|
|
#361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: napad na AusLiebeZumDuft - marzec/kwiecień
Cbrku a jakie jeszcze próbeczki Ci pozostały???
bo jak coś jest to ja chętnie przygarnę
|
|
|
|
#362 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() jeśli chciałabym zamówić jakieś próbeczki - nie ma sprawy, ale warunek jest wpłata do 7.kwietnia
|
|
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
ekhm...
cbr, mama taką drobną sprawę... ![]() Czy mogłabyś zamówić też dla mnie w ostatniej paczce flakon Ouarzazate CDG? Oczywiście już bez tej gratisowej próbki i bez rozlewania Oraz jeszcze te dwie próbki: http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=3073 http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=4739 flaszka jest za 57 ojro, próbki w sumie za 7. I mogłabyś też doliczyć mi jeszcze parę złotych i ubezpieczyć przesyłkę?
|
#365 |
|
Przyczajenie
|
Cbr-ku wysłałam na pw dane
nie zdążyłam wysłać wtedy na kom. ale wysłałam na pw, dzisiaj wysłałam raz jeszcze |
|
|
|
#366 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
dwa - to nie będzie kilka zł do doliczenia za ubezpieczoną bo to jednak spora kasiora jest, a trzy - dopłata musi dojść do mnie jutro przed południem, ale poza tym nie ma sprawy
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-05 o 22:08 |
|
|
|
|
#367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A przelew mogę zlecić i zaraz (konto w Inteligo)
|
|
#368 |
|
never say no to panda
|
za przesyłkę >500g (tyle policzyłam, bo masz 2 flachony, w tym ciężkiego Artisana + full odlewek) ubezpieczona do 500zł, priorytet polecony, gabaryt B wyszło 19zł (+ 1zł za koperciocha
a łącznie za całe zakupy: 526,45zł, ale wpłaciłaś już 257,45zł, więc do dopłaty: 269zł
|
|
#369 |
|
Raczkowanie
|
Pięknie dziękuję, przelew zlecony (i u mnie ściągnięty).
Tylko wpisałam w tytule niechcący, że to z allegro, ale mój nick jest i że to dopłata do ALZD, więc myślę, że nie będzie problemu z identyfikacją
|
#370 |
|
never say no to panda
|
w pierwszym poście zaktualizowałam wpłaty
chyba dziś nie da rady ostatniej paczuchy kliknąć, bo jeszcze sporo kasiory brakuje (muszę dokładnie to to podliczyć, czy dam radę wyłożyć za tyle osób): Agnieszka32 ewikk lady_poison mamusia muminka skarbiatko przypominam, że do jutra deadline wpłatowy
|
|
#372 |
|
never say no to panda
|
będzie ostro i niemiło, ale muszę, bo się we mnie gotuje (znowu muszę odłożyć zamówienie ostatniej paczki!):
nie no, Dziewczyny, tak się nie robi, cały czas nie mam wpłaty od mamusi muminka i ewikk (od skarbiatka też, ale skarbiatko pisała do mnie, jak się sytuacja przedstawia i umówiłyśmy się, że wyłożę za nią kasiorę - tak to ja lubię, bo wiem, na czym stoję to, że deadline wpłatowy jest do 07.04 to nie znaczy, że wpłata ma pójść 07.04 na minutę przed północą, bo to jest nie fair wobec osób, które współodlewkują wstrzymaną paczkę, a wpłaciły praktycznie dzień po pojawieniu się listy rozliczeniowej argumentów o tym, że "nie wiedziałam" także nie akceptuję, bo po to mamy subskrypcje tematów, żeby być na bieżąco ze wspólnymi zakupami, do których się zgłosiliśmy
|
|
#373 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No bardzo przepraszam, ale jak wpłaty do 7 kwietnia to do 7 kwietnia. Dzisiaj poszło z mbanku na mbank. Przykro mi, że jestem tak na końcu i rozumiem tych, którzy wpłacili na początku a potem długo czekali - ale mam głębokie poczucie, że takie były warunki, nie przeze mnie przecież ustalone W dodatku wydaje mi się, że nawet tutaj publicznie w wątku pisałam, że wpłacę w ostatniej chwili i na pewno dopiero po świętach. A teraz proszę mi tu szybko pisać na pocieszenie, że się nie gniewacie na mnie, bo pogrążę się w otchłani rozpaczy ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Edytowane przez mamusia muminka Czas edycji: 2010-04-08 o 03:53 |
