne, cudowne i tez chce takie.. Ale ja niestety nie mam prostych wlosow
Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
aaaaa śniło mi się dziś, że byłam u Narka na wakacjach i nie umiałam z jej kompa zalogować się na wizażu
Ależ serdecznie zapraszam, miejsce zawsze się znajdzie i można odpocząć na wsi

Cytat:
przyzwyczaiłysmy sie do pięknych włosow Narka, Miki i Agusi, wiec teraz ciezko dorównac komus

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
To dopiero koszmar A tam tyle nowych postów pewnie

Dzisiejszy dzień świetnie mi się zaczął Jem sobie w spokoju śniadanie, aż tu nagle mama krzyczy:"Ola, paczka do Ciebie!". Zdziwiłam się, bo ostatnio nic nie zamawiałam, ale idę, podpisuję odbiór u listonoszki i szybko otwieram paczkę. Okazało się, że mój chrzestny miał kaprys kupienia mi dwóch książek z naszej ukochanej serii Jak to powiedział, kupił mi je z okazji utrzymania porządku w pokoju do końca roku

Jagoda, myślę, że z tym prezentem to dobry pomysł

I ja też proszę o linka do bloga

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2009-08-20 o 11:39
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 11:40   #368
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiejszy dzień świetnie mi się zaczął Jem sobie w spokoju śniadanie, aż tu nagle mama krzyczy:"Ola, paczka do Ciebie!". Zdziwiłam się, bo ostatnio nic nie zamawiałam, ale idę, podpisuję odbiór u listonoszki i szybko otwieram paczkę. Okazało się, że mój chrzestny miał kaprys kupienia mi dwóch książek z naszej ukochanej serii Jak to powiedział, kupił mi je z okazji utrzymania porządku w pokoju do końca roku
A co to za książki?
Ja z kolei rano miałam kiepski humor, ale teraz jest już trochę lepiej
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 11:47   #369
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
A co to za książki?
Ja z kolei rano miałam kiepski humor, ale teraz jest już trochę lepiej
Cała seria Hyperion Klik! W minionym roku dostałam na urodziny "Hyperion", później na gwiazdkę "Upadek Hyperiona", a dzisiaj dwie ostatnie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 11:51   #370
19agusia91
Zakorzenienie

Ale chyba do elastycznego materiału trzeba mieć nienaganna figurę Myślicie, ze na studniówkę nadałaby się?

Jagoda, albo zrób mu kalendarz z Waszymi zdjęciami, miejsc ważnych, cytatami z rozmów smsów itp Ja zrobiłam taki na gwiazdkę, czarno-biały, koszt wyszedł około 20 zł A TŻ baardzo zadowolony.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-20, 11:52   #371
Anariel
Wtajemniczenie

Witam!!! A Wy juz od rana tu produkujecie
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 12:02   #372
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Robilam z moim owczesnym partnerem male party, zostaly zaproszone tylko najblizsze osoby z otoczenia w tym moj brat i jego kobieta. Moj chlopak poszedl sie pindrzyc jak zwykle i postanowil wziac kapiel, za ten czas zaczeli schodzic sie goscie a jego jak nie bylo tak nie bylo, wyslalam wiec dyskretnie synka aby pogonil nieco tate bo czekamy na niego, nie minelo piec minut jak maly wybiegl z lazienki i na caly glos zaczal wrzeszczec: "mama tata jeszcze nie wychodzi z kapieli bo sobie jaja goli a w ogole to mu "kurczak" (wiadomo o co chodzi) do ziemi zwisa i go przez to w krzyzu rypie" Zapadla nagle cisza a mnie zatkalo nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac, zaczelam przepraszac wszystkich za zachowanie synka ale maly zostal gwiazda wieczoru a moj chlopak ofiara zartow.
normalnie popłakałam się ze śmiechu mały jest niesamowity

a tak generalnie to witam, udało mi sie nadrobić Wasz wczorajszy bardzo twórczy wieczór od razu mi humor poprawiłyście

bardzo proszę o przesłanie linków które tak komentujecie - kiełbasa i te sprawy...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 12:28   #373
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Szczęściara

Ja chciałam się wziąć za siebie, ale nie mam siły ćwiczyć No nie wiem, czemu tak jest, może to od leków na alergię? Ale jednak wolę mieć te boczki i brzuszysko niż się przy ludziach drapać jakbym miała pchły

Ale dobra, kawa wypita, to zrobię sobie jeszcze jedną i spróbuję chociaż z godzinkę dziś poćwiczyć.
Ach i od dzisiaj zero czekolady. To raczej ze względu na cerę, ale na wagę też zadziała, bo czekolada do tej pory była podstawą mojego żywienia No ale co zrobić, jak nic innego nie ma dla mnie smaku
wypijanie kawy przed ćwiczeniami to bardzo zły pomysł. Lepiej wode

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
o tak kokos lepszy

dziewczyny znacie Serie Ziaja nuno? Mozecie cos powiedziec o niej?? Wiem ze jest KWC ale chciałam poznac waszą opinie. Jeżeli takowa jest.
mam tonik - bez rewelacji

Cytat:
Agusia, to odkryłam ostatnio, że z facetami jest jak z końmi, im mniejszy, tym wredniejszy Kolejny dowód na moją genialną teorię
ja też mam taką teorie tylko odnośnie psów. Widział ktoś złośliwego doga niemieckiego albo nie złośliwego jamnika???

Cytat:
Oliwka wg mojej mamy jest super Kiedyś słyszałam, że nawet zwykłe masło jest dobre, tylko chodzi po prostu o to, żeby natłuścić tą skórę i trochę rozmasować, ale żeby też za mocno nie masować, nie zapamiętałam dlaczego
nie można masować za mocno bo można wywołać skórze porodowe. Ja się po każdym myciu smaruje na mokre ciało oliwką dla kobiet w ciąży, choć w ciąży nie jestem . Baaaardzo jestem zadowolona i moja skóra też.

Cytat:
ale tworzyłyście

musialam wyłączyc to cos z mozilli, bo nie moglam pisac postów

Doruś, Blondyna - popakowalam wszystko i dziś sle - starałam sie zabezpieczyć wszystko max, więc sie nie zdziwcie
ja też już paczki przygotowałam i czekają na kuriera

Cytat:
wiecie co...jak mam byc szczera to spodziewalam sie ładniejsze włosy zobaczyc. Długie są owszem, ale nie padlam przed monitorem
i ja i ja też chcem zobaczyć

Cytat:
nie masz tłustych potem? kładłas od skóry głowy? próbowalas tak z olejami?

dopisuje do mojej listy chęc kupienia maski Venity oraz tej z allegro Vatiki w okolicy swiąt!!!!
ja do masek dale 2/3 krople olejku i moje włosy nie są później tłuste mimo, że nakładam np. Glorie na skalp.
Zamówiłam u mojej cioci z anglii maskę Vatiki i mnóstwo olejków bo u nich są za 1 funta

Cytat:
madzienka, agusia jeszcze nie zdążyłam przejrzeć tego bloga

Wczoraj po prostu padłam, pośrednio za sprawą eks obecnego Tż. Jest u nas kolega, w zasadzie to bardziej kolega Tż, jako, że znają się dłużej. I było oglądanie zdjęć i wspominanie. Tż do dzisiaj ma dziesiątki folderów ze zdjęciami ze swoją eks. I oglądamy sobie zdjęcia z różnych ich wypraw, później z muzeum motoryzacji i nagle muszę powstrzymać gwałtowny wybuch śmiechu. Nie chcę się nad nikim pastwić, ale jak zobaczyłam tego wychudzonego potworka o kilku włoskach na krzyż w wielkim futrze rodem z "Dynastii" to po prostu aż mi mowę odebrało. Co prawda Tż szybko przełączył na następne zdjęcie, ale widok jego eks w tym futrze miałam przed oczami przez całą noc! Musiałam się tym z kimś podzielić, bo nie chcę mówić Tż, że nie mogę uwierzyć, że był kiedyś z takim totalnym bezguściem. I do tego zupełnie nieatrakcyjnym. Wiecie, może jakby ona miała kiedykolwiek jakiś miły wyraz twarzy, ale nie- wiecznie, jakby miała zaparcie.
Wiecie, ja też jakieś 8-9 lat temu zupełnie nie potrafiłam się ubrać , ale FUTRO u młodej dziewczyny??

