![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
Cosmaa ma rację im więcej wiesz, tym bardziej się martwisz, bo jestes swiadoma potencjalnych zagrożen.
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
dokladnie tak jest, dlatego ja nie czytam .......... wypisywanych w niektorych czasopisamach a przede wszystkim w internecie bo od tego na prawde mozna zglupiec!;/
![]() |
#363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiula witaj kochanie! Super, ze jestes!!!!!!!!! A ja poległam, spałam jak niemowle 2h ![]() ![]() ![]() Darusia masz racjęcały czas człowiek się martwi o wszystko!!! ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() Kasiu gdzie jesteś!!!!!!!!!!!!!?????? ???????????
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-02-22 o 17:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
dokladnie, ja chyba jestem troszke mniej nowoczesna niz wiele kobiet tak na prawde, poniewaz nie uwazam np ze do karmienia bede potrzebowala specjalnego fotela, krzesla, poduszki czy wielu innych *******.
Za miesiac mam date a jeszcze nie spakowana jestem nawet sie nie moge spakowac bo nic nie mam oprucz szlafroka kapci i koszuli. Z porodu nie robie w sumie wielkiego BUM bo nie ja pierwsza nie ostatnia i nie ja ostatni raz bo chce zeby Kacper mial rodzenswto tak samo jak tż również tego chce. Nie jestem tez zdania ze moje dziecko ma miec wszystko, uwazam ze z czasem na wszystko przyjdzie pora , a jak mlody bedzie wiekszy tez na pewno nie bedzie mial wszystkiego czego mu sie zachce, uwazam ze dziecko powinno wiedziec ze na wszystko trzeba czasu, chce po prostu by szanowalo rodzicow bo wiele dzieci ktore wlasnie maja wszystko nie umieja tego docenic i uwazaja ze im sie to nalezy. Strasznie mnie podirytowala jedna wypowiedz jakis czas temu jak pisalam ze nie bede kupowala karuzeli z pilotem projektorem i tak dalej bo dla mnie jest to zbedne i duzo kosztuje i mi odpisano "Ja na swoim dziecku oszczedzac nie mam zamiaru" A ja uwazam ze to nie jest oszczednosc tylko zdrowy rozsądek ale tez nie krytykuje tych ktorzy takie rzeczy lubia, ale uwazam ze czesc bajerow jest dla rodzicow a nie dla dzieci. I jesli ja tego nie krytykuje to sie wkurzylam ze ktos mi napisal ze oszczedzam na dziecku;/
![]() |
#365 |
Zadomowienie
|
Jestem jestem
![]() Wszystko dobrze, dzidzia sie wierci i kreci, pan doktor musial za nia po brzuchu jezdzic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Kochane za niedlugo was nadrobie, ale teraz musze sie zabrac za gotowanie zupy i kotletow. A tak dlugo mnie nie bylo bo nie dosyc ze tam tyle czasu czekalismy to potem jeszcze na zakupy pojechalismy a potem do mamy tz-a powiedziec ze wszystko ok itd. i zlecial ten dzien nie wiadomo kiedy. |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki już duży bejbik!!!!!!!!!!!to niedługo da Ci popalić kopniaczkami!!!!!!!!!! Niech rośnie zdrowo kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!! Darusiu masz zrowe podejscie do macierzynstwa i tak trzymaj! JA też zadnych bajerów nie będe kupowała, nawet zabawek , zbierze się tego jak będa nas goście odwiedzać. A ta co Ci napisała, ze zamierzasz oszczedzać na dziecku jest głupia i tyle!!!!!!!!!!!!!!!Niech ona lepiej patrzy na siebie i niech wychowa dziecko na porządnego człowieka, szanujacego i kochającego innych ludzi a przede wszystkim rodziców, a nie na rozpieszczonego bachora który ja zwyzywa i oleje i da popalić tak, ze nie będzie wiedziała jak się nazywa!
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
no dokladnie ja tez tak mysle....
nie uwazam zeby noworodkowi byly potrzebne pluszaki i tak dalej bo on nie ma sie do pluszakow przytulac tylko do rodzicow i to jest wazne!! Kocham to malutkie serduszko tak samo jak moj tż, ale to nie znaczy ze ma u nas w pokoju stac stos ******* ktore przydadza sie po pol roku albo wcale i nie znaczy to ze mniej kochamy ta kruszynke i takie podejscie mnie wkurza , albo krytykowanie kogos kto nie chce prywatnie szczepic dziecka , ale czesc tych osob tez nie bierze pod uwage ze niektorych na to po prostu nie stac... ja z mezem jeszcze nie zdecydowalismy co do szczepien ale taka krytyka mnie irytuje
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Kasiu super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczynki, jestescie przekochane, dzidzia tez wam slicznie dziekuje
![]() Kasiula i niutek fajnie ze nas znalazlyscie, mam nadzieje ze bedziecie do nas zagladac. Darusia kiedy urodzil sie moj brat (13 lat ode mnie mlodszy) to ja i moj starszy brat ciagle sie pytalismy rodzicow a kupicie mu to? A czemu on nie ma tego? I tak w kolko przez dobre kilka lat. A ona na to ze nie jest sztuka dziecko rozpiescic a sztuka jest je wychowac. I tu nie chodzi tylko o szacunek dla rodzicow. Wazny jest szacunek do pieniedzy i do rzeczy ktore posiadamy a tego uczy sie dziecka od malego. Ja szczerze to nie mam miejsca na jakiekolwiek gadzety dla naszej dzidzi wiec juz wogole taka opcja odpada. A w moich planach wogole nie ma zadnych zabawek ani nic. I tak jak mowi Carol rodzina i znajomi i tak pokupia jakies *******ki do zabawy i tak wiec samemu nie trzeba tego robic. Motylku mi nic nie bylo przed terminem @ wiec tak naprawde niczym sie nie sugeruj. A jak tam twoja tempka? |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |||
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
WYJDE Z SIEBIE I STANE OBOK !! przyjechala kuznka i tekst po co lozeczko zlozyliscie a ja sie pytam czemu nie a ona do mnie zebys nie plakala, poord jest o wiele ciezszy z***utałam ją i sie skonczyla gadka, ale co sie wkurzylam to moje;/
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Darusia nie denerwuj się, niech się ugryzie, poród boli no i co to ma wspólnego ze złożonym łóżeczkiem?? I czemu masz niby płakać??!!!!!!!!! Głupie gadanie zazdrośnicy i tyle, takie jest moje zdanie ![]() ![]() Motylku kochany trzymam kciuki cały czas!!!!!!!!!!!! Mnie bolały jajniki , a szczególnie prawy-tak kłuł i to był 1 objaw ciąży, potem zgaga, a potem zupełnie nic ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
mnie takie gadki tez wkurzaja i to samo bylo na poczatku NIC NIE KUPUJCIE,MACIE CZAS!
ale nie wezma tez ludzie pod uwage tego ze to nie kosztuje 100 ani 200 zł.....
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
oj moze kiedys... wiem ze to nie na temat ale mam ciezkie dni dziewuszki...wydaje mi sie ze moj tz przestaje mnie kochac
![]() ![]() ![]() ![]() motylku 3mam mocno kciuki ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
nie smęcisz!! po to jest forum prawda kobietki?
I ja wam tez napisze ze nawet nie wiecie jak sie ciesze ze zalozylyscie ten watek i jest tu takkkk milo ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- wiesz co ja proponuje ci pogadac z tztem bo tak na prawde tego problemu sama nie rozwiazesz a dotyczy on najblizszej ci osoby wiec do dziela kochana i 3mam kciuki
![]() |
#379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak właśnie siedziałam w pracy i myślałam sobie, że teraz moje zmartwienie to zaskoczyć. A co jak zaskoczę? Pojawią się następne zmartwienia....
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
zgadza sie caly czas cos jest... ze sie martwimy i ja bede szczera i powiem wprost ze marze juz zeby byl 28 i zebym szla i zeby sie mna zajeli albo zeby Kacper zdecydowal sie na wyjscie wczesniej czyli w okolicach terminu, bo na prawde nie przespane noce juz daja sie bardzo mocno we znaki, ktos mi napisal ze dla dziecka wytrzyma sie wszystko- co jest oczywiste same z brzucha sobie go nie wyjmiemy
![]() Czekamy z mężem z niecierpliwoscia na ta nasza kruszynke malutką i mimo ze ja 8 miesiecy nie narzekalam na nic to 8 miesiac na prawde daje w kosc, czasami musze sobie ponarzekac, padlo na was bo juz dawno sie nie czulam tak dobrze na watku ktoryms, gdzie jak ktos ma inne zdanie nie jest od razu krytykowany.... ( przemilcze) ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już spadam do łóżeczka.
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
powiem ci szczerze ze ja tez, bo jest to jednak takie denerwujace jak ludzie chca ci udowodnic ze sa madrzejsi gadajac przerazliwe glupoty, jesli bym wierzyla ze od lozeczka zalezy porod to tak samo kazdego 13 dnia miesiaca lezalabym w lozku i nie wychodzila z niego bo przeciez to dzien należacy do pechowych zdarzen.... ( chociaz akurat wyjasnienie 13 jest 100 razy madrzejsze od tego co ona dzis wymyslila)
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ..Tak mnie bolą sutki jak by mnie ktoś nożem kroił a do tego wczoraj po południu to mi tak brzucholek wywaliło że miałam jak balon
![]() ![]() czy brzuszek miałyście za okraglony cały dzień czy nie? za uwarzyła któraś? chodzi o to czy z rana (na poczatku oczywiście) był nieco mniejszy niż na wieczór ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
Kurde, zaczytałam się, teściowa mnie zabije, bo mam ją do lekarza wieżć a muszę na drugi koniec miasta przejechać do niej.... ale tak miło się was czyta.
No ale muszę uciekać, ale zaraz jak wrócę, poewnie koło południa to naskrobę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- a brzuch niutek, mam zawsze z rana mniejszy i teraz w ciąży też, na wieczór mi strasznie już wywala a tak z rana to nawet nie widać ze tam dzidzia jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!!!!!!!!!!
![]() I mamy kolejny piękny dzień!!!!!!!! Darusiu ja Ci sie wcale nie dziwię i wiem co czujesz!!!!!!!!!!! Nikt tutaj Cię nei skrytykuje, ja też pod koniec ciąży z Olą miałam serdecznie dosyć, byłąm strasznie gruba, a ona jeszcze była strasznie ruchliwai dawała strasznie w kość, także to normelne uczucie i nie można czuc sie winną, ze sie tak czuje, bo to naprawdę jest straszne jak wszystko boli a na dodatek człowiek jest taki nieporadny i ociężały. Ale Ty juz słonko masz tak niewiele i wszystko wróci do normy. Będzie dobrze! ![]() Niutek ja Ci powiem, ze mnie do 14 tyg nic nie było widać, ale to spawa indywidualna, każda ma inaczej, brzuś może się od początku wydawać pełniejszy, jak balonik, mój teraz to już cały czas jest taki sam i rano i wieczorem ![]() ![]() ![]()
#386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie brzuszek zawsze rano jest nieco mniejszy bo pozniej jak zaczne wpychac w siebie jedzenie to koniec ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
dzisiaj nie jest zle ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#387 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Ja właśnie zaspałam do pracy. Chciałam poleżeć jeszcze 5 minut i odleciałam na całą godzinę ![]() Cytat:
A Ty olewaj takie gadki. Cytat:
![]() ![]() Mam jakieś parcie na ogórki kiszone i sałatę lodową - pędzę po sałatę, bo ogórki mam.
Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2010-02-23 o 09:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
matko jakie masz malutkie stópki
![]()
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
no niby na początek marca @.. ale ten ostatni taki dziwaczny miałam że szok nie dośc że ból ogromny to jeszcze bardzo mało ..ale ciagle mi wypycha brzucholek na wieczór i już sama nie wiem co o tym myśleć wszystkim teraz te sutki ..ale wiecie jak szybko sie idzie w krecić z tymi objawami wiec na razie podchodze do tego tak troche ze spokojem bo ja już tyle objawów ciązowych miałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.