||
|
|
|
#374 |
|
never say no to panda
|
się nie gniewam(y), zły dzień miałam - zresztą wylałam swoje żale w Barze
idę się powiesić, ale najpierw może zamówię ostatnią paczkę z ALzD, o ile kasiora spłynęła mi na konto (przelewałam ok. 15 z Inteligo)
|
|
#376 |
|
never say no to panda
|
wpłatę od mamusi muminka mam już na koncie - 85gr mniej, niż wyliczona, ale pobrałam ze wzrotu za Lucky, więc się zgadza
ze strony ewikk dalej cisza mnie się generalnie cierpliwość skończyła - zaraz zrobię poprawki i prosiłabym osoby, z których flakoników ewikk brała odlewki o "dopłatę" (minimalną raczej) za jej mililitry mam nadzieję, że nie cisnę Was tym za bardzoa ewikk chciałam pożegnać z akcji wspólnozakupowych, przynajmniej u mnie ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- wychodzi do dopłaty: mamusia muminka 36,70zł Agnieszka32 28,18zł Dominikab - już mi dopłaciła do 10ml dodatkowych CC od pierwotnych kwot odliczyłam zwroty, które byłam Wam winna za Luckyscent i wyszło to, co powyżej ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- ![]() zła wiadomość... nie ma 100ml Timbuktu na stanie sklepu wstrzymuję się z zamówieniem - co robimy? (rezygnujemy z flachonika, czy czekamy?)
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
Cholewa, coś feralna ta akcja wspólnozakupowa. Ja nie powinnam się wypowiadać w tej kwestii, ja przyjmę po prostu głos większości.
Czy powiedzieli chociaż kiedy mniej więcej będzie timbuktu ?
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
..........
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-04-08 o 11:32 |
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko na ile ja rozumiem,to dopłata jest dlatego,że z zakupów odpadła ewikk i zostały wolne mililitry ,które chyba przypadły właścicielkom flaszek.
|
|
#381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę oddać nawet więcej, bo pierwotnie chciałam 30ml a stanęło na 41ml
|
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
o to super, że się zgadzasz. mam nadzieję, że Cbr nie ma nic przeciwko. wzięłabym w takim razie 8ml z puli ewikk. z dwoma moimi zaklepanymi ml byłaby równa dyszka Tygrysa
|
|
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
Też już do tego doszłam....
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo bym chciała Mi 30 ml w zupełności wystarczy Jeśli tylko cbr się zgodzi, to bardzo chętnie przekażę Ci 10 ml
|
|
#386 | |||||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a kwestię ewikk już zgłosiłam w wątku skargowym
|
|
|
#387 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
A te paczuchy, które już są zamówione to zostały może już wysłane prze ALZD?
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będę czekać na decyzję, również i co do wpłaty. Ja też będę płacić z mBanku, mogę więc błyskawicznie przelać 28,18 Tobie, a dopłatę Cbr, albo całość do Oli. Jak ustalicie tak zrobię
|
|
|
|
|
#389 | ||
|
never say no to panda
|
w pierwszym poście na czerwono zaznaczyłam dopłaty - mamusi muminka, Daff i le illjah - wszystkim odliczyłam zwroty za Lucky
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

dwa - to nie będzie kilka zł do doliczenia za ubezpieczoną

(od skarbiatka też, ale skarbiatko pisała do mnie, jak się sytuacja przedstawia i umówiłyśmy się, że wyłożę za nią kasiorę - tak to ja lubię, bo wiem, na czym stoję 

Mi 30 ml w zupełności wystarczy