I przyznaję, że ciężko mi być o nią zazdrosną, ale jestem zazdrosna o to, że kiedyś Tż się chciało, kiedyś był zakochany, i w ogóle... Może ona i wyglądała strasznie, ale widocznie miała coś, czego ja nie mam i nie mam pojęcia, co to mogło być. Może pewność siebie...
a może poluzuj troszkę wasze więzi to znaczy zacznij spędzać więcej czasu z koleżankami, z nimi wyjedź i tp. , może tż przemyśli sobie troszkę spraw i go oświeci.
Stary 2009-08-20, 12:30   #374
Anariel
Wtajemniczenie

dorus a gdzie ciocia w Anglii mieszka? I co zamowilas?
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 12:35   #375
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Zamówiłam u mojej cioci z anglii maskę Vatiki i mnóstwo olejków bo u nich są za 1 funta
.

łeeee jak zazdroszczę

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 12:36   #376
xxxMikixxx
Zakorzenienie

To i ja poproszę o linka bo nie wiem o co biega

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 12:44   #377
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
dorus a gdzie ciocia w Anglii mieszka? I co zamowilas?
Ciocia mieszka w Londynie. Zamówiłam maskę Vatika i olejek sesa, ale na pewno przywiezie mi jeszcze inne

Cytat:
łeeee jak zazdroszczę
postaram się podzielić

dla czego link do bloga podajecie na priv? skoro ktoś ma bloga w sieci to znaczy, że chce by go oglądano http://www.photoblog.pl/arlena/42692684 Włosy ma fajne bo długie i gęste, a i na zniszczone nie wyglądają
Stary 2009-08-20, 12:58   #378
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli jak jesz siemie lniane? bo zawsze to mielone dodaje do jogurtu i jest super, ale wczoraj nie mialam i zalałam wrzątkiem - było tak okropne ze nie mogla upic. Kojarzylo mi sie z paszą dla zwierząt
Ja piję zmielone i zalane wrzątkiem i mi takie smakuje Tak z jedną łyżkę mielę, wsypuję do dużego kubasa, do pełna zalewam wrzątkiem i mieszam aż będzie glutek. Tylko z tego co pamiętam to kupne mielone to rzeczywiście jest gorsze w smaku po zalaniu wrzątkien.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:00   #379
motylek1007
Zakorzenienie

ja wczoraj zalałam wrzątkiem, ale nie powstał mi zadnej=n glutek, tylko taka zawiesina....

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 13:06   #380
evullka
Rozeznanie

Cytat:
ja wczoraj zalałam wrzątkiem, ale nie powstał mi zadnej=n glutek, tylko taka zawiesina....
Ja tez pije siemie lniane. A przygotowuje tak: 2 lyzeczki gotowego zmielonego siemienia, zalewam jedna czwarta szklanki wrzatkiem, a do pelna uzupelniam mlekiem. Bardzo dobre
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:07   #381
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Chyba tak powinno być przy tym kupnym, ja nie pamiętam dokładnie, tylko, że glutek nie był takim strasznym wielkim gluciskiem jak teraz Jak masz elektryczny młynek do kawy to warto spróbować ziarna świeżo mielić, chociażby dla samego smaku

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:10   #382
evullka
Rozeznanie

Wlasnie siedze z Vatika na glowie, ale powiem szczerze, ze wyobrazalam sobie, ze wlosy beda bardziej tluste..(tzn takie ociekajace tluszczem) A tu prosze nic z nich nie "kapie" I mam do Was pytanie: mozna zmyc ta Vatike Nisimem? Czy raczej uzyc normalnego szamponu?
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:23   #383
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Wlasnie siedze z Vatika na glowie, ale powiem szczerze, ze wyobrazalam sobie, ze wlosy beda bardziej tluste..(tzn takie ociekajace tluszczem) A tu prosze nic z nich nie "kapie" I mam do Was pytanie: mozna zmyc ta Vatike Nisimem? Czy raczej uzyc normalnego szamponu?
a dlaczego nie? przecież to szampon. Ja zmywam oleje Nisimem do wypadających włosów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 13:43   #384
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
uwielbiam takie prezenty robione, gdzie trzeba włozyc troche wysiłku. Dla mnie fantastyczny prezent, o wiele lepszy niz płyta

a z odzywką to słodko
muszę wybrać jeszcze, które zdjęcia wywołać.
Na nasze pierwsze walentynki dostał album z naszymi zdjęciami, a tak to będzie miał więcej naszych zdjęć i na ścianie je mu powieszę

tylko jeszcze nie wiem, co mu napisać na tych karteczkach

Kupię Joannę, jak byliśmy nad morzem to mu przypasowała

Cytat:

Jagoda, myślę, że z tym prezentem to dobry pomysł

Cytat:

Jagoda, albo zrób mu kalendarz z Waszymi zdjęciami, miejsc ważnych, cytatami z rozmów smsów itp Ja zrobiłam taki na gwiazdkę, czarno-biały, koszt wyszedł około 20 zł A TŻ baardzo zadowolony.

kurcze... ale mam tylko kilka zapisanych smsów od Niego, archiwum z gg mam już inne zrobię coś takiego może na inną okazję, a teraz zacznę to spisywać wszystko dzięki za pomysł

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość

a może poluzuj troszkę wasze więzi to znaczy zacznij spędzać więcej czasu z koleżankami, z nimi wyjedź i tp. , może tż przemyśli sobie troszkę spraw i go oświeci.
popieram ja ostatnio, gdy miałam kryzys też 'poluzowałam' trochę i zauważył, przemyślał, zmienił swoje zachowanie

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:01   #385
motylek1007
Zakorzenienie

ja mam zachowane najlepsze smsy ponad 2 lata hehe. Mam jeszcze takie zupełnie z początku, ale zostały w starym tel i nie moge ich przeniesc (tel lezy w szafce wiec).

wiecie co, jednak wracam do jedzenia siemia lnianego z jogurtem - tak mi najbardziej smakuje i odpowiada

[*] 11.09.2012
Stary 2009-08-20, 14:38   #386
Nerchie
Zakorzenienie

Melduje się, że wróciłam i zaczynam kurację z joanną z kokosem i proteinami, nadrobie potem. Padam pociągi są męczące.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:41   #387
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
nie masz tłustych potem? kładłas od skóry głowy? próbowalas tak z olejami?
nie mam tlustych wlosow,kiedys tez probowalam tak z olejkiem rycynowym i tez niemialam tlustych,dalam duzo odzywki i lyzeczke olejku kokosowego,wymieszlam dalam na caly łeb,nawet na skore glowy i jest ok,wloski fajne
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:41   #388
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Ale, namieszałyście
Zdjęcie z ogromna kiełbasa w ustach 14 latki widziałam kiedyś, podpisane było "ile te usta mogą pomieść..MmM." na fotce

w fotoblogu są piękne włosy
To juz Pedofilia. Co za barany maja takie pomysly a pozniej pretensje i rozpacz.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 14:42   #389
motylek1007
Zakorzenienie

tak, pociągi są okropne

dziewczyny dzwonilam do mojej fryzjerki zeby umówic sie na podcięcie koncówek, ale nie ma jej, bedzie we wrzesniu dopiero. Nie wiem teraz czy to znak ze mam ich nie podcinać i czy mam ryzykowac w innym miejscu

ja to nie widzialam zdjecia z kiełbasą i nawet nie chce.....

[*] 11.09.2012

Edytowane przez motylek1007
Czas edycji: 2009-08-20 o 14:43
Stary 2009-08-20, 14:46   #390
astra85
Zakorzenienie

Cytat:

ja to nie widzialam zdjecia z kiełbasą i nawet nie chce.....
a ja jak zwykle niewiem o co chodzi
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości