PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-22, 14:50   #361
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez magrat83 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Ja dzisiaj ide na 18 do gina. Ciekawe ile mały waży Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok coś ostatnio wynik moczu wyszedł chyba nie tak,ale nie znam się. Zobaczymy co lekarz powie i marzę żeby powiedział mi "pani to przed terminem urodzi, albo w terminie" Ale coś mam przeczucie,że jednak będę zamknięta na wszystkie spusty eh już się męczę jakieś skurcze są, boli dół brzycha ale nic sie nie dzieje konkretnego
Tylko, że jak urodzę to już chyba się na ten wątek nie nadam ani przyszłą żoną nie będę, ani matką, na kochankę też mi się nie spieszy
Miłego popołudnia wam życzę
Zawsze i na kazdy temat mozna u nas pogadac nie tylko,matki,zony i kochanki zagladaj do nas zawsze a nie mowisz,ze sie nie nadasz,do nas kazdy sie nadaje
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 14:50   #362
Sensuel
Wtajemniczenie

magrat83.....też chciałabym już mieć luty .Wszystko będzie dobrze,zobaczysz.Życzę ci,abyś nie przenosiła ciąży .Zawsze możesz tutaj pisać.Poród niczego nie zmienia,a my z chęcią poczytamy relacji z tego wydarzenia.

alexa....wózek też mi się podoba.Oglądałam z różnych firm,ale ten jak dla mnie jest najlepszy

link do wózka http://www.90n.pl/sklep/product/p/12...tor,4,air.asp#

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-09-22 o 15:27
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:05   #363
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Sporo napisałyście. A ja jak wróciłam do domciu to się położyłam i dopiero wstałam. Tak czytam o tych wózkach i też chciałam kupić czerwony,bo też mi się wydaje,że pasuje do chłopca i dziewczynki.
Magrat na pewno wszystko będzie dobrze z maleństwem,nie martw się.
SugarbabyLove witam Cię również

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 15:31   #364
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Witam dziewczyny
Ja dzisiaj ide na 18 do gina. Ciekawe ile mały waży Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok coś ostatnio wynik moczu wyszedł chyba nie tak,ale nie znam się. Zobaczymy co lekarz powie i marzę żeby powiedział mi "pani to przed terminem urodzi, albo w terminie" Ale coś mam przeczucie,że jednak będę zamknięta na wszystkie spusty eh już się męczę jakieś skurcze są, boli dół brzycha ale nic sie nie dzieje konkretnego
Tylko, że jak urodzę to już chyba się na ten wątek nie nadam ani przyszłą żoną nie będę, ani matką, na kochankę też mi się nie spieszy
Miłego popołudnia wam życzę
ja chętnie poczytam jak rośnie dzidzia wtedy dopero bedziesz miała co nam pisac
Stary 2009-09-22, 16:15   #365
alexa1307
BAN stały

Mam pytanko do ciezaroweczek wlasnie przeczytalam na necie ,ze w 12 tygodniu powinno sie juz wazyc 2 kilo wiecej ,poniewaz plyn i lozysko ....a ja juz prawie 12 tydzien za 3-4 dni a przytylam tylko 0.5 kilo i juz oczywiscie mam dola,ze cos jest nie tak maz mnie pociesza i mowi ,ze brzucho juz sie zaokraglil i mam sie nie martwic,niby faktycznie jest o dziwo wiekszy bo w swoich spodniach sie musze sciskac wiec wymienilam na wieksze,ale nadal mam dola,ze te bole brzucha,brak dodatnich kilogramow juz dostaje normalnie fiola,nic mi sie nie chce tylko a do tego jeszcze od wczoraj doszla biegunka,mega mdlosci ,ze o bolach brzucha nie wspomne i jak wczoraj bylam na pogotowiu to idioci mi powiedzieli,ze skoro we wtorek mam skan to mi nie zrobia na razie bo krwawien jest brak ja sie za moment
Stary 2009-09-22, 17:23   #366
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Mam pytanko do ciezaroweczek wlasnie przeczytalam na necie ,ze w 12 tygodniu powinno sie juz wazyc 2 kilo wiecej ,poniewaz plyn i lozysko ....a ja juz prawie 12 tydzien za 3-4 dni a przytylam tylko 0.5 kilo i juz oczywiscie mam dola,ze cos jest nie tak maz mnie pociesza i mowi ,ze brzucho juz sie zaokraglil i mam sie nie martwic,niby faktycznie jest o dziwo wiekszy bo w swoich spodniach sie musze sciskac wiec wymienilam na wieksze,ale nadal mam dola,ze te bole brzucha,brak dodatnich kilogramow juz dostaje normalnie fiola,nic mi sie nie chce tylko a do tego jeszcze od wczoraj doszla biegunka,mega mdlosci ,ze o bolach brzucha nie wspomne i jak wczoraj bylam na pogotowiu to idioci mi powiedzieli,ze skoro we wtorek mam skan to mi nie zrobia na razie bo krwawien jest brak ja sie za moment

No nie wierzę Alexa,że ty zadajesz takie pytanie
Na necie też piszą,że można sporo schudnąć na początku ciąży,ale potem się nadrabia.To przez wymioty a ty z tego co pamiętam,to wisiałaś na WCie.
Weź pod uwagę,że przed ciążą byłaś chuda jak drut ,więc cudów nie oczekuj.
Wszystko jest OK i nic ci nie dolega .Sama się przekonasz 29.09 kochana .Ty się lepiej mężusiem zajmi a nie głupotami głowę sobie zawracasz.Jak nie masz co robić to poszukaj na necie jakieś fajne imiona dla chłopca dla mnie,bo w razie czego muszę być przygotowana na to,a nic mi do głowy nie przychodzi sensownego.

A wymioty + biegunka to może być rotawirus,więc jedz paluszki słone i napij się coli.Powinno pomóc.a jak nie to suchy chleb + woda,tak zalecają w Danii.To też może być na tle nerwowym także ja Ci chyba w gołą dam.

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-09-22 o 17:27
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 17:25   #367
zebra666
Zakorzenienie

Oj Alexa ja do 16 tygodnia to tylko schudłam i nie miałam ani grama na plusie:P

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 17:40   #368
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

alexa wszystko dobrze nie wkrecaj sobie!! ja ciężarówka ci to mówie
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:11   #369
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc kochane ja juz po usg badaniach i pobraniu krwi.dzidzia jest cudna
zastalismy ja z paluszkiem w buzce,co jakis czas sobie podskakiwala,znowu pomachala raczka i chyba spala
bobik zdrowy,wszystko na miejscu.pobrali mi krew az 5 fiolek do badan.

a to moj bobik 13t3d.......7.3cm oraz pierwszy zakup dla dzieciatka

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:14   #370
agnieszka09
Wtajemniczenie

ALEXA ja Ci zazdroszcze ja jestem w 13 tyg i przytylam 2kg.teraz waze juz 47kg i az sie boje co bedzie dalej.jak tak dalej bedzie to bede jak takie male sloniatko: eek:

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-09-22, 18:27   #371
zebra666
Zakorzenienie

Agnieszka ale Ty chudzinka jesteś!!! Ja przed ciążą warzyłam 57 kg:P A dzidziuś słodki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 18:41   #372
atinas
Zadomowienie

Dziewczyny o czym Wy mówicie? Jaki słonie?? Hehe ja przed ciążą ważyłam 68 kg przy wzroście 173 cm. Póki co schudłam 2 kg a co będzie dalej to nie wiem... Ale ja to na pewno będę słonio)
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 18:48   #373
agnieszka09
Wtajemniczenie

ATINAS ja to niziutka kobitka jestem,moze dlatego taka waga.choc jak mieszkalam w PL to jeszcze mniej wazym bo jedyne 42kg.
ale teraz te 47kg troche mnie przerazily-choc sie nie dziwie bo ani razu z biala dama klozetowa nie gawedzilam

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

ZEBERKO Ty 57 ooooo nie wierze

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-09-22, 18:56   #374
zebra666
Zakorzenienie

Agnieszka oj tak dokładnie tyle :P

Stary 2009-09-22, 18:59   #375
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Agniesia no piękny bobik. Ale dużo krwi Ci pobrali,ja byłam dzisiaj na badaniach i mi tylko jedną próbkę krwi pobrali na wszystkie badania. A co do ciężaru ciała to ja się nie wypowiadam,bo ja nigdy szczupła nie byłam i to mi nie grozi. Jak się czujecie kochane?
A co do kilogramów na poczatku,to ja jak na razie schudłam 2 kilo,a ani nie wymiotowałam ani nic. Więc nie wiem dlaczego się chudnie. Kurcze ząb mnie boli.

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2009-09-22 o 19:31
Stary 2009-09-22, 19:01   #376
magrat83
Raczkowanie

Ja już po wizycie u gina tak, jak myślałam rozwarcia brak i narazie to raczej nie urodze wiem, że do terminu jeszcze trochę zostało ale ja już bym chciała Z dobrych wiadomości i tych najważniejszych to z Mikołajem wszystko ok waży 2760 i do terminu będzie mieć ok 3100, więc źle nie jest

Co do wagi, to faktycznie nie ma reguły, bo jedne dziewczyny tyją od początku, a drugie nie, bo wymiotują. ale wszystko da się nadrobić
Ja przed ciążą ważyłam 51 kg i nigdy nie miałam problemów z nadwagą a teraz ważę 73 kg ale Poszalałam trochę hehe, ale większego problemu z tego nie robię tak mi się poprostu przytyło
magrat83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 19:31   #377
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANUSIA kochana powiem Ci ,ze zglupieli z tymi piecioma wielkimi fiolkami.a tak bolalo masakra.moj tz trzymal mnie za reke ja jakies dziecko a ja piszczalam.maly ubaw byljeszcze drzwi na poczekalnie byly otwarte,jak wyszlam to kazdy sie tak jakos dziwnie patrzyl ja strasznie sie boje igiel.czekalam godz po usg na pobranie i kilka razy do wc bieglam.
a teraz mam wielka wybroczyne i caly dzien bolala mnie reka.no i zaslablo mi sie u kolezanki

A jak u Ciebie ANUSIA samopoczucie,jak maluszek

KICIA malenka gdzies Ty sie podziala.wiesz,ze jestes podejrzana.szybko tu zdawaj relacje bo juz sie niecierpliwie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-09-22, 19:33   #378
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
No nie wierzę Alexa,że ty zadajesz takie pytanie
Na necie też piszą,że można sporo schudnąć na początku ciąży,ale potem się nadrabia.To przez wymioty a ty z tego co pamiętam,to wisiałaś na WCie.
Weź pod uwagę,że przed ciążą byłaś chuda jak drut ,więc cudów nie oczekuj.
Wszystko jest OK i nic ci nie dolega .Sama się przekonasz 29.09 kochana .Ty się lepiej mężusiem zajmi a nie głupotami głowę sobie zawracasz.Jak nie masz co robić to poszukaj na necie jakieś fajne imiona dla chłopca dla mnie,bo w razie czego muszę być przygotowana na to,a nic mi do głowy nie przychodzi sensownego.

A wymioty + biegunka to może być rotawirus,więc jedz paluszki słone i napij się coli.Powinno pomóc.a jak nie to suchy chleb + woda,tak zalecają w Danii.To też może być na tle nerwowym także ja Ci chyba w gołą dam.
Fajnie nie matka i zadaje takie badania ale ja w 1 ciazach nawet nic a nic nie czulam ,a teraz swiruje dzieki za podtrzymanie na duchu i polepszenie humorka kurcze Ty nawet nie mysl o chlopcu ,ja trzymam caly czas zeby byla dziewczynka i musi tak byc
Stary 2009-09-22, 19:35   #379
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już po wizycie u gina tak, jak myślałam rozwarcia brak i narazie to raczej nie urodze wiem, że do terminu jeszcze trochę zostało ale ja już bym chciała Z dobrych wiadomości i tych najważniejszych to z Mikołajem wszystko ok waży 2760 i do terminu będzie mieć ok 3100, więc źle nie jest

Co do wagi, to faktycznie nie ma reguły, bo jedne dziewczyny tyją od początku, a drugie nie, bo wymiotują. ale wszystko da się nadrobić
Ja przed ciążą ważyłam 51 kg i nigdy nie miałam problemów z nadwagą a teraz ważę 73 kg ale Poszalałam trochę hehe, ale większego problemu z tego nie robię tak mi się poprostu przytyło

Ja na wagę jestem uczulona,ale nie dlatego że po ciąży chcę miec figurę modelki,ale mój kręgosłup ledwo co wytrzymał pierwszą ciążę i moje 100kg w dniu porodu.zaszalałam sobie i to ostro .Przed ciążą ważyłam wówczas 68kg/173cm.Teraz to mam 7kg na plusie i wg położnej to dobra waga także się nie stresuję,a na wagę póki co uważam bardzo.A tym hulającym też radzę,bo to jakie ja miałam bóle kręgielni po ciąży to ja nikomu nie życzę i modlę się aby nie miec ich ponownie,bo normalnie się zastrzelę.
Stary 2009-09-22, 19:38   #380
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ALEXA ja Ci zazdroszcze ja jestem w 13 tyg i przytylam 2kg.teraz waze juz 47kg i az sie boje co bedzie dalej.jak tak dalej bedzie to bede jak takie male sloniatko: eek:
Sliczny bobasek i swietny 1 zakup a co do tycia to sie nie martw,bynajmniej dzidzia bedzie duza i zdrowa
Stary 2009-09-22, 19:43   #381
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie nie matka i zadaje takie badania ale ja w 1 ciazach nawet nic a nic nie czulam ,a teraz swiruje dzieki za podtrzymanie na duchu i polepszenie humorka kurcze Ty nawet nie mysl o chlopcu ,ja trzymam caly czas zeby byla dziewczynka i musi tak byc

Wolałabym się przygotować w razie czego.Cały czas myślę o tym aby to była dziewuszka,ale wiesz....im bliżej wtorku tym myśli częściej krążą w okół synka.To i tak niczego nie zmieni tylko muszę nastawienie zmienić,różowe ubranka powyciągać z szafy i to wszystko.Acha....i imię jakieś wybrać,bo jak na razie to ŻADNE mi się nie podoba.
Jak się nie wymyśli do urodzenia to imię dostanie po tatusiu i będą dwa Rafały ,jeden duży a drugi mały.

Wiesz kochana....w ciąży ciągle ma się jakieś obawy i takie tam.Potem będziesz pewnie się martwiła ruchami,a pod koniec ciąży szyjką swoją czy się oby za wcześnie nie rozwiera.Oby nie .
Zawsze się coś znajdzie.A ty myślisz,że kto tam w brzuszku mieszka u ciebie??Masz jakieś przeczucie??Masz porównanie co do ciąż także.....
Stary 2009-09-22, 19:59   #382
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Wolałabym się przygotować w razie czego.Cały czas myślę o tym aby to była dziewuszka,ale wiesz....im bliżej wtorku tym myśli częściej krążą w okół synka.To i tak niczego nie zmieni tylko muszę nastawienie zmienić,różowe ubranka powyciągać z szafy i to wszystko.Acha....i imię jakieś wybrać,bo jak na razie to ŻADNE mi się nie podoba.
Jak się nie wymyśli do urodzenia to imię dostanie po tatusiu i będą dwa Rafały ,jeden duży a drugi mały.

Wiesz kochana....w ciąży ciągle ma się jakieś obawy i takie tam.Potem będziesz pewnie się martwiła ruchami,a pod koniec ciąży szyjką swoją czy się oby za wcześnie nie rozwiera.Oby nie .
Zawsze się coś znajdzie.A ty myślisz,że kto tam w brzuszku mieszka u ciebie??Masz jakieś przeczucie??Masz porównanie co do ciąż także.....
No to fakt,trzeba zmienic nastawienie co do imion dla chlopcow to powiem Ci szczerze,ze nie wynalazlam zadnego ktore by mnie zaciekawilo,no moze pare i to doslownie pare czyli Nathan,Wiktor,Dorian,Coli n,Olivier i to chyba niestety tylko tyle a co do przeczucia jesli chodzi o mojego lokatora to..... wiesz 1 i 2 razem nic mi nie bylo i czulam sie swietnie,a teraz czuje sie masakrycznie niestety i choc sie pocieszam ,ze to moze byc na dziewczynke to moje samopoczucie to teraz znalazlam artykul a raczej moja sis mi przyslala,ze to moze by spowodowane moja choroba od kilku lat przeciez choruje na CU i cos czuje,ze mam nawrot tego swinstwa a to bardzo niedobrze w sumie jak jestem w ciazy ,ale postaram sie nie myslec o tym swinstwie i mam nadzieje,ze donosze dzidziulka chociaz do 24 tygodnia normalnie stracilam resztke zapalu
Stary 2009-09-22, 20:04   #383
zebra666
Zakorzenienie

Alexa musisz wierzyć, że będzie dobrze Nie łam się kochana

Stary 2009-09-22, 20:12   #384
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Alexa musisz wierzyć, że będzie dobrze Nie łam się kochana
Staram sie kochaniutka ,uwierz mi ale to nie takie latwe bo gdzies tam jednak mysle,ze moze jednak zdarzyc sie cos co bym nie chciala zeby spotkalo mnie ale jednak lekarz powiedzial,ze trzeba byc na wszystko przygotowanym i dlatego chce mi sie dzis caly dzien a do tego boli mnie brzucho ja to chyba wyladuje na psyhiatryku do czasu mojego rozwiazania
Stary 2009-09-22, 20:14   #385
atinas
Zadomowienie

Na pewno będzie dobrze Inaczej być nie może
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:15   #386
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hej dziewczynki kochane

Ahh przepraszam ze wogole sie nie udzielam,ale jestem jakas taka rozbita ze poprostu nie wiem co pisac
Chcialabym napisac cos do kazdej z Was,ale jak mam pisac jakies *******y to wole siedziec cicho bo mialybyscie niezly ubaw ze mnie i tyle :P

Agus kochanie malutki poprotu sliczniutki Jeju kiedy on tak urosl??
Piekny !!! Nioo i komplecik tez sliczny Czy juz wiadomo ze to bedzie chlopczyk???
Sensuel wozek swietny i cena naprawde atrakcyjna jak za taki model
Alexa normalnie bo jak Ci Sensuel nie wystrzela po tylku to ja sie pofatyguje i dostaniesz takie lanie za te niedobre mysli ze zobaczysz!!!
Co to ma znaczyc,co to za wymyslanie sobie?? Oj Ty Ty normalnie sobie Ciebie przypilnuje kochaniutka !!!

Aaa Agus ja podejzana?? no cos Ty !!! Ja przeciez zawsze spokojna dziewczynka jestem

Kochaniutkie nie gniewajcie sie ze tak malo pisze ale naprawde cos mi sie stalo i totalnie nie mam glowy

Pamietam o wszystkich i wszystkich wypowiedzi czytam !!!

Trzymajcie sie cieplutko,milutkiego wieczorku

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:15   #387
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
KICIA malenka gdzies Ty sie podziala.wiesz,ze jestes podejrzana.szybko tu zdawaj relacje bo juz sie niecierpliwie
O to widzę, że coś mi umknęło skoro Kicia jest podejrzana, a skoro mówię o Kici to chyba mi ona bo o czymś zapomniałam
Dziś w pracy walczyłam z sennością normalnie myślałam, że zasnę na stojąco. Nie wiem czy jakieś ciśnienie dziś było niskie czy co? Nawet kawa mi nie pomogła I gdzie się podziały moje płodne dni??? Która mi podwędziła?

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 20:21   #388
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
ANUSIA kochana powiem Ci ,ze zglupieli z tymi piecioma wielkimi fiolkami.a tak bolalo masakra.moj tz trzymal mnie za reke ja jakies dziecko a ja piszczalam.maly ubaw byljeszcze drzwi na poczekalnie byly otwarte,jak wyszlam to kazdy sie tak jakos dziwnie patrzyl ja strasznie sie boje igiel.czekalam godz po usg na pobranie i kilka razy do wc bieglam.
a teraz mam wielka wybroczyne i caly dzien bolala mnie reka.no i zaslablo mi sie u kolezanki

A jak u Ciebie ANUSIA samopoczucie,jak maluszek

Kochana dziekuję,samopoczucie doskonale,chociaż czasami ból brzuszka dolega. Jutro odbiorę wyniki badań i pojadę z nimi do mojej gin,mam nadzieję,że wszystko będzie oki.Super,że u Ciebie bobik zdrowiutki. No jak Ci tyle krwi zabrali to nie ma co się dziwić,że się gorzej czułaś,trochę sporo. Ja bym chyba nie wytrzymała.
Ja sie boje ile ja przytyje w ciąży,jak teraz w 4 miesiącu waże ponad 70 kg,tylko,że mam taką kijową przemianę materii:cr y:,ja niestety schudnąć nie mogę.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-09-22, 20:22   #389
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Na pewno będzie dobrze Inaczej być nie może
dzieki :: mam taka nadzieje ale chyba jednak czas pokaze najlepiej

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki kochane

Ahh przepraszam ze wogole sie nie udzielam,ale jestem jakas taka rozbita ze poprostu nie wiem co pisac
Chcialabym napisac cos do kazdej z Was,ale jak mam pisac jakies *******y to wole siedziec cicho bo mialybyscie niezly ubaw ze mnie i tyle :P

Agus kochanie malutki poprotu sliczniutki Jeju kiedy on tak urosl??
Piekny !!! Nioo i komplecik tez sliczny Czy juz wiadomo ze to bedzie chlopczyk???
Sensuel wozek swietny i cena naprawde atrakcyjna jak za taki model
Alexa normalnie bo jak Ci Sensuel nie wystrzela po tylku to ja sie pofatyguje i dostaniesz takie lanie za te niedobre mysli ze zobaczysz!!!
Co to ma znaczyc,co to za wymyslanie sobie?? Oj Ty Ty normalnie sobie Ciebie przypilnuje kochaniutka !!!

Aaa Agus ja podejzana?? no cos Ty !!! Ja przeciez zawsze spokojna dziewczynka jestem

Kochaniutkie nie gniewajcie sie ze tak malo pisze ale naprawde cos mi sie stalo i totalnie nie mam glowy

Pamietam o wszystkich i wszystkich wypowiedzi czytam !!!

Trzymajcie sie cieplutko,milutkiego wieczorku
Stary 2009-09-22, 20:25   #390
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Staram sie kochaniutka ,uwierz mi ale to nie takie latwe bo gdzies tam jednak mysle,ze moze jednak zdarzyc sie cos co bym nie chciala zeby spotkalo mnie ale jednak lekarz powiedzial,ze trzeba byc na wszystko przygotowanym i dlatego chce mi sie dzis caly dzien a do tego boli mnie brzucho ja to chyba wyladuje na psyhiatryku do czasu mojego rozwiazania
Wiesz jak będziesz tak intensywnie myśleć o najgorszym to jeszcze się spełni, więc zmień nastawienie na lepsze, bo po co ja trzymam te kciukasy? Nadaremnie mam ściskać? ta pała to na złe myśli!
A ja dziś mam jakieś huśtawki, właśnie wydarłam się na meża zupełnie jak bym była przed @

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-09-22 o 20:30
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości